Рекорден брой милиардери - 2043

Рекордните 2043 милиардери са включени с новата годишна класация на списание “Форбс“, съобщава БТА.

Обратно в новината

Коментари - Рекорден брой милиардери - 2043 | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Nqkoj si

"Рекорден брой милиардери"... Това е заради "кризата"...

Чета коментарите...ами че българина си е комунист по душа. Мрази богатите и иска да даде парите им на бедните. И защото е комунист, българина ще си и избере комунисти в неделя. А, тези от статията...ще ги гледа само на снимки.

Недраги, обратното на комунист е садист. Проблемът е че БСП няма нищо общо с комунизма. Комунизмът е социалната организация, която позволява голям брой хора да живеят и да си помагат заедно, като всеки дава по малко, а ползва после достъпни - ясла, училище, транспорт, здравеопазване, култура ит. нарича се цивилизация и отличава хората от бесните вълци

Само че парите и благата не са безкрайна величина. И когато за едни има почти безкрайно много, то за други има безкрайно малко. Чудя им се, как живеят с този грях. Сигурно сегашните милиардери в следващия си живот ще умират от глад, за да си научат урока.

Ако разделим 70-те милиарда на Бил Гейтс на останалите 7 милиарда души. Всеки ще "забогатее" с 10 долара. Ще си оправи живота с тези 10 долара. Ще пребори глада, ама за 1 ден.

Що да не са безкрайна? Американците печатат колкото си искат. И европейците. За нас не зная.

лош ...(рокфелер) ...дано традицията продължи...

симо

Милтън Фридмън -,,икономиката си има закони както останалите точни науки,,.....А ето и основното уравнение на либералната икономика: един има милиарди=милиарди нямат нищо.

Eдин милионер повече и един милион човека по-бедни. Не е радостна вест,че милионерите се увеличават

Бахме нация техническа, бяхме нация комунистическа, а сега сме нация демократическа и пак сме си бедни като като полски мишки. Явно чалъма е някъде другаде! Мисля, че номера не е един или няколко да са милиардери, а всички да сме богати или поне да имаме достатъчно!

Докато дърпаш другите надолу, щото имал повече от тебе и ти ще си беден.

АЛЧНИ, много алчни, правели благотворителни акции, да бе=да само , че с жълти стотинки и подхвърлени трохи!!!

Били кво се чеше дет не го сърби, се едно не може да си спомни банковата сметка.

Ако се има предвид че Ъорън Бафет даде на фондацията Бил Гейтс 24 милиарда, токава местата им се сменят.

Не знам какъв катаклизъм трябва да стане, но тая гадория някога трябва да бъде спряна! А дотогава разбира се ще има безкрайни войни, мизерия, емигранти, болести всичко за което се сетите. Трябва жестоко прогресивно облагане, за да не се допускат такива ракови аномалии, но за съжаление, законодателите са едни от най корумпираните и за това межем само да мечтаем!

Наш Бацко , дека е у списакот , преди или след Бил Гейтс , не по акъл де?

Ето я истината за да има 2043ма милиардера трябва да има 2 милиарда под жизнения екзистенс минимум. Умните и този път измамиха глупавите. Не, по-скоро богатите и тази година издоиха бедните. както обаче се казва в един филм да го д.ухат бедните!. От обещанията да се преборят с болестите на века и да няма гладни деца по Земята дори през 2016та година не спряха войната в Сирия. надига се нова вълна от мигранти за Европа. А милиардерите се множат. Да не говорим за милионерите колко станаха. Парица е царица

Рекорден брой милиярдери И СУПЕР РЕКОРДЕН БРОЙ БЕДНЯЦИ БЕЗБРОЙ ОТ ГЛАД УМИРАЩИ ХОРИЦА.ГОСПОД Е СПРАВЕДЛИВ ПРОШКА НЯМА ВСИЧКИ НИ ПРИБИРА.

Бе той Господ хубаво е справедлив, ми ние кога ще станем?

Путлерастите много тъпи бе. Че те милиардерите се увеличават най-много в Китай и Русия. А и населението на планетата расте, нормално е да растат и милиардерите и бедните.

8 човека в света държат повече от половината богатство на планетата! И какво, те живеят тук, сред нас, сред мизерията! И се опитват да направят свой луксозен и недостъпен за останалите свят, няма да им се получи! В края на краищата, те дишат същият въздух и не са защитени от катаклизми!

само да преведат пенцията одма са пиша бройте ги 2044 милиа и тн

тия боклуци ако измрат всичките до един може би ще има повече щастливи хора

симо

.Спят много.Като се събудят се огледат и претарашат джобоветв на другите....После им казват, че те сами са си виновни.

"Бил Гейтс остава на върха на класацията ..... Богатството на Гейтс се равнява на 86 млрд. д. спрямо 75 млрд. д. миналата година." Според злите езици Един сънародник се бил нагушил с 4 млрд. лв., така че българското присъствие в класацията е на опашката.

симо

Бум на милиардери и на бедни.Направо равновесие на пазарната демокрация .

Добре, прибраха всички пари напечатани на земята и сега какво?

симо

Искат ОЩЕ!!!!Сега е ред на колонизация на ДЪРЖАВНАТА територия -приватизация на права,суверенитет,силови структори,данъчни,лицензи,закони и КАКВОТО ти дойде на ума.Преди това задължително трясват някакъв шок,криза и докато се борим с него ТЕ нещо приватизирали,права ограничили или направили работниците ,,по-свободни и мобилни,,.

Един стар виц от средата на 09-те: - Жена виж колко много пари - цял чувал! - Мъжо, от къде тези пари? - От инфалцията.

В класацията е и собственикът на Уолтопия с 3,4 милиарда долара.

Това не са реални пари, а акции-макции. Не, че са бедни, но реално нямат милиарди в банката или под дюшека.

симо

Вероятно,но много стават РЕАЛНО по-бедни.

Ако утре майкрософт или фейсбук изчезнат, ти ще станеш ли по-богат? Според мен - НЕ. Значи не си беден заради тях.

Путин има 200 милиарда а не е в класацията

Разбирате ли сега, защо нямате държава, защото вече има само милиардери, които обезценяват икономиките, държавите, съдебната власт, всичко в т. нар. държави се използва от тях в тяхна полза и в ощетяване на останалите. Започна и война между милиардерите вече - Сорос срещу Тръмп, Сорос срещу Сирия и т.н. Само военни преврати могат да вземат властта от ръцете на милиардерите.

Вашта мама дейба! Африка мре от мизерия простотия и немотия!

маймуните са маймуни

Да берат банани и да ядат. Аз ли а ида да им ги набера?

като спрете да правите по 10 чавета ще имате.

Богатите се множат, много бедните - измират... Критичния момент ще дойде, когато уж "средната класа" започне да се затруднява да си плаща сметките. Ще има преразпределение. Насилствено, при това.

И какво ще се преразпредели? В този момент акциите ще се сринат. Ще му вземат лексуса ли на бай Бил?

Какво излиза - 8 души имат толкова пари колкото целия останал свят, и като добавим и тези 2043 милионера, ето ви защо 13 милиарда души на земята работят като роби и изнемогват, половината от тези 13 милиарда дори хляб не могат да си позволят....

Га пък станаха 13? До ония ден бяха 7. Да не ги е правил БилГейтс та да се грижи за тях? Уж изнемогват, а само деца правят. При всичките си пари, билГейтс си е позволил само 3 деца да има. А някакви мангали по 10. А де?

Бе този на снимката какво се почесва по главата да не дължи на някого пари :)))) ???

ами не спят , и затова имат :))) от утре - никакъв сън !

нали има демокрацуя ... защо се сърдите ? нали за това се борихме , нали вече не сме с русuя

Що ба кумуноиде? В Русия милярдери няма ли?

А знаете ли какво каза бил гейтс или стив джобс няма значение. Светът го очаква пандемия. А знаете ли какво означава това. Неизлечими болести, както много са умрели вече от вадене на зъби. А вие с двата леви галоша какво ще направите. Вече и бричките ви не могат да се продадат. Парите вече са разпределени а за вас остават двата метра но и там вече няма места. Пък и нали гербаджии казаха че линейния метър и той поскъпнал.

Това е показател за увеличаващата се несправедливост и експлоатация върху народа. Галопиращата инфлация, печатането на пари, монополите и монополното диктуване на цените, повишаващата се автоматизация , извънрегламентираното работно време и все по-жестокото гърчене на работника , правят богатите по-богати и бедните по-бедни.

Рекорден брой бедни и топяща се средна класа дори в държави като САЩ. Тези неща са винаги свързани. Идва клане.

Законите на природата и законите на икономиката, са безкомпромисни. Демокрация ли? Наближава критичният момент -"върховете, по старому, низините... и т.н.". Но да ти кажа, ще ми се да съм си отминал отреденото на този свят, преди тоя критичен момент, че много свят ще си отиде насилствено тогава....

с гайдите? Нима ще се оставим без присъствие в тази класация? Та, това ще е обидно за червените хмери у нас, те се налапаха достатъчно, за да влязат в този списък. В този смисъл е и абревиатурата на БКП - Без Комунисти - Провал!!! Всяка класация без червени термити няма логика!

Колко относително - успели!Създадена среда, за хора с определени качества, да забогатеят!Важното е да се мисли, че тези не влияят на политическите и икономически процеси!

Джуджето Офшорко Кремълски има над 200 милиарда долара. То не произвежда нищо, не предлага услуги, просто подтиска и граби народа си, а глупаците му се радват.

той путин сигурно има и много повече.Я как го търсиха в офшорките и накрая откриха няколко министри от зап.европа.Ама така си е според дойче зеле и раб.дело. Обаче каква радзост за 2000 фамили в САЩ дето притежават цялата държава и 99 % ипотечно кредитни роби от дървени бараки и каравани .Сега 20 % от тях чакат купони за храна всеки месец а до 5 години според фед.стат. ще са 30 %.Както каза Тръмп-Холивуд и Уолстрийт нямат нищо общо с реалността в САЩ.

така казва севернокорейската пропаганда, верваме ви

Балъците наемни работници се увеличават и благодарение на техния труд се роят и милиардерите защото парите не се клонират от самосебе си. Иначе ако ги чуете тия милиардери и милионери как ''добре се грижат'' за хората направо ще се ''разтопите'' от умиление

Истината е собствения бизнес!

банички и боза в сергия на гарата.

Засега обаче трилионерите сме малко!

Алоо бедняка, не се обаждай. Ща купя с парцалките.

Очаквам да ги видя на оня свят и да ги ритъм както си знам. Само да не са подкупили и ГОСПОД.

па господ винаги си е бил милиардерче... влъст, пара, удоволствиа, че и безсмъртие. мож да те посрещнат бодро на вратата с лозунгъ: арбайт махт фрай.

Предлагам който и да дойде на власт, първата му работа е да отреже Microsoft, това са милиони за лицензирани Windows и MS Office, които ползват всички държавни служби. Елементарно е да минат на безплатния Линукс, ама БГ чиновника нали е тъпанар, веднага ще ревне, че не може да се оправи....

То си е така ама много умните като теб трябва да сметнат и друго - кой ще им инсталира и поддържа системите. Айде Х пари за администратори и инсталатори и преобучение на всички и пак тая. Така, че първо се смята, мери и после се реже. В действителност сметката може и да не излезе.

Рекорден брой милярдери НО и рекорден брой бедни! Всяко едно действие, има и противодействие!

друга възможност няма - комунистите са ви излъгали

Печатницата на пари в САЩ не спира да печата, как няма да се увеличат милиардерите? В Европа - същата история.

Умничък си!:) Що не вземеш и ти да "отпечаташ" някой и друг милиард?:)))

Данчо, мама, прибирай се, да си вземаш филията, че ще изстине, бре!!