Блокираните пари на румънски политици отиват за образование

Парите, които властите в Румъния са иззели от осъдени държавни служители, вече са насочени към правителствени проекти, свързани с образование.

Обратно в новината

Коментари - Блокираните пари на румънски политици отиват за образование | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ДА ПРИЛОЖИМ НА ГОТОВО РУМЪНСКИЯ МОДЕЛ!!!

При нас ако боко и сие стигнат някога до там парите биха се дали за магистрали и саниране за да се удвои взетата им парса:((((

Ако това стане в България ще заприлича сигурно на втора национализация!Едва ли има бизнесмен и политик натрупал по законен начин богатството си от имоти и пари! При това не е трудно да се види!

Ако беше БСП, парите щяха уж да отидат за пенсионерите, а всъщност голямата част щяха да отидат в някоя дупка за ядрена централа, за която договорът щешеш да е без цена. Също ако има още пари, щяха да ги раздадат като безлихвени кредити, та да се изхарчат за жилища. А жилища има колкото искаш, но... така звучат като подкуп за изборите и е за предпочитане. ГЕРБ в същото време декларират, че трябва да се влага в образование. Открийте разликите. Те се виждат всеки един мандат де. БСП няма мандат без криза до сега. Разбирате ли? Просто няма мандат без криза. Нито един! Лукавно, Виденов, Станишев, Орешарски - кризи. Само Орешарски не постигна икониомически срив, защото го изгониха на годината. ВСЕКИ мандат на БСП е с криза! ВСЕКИ! Няма мандат без криза! Нито един! Е, какво става с българския народ?!!!!!!!!!!

Когато някой управник го направи това тук, тогава ще гласувам за него. Ако ще да е от извънземната партия на макаронените клингони. Повече компромиси от типа 'да изберем по-малкото зло" няма да правя. Малко зло като докопа властта става голямо зло.

А при нас Христо Бисеров си е отново депутат .Проблеми няма :)

ее.. тук нема да стане.. не мечтайте..

Румънският Корнел Калинеску дали е дал пример на българската си адашка Корнелия Нинова? Името не е важно, важен е човекът , който го носи, ....а очевидно човеците са различни.

толкова бързо скривате такива новини от главни. Това е водещата тема в тази пропадаща държава. Корупция. Кога ще има и такива новини от България. Вземе е обществото да заяви ясно че иска промяна.