Изгониха адвоката на акушерката Ковачева от съда

Съдия Владимир Астарджиев отстрани адвоката на акушерката Емилия Ковачева - Владислав Янев от съдебната зала и го глоби с 5 лева.

Обратно в новината

Коментари - Изгониха адвоката на акушерката Ковачева от съда | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Невероятно но факт! Все още в България имало доблестни и обективни съдии! БРАВО ОТ МЕН!

Ами като адвоката иска на всяко заседание отвод на съда и прокурора, колко път до сега му е било удовлетворено искането? Николко! Явно, че човека е наясно, че подзащитната му е жертвен агнец. Хвърлена е на тълпата без доказателства. Важното е някой да опере пешкира... Няма значение кой...

Даа, ето един адвокат с очевАдно купена диплома по право... Не е единственият в съвременна БГ. Вместо да иска отводи, да беше поискал психиатрична експертиза за обвиняемата! Може пък жената да има някакво заболяване и да се окаже с намалена вменяемост. Но този 'адвокат' явно иска само да й вземе парите протакайки съдебния процес, не го е грижа какво ще стане с клиентката му.

Тази психично болна изродка, бих я удушила с голи ръце!Още ли няма присъда за нея-поне 5 години затвор!

след като има записи ,защо е нужно да има и адвокат подсъдиматадано си получи заслуженото!

Поздрав за всички жени, които разправят какви изверги били мъжете и как не можело да им поверява да гледат деца.

Добре, че не съм аз бащата на пострадалото дете... Тази офца още на втория ден щеше да си получи правосъдието което заслужава!!!

Не са 5 лева а 500 лева. Това уточнение за по простите,да са спокойни. И не го е отстранил защото няма такова право. А ако го е изгонил защото има това право, то не може делото да продължи без адвоката. Ако продължи е тежко нарушение на процеса и присъдата ще бъде отменена от горната инстанция. Така ,че не пишете глупости.

детето е живо и здраво - 100 лв. месечна кръвнина до живот е справедлива присъда за този изрод!

детето да е здраво. При подобни травми никой не може да даде дългосрочна прогноза . Близките му винаги ще са на "тръни", постоянно вторачени в детето. На никого не пожелавам

Горкият, да пусне дарителска сметка .

Е не са ли ги гледали тия записи?!Трябваше бащата на бебето да я удуши!!Съдът нищо няма да направи!

нещата трябва да се проточат, да вземат повече пари адвокатите.

След много шум в залата съдията казал. - Който отново наруши тишината и дисциплината в съдебната зала, моментално ще си отиде у дома. Подсъдимият: - УРАААА! САМО ТАКА!

съдиите щели ТЕПЪРВА да гледат видиозаписите.

нямаше да има нужда ни от съд, ни от затвор, нямаше да знае на кой свят се намира, щеше да си говори сама и дори за психиатрия нямаше да е годна.

Бащите се репчите само по форумите! До сега не ми е известно поне от последните 20-30 години при толкова трагедии с деца и младежи някой баща да е отмъстил. Няма такъв! На мъже се правите по форуми и на масата!

ЛИНЧ

Какво я мотат тази акушерка толкова време? Трябваше по бързата процедура да я вкарат за дъъълго в затвора.

да влезе убития. А иначе вземат на хората парите, земите, апартаментите с едно хвърчащо листче. Да, ама да е обжалвал пострадалия съдебното решение, да ама не е знаел, ама да е знаел бе. Идете и стойте в тази лайняна държава.Всички да се изнесем - всеки където му видят очите - да останат съдии, адвокати, циганя и комунисти.

В тази смешна държава и смешни глоби . Тук вече само на принципа зъб за чене и око за две иначе няма оправия . С такива съдебни хватки ще се отлага разтъкава делото докато загуби обществен интерес и тихомълком ще се приключи с условна присъда , а спомена и мъката ще останат за родителите .

единственото спасение за нас - да си внесем следователи, прокурори и съдии. Видя се че нашите са корумпирани до мозъка на костите си. Какво по-ясно - тя е една акушерка, в предишната смяна бебенцето здраво, а при нея едва го спасяват докторите, има и записи как го налага.

Едно знам - ако мръсната селяндурка беше удряла моето бебе, сега нямаше да има нужда от адвокат!

да,ти щеше да имаш нужда,а детето ти от нов баща,защото другия нямаше да мръдне дълго от затвора....и това не е решение

а може ли и за нас от простолюдието ,като имаме глоби да са от 5 лв...

Когато съдиите започнат да гонят адвокатите от залите, само защото са им поискали отвод на съдията или на прокурора, тогава правосъдието отива в канализацията. Малко вероятно е да е изгонен от залата само заради това, вероятно е имало някакво нарушение на реда в залата вменено на адвоката да го е извършил,но това Янев едва ли е направил. Астарджиев е съдия с опит , вероятно има нещо друго, но все пак това не е добре за правораздаването. Без адвоката делото не може да продължи,няма как. И съдията няма правото да отстрани адвоката от делото. Това е изключено, най много да му разпореди да напусне залата, но и това е почти изключено, вероятно му е наложил глоба, която се оказва въздействие от страна на съда върху защитата да не си върши работата. Това вече си е болшевизъм в действие.

е каква е тази глоба бе , смешници

Прекрасно показва, какво възнаграждение ЗАСЛУЖАВАТ всичките ни БАШ майстори с юридическа диплома... Да им се чудиш на ЛОГИКАТА в изказвания на адвокати, съдии и прокурори. Поне професионалистите в чужбина биха си удряли главата в стената, като чуят, как се съди в милата ни родина..., какви доводи изваждат изпод ръкава си и как изкилиферчват дори нормално написани правни норми в законите... СРАМ! Ей затова държавата е на това дередже.

журналистите, глобата да не е 500 лв., пробвайте пак, смешно е.

Защо, сега, подсъдимара плаче, та се къса от "тормоз"? Родителите на детето да я изблъскат в чутурата със някое пълно шише с вода, както тя блъскаше главичката на бебето, и да се приключва...Може и два-три камъка в шишето да сложат!

да пукне дано,тоя боклук янев...заради такива като него всичко в тая държава е така...размотаване ,разтакаване...до второ пришествие...

докато делото приключи и то с условна присъда, Никол, да е жива и здрава, вече ще бъде абитуриентка....!

Всеки психочно изтормозен - в психиатрия!

Наистина е психично болна, иначе как би могъл нормален човек да удря бебе.......................

Нормален човек не работи 24 часа с плачещи бебета за 400 лв.

Абе, бате, какво има а му се гледа на това дело бе? От ясно по-ясно е, че оная е виновна! Тикат я за еди си колко там години в панделата и всичко се приключва, бахти, толкова ли е сложно! Ако трябва и адвокатчето с нея!

Глобата не я разбрах нещо!

Кои им дава права на адвокатите да искат отвод на прокурори и съдии, това да не по желание?? Що за правно тъпоумие и после се чудим защо хората нямат доверие в съдебната система - това не е правораздаване а цирково представление в много серии коя от коя по-трагикомична.

Раотата на адвукатина а, да спасява подсъдимиа. Прав, крив, тва а! Адвокатина е длъжен да го спасява. И да, има прао да сака отвод, коги а основателно. А коги а не, кадията основателно ще глобева -тва му а раотата.

Глоба 5 лева , при минимален хонорар от 300? Скапана мафиотска държавица.

Почва да ме съмнява ,че ДИР е коректен и казва истината.

"Мизъри не трябва да умре!"

Заедно с подсъдимата трябваше да са и собствениците или управителите на здравното завадение. Не е възможно да направиш график и никой да работи толкова време без почивка, защото новородените не се оставят без надзор. Това се нарича прегаряне, тази жена наистина е болна, в състояние на преумора човек е в състояние да извърши неща, които никога иначе не би сторил. Така е всъщност и тя е жертва на прекалената алчност и липсата на персонал в здравните заведения, но кой би осъдил някой собственик.

че тя е превъртяла? От критическата, от недоебане, от характера си - от това е налетяла да бие бебенце - пълна откачалка и злобарка. Вместо да забие кратуната си в стената, я тръгнала да убива най-слабото същество на света - бебе на два дни.

няма оправдание за това да млатиш новородено дете. няма! в затвора да си почива.

За съжаление в днешно време вече никой не зачита човешкия фактор. Ако шефа ти реши денонощно ще работиш без право на грешки. Ако нещо не ти харесва вратата за навън ти е широко отворена. Ако си потърсиш правата може и бой да ядеш.

Всъщност до някъде той е прав.

Какво се занимавате с тая кучка-строшете и главата, по-точно чукундурата, с шишета!!!Смърт за изродката!!!

Този е безподобен циркаджия! За да придобиеш обаче славата на медийно отразяван адвокат и все пак да бъдеш адвокат се изисква нещо друго, различно от простотия и нахалство!

5лв. глоба.... муахахаха

Колко по-достойно се държаха адвокатите и обвиняемият за причинената смърт по непредпазливост при катастрофата в Пловдив в сравнение с тази УМИШЛЕНА УБИЙЦА на деца - там делото приключи за ЕДИН ДЕН , тук се мотае вече повече от ГОДИНА!!!!

"Изгониха адвоката" ?! Та ви имам и съда. Като топлофикациите. Изобщо не е нужен адвокат. Подсъдим също.

Тази още ли не са я тикнали в затвора? До кога ще се проточат тези заседания, докато детето стане абитуриентка ли, или докато не се изнервят всички и не я освободят.