Патриотите: ЦИК, спрете клип на ДОСТ за Възродителния процес

„Обединени патриоти – НФСБ, АТАКА и ВМРО“ внесоха жалба в ЦИК срещу „Обединение ДОСТ“ заради видеоклип на турски език, който агитира за него.

Обратно в новината

Коментари - Патриотите: ЦИК, спрете клип на ДОСТ за Възродителния процес | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

h 1

AAA ( нерегистриран ) 20.03.2017 19:19 . Идиоти! Да им прожектират "Време разделно" всеки ден!!!! Какво се плюнчат непрекъснато с това, сами са тръгнали - никой не ги е гонил. Нали това им била държавата?!? Айде, като сте турци - в Анадола! ------------------ ВЪН от БГ !!!!!!!!!!!!

h 1

NАРОДЕ, ЧЕТИ: Тарзан ( нерегистриран ) 22.03.2017 09:57 --------------------------- Да се премахне 2-ното гражданство освен за страните от ЕС, САЩ, Канада и Австралия/НЗ. Така ще приключи сагата на турчеещите се тълпи които обичат Турция и не плащат данъци в БГ а искат да дават наклон на изборите у нас! -------------------------------------- ВЪН турчеещите се ТЪЛПИ от БЪЛГАРИЯ !!!!!!!!!!!!!!!!!

h 1

Факт е че сред българските мюсюлмани има хора които са продавали интересите на БГ и са работили за турското разузнаване - разбирай интересите на Турция! Нормално е тези хора да бъдат преследвани и прогонвани от държавата която те не смятат за своя родина а напротив говорят турски, веят турски знамена и на въпроса за какви се смятат отговарят - турчин, а не българин! ----------------------------------------- ВЪН от БГ !!!!!!!!!!!

ние обикновените хора независимо от цвят на кожата, вероизповедания, нямаме вина, от 1983, младостта ни отиде на вятъра, напрежение винаги и продължава, а навън е спокойно, работим заедно, живеем врата до врата заедно, макар че християни и турци всеки ден заминават за Германия, Англия... Много други неща има в региони за оправяне, ама пука ли му някой за бедният човек, изоставен, не е хубаво независимо от коя страна, а и турците от тях има много вярващи и си го изкарват на българите, как да им обясним, че ние обикновените хора нямаме вина, не искат някои да говорят с нас, гледат те като че ли сме им изяли десерта, оправяйте си горе нещата, 50:50, за много неща са прави, но ние нямаме вина, ДС навсякъде са те, на работа, всичко е за тях, всичко работи за тях, а останалите без връзки-българи, мюсюлмани, мохамедани, роми тръгват по живо по здраво, а и българи и турци сме обирани от политици, неправилна политика води до войни, 1923,сключване на договор... Македония, Беломорска и Одринска Тракия... да сте учили история, а и родителите и прабабите ви да са ви разказвали

ДОСТ. ДПС и ВМРО трябва да се забранят защото са партии които целят сваляне на държавната власт и за противоконституционни - първите две щото служат на Турция, а другата щото служи на Македония.

Боже, гонени били те като тръгнаха на Голямата ексурзия??? Верно ли? Или то не беше любов към Турция, тяхната майка. А Турция ги прие с обич? И ги призна за турци? Питам, щото не знам турчин от Турция да признава нашите турци за истински турци. С други думи въртим г*за накъдето ни е изгодно и после вината на българите. Ай, сиктир!

Да се премахне 2но гражданство освен за страните от ЕС, САЩ, Канада и Австралия/НЗ. Така ще приключи сагата на турчеещите се тълпи които обичат Турция и не плащат данъци в БГ а искат да дават наклон на изборите у нас!

обществото, разделя го на етнически принцип. Кампанията на турски означава,че е към точно определена етническа група. Това е достатъчно да бъде забранено това движение в България.

"млъкни малоумнико"- Наистина си малоумник. Възродителния процес спряма помаците се случи през 1972 г. а на турците през 1984 г. Та за какви атентати говориш? Атентатите се случиха след смяната на имената. Знаеш ли малоумнико как бяха завардени вхозовете и изходите на населените места с такова население? Нищо не знаеш, не знаеш какво изживяхме тогава, не знаеш колко хора бяха бити по тогавашните съвети/сега кметства/, не знаеш как хората се криеха само и само да не им сменят имената, нищо незнаеш лайно такова. А говориш за национални интереси. Голям патриот,няма що. Патриот за мен е лице, което би се възпротивило срещу такова насилствено сменяне на имената. Но вие комунягите нямате този патриотизъм. За вас патриотизма е само на думи, а иначе се възползвате от всичко и от всеки.

30 години трябва все да се съобразяваме с "Вашите чувства" възродителния процес бил геноцид и бля бля. А нашите чувства????това че 500 години сме били под ятагана а дпс иска това да се нарича османско присъствие? възродителния процес се случи след зараждането на турското освободително движение в България.кое не ви харесваше в България? Че си имахте вестник на турски йени ъшък, че в университетите влизахте със запазени квоти щото не знаехте български и нямаше начин да се преборите за място? Възродителния процес беше зло ,което не се появи само на хоризонта... вие си го повикахте.а вашия месия меди доганов и владо зидаров -местана тогава работеха за ДС и ви сменяха имената на заплата......

Факт е че сред българските мюсюлмани има хора които са продавали интересите на БГ и са работили за турското разузнаване - разбирай интересите на Турция! Нормално е тези хора да бъдат преследвани и прогонвани от държавата която те не смятат за своя родина а напротив говорят турски, веят турски знамена и на въпроса за какви се смятат отговарят - турчин, а не българин!

Турците в Турция! Хич и да не се опитват дивиденти да печелят от възрожденския процес. 450 години на грабежи и убийства на нашите прадеди от Турците никога няма да могат да се компенсират. Въобще да не се срамувате и притеснявате от това да сте националисти. Не сте ли националисти ще ви претопят. Ако Левски, Ботев, Раковски, Вазов и т.н. не бяха националисти каква история щяхме да имаме?

Русофобите подскачат от радост! В Българската конституция да се сложи: "България е страна на Християни Славяни и такава трябва да се запази. Малцинствата имат равни права и задължения и нямат право да искат привилигерован статут."

Иди докажи, че си славянин! Над 50% от българите нямат славянска кръв и това е видимо с просто око. Ко ги праим тях?

Глупости циганите и турците са 10-15%, другите сме българи християни. Не говорим за генетични тестове бе помияр.

Най-виновни са тези които разрешиха регистрацията на тази про-ТУРСКА партия начело с тази мръсна гадина,този родоотстъпник МЕСТАН-оглу. Не може така долно да се рови в раните на хората ( и на едните и другите). Нали всичко свърши вече защо се рови пак. Трябва да се забрани тази партия. Най-вече трябва да се забрани двойното гражданство - или си Българин или не си . Какви са тези глупости той живее извун БГ но се връща тук да гласува иначе е турчин - аре бягай . Егати законите егати държавниците

Този от снимката не е ли личният преводач от турски при официални срещи на г-н Борисов???Този не регистрира ли партията си по времето на г-н Борисов???По времето когато си регистрира партията този същият от снимката ДАНС не съществуваше ли като структора????какво сега скачате на човека,той просто си отработва парите дадени от Ердогановата Турция и то честно си ги отработва,а други май и убива нещо дали в обувката или някъде в задните части,ще стане ясно когато се разговори този от сниката:(((

Това са боклуците на света. За една смяна на имената квиченето им три пъти обиколи Земята, но за това че набиваха на кол и изкормваха бременни жени винаги ще отричат.

Излиза че въпреки нашата човещина да им върнем имената и гражданството,да им върнем самочувствието през периода на демократичния преход,въпреки това някакви лидери,пак същите които участваха във " възродителния" минаха от другата страна,подклаждат разделение,държат се цинично,радикализират където могат и най вече натякват за същия " възродителен" в който самите са участвали срещу тях!Баси изродското поведение!

Защо нашата държава не направи един филм за избитите майки и деца във влака, за атентатите на гара Пловдив ,хотела в Сливен и т.н Къде е Държавата ? До кога нашите политици гъ.......мийници ще продължават да се извиняват на Турция ???? А ,поне един турски политик да се беше извинил за 5000 години турско робство ! ДОКОГА ??????????

нали турците взривиха купе за майки с деца раниха, убиха и направиха на кайма ама никой нищо не знае, щото беше тайна. Нашето било фашизъм, а тяхното тероризъм чиста проба на която са майстори и до днес. Ама ние си траем - все едно че не е било и дори почвам да се съмнявам дали е било. Те правят дандании , митинги дори с представители от Турция, а ние си мълчим за подлото убийство.

вечна му памет мюсюлманска на турското бебенце, което не знам как убито от милиционерите, а може и нарочно - комунягите са на всичко способни, дори и на съюз с турците, които преследваха , а и турците - ти да видиш в съюз с мъчителите си. Това не можах да проумея и до ден днешен.

бебето е стъпкано от собствените си съселяни,никой не го е застрелвал ......но дпс и дост 30 години ни вменяват вина за това

Туй бебенце съвсем случайно се казвало Туркян, как пък не беше Фатме или Ферхунде, а те и с паметта на детето правят политика. Кай нормален човек си води децата, да не говорим за бебета на масови протести?!? Кой освен турци, цигани и бежанци?

Разчекнете го тоя бе и му отрежете ташаците. В 21 век в България турци - НЕ.

ей, "патриоти"дали ви е срам за възродителният процес, осъществен от вашата човеколюбивата партия бкп, или ви е страх, че дост ще изхвърли дпс окончателно от политическата карта на България??

Стига тъпотии,ДОСТ са същите гниди,с тази стара лисица вече двоен агент изобщо не ми е радостно,пак ламти за власт!! А пък за смяна на едни имена с български ,голям рев!Хем останали да живеят в бг,хем хленчат!По принцип трябваше да напуснат България имаше няколко договорени изселвания с турската страна,да си бяха заминали!Ние сме най демократичната държава която им възстанови гражданството и имената,какво искат повече?

Я бързо всички, които не се смятат за Българи да си ходят в Родината, и да се не връщат!!!

колкот да не ви се вярва този възродителен процес се случи. Извършено бе престъпление над помашкия и турския етнос в България. Защо не искате да се говори за това. Ознамава едно: че сте съгласни с възродителния процес. Комунягите си мълчат.

Ти представяш нещата, както ти изнася, турско мекере. Wyзродителният процес се случи след атентатите по гАРИТЕ И ВЪВ ВЛАКОВЕТЕ, ИЗВЪРШЕНИ ОТ турците в България, Всяка държава има право да се защитава срещу терористите и наществениците.

АЛООУ ЦАЦАРАТУРАТА, СПИТЕ ЛИ???

Чини ми се другарите от ДОСТ ДОСТА са прекалили... Я едно дело да им се образуза да подривна и антидържавна дейност... Цацаров, заемете се!

abasador

другарко, Михайловна, респект по-добре стреляш от мен... е има какво да науча. Ако не е тайна, може би ползваш оптика? Лек ден, уважаема.

Обединение ДОСТ да бъде отписан от регистрите и т,н

Мисля си за тези милиони българи, живели 500 години под турско робство и с които турци като Местан са се гаврели както си искат. Представете си , че сега не можете да кажете нищо на Местан - докъде ще ни докарат

България сама си е виновна за това си положение с турците. Имали сме цялото време от 1878 до 1989 година да изселят и изгонят от България тия поробители, оставени от турците за пета колона. Но нали сме много толерантни, много коректни, празнували сме заедно байрам и хриестиянски празници. Безумни клишета на идиоти - нито са ни обичали, нито сме ги обичали. Те са ни сторили най-голямото зло и продължавт - какво искат сега.

Проблем с турците в България никога не е имало,няма и сега.България е имала проблем с неграмотността и незнанието на историята и то през последните 28години

смятате ли че някои българин ще се възмути от тях и ще гласува за Доган и Местан. Те самите се насъскват едни-други. Прав им път. Кеф им Турция, кеф им България. При това са и некадърни. Изселниците македонци - станаха най-богатите българи, арменците - също - живеят навсякъде по света богато. Само нашите турци - некадърни - ровят земята с тютюна и плачат за субсидии.

Пуснете клип от Батак с избитите , изгорените живи хиляди българи, с костите и черепите им.

Този национален предател трябва да бъде съден. Белене за него....

А ти Владо помниш ли, братко, онези дни........?Знаеш ли колко арменци е приютила България след арменския геноцид?Знаеш ли колко евреи е спасила България по време на втората световна война? Знаеш ли колко гръцки политемигранти приема България след хунтите в Гърция?Знаеш ли Владо какво е направила България? Приютила ги е, дала им е подслон, образование и работа.И накрая Владо,как става така ,че лошите българи дават повече повече жертви по на възродителния процес от българо-мохамеданите?

Само че Кеворкян не са го преименували в Караславов ... и Халваджиян не е Бюреков ...

Само,че Кеворкян, Халваджиян,атентати не са правили,ефенди!

Истината е, че никой не ги гонеше - те сами тръгнаха за Турция отричайки се от България. Има една поговорка: "Да би мирно седяло не би чудо видяло"...

Пак пържат изселниците на бавен огън!Направиха ги на овце без свободна воля!

Няма ли да спрат с този възродителен процес най накрая,при избори винаги това правят.Променете си тактиката,не че толкова съжелявате за случилото се!

Как да спре като няма друго с какво да впечатли ,освен да им бърка в раните като вампир всеки път! Всъщност и за местните турци нашите изселници са "българи" и "гяури",ама той го знае,а там където са заселени помаци по компактно си говорят български! Да гласуват "Не подкрепям никого"!

Сега ГОРЧИВО ще си плащаме за късогледството на ТИЯ дето разрешиха съществуването на дост.

Втора инстанция се предаде,първа им отхвърли регистрацията!Явно е имало натиск върху съда и интересно кой е бил от "нашите" майкопродавец?

Промяна на закона. Елиминиране на двойното гражданство. Забрана на партии прокарващи чужди интереси и влияние. Снемане на имунитета на ВСИЧКИ политици. Прочистване и рестарт на Съдебната Система. Това е само НАЧАЛОТО...

Браво г-н Местан. Покажете на тея продажни българи как се прави. Защото те са толкова заспал народ, че и рожбата да им застреляш пак нищо няма да направят. Ние с вас някой ден пак ще ги завладеем и ще ни бъдат роби както винаги са ни били.

тука не.

Сякаш не помнят изселниците колко" добронамерено" ги прие турската държава и колко се върнаха след месец-два покрусени!А Местан защо не е в по добрата държава,а се плюнчи отдалече!Наистина ли иска с това да ги впечатли,колко жалко,не помнят ли оставени по поляните с цялото си имущество или по улиците,защото не всички са имали роднини!Месеци наред са търсили работа живели по мизерни хотели и тези които останаха всичко постигнаха там със собствени усилия!Къде си тръгнал да се храниш от чужди съдби,Местан ефенди?

Местан блъмира за пореден път да дразни не само българите които нямат нищо общо но и българските изселници ,които който и да питаш нито искат да си спомнят този период,нито да им се натяква!Правата на български граждани са възстановени през демокрацията и благодарение на нея имат изборни права и право да се връщат,но като са решили да останат в Турция тяхна воля!Но ако много ги пришпорват има едно квадратче в бюлетината" не гласувам за никого" ,последното,за който не може да чете,което им препоръчвам за да се отърват и никой няма да разбере! Ползвайте го!

Идиоти! Да им прожектират "Време разделно" всеки ден!!!! Какво се плюнчат непрекъснато с това, сами са тръгнали - никой не ги е гонил. Нали това им била държавата?!? Айде, като сте турци - в Анадола!

Бай Недим Генджев е по -българин от много ИЗБИДЗИТкани тук! .... това, че е капитан от ДС-само плюс!...не е лайно като Павел:)))

А къде са тракийските бежанци?Къде е тяхната страна?Те могат ли да се върнат по родните си земи с гордо вдигната глава,а?

Явно последната седмица преди изборите ще се занимаваме с важния за живота на българите въпрос имало ли е възродителен процес и колко лоши са турците и кой повече ги мрази. Тотално малоумие и юруш на грабежа на народа след изборите по модела на османските акънджии от червени и гербери според кой колко лъгал.

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Споко! Може да са навитаци да вземат българска територия, но рашъните (колкото и да се съмняваме в добрите им намерения) няма да позволят турчулята да го направят, защото Истамбул пак ще бъде прекръстен на Константинопол, а синята джамия ще стане ... синята църква! И това Ердоган много добре го знае! Тогава наистина за 1 час ще стигаме до там за да си пием кафето на Босвора!

Вярвай си!А турчолята до Стамбула де ще ги пратиш?

Отвъд Босфора.

Кой е на снимката-агент на ДС....Nf coment=Турците не го ли знаят

Абе и Б.Борисов е член на БКП, ама му минава номера за десен политик! Интересът клати феса! Ние трябва да вземем незабавни мерки!!

ДОСТ се оказа мръснишка партия,начело с лидера! нагла до фанатизъм,до краен предел виждайки безизходицата си на изборите ,възползвайки се за кой ли път от минали събития на тоталитарния режим,неглижирайки на какво са били подложени българите 500 години!Дори ние да помним пак се държим човешки с останалите тук мюсюлмани,но и никой не ги задържа ако искат в по хубавата държава,прав им път!А какво да кажат потомците на тракийските бежанци?

Аз

Недопустимо?! Може би... Ама... според кои критерии? И най-вече - според ЧИИ критерии? Щото... Може ли да се води агитация на унарски, например? Може, оказва се... Бил ЕС-език. Ама само унгарците си го разбират - ми няма значение - важното е, че е европейски. И на немски може. И на английски... все още. И на норвежки, даже - нищо, че такъв език въобще не съществува. Пък на турски не може. И щото някой идиот гарантирано ще се сети да пита - и на руски не може. И за да няма дискриминация - на същия принцип - и на урду, койсан и суахили също не може. Е да, ама... има, оказва се, дискриминация - на едни езици може, а на други - не, а те всичките са чужди. И къде е изворът на дискриминацията - в ЕСССР. ЕСССР, оказва се, е по-важен от България. Чужди-свои се определят по ЕСССР-критерии, а не по Български. А я да наредим турски, руски и унгарски на следния принцип - какъв процент от Българските граждани ги разбират. А?

Защото на турски се говори само антибългарски и когато етническите партии за забранени по Конституция или предполага да са смесени се говори винаги на официален български език на избори!

Виж какво, от 15 години съм в скандинавска страна, но не съм чула да се агитира на чужд език. Дебати, работи - само на държавния език. В социалните служби и документи присъства арабски,например, но не и в агитационния процес. Та не знам за какво глвориш.

ВСЯКА НАМЕСА НА ЧУЖДА ДЪРЖАВА ВЪВ ВЪТРЕШНИТЕ НИ РАБОТИ,Е НЕДОПУСТИМО!!!МЕРКИТЕ ТРЯБВА ДА СЕ ПРИЛАГАТ НЕЗАБАВНО,А НЕ ДА СЕ ЧАКАТ РЕАКЦИИ И ЖАЛБИ!!!

Какво да си спомнят? Че учителите бяха задължени да ходят по селата и да ги молят да си запишат децата в училище, да ги учат, че дори и пижамата им да е подарък от Турция не е облекло за училище, и че влизаха в елитните специялности с тройки. Ако си спомнят трябва да построят паметник на комунизма.

Сега светна ли ви под шапките, че бай Тошо беше много прав за т. нар. Възродителен процес? Няма как да се случи това. Овчар бил, селянин бил, ама днешните Ентелегенти не могат да му се качат на малкия пръст.