Радев извика Цацаров и шефовете на служби заради Турция

Президентът Румен Радев извика главния прокурор Сотир Цацаров и шефовете на специалните служби на спешно съвещание.

Обратно в новината

Коментари - Радев извика Цацаров и шефовете на служби заради Турция | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Всички Шиббани Араби трябва да бъдат ИЗГОНЕНИ... Абе да попитам Министър- председателя и Президента ??? Вие да не ни да си мислете че България, като държава и като територия сме я получили като подарък от чичо си или от няккой друг ??? България я има като държава и е 110 хил. кв. километра, защото сме водили ВОЙНИ. Стотици войни !!! Всички Български ханове са УБИВАЛИ араби и негри за да нараства БЪлгария като територия. Убивали сме всякакви турци, сирийци, афганистанци, пакистанци... Така че ако министър- председателя или Президента искат да ПОДАРЯВАТ БЪлгарска земя на чужденци , или да им правят лагери, най- добре да ги утрепят. Който ги утрепе, хем ще вземе парите им, хем и ще запази България като държава !!!

Браво на Радев . Мъж на място. Вижда проблем и веднага реагира. Предишния като се сетя как се ослушваше за същите проблеми не е истина. Чак се усети чак като талибаните ни напъплиха.

Пълно е с предатели работещи за руски, американски, турски и европейски господари. Хора милеещи за таз земя и народ вече почти не останаха. Но на пук, ей така, започва чистка. Всичко, що обслужва чужд интерес в тази държава ще напои земята родна с кръвта си. Само си го докарахте на главата, изедници мръсни. Ще квичите кански, ще се молите, но и господарите ви няма да успеят да ви спасят. Не че за тях имате стойност, но това е друга тема.

САМО ЕДНОНЕЩО е най-важно сега. След като бе проспана възможността да се промени закона, сега трябва да се търси по-сложният начин га се елиминира или да се сведе до минимум вмешателството на Турция в тези избори. БЪЛГАРИЯ винаги е страдала от такива умствени недоразумения наричащи се политици, какво да се прави!!!!

Абе, Плевнялиев няма ли да се изкаже по политиката на "евроатлантическите" ни "партньори", или той е тесен специалист - по Русия.

Всичкипартии служещи на азитски интереси (Руски и Турски) трябва да бъдат забранени в България. Защото няма да се лъжем, и двете бивши азиатки империи имат претенции към бившите си колонии. А знаят и, че робчета им в тези колонии ще ги посрещнат радушно.

откъде се пръкна тука

А за западните интереси нещо няма ли да кажеш? Или викаш за едните може, а за другите не? Ей, българи не останаха вече, ей! Само долни подметки служещи на чужди интереси.

За да спечелят изборите и да ударят Бойко по слабото му място, соросоидите са твърдо решени да раздухват истерията покрай Турция и ще почнат война с Ердоган, ако трябва. То и без това сега е модерно в Европа!

Глупости, слабота място на Бойко. Баце, Бойко има няма силно място... Пътник е. Каквот имаше, той го пропиля в последното си премиерстване. Сега има само един път: Надолу, надолу, дадолу... :)

Едно решение за едни е много добро,за други много лошо. Вечно щастие НЯМА

Най после една адекватна реакция-и на президнта и на ДАНС.

Слаба работа и ДПС и ДОСТ трябва да бъдат забранени, защото са противоконституционни АнтиБългарски партии. С това трябва да се започне и Местан и Доган са за затвора единия рабортещ за турция другия за русия, главния мюфтия също да бъде разследван ............. нито службите нито политиците пазят интересите и сигурноста на България !

Нужно е да се потърси и отоворност на тези управляващи които допуснаха регистрацията на тези партии , не е нужно да си ясновидец за да гадаеш какво ще се случи когато си вкарваш раково образование. Сега когато вече стана напечено почнаха да мислят и търсят решения , дано не е късно само.

Съд за Местан за нацонално предателство.Забрана на ДОСТ.

Мисля че това е организирана акция срещу ЕС на Жужу от Масква и Гаджал1 но тъй като последния е по глупав, върви напред с рогите а Жужу гледа цирк и се кефи.

Ей, детската градина, какво става, бе?

... Трябвало е да арестуват Местан,той е проводника в България.Той е бил с турския секретар,той го е водил и представял. И да забранят и партията му!

Абе, Плевнялиев няма ли да се изкаже по политиката на "евроатлантическите" ни "партньори", или той е тесен специалист - по Русия.

Да започнеме от това че ДПС е руски проект и можеби Плевненлиев е прав, ти какво мислиш че блядовете нямат нищо общо с това което се случва м/у турция и Европа в момента ли !? Трябва да си много зле ако наистина си го мислиш !!!!!

ДПС е американски проект.Лично посланикът нареди на Петър Младенов и го заплаши,щото той в началото им се опъна.

Ех, де си Тодоре...де си?! Право вика "Ша ма търсите като умра ама ше е късно" :-( Последният истински български политик и лидер!!!

Стига с тоя Тодор бре. Кремълска марионетка.Мислиш ли че щеше да започне ВП ако зад гърба му не стоеше Москва.Аман от дебили 45 г нито една изт.европейска държава нямаше суверенитет.Всички лидери козируваха и изпълняваха заповедите на Москва.

Ха ха той ако знае какво прави с народа неговия гавазин и как управлява ще се върти като вентилатор в гроба.Пък ако излезе ще му бие баници по челото и врата до кат се съмне :)

sonibvc@gmail.com

Той никога не би поставил мута и охрана на такова важно място. Най много да го беше назанчил като командир на пожарната в Банкя.

Turia e suPPPPer mogashta vuenna sila,noi Rusia isa plashi..... Ina4e tos erDOgan ima masiven BURN-OUT

Пу.ко, измий си шун.ата, че увоня форума.

Кво написа че не чете. Пушил си нещо

През лятото на 1989 г такива като доносникът ,лъжецът и предателят Местан ,обикаляха къщите на българските турци ,плашеха ги и и ги подстрекаваха да напуснат България ...много от тях напуснаха страната ни със зълзи на очи .Сега такива като същият шут на Ердоган ,Местан притиска хората да гласуват за неговата партия и Ердоган .Местан трябва да бъде съден !

Няма български турци! Кой ви научи на тези оксиморони?! Това е като мохамеданохристяни, чернобели, нисковисоки. Няма български турци! Има българи мохамедани!!!

Трудно се гради,лесно се руши.За два месеца се докарахме и до тук,да ни заплашват националната сигурност.

За два месеца !?!Цели 28 г проспахме ...

Докато го има Ердоган нац ни сигурност винаги ще е под заплаха.Тоя човек се изжиеява като нов велик султан на една несъществуваща империя Ердоган твърдо е решил да възтанови тази империя.Ако не вземем мерки днес утре може и да е късно.

И какви "мерки", ще "вземем"!?! За потури ли? Ако, Русия не ни защити си отиваме, тоя път завинаги.

Слушам преди малко Недим Генжев. Човекът каза,че преди няколко години му се обадил Николай Младенов и му казал: -Недиме напусни мюфтийството,че Ердоган не те харесва.

Тез от мала азия като са притежавали земята ни, си мислят че пак ще им я дадем! Да, ама не!

Не ги харесвам тези работи. Този Местан е за Диарбекир,а не турците.

Факт е, че откакто той започна да води самостоятелна политика, започнаха дрязгите, натякванията, задкулисието в тези точно отношения. Защото всички останали политически лица са си по местата вече 27 години и проблеми не е имало. Така че по метода на изключването, нещата се "окъсяват" откакто Местан се вее на бял кон.

По мое време, докато бях премиер направих държавата ни близка с Русия и ходихме с китайците и си хортувахме заедно. Но скоро след това аз разбрах, че Русия ни е приготвила бахур и разпоредих напускане на алианса. Дори и да си приятел с Русия бахур бе приятели бахур. Точно Русия седи зад тези офанзиви на Турция и тя се крие отзад, но и да бяхме заедно с тях все тая за нас. Така преориентирах отново България в коалиция със САЩ, единствено в тях ни е надежда и други приятели нямаме...Тук гледам някой овчедушно очакват от Русия някаква помощ ли що ли, и то в момент в който тя забърква лайната - толкова ли не ви увряха канчетата другари?

Братчет, вземи се полекувай бе! Може да не е късно още. Поне трябва да опиташ.

България никога не е била толкова надупена ,колкото днес. Даже след освобождението 1878 г. сме имали много повече армия и то добре подготвена и мотивирана. С изключение на годината 1396 г.-всички знаем какво е станало. Но явно българите им е къса паметта и не си изваждат поуки от историята. Днес полицията е над 50 000, а армията 22 000. СРАМ .

ДА ИЗСЕЛИМ ТУРЦИТЕ В ДИАРБЕКИР И ДА ДОКАРАМЕ КЮРДИ ИЛИ ДРУГИ МАЛЦИНСТВА ОТ ТАМ :))

Ще не си ги откараш у вас като ти е толкова зор, а? На нас турчеещите се и орките са ни предостатъчни.

Що за нация сме и в сложните моменти всички сме против всички.Не ни трябват турци ние сме си достатъчни да се избием.От много политика и сребролюбци затрихме България.Предадохме родината си без бой.

Турция е добър съсед. Няма смисъл заради някакви смешни избори да си разваляме взаимоотношенията с тях. Пиша смешни, защото не вярвам да има съществена промяна който и да дойде на власт. На всичките главни герои сме им яли попарата, дори и в момента я ядем. За съжаление още не се е родил българин, който да защитава националните ни интереси. Има някаква надежда Президента Радев да се прояви като такъв, но да не бързаме с изводите. Така, че на еднакво разстояние и от Турция и от Русия и от ЕС.

Данте нищо не си разбрал Изборите нямат нищо общо Ердпган продължава с плана си за нова ОИ.В най скоро време ни чака( даносе лъжа) гражданска война Ердоган ще се опита да приложи Кримският модел Дано ЕС се окаже на ниво иначе жална ни майка Ердоган предяви териториални претенции към Гърция.Според мен Бг и Гр спешно трябеа да заемат единна позиция по отношение на турската външна политика Иначе . ...1396

СПОНТАННИ БЪЛГАРСКИ ПРОТЕСТИ ДА ЗАТВОРЯТ ГРАНИЧНИТЕ ПУНКТОВЕ ЗА ТУРСКИТЕ ТИРОВЕ :)) .. И СЛЕД 30 ДНИ ТУРЧЕТО ЩЕ ПЪЛЗИ И ЩЕ ГО ЦЕЛУВА БРОНЗОВИЯ НА КОНЯ НА ЦАР ОСВОБОДИТЕЛ :))

четете новата сирииска конституция написана от жълтите зъбки

Къде бля до сега? Сетила се Мара да се побара..

Ако разузнаването има данни, за това, че турската ДЪРЖАВА Е УЧАСТВАЛА В ПРЕДИЗБОРНА АГИТАЦИЯ У НАС , Радев трябва да изгони турския посланик! Ако няма доказана турска ДЪРЖАВНА намеса, Цацаров трябва да си подаде оставката,за това, че допусна лица застрашили националната ни сигурност да напуснат без съд и присъда от български съд! НЯМА СРЕДНО ПОЛОЖЕНИЕ!

Ще разберете, че Тодор Живков е национален герой по отношение на турската заплаха към България.

А за намесата на Русия...., кога ще ги събере

Още е рано. СКОРО Не бързай

Идиот!

България е руски проект. Русия е проливала кръв за нас, тя ни е създала държавицата. Ние обаче, понеже сме много умни, пропиляхме идеята за обединение на българските земи, а сега - само за 27 години "демокрация" унищожихме дори малкото, което имахме. Днес България е една беззащитна държавица, която наивно си мисли, че Западът ще запази нейната цялост. Западът се интересува от България единствено като страна-пазар. Той никога не е променял отрицателното си отношение към нея, политика, която Бисмарк е формулирал само в едно изречение: "Аз за ония конекрадци от долния Дунав няма да оставя костите дори на един гренадир (прост войник)". Единствената държава, която все още желае съществуването на България, е Русия. Или по-точно желаеше, тъй като ние отхапахме ръката, която се беше протегнала да ни помогне. С една дума: българска работа. Затова сме на този хал.

Нямаш ли срам от Левски и милионите българи загинали за това днес тук да я има България?!

Ей, глупак соросоиден. Левски е предаден от българин. Не намесвай името му юда долна! И къде са "милионите" българи, които били загинали за освобождението на България?

През 14-ти век България е научила руснаците на писмо, култура и религия!

това никои не го отрича , в интерес на истината обаче е редно да кажем че солунските братя са ромеи , както и християнството идва при нас от също от Bизантия

Ха ха, я пак 14 век...та ние тогава сме били под турско "присъствие " та я пак ? За какво четмо и писмо пишеш и кой го е сторил и за религияга също М ?

Пич, или сам си си нацвъкал плюсовете или тия които са го сторили и хал хабер си нямат от история и то българска да не говорим друга !!!

''България е руски проект. Русия е проливала кръв за нас, тя ни е създала държавицата.''.....Ти май си тъп а ?

Всичко е вярно което казваш,но само едно ме притеснява-това че Бисмарк е бил прав.

Много далеч отидоха турците. Хубавото е, че я оплескаха с целия ЕС и това работи за нас.

На ес не му дреме за нас, скоро ще разбереш.

''усложнените отношения с Турция''. Изгонихме 3-ма турци, които не представляват турската държава! Защо казвате,че сме усложнили отношенията с Турция?

На някого е угодно да звучи точно така"усложнени отношения", иначе сте абсолютно прав/а/.

25 26 27 Датите за затваряне на Турската граница и никакви секции там

Покажи им самолета, Радев!

Спокойно.... за такива случаи пазим 2 глави по 20 мегатона вече 30 г.

Днес да не е имало масово бягство от Карлуково?! Един ще им обявява война, друг дрънка за ядрено оръжие.. Що не си пиете хапчетата по-редовно, бе, момчета? 20-30 хапчета на ден и ще спрете!

И на ръце ли ще ги носим до турско тия глави? Или във вторични суровини ще ровим?

Инструктаж за снишаване?!

Алоооуууууу стоденката ут Мюнхе, пак съ убади !

Anton

CNN в Америка е Fake News но в България е достатъчно да свика Съвета за Националната Сигурност. Смешници!

Абе Радев, защо им развали рахатлъка на тия хора? Хубаво си опъваха макарите по цял ден...

Ний сме си рахат - нас нато ни пази.

нека да ни нападнат турците,да видим кяра и от нато и от еврейския съюз, па да им бием бързо шута и на двете !

Ти си болен човек. Едва ли съзнаваш какво бълнуваш. Бог да пази България от Турция и такива като теб!!!

ти ,български разбираш ли наистина ? ако разбираш,кажи ни ползата от двата съюза в момента !

Правилно и мерки.

Предизборно Радев се репчеше, все едно има ядрено куфарче. Сега вика Цацаров да му пази страха:))) Глупаците които очакват,че сега Радев ще изгони турския посланик, за това, че Турция се меси в българската политика , нека да си ....почешат носа!

Ще ОБЯВАВАТ ДОСТ ИЗВЪН ЗАКОНА. Това дочух

Има български СЪД за тази работа!

Дали ще прочете декларация после или ще я произнесе наум? Ердоган сигурно е пребледнял от ужас.