Лютви Местан осъди Божидар Димитров на 681 лева

Софийският градски съд осъди Божидар Димитров на 681 лева за обида по предявен иск от Лютви Местан.

Обратно в новината

Коментари - Лютви Местан осъди Божидар Димитров на 681 лева | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

МЕСТАН се обидил, че го нарекли шпионин!!!! Това дори не става да бъде виц! То не кучетата, а и мравките в България знаят, че е турски шпионин и български предател! Бродещ по родопските пътеки в тъмно, съпровождайки турски политически лица - КЪДЕ? ЗАЩО? Ами да ровичкат в душите и мозъците на бедните трудолюбиви хорица от Родопите, изповядващи исляма, даден им от родители, насила потурчени, рови с мръсни ръце в душите на тези чистокръвни българи. И в душите на тъй наречените български турци, отхвърлени и не признати като такива от самия турски султан и перфектните турски архиви на времето.

"тъй като съм бил български шпионин и се гордея с това" гос-ин димитров, разбирам да се гордеете със знанията си, оба4е не мога да разбера как може да се гордеете с това, 4е сте бил вербуван за таен агент и доносник на тоталитарния режим. защо не ни осветлите какъв то4но "шпионин" сте бил?

Предател български и Продажник. От тия, дето дочули за хората на Левски и търчали да докладват на турците. Невежите турци бранят турците, а ти си предател, и невежа си,който не иска да просвети невежеството си. Ако не беше предател щеше да се замислиш този човек колко дати, исторически хроники, теми , цялото изкуство и бит на народите познава. И колко е чел, за да ги знае, а ти освен 681г, 1944г и 1989г дали можеш да посочиш някоя друга с мозъчето си, заето с клюки и съмнения. Как мислиш, дали този човек, изучавал цялата история, процеси, битки, бит, изкуство на света е имал време и дребнодушие да се занимава с колегата и комшията какви вицове разказват и какви покупки носят в пазарските си торби?? А, българино рлост? С една мозъчна гънка като аспиринче?

Българин българин да плюе! И то в толкова обидна за българската чест и националност статия!Ако не беше предател, щеше да изпишеш със златни, а не с малки букви името на Димитров. И щеше да попълниш невежеството си, че историците и техните огромни знания служат на държавната сигурност и нейните интереси, те са консултанти на съветниците на държавните управници и военни министри, те разполагат със знанията и оценката на археологическото намерено богатство, спрямо същото в света, което определя политиката, значимостта, самочуствието на един народ. Историческите знания на човек като Божидар Димитров определят политиката в туризма на една държава. Франция е 1 по печалби от туризъм в света- над 30 милиарда. Печелят Италия, Гърция, Турция, а ти лапай мухи и се занимавай с търбуха си и личния си живот, който може Димитров да докладва в ДС.

Как може толкова години да плюете Божидар Димитров? Има някои грехове, които тук не са коментар, а коментар е наглостта на Местан. Как ще гласувате, бе, хора? Как ще търпите пак, като не разбирате и не виждате структурата на държава, инстанции... Е, затова мълчите. Мълчите когато има бити стари хора по селата, мълчите за военният, гръмнал банкерката, съсипала живота му с изнудване за милион. ОТЧАЙВАТЕ МЕ. Не се занимавате тук с Местан, а с българинът Димитров. А сега ми кажи, КАК, КАК, КАК, Димитров ще получи документ да отиде в библиотеката на Атон, на Римската църква, на Папата......БЕЗ ДА Е ПОДПИСАЛ документ, че отговаря с живота си пред държавата, ако не докладва прочетеното там или издаде наши документи????? В цял свят историците отговарят като военните пред държавата и сигурността ѝ. Когато БЪЛГАРИНЪТ СХВАНЕ ВРЪЗКАТА, ПРОЦЕСИТЕ, НОРМИТЕ, МОРАЛА, АНГАЖИМЕНТИТЕ в работата на държава и институции, тогава ще осъзнае къде и как го клатят политиците. Тогава ще въстава и излиза на улицата за правата си. Иначе ще си е все същия писач тук на ниво дребна клюкарка. Ако през това време не изгуби държавата си, което и пра-внуците му няма да простят и ще го проклинат.

Точно Б. Димитров имаше смелостта като министър без портфейл в първото правителство на Борисов да постави въпроса в Турция за изплащането на тракийските земи и имоти . И получи публично последно предупреждение от Борисов за проявената недипломатичност.

За СЪЖАЛЕНИЕ в близко бъдеще такава ще е и съдбата на БЪЛГАРИЯ... Осъдена на собствената си територия от "български съд", но в полза на турция.... Ха , честито...на всички..нас.

Понеже гледам, че дежурната шайка тъпоглави тролове са се мобилизирали пак да защитават един доносник - Божидар Димитров, че е обвинил друг доносник, КОЙТО ГОДИНИ НАРЕД БЕ ОТ СЪЩАТА ИМ ШАЙКА!!! :) - Местан, че бил национален предател и работел за Турция, КАТО ЧАСТ ОТ АКТИВНОТО МЕРОПРИЯТИЕ НА ТЕЬИ ДА ИЗЛЪСКАТ ИМИДЖА НА ТРЕТИ ДС ДОНОСНИК - Доган, и да го изкарат пръв патриот, втория Левски, да ви светна още нещо, идиоти. Точно тези, сарайско-библиотекарската ДС мафия НИКОГА НЯМА ДА ИЗКАРА РЕАЛНИ ДАННИ И ДОКАЗАТЕЛСТВА ЗА ТОВА, ЧЕ НЯКОЙ, КОЙТО Е БИЛ ЕДИН ОТ ТЯХ Е НАЦИОНАЛЕН ПРЕДАТЕЛ, в съда или пред обществото! НИКОГА! И да ви обясня ли и това, защо, тъпанари и чукундури? ЗАЩОТО ТОВА ОЗНАЧАВА ДА ... СЕ САМОИЗОБЛИЧАТ!!! Както Местан публикува онзи ден автентично писмо на Доган, в което този национален предател Доган, ДОКАЗАНО ПРЕДАЛ ЦЯЛОТО НИ ВЪНШНО РАЗУЗНАВАНЕ ТОЧНО НА ТУРЦИЯ, и този патологичен лъжец успя да измисли тъпата си лъжа, че .. ПОДПИСЪТ НЕ БИЛ НЕГОВ!?! Когато за всеки с два грама мозък е пределно ясно, ЧЕ ПОДПИСЪТ НА ВСЕКИ НА КИРИЛИЦА Е РАЗЛИЧЕН ОТ ТОЗИ НА СЪЩИЯ ЧОВЕК НА ЛАТИНИЦА, но тези явно мислят, че всички са толкова тъпи като троловете им! И защо вместо да крякате срещу съдията не се запитате ЗАЩО ДОГАН НЕ ОСЪДИ МЕСТАН ЗА КЛЕВЕТА В СЪДА, БЕ ИДИОТИ? Да ви светна и за това - защото съдът ще разпореди експертиза на подписа под писмото и после Доган и мафията трябва да притискат и евентуално плащат и на експертите, както са правили мниго ЗОЪТИ, вкл. когато един такъв "експерт" изкара Доган психически зле, за да не се появи Хидромелиораторът в съда и очевидно лъжеше а малко след товадобър прител на Доган потвърди по телевизията, че си е много добре и в цветущо здраве...

А ти отворко,да си се виждал или говорил някога с Доган на живо ? НЕ ! Тогава спри да го слагаш под общ знаменател. И да ,Местан е ПРЕДАТЕЛ.

Слушай много внимателно какво ще ти кажа, боклук. Първо - ти не знаеш аз с кого и за какво съм говорил, така че не ми задавай въпроси, на които после сам си отговаряш от мое име и на тази база продължаваш внушенията си, защото очевидно е много тъп и прозрачен подобен подход. Второ - на само аз, а и всички многократно сме били свидетели на пиянските претенциозни простотии и заплахи на измисления ви Велик Хидромелиоратор и Разпределяча на порциите в държавата с кръговете и обръчите му, без "чиято усмивка и одобрение никой по-голям бизнесмен в България не можел да има бизнес" и "че ако някой банкер (например Цветан Василев от КРБ) си мислел, че имал повече влияние от него жестоко се лъжел", че "в него била властта, а не в депутатите и министрите", че "пътят на България минавал през Босфора", че "ако не се изпълни това, което той искал, БЪЛГАРИТЕ ЩЕЛИ ДА ВИДЯТ...", че "нерова основна цел била ... ВСИЧКИ ПОМАЦИ В БЪЛГАРИЯ ДА СЕ САМООПРЕДЕЛЯТ КАТО ТУРЦИ И ДА ЗНАЯТ ... ТУРСКИ ЕЗИК", спомняме си и онази луксозна картс на България, която депесарите разхождаха в парламента СЪС ЗАГРАДЕНИ И ОТДЕЛЕНИ БЪЛГАРСКИТЕ ТЕРИТОРИИ С ТУСКОЕЗИЧНО НАСЕЛЕНИЕ", както и как тези и Доган лично СА ЗАБРАНЯВАЛИ И СПИРАЛИНДОРИ И ПОГРЕБЕНИЯ НА ТУРЦИ, които НЕ СА СИ ВЪРНАЛИ ТУРСКИТЕ ИМЕНА, "Оня списък", как на този вече не му стигало да управлява само 7 милионна България (Трoйната коалиция, Троянският кон, Станишев начело на ПЕС-а,...), а вече искал да управлява ... 500 МИЛИОНА, демек Еврипа и ЕС, и прочие простотии... Трето - не давай акъл, когато не ти го искат, особено когато ти е дефицит, аз какво правя НЕ Е НА МАГАРЕТО РАБОТА! Четвърто - аз никога не съм "поставял на едни ниво двамата ДС доносници - Доган и Местсн, бе ИДИОТ Доган Е НЕСТАВНИМО, НБИГО пПО-ГОЛЯМОТО ЗЛО, с перача си от офледалото на Борисов, ПРОКЛЯТИЕТО на България, тъпак!

Браво инфо! Исторически факт е, че този Наглец е и Лъжец е доказано и по съдебен ред. По темата за БКП-ДС си също изчерпателен. Дръндарския цигански султан Сава отдавна щеше да е само един осъден на смърт турски шпионин и нищо друго. Факт е и че и още не е изтекла давността за осъждането му и сега, но нали съдебната власт е изцяло в ръцете му, както и цялата хилядолетна държава БЪЛГАРИЯ. Срам и позор!!! Дерзай Приятелю и бий простащината и предателството на тези мошеници ДСбандити, тупащи се в гърдите, че били видни шпиони на комунистическите служби. Комунизмът е висш и последен стадий на Фашизма, което човечеството го осъзна и никога няма да допусне това мракобесие на власт.

АМИ ДА, МИСЛЯ , ЧЕ ВСИЧКИ ВИЖДАМЕ , ЧЕ НАПОСЛЕДЪК МЕСТАН МАЛКО Е ПОСЪРНАЛ, МАЛКО ОХАХАВЕЛ , ЕДИН ТАКЪВ - НЕ ЗНАЕ КАКВО ТОЧНО ПРАВИ И ГОВОРИ .НО ЗА НЕГО НЕ МЕ Е КАХЪР- СЕГА КАТО ПОЛУЧИ ПАРАТА И ШЕ ВЛЕЗЕ БЪРЗО В РЕЛСИТЕ ТА И НАЙ- ВЕРОЯТНО В НОВ ДЖИП . АМА И ТИЯ СЪДИИ МАЙ И ТЕ ЯКО СА СЕ НАГУШИЛИ - ТОВА НЕ СА ПАРИ А ЦЯЛО СЪСТОЯНИЕ .АКО ИМ ПОИСКАШ ДА ДАРЯТ 5 лв ЗА НЯКОЕ СТРАДАЩО ДЕТЕНЦЕ - НЯМАТ , А ДА ПОИСКАТ ОТ БОЖИДАР ПО-ВЕЧЕ ОТ ПОЛОВИН МИЛИОН -МОГАТ АЙДЕ Е Е.., ТАКА И ПРЕЗ ТУРСКО НЕ СА НИ ДРАЛИ

В съда не става с това кой какво мисли, бе идиот, А С ДОКАЗАТЕЛСТВА, и ако си спомняш сарайско-библиотекарската мафия когато проведе активното си мероприятие срещу Местан с атаката си, за да го сплаши и да му зарвори устата, защото той бе един от тях, и той ДС доносник и подлига на Доган, и той си го призна..., а и не четеш ли, не вдяваш ли, че самият Божидар Димитров де факто СИ ПРИЗНАВА, ЧЕ ТОЙ Е ЛЪГАЛ И КЛЕВЕТИЛ, и затова И НЕ СМЕЕ ДА ОБЖАЛВА! ТЪПАК ПРОСТ И НЕГРАМОТЕН ТРОЛ И ПРОМИТ МОЗЪК!

коментариите на info мисля, че е НЕДОПУСТИМО да се толерира този груб и арогантен тон, изпълнен с обидни квалификации и обръщения към изказаните мнения. Вярно, че това е неговият етикет и едва ли може да избяга от себе си, но не бива този стил да се налага и приема като нормален...

Ще ти го кажа на теб и на останалите неграмотни тролове и хипикрати още веднъж, за да го вденете - не се занимавайте с неща, които не са за вас и простите ви тикви - оставете мисленето за онези, които го могат. Значи когато десетки пъти ме обиждахте (или по-точно си мислехте, защото тролове и боклуци, и национални предатели не могат да ме обидят, но не го вдяват) както и други, които не споделят опорните ви точки, когато ме наричахте с какви ли не епитети и ибиди, когато парцалите ви (на Пеевски) обиждат ежедневно всеки неудобен и независим от тях, всеки, когото не са кръстили - като Радан Кънев например, че бил гей, а човекът си има дете и семейство), когато ДС парцалите пускаха снимка на премиера Филип Димитров с булченска рокля, ТОГАВА БЕ СЕ СЕЩАХТЕ ЗА ТОВА, а боклуци? Но когато опитвате дори и за малко вашите камъни по вашите глави оревавате орталъка, че боляло, а "мъжаги"? Еврогейове, соросоиди,... , а?

ти да не си мека китка, а еврогеи, ууупс путиноид-педал и толераст, какво - не съм дост. толерантен към нежните ви души ли:)

На носорога кожата му е дебела, той е късоглед , с къси крака с голям рог, но той въщност той е много чувствително животно и много лесно се разстройва от живота?!

Местан с чужда пита помен прави. Като иска да дари, да извади от свойте пари, а не по този начин. Данаец долен, слуз.

Към 123. Ти само DW ли четеш? . "123 ( нерегистриран ) 20.03.2017 13:14 . Продажни чорбаджии от османското робство? Кои са тези чорбаджии и кое това османско робство, че и с голяма буква? О, неразумний... "

дпс и дост костюм да бяха му купили да е по представителен, а той по дрипав и от циганетата

И този и съдът са от новия "цвят на нацията", дето е тръгнал по пътя на стария от преди 44г.

Не само това, ама как младите да започнат работа, да навъртят стаж, като всички пенсионери са на държавна хранилка, децата им също. много ясно, че богатите по богати, а цели семейства безработни и от там по-бедни. то не стига безработицата, и тези пенсионери ни идват в повече...иди дойди ако е млад пенсионер по на 40-50, ама той вече гони 80.... до 40 години не се ли налюбиш, до 60 не забогатееш ли, до 80 не умреш ли ставаш за резил социалдемократ винаги- И затова може би съм

Божидар е едно от най-лошите неща, които може да създаде нашият народ. Прост, с претенция, амбициозен и без никаква съвест и скрупули.

Eдин друг бай х.й

не ги наричайте турски шпиони ,а екземпляри платени за надничане през шпионката ,слухтене и изкрявяване на истината !

Жълтиците са от нашите прапрапрабаби и дядовци. Ама Божо е време за домашен вечен отпуск по старост. И ние сме умни, но сме без пари, и без работа, а сме с 20 години по-млади от този на снимката одрински тракиец

Тогава Божидар Димитров да осъди Местан на 500 жълтици ! Идеята е страхотна

Държавна сигурност и двамата дядо попе и Местан ага... Хаирлия да е???

Димитров в пенсия. Законите трябва да важат за всички. А не едни да гладуват, а други да работят до гроб. Ай сик тир. Иначе нищо против човека, но е време да се раздели с държавната служба. Няма не искам няма недей........Нас ни оставиха на 48 г. без препитание през1999

Този Божо съвсем изкуфя. Как може да предлагаш на един български гражданин, какъвто е Местан, да се гордее с това, че е шпионин на чужда държава. Та това си е чиста проба държавна измяна - престъпление, за което до скоро наказваха със смърт! Виж, ако се откаже от българското гражданство и вземе турско, тогава може да бъде турски шпионин и да се гордее, в случай че не го хванат, разбира се!!!

Не се газирай! Глупав си и не схващаш иронията. Остави на умните да се "цакат" /те и двамата са такива/.

Произнасянето на цифрата 681 като глоба за българин е подигравка с Българската Държава,която е била основана от Хан Аспарух през 681 година.На съдията ,произнесъл се срещу Българина и наложил му такса в размер на сума,съвпадащас годината на основаване на държавата България,да бъде незабавно освободен от длъжност и да му бъдат отнети напълно юридическите права до живот,без право на обжалване!Турсклите шпиони нямат място в институциите на България и нейната територия!

Помниш ли как П.Стоянов върна свещенна за Българите реликва на Гърците и той е юдо-юрист нали не се съмняваш.

Размера на иска не се определя от съдията. Иначе какво да кажем за иск от 1 лев? Звучи като обида към съда, че ги занимават с глупости. Но по принцип съм съгласен с теб, че е подигравка с историята ни.

Местанчо, тъкмо тази умишлено търсена сума от 681 лева ще ти изяде главата, защото шамара явно е насочен към целия български народ.Досега беше бандит в една мирна държава, а скоро в една размитирна ще ти е гарантирано по-тегаво.

Аферим, машала, ашколсун отново на "Българският" съд! Както винаги си е подложил задника за обслужване на чужди интереси!

Божидар Димитров като твърди, че Местан е турски шпионин, трябва да представи в съда и доказателства за това, за да може съда да се произнесе в негова полза...

Това което никой няма да отрече на Местан, че е остроумен с добър дар слово.

Днес за трети път имам повод да напиша.БЪЛГАРИЯ НЕ Е ДЪРЖАВА.

харесвам г-н Божидар Димитров - харесвам още повече отговора му. Нещо не е наред в страната ни, но все пак пролетта идва. И щъркелите - също. Местан челеби е това, което отблъсква от политиците ни - липса на уважение към род и родина, махленско ниво на поведение - храни куче, да те лае.

А за това, че е получил запек и голями страдания от хемороидите в последствие, що го е пропуснал?

Професорът е абсолютно прав... Въпросът остава - ЗАЩО "Българската държава" съди поданиците си, КОГАТО изказват е неоспорима истина, вместо да разследват турския шпионин Местан и да забранят ВЕЧЕ ЯВНО противоконституционната му партия ДОСТ, която така угоднически позволиха да бъде регистрирана... Изниква логичния въпрос, КОЙ всъщност управлява ТАЗИ "държава-мащеха" и къде е така прехвалената "демокрация" и "свобода на словото", която толкова предъвкваме...?

Питай ДАНС ако ти стиска,защото май там е проблема.

И това , ако е нормален български съд? Безобразие е такъв корумпиран съд да съди един достоен българин и то точно от корумпирания турски шпионин Местан. Никой циганин/ т.е. турчин/ не си е позволявал да бъде толкова нагъл. Явно държавата ни се управлява от наследниците на продажните ни чорбаджии от Османското робство!

Продажни чорбаджии от османското робство? Кои са тези чорбаджии и кое това османско робство, че и с голяма буква? О, неразумний...

ХОРА,БЪЛГАРИ,НЕ РАЗБИРАТЕ ЛИ,ЧЕ ТОВА Е ПОДИГРАВКА С БЪЛГАРИЯ.УМИШЛЕНО Е НАЛОЖЕНА ТАКСА НА БОЖИДАР ДИМИТРОВ ,ЗАБЕЛЕЖЕТЕ 681 ЛВ.681 ГОДИНА Е ОСНОВАНА ВЕЛИКАТА БЪЛГАРСКА ДЪРЖАВА!!!С ТОЗИ ЖЕСТ СЪДЪТ СЕ Е ПОДИГРАЛ НЕ САМО С БОЖИДАР ДИМИТРОВ,ЗАЩИТАВАЙКИ ЕДИН ТУРСКИ ШПИОНИН,НО СЕ Е ПОДИГРАЛ С БЪЛГАРСКАТА ДЪРЖАВА!ДА ЖИВЕЕ БЪЛГАРИЯ!!!ТУРСКИТЕ МЕКЕРЕТА ВЪН ЗАЕДНО СЪС СЛУГИТЕ ИМ!СЪДИЯТА ,ПРОИЗНЕСЪЛ СУМАТА ОТ 681 ЛВ ДА БЪДЕ УВОЛНЕН ЗА ПОДРИВНА ДЕЙНОСТ СРЕЩУ БЪЛГАРИЯ И НИКОГА НИКОГА ПОВЕЧЕ ДА НЕ БЪДЕ ДОПУСКАН ДА РАБОТИ В СВЕРАТА НА ПРАВОТО!!!

разбираме. Но пак ще дойде народният съд, ..... ама не 1944, а 2024

Ако доживееш до тогава памперс ще е за вас предателите та си помисли добре

атомна бомба за таз държава на луди! Двама угенти на тайните служби на турциа и България се съдат и карат...прават си дарения за проект на ПАПСКИЯ ПРЕСТОЛ! ИЛИ СМЕ С НЕКВА ДЪРЖАВНОС, АМА АКО НИ УПРАВЛЯВАТ ЧРЕЗ ВАШИНГТОН И ПАПАТА НИ Е ДУХОВЕН ПАСТИР - СМЪРТ И БАЙПАС ЗА ИЗЛИШНОТО ПАРАЗИТИРАЩО ЗВЕНО. МОЖЕМ да си общувам с господарите на английски и без посредници.

това са бели кахъри. Важна е войната в Бл.изток. Турция завзема Сирия. Важен е референдума в Турция - Ердоган ще става "султан" с голяма власт и големи планове за териториално разширение - вкл. и на Балканите.

Не подценявайте ''белите кахъри',защото със сумата 681 лв,която със сигурност не случайно съвпада с годината на основаването на Българската държава 681 год,е показано на Българите,че дори съда е купен от турците и България се руши....''Белите кахъри'' не са никак бели...

България в Европа е създадена в 167г. от кан Авитохол в земите на днешна Вардарска Македония. Ето защо тя се споменава от старите хронисти и в 481г.!

И на това му казвате български съд??? СРАМ И ПОЗОР! Продажници отдолу нагоре и отгоре надолу... Божидар Димитров е истински българин,а Местан е турски шпионин,който с измислената си партия ,както и Доган отделно провеждат анти-българска подривна дейност....

Че кой не мисли, че Местан е турски агент, пък било и почти официален? Нали се кри в турското посолство? Нали чете турска декларация за сваленият стар бомбардировач Су-24 в Сирия? Нали се срещаше с турският премиер?

В съда не става с това кой какво мисли, бе идиот, А С ДОКАЗАТЕЛСТВА, и ако си спомняш сарайско-библиотекарската мафия когато проведе активното си мероприятие срещу Местан с атаката си, за да го сплаши и да му зарвори устата, защото той бе един от тях, и той ДС доносник и подлига на Доган, и той си го призна..., а и не четеш ли, не вдяваш ли, че самият Божидар Димитров де факто СИ ПРИЗНАВА, ЧЕ ТОЙ Е ЛЪГАЛ И КЛЕВЕТИЛ, и затова И НЕ СМЕЕ ДА ОБЖАЛВА! ТЪПАК ПРОСТ И НЕГРАМОТЕН ТРОЛ И ПРОМИТ МОЗЪК!

Божо определено е пич. Ръси ги едни, от време на време вдига кръвно, полежи малко в болница, явно му доскучава и като "вирне гребена" тръсва поредния "бисер" още преди да са му дали епикризата.

Той добре е отговорил, но съдът защо го е осъдил, не разбрах, нали не е казал нещо невярно.

Какъв е тоя местан ?!!! Не го ли изритаха от страната , заедно с ислямската шайка дост за антиБългарска дейност ?!!! Охлювът , дето се завира по разни чужди амбасади , осъдил Български учен , еридиран и патриот ?!!! Смрадливата фекална маса т.н. кривосъдна система удари дъното. Крайно време е да метнем отгоре й две-три фадроми пръст , че вонята се не трае . Със здраве :)))

Да защитим БЪЛГАРИНЪТ Б.Димитров срещи турският шпионин Местаня. Да изселим чалмата извън България !!

Абе, хора, дали е бил вербуван за доносник Б. Димитров или не, какво значение има? Нима не помните как стояха нещата в ония години? Когато има спор между безспорно доказан българин-патриот и също така безпорно доказан измекяр-турчин, вие на коя страна заставате!??

loyola

Това, което пишеш е хубаво, но не става за конкретния човек. Идея си нямаш за делата на Божо!

Абе,хора, ЧЕНГЕТО и лъжец,остава ли си НЕКАДЪРЕН плювач??? Умните българи отговарят с ДА, а слугинажа с не!!!

авторитет. Сега цяла България може да се пресмива на дребнавите хора - провинциалисти!

Абе Божидаре1, не поумня ли че за тукашните турци на които бабите и пра-пра бабите са ако белгарки то славяни и за тях българия е родина! а Турция отечество- уж си начетен човек. А този дервиш Местан няма начин да няма и турски паспорт -тескере макар и необявен.

Евалла, Божо! Див селяк и подлизурко си, но добре си отговорил на туркопоклонника!

Нека бътат оповестени имената на съдебният състав и снимките им. Ако е правилно решението, от какво имат да се крият? Защо журналистите не питат господата отсъдили това решение, да кажат пред камера какви са били мотивите им?

И кой се крие, бе идиот! Това едно! Второ - имената на съдиите и на състава им са публични, направи си труда да ги намериш, боклук, а не да отправяш тъпи намеци и жалки прозрачни внушения. И да ти помогна малко в умствените напъни - решението не само, че е правилно, но и самият Божидар Димитров не го оспорва, а де факто го признава. И накрая един прост въпрос, но не за прости тролове и прстаци като тебе, с много силно занижена трудност: Ти да си чувал, да знаеш, че човек ако не е доволен и съгласен с присъдата си ИМА ПРАВО ДА Я ОБЖАЛВА НА ПО-ГОРНА ИНСТАНЦИЯ? Я ми отговори - и защо Димитров не го прави и не си и помисля да го прави, нищо че беше много гласовит и слвоохотлив на врмето точно в онзи предиод, когато Хидромелиораторът и сарайско-библиотекарската мафия спретнаха яростната сиа атака срещу Местан и онзи мухлъо както се надуваше изгуби и ума и дума и се покри в турското псолство за да не го последва съдбата на друга "мъжка секретарка"? Да те светна и затова, кретен - защото тогава санкцията няма да са символичните 681 лева вероятно, а много повече.

Инфото е събрал материал и е пуснал пак лайнофъргачката....

Божидар Димитров да не се изненадва, учудва и ослушва, а да си плаща отсъденото от съдията, след като е осъден, защото след символичната сума, за която го осъди Антоанета Цонева и също така символичната сума, за която сега го е осъдил и Местан задължително трябва да последват и други, НО ТОЗИ ПЪТ - И НЕ САМО СРЕЩУ НЕГО, А И СРЕЩУ ОСТАНАЛИТЕ ДС ДОНОСНИЦИ И ПРЕСТЪПНИЦИ ОТ ТАЗИ ШАЙКА - НА НЕ СИМВОЛИЧНИ СУМИ, надявам се! Защото тези иначе много си падат по символика, но разбират само като им се бръкне в джоба и от остена, както си е при ЧЕРВЕНИТЕ говеда!

А ти да си сложиш една нула и една единица в главата за да има малко инфо вътре ,макар че се съмнявам знаеш ли за какво става дума !!

Абе Божо е патриот поне, а Местан е обслужващ персонал

Патриот е - душа дава за наука, за свобода! Но не свойта душа братя, А ДУШАТА НА НАРОДА!

Нещо сериозно си се объркал...

...Открити са сведения, че Българската държава е създадена - 2-3 века преди 681 г., така че сумата трябва да се оспори в безпристрастния съд!

jingiby

Сведенията сочат на 1878 година.

..."Джингиби"...напиши си името на БЪЛГАРСКИ...и бъди...РЕАЛИСТ!!! АНАДЪНМУ.............!!!???