Кандидат-депутати от НР откриха жълти павета в двор на къща

Кандидат-депутатите на "Нова Република" Вили Лилков и Петър Славов са открили жълти павета, като тези пред парламента, в двора на къща в София.

Обратно в новината

Коментари - Кандидат-депутати от НР откриха жълти павета в двор на къща | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Има тъпи софиянци, ама тези чак са вдлъбнати.

Айде стига с тези жълти павета, да не са само софийски и никой не може да има такива. Такива жълти, сини зелени има и по пешеходните зони в Хасково и къде ли не, има и на моята вила, имам фактураза тях.

Доволно си тъп нали знаеш. Такива жълти павета може да имаш в двора си само ако си ги откраднал от улицата

Уау, че то и българите ли крадяли? Аууу...

:)

Вили не се занимавай с жълти павета, а си кажи КОЛКО общински имота "приватизира" под масата? Вили кажи си......

Леле и тия се натискат за депутати назорвайки се да ''открият'' топлата вода.. Толкова жълти павета са ни показвани по медиите години наред та вече никой не обръща внимание на това

Че Вили Лилков е оформен идиот, това е ясно на всички. Ама какво прави оня миндил кметицата на Средец, че се мотае и тя по улиците да дири жълти павета, все едно няма по-важна работа. Случайна женица, случайно попаднала на мястото си. Не за дълго.

и това променя цялата политика на десните. Каква новина, какво чудо - цяла статия за това. Ами те щом така лесно и бързо откриват някакви си плочки, сигурно ще откриват и престъпници особено от горните етажи на властта. Как мислите тази новина дали ще донесе поне десетина избиратели за тази партия 0 с тях ще си останат.

Това на снимката са съвременни клинкерни тухли, които са съвсем различни по форма и размери от автентичтните жълти павета. Което не значи, че другаде няма крадени жълти павета - аз лично съм виждал оригинални жълти павета, употребени за дворна настилка в къща в Бояна (подадох сигнал в общината, но нищо не последва).

След комунизъм е така. Винаги и навсякъде. Другото са празни приказки. Докато има БСП или модифицирана наследница, така ще е.

Брей, излиза, че не само депутатите и министрите крадяли.

ТЕЗИ ПАВЕТА СА УНИКАЛНИ И СЕ ПРАВЯТ ПО ПОРЪЧКА НА ДЪРЖАВАТА И ДЪЛБОКО СЕ СЪМНЯВАМ,ЧЕ НЯКОЙ МОЖЕ ДА ПРЕДСТАВИ ДОКУМЕНТ ЗА ЗАКОННО ПРИТЕЖАНИЕ!!!ПОЛИЦИЯТА МОЖЕ ДА РЕШИ БЪРЗО ТОЗИ ПРОБЛЕМ!!!

Жълта е само новината. На снимката това ми прилича на жълти тротоарни плочки, по 2-3 лева бройката - произвеждат се още в розово и сиво. Или дайте друга снимка, по-ясна или не ни правете на шарани: или пък имате истинска снимка на истински ЖЪЛТИ павета, ама ще я пуснете, ако крадецът не плати такса медийно спокойствие.

още една такава новина и няма да гласувам за тях

Вили Лилков включи и жълтите павета в предизборната борба. Жълто пропадане.

Я-а, как ме изтриха. Нито обиди ,нито спам имаше - просто написах ,че в един квартал в полите на Витоша има двор с жълти плочки..............Какво толкова ? Дира, нищо обидно нямаше.

Лъжеш и трябва да си носиш последствията за фалшиви новини. От снимката си личи, че подобно нещо е направено от някой маргинал като теб.

Преди няколко години си имаше търг за тях.

ОТКРИТИЕ!

Не ми се рови в стари новини, но не се ли хвалеха преди няколко години, че вече сами ще си ги произвеждаме за подмяна?

Вили Лилков и Петър Славов пуснаха жълта новина. Очаквам да издават жълт вестник.

Айде на бибитките!Да изчистиме на циганите мръсното, преди изборите!

Ние от синята мъгла, помним, какви ядове ни създадоха жълтите павета, като взривявахме мавзолея!

изхрачи се червената помия

Предизборна агитация, само ще тръгне да снима стари къщи някой кандидат депутат ;)) Отделно, че е супер тенденциозна статията 'стари къщи застрашеи от лакомията' - каква лакомия бе бедняк, който си е негов имота ще прави каквото иска с него, щом не е културна ценност. Тръгнал Ганьо с 20 лева в джоба до 25-и да ми дава наклон на * ;))

На част от околните на центъра улици паветата бяха извадени и изхвърлени, а на тяхно място положиха асфалт! Някой прибран си е взел част от тях! Старите софиянци помнят кои улици са били със жълти павета...!

Лилков май забравя, че преди няколко години при ремонт на центъра ги извадиха и продадоха на желаещи. Тогава обяснението беше, че паветата били хлъзгави при сняг и въпреки броженията, сделката стана. Та ако хората си имат документ-техни са. Къде беше той когато ги вадеха?

И без документ пак са си техни. Те нищо не трябва да доказват - полицията трябва да докаже престъпление т.е. това е невъзможно.

чухме вече, че има и Били Лалков с апетит за кокала.

Казват , че истинските столичани се познават по това, че затискат киселото зеле с жълто паве

Брат!!! Титан си!!!

А селенията която налази тук по миризмата.....на свинска кочина и кокоши курник

Ходил видинчанинът вили лилков из София да снима апетитни имотчета, които евентуално след изборите да ги глътнат. :))) Аман от селяндури в управлението на столицата!

Обикаляли по старите къщи, за да ги пазят от 'лакомията на инвеститори' или от самите себеси . . . хахаха, тези ни правят на идиоти.

ПО БУЛ.ИВАН ГЕШОВ В КРИВА РЕКА КОЛИТЕ КАРАТ ПО ТРОТОАРИТЕ ИМА РАЗНИ ТЕНЕКИЕНИ ГАРАЖИ.......... ХОРАТА БЯГАТ С КОЛЕЛЕТА С КОЛИЧКИ С ДЕЦА ОТ ДВИЖЕЩИТЕ СЕ КОЛИ ПО ТРОТОАРА????????

Това е обидно вече - взимат ни за пълни крете-и и полузавършени идио-и. Вили Лилков и сие ей така си обикаляли да снимат...тия от колите си не са слизали в последните 15 години!!! АЙ СИК-ИР пап-ач ние-на

ама като гледам коментарите, 99% са си баш такива - селски сеирджии - само вижте - всичко живо коментира паветата :))). Дотам опряхме - а това, че ни крадат хляба от 27 години насам никой не го е-е

Хляба който папкахте до 89г. свърши селски....сега "лебут" е с пари а не с копейки...ПОНЯЛ

А колко милиона гранитни павета бяха откраднати при "ремонтите"!!!1

крадат се на поразия .Асфалта се скапва бърже.

..а паветата само два пъти годишно..

МНОГО СА ИЗОСТАНАЛИ, А ИСКАТ ДА НИ УПРАВЛЯВАТ.НА 50 МЕСТА СЪМ ГИ ВИЖДАЛ,ПРОДАВАТ СЕ СВОБОДНО!

От тези" качествени" снимки изводи не могат да се правят. Да бяха снимали едно "паве" отблизо с един телефон върху него, за да се види структурата, профила и размера му. Та от снимките в тази публикация, това спокойно може и да са тухли.

Къде на село сте виждали жълти павета бе селски......ако не се изс..те по всяка статийка не може...айде бягате в селската кръчма да им разкажете за паветата какви са и от къде са

Паветата са подарък не за сватбата на цар Борис, а за сватбата на Фердинанд.

А бе хора, тези павета не са откраднати, те проста са "прибрани" някой да не ги открадне!!! Защо това нещо прилича на начина, по който са забогатели прецедатели на ТКЗС и партийти секретари, те не крадат, те просто прибират някой да не го открадне. Пък никой като не го потърси, го ползват за лични цели!!! Пък и смели , някой да го потърси, а какво може да му се случи???

Голям смях! ГЕРБ виновен! Само така!

ЛЕЛЕ КАКВА ЕПОХАЛНА НОВИНА.В ДНЕШНО ВРЕМЕ ЖУРНАЛИСТ ДА СИ.....

Разровете се в изхвърлените строителни отпадъци след ремонт, ще намерите павета колкото ви трябват... а ако о не се поскъпите за добра почерпка ще бъдат в изобилие. И разбира се не трябва да ви мързи да си ги приберете!

Цървулите се опитват да изглеждат като стари софиянци! Нещастници!

Абе тия мераклии държава да управляват още от сега ли дворовете ни тарашат?!

Едни боклуци, снимат други боклуци, които вече никой не ги смята за нищо. И на 7777 раздават едни жълти павета , дето народа се е щурнал да търка картончета. Що занимавате раята с глупости и им отнемате времето да търкат ?

А няма ли кой да снима в двора на къщата в Банкя? Поне милярд трябва да има там. Има и разни други къщи и дворове за снимане.. По Бояна, Драгалевци и т.н. Пенсиите на родителите ни могат да бъдат снимани там...

паветата които махнаха от платното пред ЦУМ преди няколко години къде отидох. Явно, че не ги използваха за да поменят счупените. Може да са отишли за нечии дворове.

НЕ Е ИЗМИСЛИЛА КАК ДА НАПЪЛНИ ГУША И ДА ОТКРАДНЕ ПАРИТЕ ЗА РЕКОНСТРУКЦИЯ НА ТЕЗИ УЛИЦИ ПЕРХИДРОЛЕНАТА ГЕРБЕРСКА КУЧКА!!!ЗАТОВА СА В ТОЗИ ИМА АВТЕНТИЧЕН ВИД!!! ДА КАЖЕ С КОЛКО СЕ ЗАМОГНА СЛЕД РЕМОНТА НА БУЛ.ВИТОША-БАЯ ЩЕ ДА Е НАКРАЛА!!!И НЕ САМО ТЯ,А ВСИЧКИ В ТАЯ ДАЛАВЕРА!!!ДА СИ ОТВОРИ ВДСИЧКИ БАНКОВИ СМЕТКИ ХНА СЕМЕЙСТВОТО, НА ВСИЧКИ РОДНИНИ-СЪС СИГУРНОСТ ЩЕ АХНЕТЕ!!

Селски помияр,гледай ония с пушките пред централата ви да не ги открадне някой,че тогава не зная какво ще пищите а червената помия я изринахме от столицата веднъж завинаги....ПОНЯЛ????

Брей, че "изненада"!? Само в малките именийца около София, какво количество може да се открие?