Проверка на затворите заради видео с алкохол и наркотици

Служебният министър на правосъдието Мария Павлова разпореди спешна проверка във всички затвори и затворническите общежития в страната.

Обратно в новината

Коментари - Проверка на затворите заради видео с алкохол и наркотици | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Комунистите през 90-те години бяха открили цехове за кожени облекла и дърводелски,уж за затворници,а в тях работеха свободни хора.В цех за кожени облекла машините бяха закупени и доставени на Позитано.Шефовете бяха от РК на комсомола.Приемаха се поръчки и се изработваха облекла за червени другари.В годините на най-жестокият рекет,другарите използваха най-сигурното и охранявано място за да печелят.В цеха работеха над 30 цивилни лица и само 2-ма затворници-турци наркотрафиканти,които казваха,че никога не са яли в затворническият стол,защото храната им се доставяла отвън.Пушеха само маркови цигари и бяха облечени с маркови дънки и маратонки.Да не се правят на изненадани!Отдавна затворите не са затвори!

Те някои си живеят по-спокойно и добре в затвора. Не са лишени от нищо.

Тозикупонджия го пускате да слезе по стълбите от четвъртия етаж.На всяко стъпало полицай(надзирател) с палка,дърво,лопата,тръба,винкел.Докато слезе до долу,ще му са омръзнали вички купони,телефони,алкохоли,провинения.А ако случайно не се е осъзнал при слизането,качето го обратно пак така до четвъртия етаж!Този номер вече беше приложен в 1990г. в Пазарджишкия затвор,1 година след това беше тихо като в манастир.

толкова години всичко живо в БГ го знае, ама чак сега служебна министърка била разпоредила таз проверка. Боко тиквата барабар с физкултурника що не е разпореждал такова нещо???

13 затвора. А трябва да са около 100 заради преминалите незаконно границата.

Санитарките в болниците не можем да накараме да си вършат работата за едната заплата, камо ли надзирателите в затворите.

Ако имаше съртно наказание в България, много от тези проблеми щяха да са решени!!! Стига сме слушали ЕС!!! Да се направи незабавен референдум-за или против съртното наказание!!!

Аз съм за, но по друга причина. Ако въведем смъртно наказание ще ни махнат от ЕО на Меркел.

Днес вече за втори път имам повод да напиша. БЪЛГАРИЯ НЕ Е ДЪРЖАВА.

Закривайте държавата, няма никаква нужда от нея!

отивай в рАсия, там е много хубаво !!

А ти отивай да с.реш някъде другаде!

Надзирателите работят за 600 лева. Който и да сложите там, до тези изроди да стои по цял ден да ги гледа все тази, пак ще си прави далавери.. Ако искате да го прекъснете, направете заплатите и условията добри - но който хванете директно уволнение и съд. Никой няма да си ритне хляба за едното нищо. Всичко друго е алабала...

Гледам, още през 2011 година 86 човека са кандидатствали за 5 свободни места за надзирател и още тогава се пишеше, че 11.05.2011 г. - Начинаещ надзирател взима заплата между 700 и 800 лева, тези с по-дълъг стаж минават и над 1000 лева. Изисква се само средно образование. Никакво знание на езици и компютър. Работа за средно тъпи и за лоши хора. Защото нито един добър човек няма да тръгне да работи такава работа, ако ще и 5000 да му дават.

Като знам как у нас се спазват законите извън местата за лишаване от свобода. не искам и да мисля как е в затвора!

В Американските затвори е същото и не могат/искат да се справят с това - та тук в БГ ли ще се справите...