Говорител на Путин: Президентът лично взе решенията за Крим

Окончателните решения за присъединяването на Крем към Русия преди 3 години е взел лично Владимир Путин.

Обратно в новината

Коментари - Говорител на Путин: Президентът лично взе решенията за Крим | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ПУТИН Е ГОЛЯМ ДЪРЖАВНИК И НЕЗАКОНОСЪОБРАЗНАТА ПРОВОКАЦИЯ НА ЗАПАДНАЛИТЕ С ПРЕВРАТА В У КРАЯ,НЕ УСПЯ ДА ГО ОБЪРКА И ТОЙ ВЗЕ ПРАВИЛНОТО РЕШЕНИЕ,КАТО ГО УСЪЩЕСТВИ ПО ЗАКОНЕН И КАТЕГОРИЧЕН НАЧИН!!!С ТОЗИ ВЕЛИКОЛЕПЕН ПОЛИТИЧЕСКИ МАНЪОВЪР,ПУТИН ВЪЗСТАНОВИ СТРАТЕГИЧЕСКАТА БЕЗОПАСНОСТ НА РУСИЯ И РЕГИОНА НА ЧЕРНОМОРСКИТЕ ДЪРЖАВИ!!!ВСЯКА ВОЕННА ПРОВОКАЦИЯ ОТ СТРАНА НА ЗАПАДНАЛИТЕ,ЩЕ Е ОБРЕЧЕНА В НАЩО МОРЕ,ДОКАТО БРАТУШКИТЕ КОНТРОЛИРАТ КРИМ!!!

ама нали такова, референдум? Нали свободно излияние на хиляди пияни руснаци? Кво стана? Песков пак се изсра ни в клин ни в ръкав. Само тъпите путлерасти се правиха, че вярват за референдума.

И какво стана с референдума бе муризилки? От кога ви набивам в тъпите тикви ,че Путин е взел решението и никакъв референдум няма значение!! Народа бил решил?? Да ама друг път, даже не са броили бюлетините и резултата беше ясен.

Квиченето на един дърт и самотен чалгопитек го дочувам чак в Москва! Мошара тъпоръбеста, иди да си въртиш свинската опашка около ДОСТ, че пакк фес ше те командва, а квиченето ти за КРЫМ е безполезно и смешно. С две думи казано- КРЫМ. НАШ! мбухахаха

ОТРИЧАНЕ, безпринципно и безумно от най-високо държавно равнище. Пример MH17 - фази на лъжата: 1. Нищо не е станало, няма нищо такова 2. Свален е но от украински самолет СУ-25 (а той лети само до 7 500м) - сателитни снимки от МО на РФ 3. Не е от СУ-25 а от бомба на борда, а труповете били стари 4. Не било бомба на борда но Не е свален от ЗРК "БУК 1М" 5. самолета е бил отклонен от диспечера - от МО на РФ 6. самолета не е бил отклонен от диспечера но не може да е свален от ЗРК "БУК" (Алмаз-Антей) 7. Свален е от ЗРК "БУК 1М" но от украинците (да ама установката им е повредена от 2 год.) - сателитни снимки от МО на РФ 8. Добре де не е свален от УВС ама КОЙТО И ДА ИМ Е ПРЕДАЛ (на сепаратистите) тези установки, не им ги е предал за да свалят граждански самолет - разбирай го "наши са установките но не сме ги командвали ние" 9. За всички е ясно, че такава сложна СИСТЕМА се изучава и усвоява за мнооого дълго време от ВИСОКО КВАЛИФИЦИРАНИ кадри които са подготвяни много години във военни училища, следователно няма как да са местните сепари - РАБОТА Е НА КАДРОВИ ВОЕННИ ОТ ВС на РФ И в Донбас "няма войски на РФ", войските са от тамихнет Обяснение : МО на РФ - Министерство на Отбраната на Руската Федерация

Виж на flight radar интензивността на полетите над Украйна и тази над Русия покрай Украйна. Дали вещите в авиацията ако мислеха това, което пишеш за вярно щяха да летят над Русия и да избягват Украйна. Стига с тролски опорни точки. Гледайте реално на нещата без да претопляте стари вече вкиснати манджи.

Никой не знаеше че Русия е изпратила БУК в Украйна!!

Щом Краля Слънце дава начи може. Еб*си и смешниците. Или пък е оправдание за големият срив дето ги чака руснаците, а?! И като в Библията (за комунистите дето не са я чели сори) един ден "Осанна", на другият "Разпни го". Скоро в русия ще има борба срещу култът към личността... Ама вече ще е късно.

Никой не се е съмнявал,че този злодейски акт е дело на най тъмната сила на злото злокобното КГБ, чието съвременно олицитворение е подполковникът. Използвайки огромният си злодейски опит със саплаха и лукавство успяха да манипулират населението на полуострова да гласува неразумно, за което днес горчиво съжаляват. Днес следствие революцията на Гордостта Единна Неделима и Демократична Украйна се явява част от нас прогресивното човечество и прегърнала евроатлантическите ценности лети към светлото бъдеще в един по добър свят.

И ква стана тя? Уж кримчани взели решението с този "свободен референдум" пък то се оказа че Лили.утин все пак е виновния. Той отначало и войски нямаше а после дори и пропагандно филмче пусна за да се изфука. А помните ли как по-рано заявяваше че "Крым - это Украина" (youtu.be/06k0nFenGeQ)

Така се прави . А българите продадоха наследствените си земи от баби и дядовци за да си купят една кола "на старо" или апартаментче за "стари години"

ги продадоха! 500 000 руснака закупиха недвижимост в България особено по морето! Това стана със съдействието на Курнелия дрогарете около нея.

да се знае кой е виновен за военното противопоставяне по Черноморието. После може да дойде време за нов Нюрнберг или Токио.

Браво Путин!

И добре направи Володя! Спаси руснаците в Крим от тия нерези нацита бандерлоги ! А Крайна си отиде направо там където слънце не огрява! Лудите говеда от тая кояина Краваника останаха с пръст в гъза, не успяха да прилапат Крим, за да сложат там свойте ВМС и ПРО с ракети прихващачи и крилати ракети! Това искаха лудите говеда, но получиха кукиш отзад:) А халал да им е!!!

Разсъждаваш като руснак, ако може да се нарече разсъждение де

Няма как , САЩ да натоварят Крим , за да го пренесат в АМЕРИКА. Само Бг и Румъня са представители /членки на НАТО/ , в Черно море , не че им се чува думата в НАТО .

КЪДЕ ЗАБРАВИ ВТОРАТА ПО ГОЛЕМИНА НАТОВВСКА АРМИЯ

лъжлива публикация, :)))))))))

Общо взето нещастието на един европейски народ се измерва с близостта влиянието и продължителността на руска окупация. Колкото по-близко, по-обвързан и по-дълго окупиран от московците, толкова по-нещастен , беден,смазан ,ограбен и оскотял е народът.. Руската материална и духовна мизерия е като зараза предавна на всеки с по-дълга връзка с Москва. При по-дълго храносмилане в стомаха на чудовището от нарофите буквално нищо не става.

Няма понятие кримчани. Те са украински поданици и трябва да спават законите на Украйна. А по отношение на моряците: Турция вече забрани на свои кораби да акостират в Крим, големите круизи с богатите чужденци изчезнаха още 2014-та година. Кораби под танзанийски и не знам йакви флагове украинците направо ги конфискуват, ако спрат в Крим. И твоите познати скоро ще спрат да ходят в окупиран от Русия Крим

Ами преди три години Кримчани недвусмислено показаха за какви се смятат. Крепостничеството в Русия и по късно робството в щатите са отменени.

ами хапчетата ,ами раб.дело, ами дойче веле. Мъкаааа и веселяшка пропаганда от соца.

не вземам страна но само да ви кажа че мои приятели моряци които редовно пътуват до Крим разказват следното- кримчани са недоволни само от едно и то че откакто са в Русия не могат да строят незаконно , нещо което докато с а били в Украйна са правили на воля , иначе никой не иска да се връща в Украйна

Мъж и половина!

Точно метър и половина е!

Не ръста прави мъжа! Справка Обама и Плевнелиев...

му е наполовина..иначе е пенсионер без половина.

Интересно е :дали след година примерно (когато духовното братче на Путлер) Ердоганя реши да превзема Южна България -щото счита, че принадлежи на Новата му Османска империя, дали русофилите/путлерасти ще го оправдаят??? Питам просто, щото ако стане това-ще е същото, което руските сви.ни сториха в Украйна!!

Руски швестери-иде ви края, скоро ще ви се клатят краченцата на всички изроди-политици, олигарски, путлерасти, медведиевци и всяква сган вреслива с милиарди в банките-милиарди крадени от руския народ!! Скоро ще пискате на умрело-Песков!! Ще ПО-връщаш за тоя часовник с цена 600 000 евра , плашило грозно!!

пии едно валерианче че ще възпалиш жлъчка от толкова нерви хахахахаа

Нямам нерви бе пич, като чекист от ФСБ гвардията на Путлер съм-с хладен ум!! Вие путлерастите/русофили трябва да пиете хапчета-че скоро вашия идол ще го правят на МУМИЯ!! Вече му строят мавзолей-да ви управлява от там за веки-веков всички вас-малоумни плебеи на руския интернационал и хуманност!!

Имам познато семейство на 38 г. са и са завършили в Ню Йорк,жената е рускиня,мъжа българин. Работят към англ. фирми в Москва.Бяха тук за 20 дни и се върнаха в нач.на януари. Още с кацането казаха,че отново ескалират цените. Ужас в Москва е най-скъп живота. Тя казва,че в Москва не е за живеене а за бизнес. Гладя ЯКО настъпва.С новите технологии русия не може да се справи и ресурсите поевтиняват- ГЛАД иде. Путев се петлярка с военни насам натам имитирайки самочувствие но не би дълго издържало. Беднотията е лошо нещо...............

В Украйна е по добре. Там гладът не настъпва

Той си е там.

Тези мантри вече са на тригодишна възраст.Крайно време е да се измисли нещо ново!Също така вече знаем,че Путин е виновен за всичко,даже и за убийството на дядото на Бойко !

даже е репресирал и цецка xaxa

Дядото на Путин и тем подобни болшевишки изроди са косвено виновни за избиването на десетки хиляди българи от българскитепродажни комунисти - сталинови слуги!

Какво очакваш да ти кажат подобни хора, след като им плащат от Острова? И къде по-точно и какво сравняват? А иначе се връщат обратно в Москва, нали? Е, защо така, бе, след като е толкова лошо там? И защо не отидат в Лондон за по-евтино и по-хубаво? С американски дипломи няма да имат никакъв проблем! А по принцип Москва си е изключително скъп град! Защото и нивото на заплащане и възможностите за изкарване на пари са много и големи!!! И така е било винаги! Но да ми говорят, че Москва е СТАНАЛ скъп град сега си е пълна лъжа! И пропаганда! Аз бях там по работа през 2007 и парите, които платих за един 3-звезден хотел в Измайлово бяха космически, дори по западноевропейските стандарти! Но тогава колегите на същите позиции като у нас (в същата фирма, руския филиал!!!) вземаха средно 3-4 пъти по-високи заплати , а по-високите мениджърски позиции -дори 5-6-7 пъти! В евров еквивалент! При цени на основните хранителни продукти далече под нашите! Да не сравняваме консумативите за поддържане на домакинството -ток, вода, отопление! За цени на безин да не говорим! Миналата есен бях пак в Русия - наистина, повечето време не в Москва! Не слизах от такси - толкова смешни ми изглеждаха цените им, дори в сравнение с нашите!!! Да не сравняваме с такситата на Лондон и Виена, например! А вие си пишете тука колко е кисело гроздето!

и на мен една жена ми каза че се върнала от Москва и там ядяли кучета и котките.Ама кате се събудиш много изненадан оставаш.

Може би олигарсите в русия се готвят да си сложат нова кукла на конци на президентския пост. Ето ся цялата отговорност за кашата наречена крим ще бъде хвърлена лично на путя за да може новата власт да започне на чисто. Въпроса е доли ще им поверва някой.

Рано е още, Путин не е вампирясал като Хрушчов и Брежнев още.

Козяците, погрижете се за Украинските Хладилници. Там е страшно положението

Масквичите придобиха една пета от сушата и полза никаква , ни за тях , ни за придобитите. Същата мизерия, изостаналост , насилие и деградация на ново място. Не живеят , но и на другите не дават.

Храната може и да намалява в руския хладилник, ама лосион има доволно :) А българските путлерофили си цоцат домашна пърцуца :)

Дали ние да не последваме примера на путин и да нападнем Сърбия за западните покрайнини ?

Помнете. Хладилника ще победи телевизора. С други думи путиновата пропаганда колкото и могъща да е не е по силна от празния хладилник. Путин ще бъде изритан от народа с протести !

Кой ти каза, че им е празен хладилника. Празен е на Баба ти и дядо ти. ЛЕБ и КИСЕЛО МЛЕКО само. Тиквата, ще ви оправи всичките

Виж как знаеш за хладилника. Тролското писане няма да го напълни обаче,селтак. :))

Еее ама в държавата на тиквата минималната заплатка е 230 евро, а в държавата на джуджето минималнага заплата е 115 евро. Ха хааааа

"....присъединяването на Крем към Русия преди 3 години е взел лично Владимир Путин...." Хей русофилски пачи - какво стана със "свободния референдум" на мирното население под дулата на руските картечници?

Кога ще колите прасето ?

БРАВО за точния коментар.Това изречение на Песков разби на пух и прах твърдението за "свободния референдум".

май започва да се оправдава и да топи Путя.

мисли по ромси- бегеееееец

Крим беше грешка и това се вижда от все повече руснаци по празния хладилник

Вижда се по празните ви глави.

Ти ли ще кажеш, пиян чукундур!

... абе ти да не си им отварял и инспектирал лично хладилниците на руснаците бе, мозък... Аман от "капацитети" по руските въпроси във форумите!

Това ли са правилните приоритети според теб: Хладилникът - по-важен от обединението на народа... Жалка история е когато най-важното нещо в живота ти е хладилникът.

и баба и чичо от село са против санкциите - а да ги питаш какви са - ще кажат руснаците не закупуват от нас селскостопанска продукция и защо - защото ООН са забранили на ама много богати олигарси да шатет в Западния свът - а какво правят там - да си стоят в Русия, ама не могли и да разполагат с парите сив западни банки - а кво правят парите им там?

Санкциите са хубаво нещо. Търговията ни с русия е такава че натам изтичат пет пъти повече пари отколкото идват към България. Намаляне на тази търговия е добре дошло.

Не само Путин взе решението за Крим да се върне в Русия, ами и тамошното население, а резултатите от референдума доказват това! Крим бе анексиран през 1954г. от украинския пияница Хрушчов, без референдум и против народната воля. През март 2014г. Путин направи необходимото да бъде премахната тази несправедливост!

Еми путин не се интересува от това как живеят поданиците му. Интересуват го само геополитическите му игри и мечтата да засладее ссср 2

... ами отиди им кажи на поданиците на Путин да не си го избират вече, щом на теб не ти харесва и е толкова "лош"! Какво чакаш? Алтернативи бол - комунистите Зюганов, партията на олигарсите, националистите...

А България защо се меси в чужди работи ? Поговорка: ---''Не гледай в чуждото канче , ще се наложи да те накарат , да го измиеш ''.

Ежедневната шльокавица на тема Русия с придружаващата я свита от селски тролове... Ден след ден нивото на този сайт изчезва.

Това не е измислено от сайта а е изказване на някакъв ръски чукундур. Ваш човек го казва това не дир бг

Всеки един патриот би взел подобно решение ! Крим - част от националната сигурност на Русия, а те знаем от историята са нейни ревностни защитници и народ с чест и достойнство ! Спомняме си 2 американски кораба , които бързаха да акостират там , спомняме си и за 5 млрд с които една нация , малко пострадала от фашизма го възроди в Украйна ! Сигурен съм, че при аналогична ситуация, същото би сторил и американския президент !

браво бе авер

ама щом санкциите се отразяват толкова добре на Русия, защо реват и Курнелия и Радев против тях - трябва да получим поощрение за това че сме за тях.

Санкциите не са отразяват добре на нас, умник.

Който има желание да ни ръкопляска.

але-е, санкции! Знаят ли тези които са против санкциите, че те са забрана на определени олигарси да пътуват до белите страни и да разполагат със запорираните си сметки, както и забрана на търговия на оръжия и стоки с двойна употреба. А това, че не може да изнасяме селскостопанска продукция за Русия - та ние не можем да задоволим собствения си пазар!

Путя направи Русия и руснаците бедни, но ги омайва, че са велики!

Щом Говедата са напълни памперсите, значи не са Велики.

Путин даде страхотен пример с този анекс. Нека посшедва анекс на Кърджали !

Подесеща ни да си вземем ОДРИН и МАкедония. По-правилно казано

Дай да си се изколим помежду си и да не прави сеир навън.

Който иска КРИМ да ходи да си го веземе. Ето, Русия си го искаше и си го взе.

Правилно е да се каже - Крим поиска да е част от Русия, и вече е.

ще го плеска по канчето..

ФЪФ България никой не взема решения , чакат се ЗАПОВЕДИ ОТ САЩ и ЕС. Затова , България цъВти и връзвЪ .

Знаеш ли че в русия минималната заплата е два пъти по-малка от българската минимална ? Вие сте цъфнали и вързали в матушката си.

ИЗБОРИ И РЕФЕРЕНДУМ МОЖЕ ДА СЕ ОРГАНИЗИРА САМО ОТ МЕСТНИ ЖИТЕЛИ НА ЕДНО НАСЕЛЕНО МЯСТО. РУСКИТЕ ТУРИСТИ В КРИМ НЕ ОТГОВАРЯТ НА УСЛОВИЕТО ЗА УСЕДНАЛОСТ И СА ДОШЛИ АВТОБУСИ ЗА РЕФЕРЕНДУМА.Референдумът в Крим е противоконституционен. Според всяка една конституция, не могат да се свикват референдуми, отнасящи се до териториалната цялост на страната. Но прецедентът е факт. Формално, народът се е произнесъл. Фактът, че питането е незаконно, се неглижира. От тук произлизат и страховете и за България. Според нашата конституция, също има забрана за подобно питане на народа!

И какво реално направи хуйло путин ? Увеличи площта на държавата с нищожни размери. Няма и една десета от процента, но за сметка на това срина международния имидж на русия, изхарчи резервите, вкара държавата в криза и направи така че никой да няма доверие на русия. А и накара украинците да я мразят. Страхотен политик направо....

Може да са нищожни размери за мащабите на гигантска Русия, но са много важни от стратегически аспект, защото от Крим може да се контролира цяло Черно море и най-важното мощния руски флот няма да бъде запушен както се надяваха изпълнителите на фашисткия преврат в Киев.

Хахаха ще си признаете че анекса не беше за доброто на кримчани а за стратегическото значение на полуострова

След 30 години Русия ще е Северен Китай, а тия се радват че са успели да откраднат нещо от съседа?? Рашистанци...

Колко банкови обирджии познаваш, които са взели банкови активи след референдум?

Освен агресия, лъжи, наглост, държавен бандитизъм, незачитане на човешките права, популизъм и пр. неща от този род, Путлер дава пример на всички лидери на Петата колона на Москва да практикуват станалото вече негова политика с безспорен успех. Неговата популярност в Русия сред обикновеното население (НЕ между интелигенцията, тях той ги избива безжалостно) се крепи на мантрата: "АЗ ЩЕ НАПРАВЯ РУСИЯ ОТ КОЛОС НА ГЛИНЕНИ КРАКА В СВЕТОВНА (НЕ ИКОНОМИЧЕСКА) А ВОЕННА СИЛА С ЦЕНАТА НА ВАШАТА НИЩЕТА И МИЗЕРИЯ"

ДА! Ти определено си лоялен на твоите господари от Краваристан, жалка подлога...

Значи трябва да носи и отговорността за икономимеския срив който авантюрата крим донесе на руснаците.

Поздравление за това решение на Путин! Смелите мъже взимат твърди и отговорни решения, путьовците като ... да не казвам като кой сикаджия се гърчат под ударите на международната олигархия и службите на чужди държави, защото има криминално досие. Ако има за какво да се критикува Путин, е че не взе само Крим, но и цяла Новорусия. Но да се надяваме на неговия усет, понякога по-добре е да вземеш малко и завинаги, отколкото много и после да го изпуснеш. На малки стъпки, цялото после.

Решението за присъединяването на Крим към Русия изисква от тези ,които го вземат ясно съзнание за това защо го правят и какво ще последва.Ако не беше взето такова решение в Крим хората с руско етническо съзнание щяха да бъдат убивани и мачкани така ,както стана в Одеса ,Донбас и Харков.Целият Крим щеше да бъде превърнат в американска военна база -има достатъчно материал в нета за това ,какво е било предвидено.Затова решението на Путин и последвалите действия са проява на държавническо мислене и на мъж с топки и е оправдано както от историческа ,правна и морална гледна точка.Затова и поддръжката на руснаците по това действие е толкова голяма и не им пука какви неудобства ще понесат заради Крим.Още повече ,че перспективите за Русия са много добри и руският народ ще живее все по-добре,каквото и да приказват евроатлантиците!

Решението за присъединяването на Кърджали към Турция изисква от тези ,които го вземат ясно съзнание за това защо го правят и какво ще последва. Ако не беше взето такова решение в Кърджали хората с турско етническо съзнание щяха да бъдат убивани и мачкани така ,както стана. Целият Кърджали щеше да бъде превърнат в американска военна база - има достатъчно материал в нета за това, какво е било предвидено. Затова решението на Ердоган и последвалите действия са проява на държавническо мислене и на мъж с топки и е оправдано както от историческа ,правна и морална гледна точка. Затова и поддръжката на турците по това действие е толкова голяма и не им пука какви неудобства ще понесат заради Кърджали. Още повече ,че перспективите за Турция са много добри и турския народ ще живее все по-добре, каквото и да приказват евроатлантиците!

Агентите на чужди държави, които развяват разработката на турските служби - Кърджали, са национални предатели и плачат за затвор.

Обонго ли трябваше да взема това решение ?