Двама мъже загинаха при злополука в завод в Пещера

Двама мъже са загинали при злополука на територията на завод за медикаменти в Пещера, съобщиха от Областната дирекция на МВР в Пазарджик.

Обратно в новината

Коментари - Двама мъже загинаха при злополука в завод в Пещера | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Що ясно не напошете - Винпром пещера.

Да попитам само от кога спиртните напитки станаха лекарства? Чети внимателно, преди да коментираш!

БИОВЕТ!

Пещера, Разград какво произвеждат, какво продават, те си знаят Общо взето рисково произвотсво:Д Химици са хората:)

мръсник е тоя думузчийски! трябваше да иде лично да им сложи противогазите!

Лека им пръст на хората! Гел, следващият път като си поръчаш в Дубай чаша минерална вода за 35 € да ги споменеш с добро тези момчета, че тази вода и всичко друго което имаш, го имаш на техния гръб и за тяхна сметка - да ти преседне дано! ПРОКЛЕТИ ДА СТЕ!

Девизът е печалба и некадърност от горе до долу. Да им тежи на съвестта(ако имат такава) тази тежка трагедия!

В завода на гелосаният Домусчиев в Пещера шеф е баща му/бивш ел.техник/??????!???!!!!Работещите там са работещи бедни!!!!!!!!

Въпросът беше не дали , а кога.Жалко за загиналите млади момчета , които плащат с живота си за безхаберието на охраната на труда в Биовет! Да почиват в мир!

Жалко за загиналите.Техника на безопастност-това е забравено нещо в БГ!В така нареченото социално демократично общество имаш право да кажеш и не!Когато ме пращат да работя във вредна среда и не ми осигуряват защитни средства,който ми се полагат(защото такива няма,или не се са годни),което се случва в БГ,ако се случи нещо с мен,отговорността е на началника !!!!Ако съм отказал да ги използвам,значи съм глупак!И началникът ми трябва да ме "ритне" в задника и да ми каже,че съм глупак.Така простичко ще се оправят нещата!Поздрави на всички!

При нас в макарония 5 души измряха един след друг при чистене на цистерна за химикали. Влиза първия-не излиза влиза втория да види защо не излиза първия ...и така до пет пъти. Любопитството ги изтрепа всите.

Предималко повече от 20 години работих там.Правихме ремонт на неръждаеми съдове в които варяха някакви гадости от които се носеше гадна миризма.Май бяха храни за животни или нещо подобно.За техника на безопасност няма да говорим изобщо.Жалко за загиналите.

ДИР-а ми изтриха поста под претекст, че се повтаря НИКЪДЕ НЕ СЕ ПОВТАРЯ ПОСТА Лизачи Домусчийски!

Браво на Дира, спечелиха точки пред Домусчиевите! Но постовете са толкова малко, че всеки може да разбере, че не е имало повтарящ се пост, бе ГЬОТВЕРЕНИ!!!

на Домусчиев

Да-а-а, накрая хорицата ще излязат виновни, че не спазват правилата по охрана на труда, а "честният" бизнесмен, ще се обади на някое "наше момче" да спре производството за неизвестен извършител, и ще отиде на Сейшелите да се бори със стреса.

Това е завод Биовет в Пещера, собственост на братя Домусчиеви.Единият е шеф на Бизнеса в България и собственик на Лудогорец.Затова дир усложливо мълчи. Не се споменават и имената на отровените.

При капитализма в този завод се произвеждат препарати със съставки, които са забранени в Европа.Преи комунизма те съща са били забранени, о явно сега печелят мого и изтровиха града. Да се провери колко души са умрели от рак на гърлото и белите дробове. Хората си сменят къщите около завода.Купуват ги само цигани. Проверките за съдържание от лабораториите са заплатени от собствениците и резултатите са идеални. Чист въздух като на Пампорово.Пречиствателни съоръженияя не се правят въпхреки обещанията дащото са скъпи.Да живее капитализма и демокрацията !

В Разград всяка сутрин не можеш да разбереш дали си още в кенефа или на улицата.

Чорбаджията - на бесилото, за да бъдат държани в шах всички останали чорбаджии !

още някой, и ще плати кръвнината ?

унищожила всички заводи, а то в Пещера освен алкохолен имало и друг, и кой знае още колко ?

Авторът дори не е споменал, че това е "Биовет" на сем. Домусчиеви!! Сигурно от страх, друг завод за медикаменти в Пещера няма, айде пишете коректно , драги журналя мижитурки! Бог да прости загиналите нелепо и сигурно пак няма виновен!

Добре де какво като е на Домусчиев.Какво му е нередното.Съмнявам се че Домусчиев е казал " хайдевлизайте без противогази." Това са жълти стотинки за него Щом е богат значи е убиец Гадно е

Щом е богат Е АЛЧЕН, Щом е АЛЧЕН е готов и на убийство за още пари.

FuckTheEU

Противогазите са разход. Домусчиев е капиталист. Как печелят капиталистите? Минимизират разходите и увеличават приходите, често за сметка на безопастността!

d4

и какво трябва да изясняват? и докога ще го изясняват? очевадно е, че са били без противогази и специално облекло. жалко за семействата им. дано Домуса ги обезщети подобаващо, което е мноооого съмнително.

на момчетата! дано роднините да осъдят собственика.

Могат да спечелят само ако наемат адвокат Марковски

В Пещера сигурно има сто завода за медикаменти. Затова услужливо не се споменава името на завода като и на собственика му?? Страх ,страх ни гони всичките ? Какво демокрация е тук -- бухалкова ?

Биовет сас собственик Домусчиев, .... на Лудогорец

аз нищо не разбрах. Натровили ли са се, задушили ли са се. Ама то много трудно бе! Там хора не работят, не СМИЛАЙТЕ ТОВА КОЕТО ВИ СЕ ПОДНАСЯ, КАКТО ЗА ОБГАЗЯВАНЕТО НА НАРОДНАТА ОПЕРА. Вие влиза ли сте вътре - ОГРОМНА зала с двоен балкон, огромна сцена,"кошарата за оркестъра", гримьорни, фоаиета, гардеробни и всичко това се обгазява ссъс ЗАЩИТЕН СПРЕЙ - те това не може да бъде.Трябва да е бил флакон колкото един пожарогасител най-малко ха-ха.

Кретен, достатъчно е в едно ъгълче да се усети и се евакуира цялата зала.

"кошарата" както и сцената си има име - ОРКЕСТРИНА

Ей все на чобанлък ви избива, бе "кошарата" в операта - направо изби рибата Хей, къде е КОШАРАТА на артистите бе, че тука съм у кошарата на зрителите

Маски, костюми, работно облекло?!?

А: - анализ газ и/или кислород? - наряд за работа? - затворено пространство ли е и ако да- изпълнени ли са всички изисквания ( две от тях са по-горе...)? - ? - ? и т.н. и т.н....

Съболезнования за близките. Сега и да изясняват...след дъжд качулка.

Кой е този завод? Да не е Биовет?

Да само че не е политкоректно да се казва, че Гела е с властта. Лека им пръст на хората.