Корнелия Нинова: Искаме да ви върнем свободата

Демокрацията на ГЕРБ - злоупотреби, натиск, заплахи - посочи лидерът на БСП Корнелия Нинова.

Обратно в новината

Коментари - Корнелия Нинова: Искаме да ви върнем свободата | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

на придвижване, на изразяване.Това ни даде демокрацията. Свобода, която при комунизма нямахме. И какво иска да ни върне тази жена, думи. Празни думи от празни хора.

#stopбсп

Не, не, не искам тази злобна жена да ми връща нищо! Корнелия не може и не трябва да има власт в България. Ще се срамувам, ако тя успее да заблуди не само своите, а и други, които ще повярват на фалшивата и усмивка. Хора, мислете и внимавайте в "играта', че тя няма да има свършване ...

БСП ЛЪЖАТ И КРАДАТ, ГЕРБ ЗАМАЗВАТ. ПОСЛЕ СЛЕДВА ОБРАТНОТО! И ТАКА ВЕЧЕ СТО ГОДИНИ.

Българи,не вярвайте на празнодумството,колкото и добре да е поднесено.Тази женица смени 3 партии и ни ограби и при трите.Тя ли ще оправи България?Тя,която нямаше нито милост,нито жалост за страданията на българите,видите ли сега е променена.Нейната и на нейната партия алчност са безгранични.Убиваха и грабеха! Хора не гласувайте за тази престъпна групировка,която прикрива истинските си намерения,зад красиви обещания!

Пак ли искат да ни освобождават от частна собственост, инициатива и лична отговорност?

Хора, тъпи са тези, които не си знаят истинската история на Родината! До 1944 г. България дели 7мо- 9то място в Европа по икономическо развитие, оставяйки зад себе си Швеция, Норвегия, Дания, Испания, Португалия, а Гърция и Турция само са си мечтаели някога да достигнат нашето ниво! Много преди 1989 г. всички тези държави вече са далеч пред нас и ни се надсмиват за социалистическата изостаналост! За периода 1944-1964г. са избити у нас над 360 000 души- десетки пъти повече от варварските кланета в Априлското въстание! Практически е ликвидиран целият ни културен, интелектуален, научен, финансов, икономически, военен, политически елит, за да се култивира една робска, мързелива, завистлива и тъпа нация, предана на руските ни окупатори и натрапения ни съветски социализъм!!!!!

Каква свобода ще връщаш ма лъжкиньо? То бива дебелоочие и къса памет ама твоето е уникум, забрави ли га до Петрич и Капитан Андреево се ходеше с открит лист и то не за всички а само за определени хора - е тогава твоето БКП беше на власт. По-добре червените олигарси да върнат откраднатите пари от народа нагла лъжкиньо.

да ни освобождава...Абе бих те освободил ако ми досаждаш и то завинаги, щото Крушовица страда за тебе, ама се вреш из София, че и платена длъжност си взе навън.

Българите искат алтернатива на еничарските управления до сега. Боко - търчи-лъжи, унищожи държавата и вкара хора на Ердоган в министерствата. Има наглостта да трърди, че нямало да се коалирал с ДПС и ДОСТ, а до сега беше в коалиция с половината ДОСТ и им беше харизал образованието и още по фрапиращо - военното министерство. Ако Нинова иска да убеди българинът, че БСП вече е българска партия, а не жаден за власт и безпринципен интернационал, като от времето на Станишев. Нека излезе и да каже ясно, че няма да се коалира с ДПС. Не да шикалкави и увърта, като Боко, с което оставя впечатлението, че точно това ще направи. Докато не се изясни това, аз лично не мога да им имам доверие.

Женицата съвсем изтрещя ! Само простотии дрънка. Сигурно я гони критическата, ако не да я освидетелстват и да я прибират, че излага народа и държавата пред света!

Нинова, веждам, че ти си на стимуланти, но аз се изморих да чакам светлото бъдеще, което твоята партия ми обещава. Не може ли да живеем няка си по-обикновено, но някак си по-нормално.

Може ,може гласувай за ББ.

Докато такива като курнелия и поптодорова, имат наглостта да се появяват в публичното пространство нямам как нещо да се оправи.

Само как се надъхвате един друг, ами не се хабете опитайте по друг начин - този не върви.

Ма, по моя си начин на омайване, представи си че и Господ българина омая?!

Слугите на юдео-масонизма, превратаджиите от 10.10. , национализаторите , конфискаторите и приватизаторите, мултимилионери и олигарси ще ни подарят свободата ??? Вярва ли агнето на вълка ?

Просто нямам думи да изразя възмущението си от безграничната наглост на "другарката" и "другарите" нейни.

Иво Инджов, "Всъщност, не демокрацията, а капитализмът ни отне много неща. Но когато капитализмът е "вътре", в партийното ръководство - как да му припишеш вина?" Журналистът Калин Манолов пък написа: "Корни, ако демокрацията ти е отнела много, обърни се към Доган. Той разпределя порциите на фирмите в държавата, капиш?" Най-емоционален беше музикантът Виктор Стоянов: Какво ти отне демокрацията, Корнелия? Та ти си милионерка, а детето ти учи в САЩ viktor-stoyanov2.jpg "Приятели, бесен съм. Чашата преля след репликата на Корнелия "демокрацията ни отне много". Каква безмерна наглост. Това са хора, оперирани от чувство за срам и морал. Какво ти отне демокрацията, Корнелия? Та ти си милионерка, а детето ти учи в САЩ. Защо не го пратиш в Магаданския университет? Какво отне демокрацията на червената върхушка, която превърна властта си от политическа в икономическа? Колко години държите икономиката ни на каишка и с всички сили спирате свободния и конкурентен бизнес, за да пълните гушите на собствените си олигарси? Къде са пенсиите на бабите и дядовците ни, Корнелия? Демокрацията ли ги отне или вашата престъпна клика ги изнесе в западни банки?"

Този Иво Инджов не беше ли доносник на ДС и неговото мнение ли е миродавно или е поред опит за донос.

Щом така ти харесва...

Ама Вие сте красива, крадлива и истинска. Но за такива като Вас народът е казал: който краде, той и лъже. Вие ли, дето сте ни поробили, ще не върнете СВОБОДАТА? С девизът: "ВЛАСТТА С КРЪВ СТЕ Я ВЗЕЛИ И С КРЪВ ЩЕЛИ СТЕ ДА Я СДАДЕТЕ!".

"партията" на телефонните измамници, която виси като воденичен камък вече повече от сто години на врата на Родината ни отново се опитва да вреди пряко, а не чрез уродливото си дете герб :((( България има нужда от истинско , несвързано с комунистическото минало БЪДЕЩЕ !!! Докато си избираме тези мафиоти, България ще крета на опашката на цивилизования свят !!!

Toва детенце мамино как издържа на ГМО-та в САЩ. Защо маминка КУрнелия не си го прибере? Лошата българска демокрация му е отнела свободата да се прибере в България или да отиде в демократична Русия. НЕ БЪДЕТЕ НАИВНИЦИ-КОМУНИСТИТЕ НЯМАТ СРАМ-ПРИЕМАТ ВИНАТА С МЕЗЕТА НЕ БЪДЕТЕ НАИВНИЦИ-КОМУНИСТИТЕ НЯМАТ СРАМ-ПРИЕМАТ ВИНАТА С МЕЗЕТА(20 March 2017 - 11:03) Отговор Комунистите от БКП и наследниците им от БСП и ГЕРБ са московски мекерета и българоубийци! На 16.04.1925г. в катедралата Св.Неделя в София, на опелото на генерал, убит за примамка, е извършен най-кървавият терористичен атентат в света.Ранените са над 500,жертвите надхвърлят 200.Обикновени граждани , много НЕВИННИ ЖЕНИ И ДЕЦА! Сред убитите са 13 генерали-ПОВЕЧЕ ОТКОЛКОТО ВЪВ ВСИЧКИ ВОЙНИ,които България е водила! Историята не помни такова анти-християнско сатанинско дело! На 01.02.1945г. една шайка от комунистически главорези става автор на най-страховитото масово изтребление на държавници в цяла Европа в тази вечер са разстреляни и хвърлени в общ гроб 3-ма регенти, 22-ма министри, 67 депутати, 47 генерали и висши офицери, 8 царски съветници и един княз. За сведение Нюрнбергският трибунал се отчита със само 14 постановени смъртни присъди за видни нацисти, докато българският народен съд с всичките си областни поделения директно избива 2730 държавници. След 09.09. методично избиват елита на българската нация!Десетки хиляди- нямат изброяване! Синовете на Райна Княгиня: 1.Владимир.Разстрелян без съд и присъда на улицата от комунистите-московски мекерета на 10.10.1944г. 2.Иван,с чин генерал.Осъден на смърт от т.н."Народен съд" , но умъртвен садистично в концлагера "Слънчев бряг" в Ловеч. 3.Асен.След 09.09.1944г.дълги години лежи по лагерите. А днес московските вампири пируват на яз. Копринка/Г.Димитров/ с Нинова и Раде

Върнете откраднатите милиарди свободата я имаме!

Трябва да си записвам всичките много, красиви и големи обещания на другарката Нинова. И като дойде на власт, ще си отмятам всичките много, красиви и големи изпълнения на нейните обещания. Ох, какво светло бъдеще, каква радост ме чакат!!!

Засега Курни е върнала свободата само на сина си, като го прати да учи в краварника Америка! Искам и аз такава свобода!

Комунисти искат да ни "освобождават". От кога бе, моме? И от кого? Свобода може би значи свободно да плащаме за грандоманските ви проекти, за които прибрахте тлъсти комисионни във вид на рубли и покани за снимка с Вожда? Или свобода е свободно да се страхуваме да милим и да говорим, защото всеки втори е ушенце и докладва враговете за жълти стотинки и потупване по главата? Че ние не сме забравили онази, вашата свобода да те устрояват за първа работа на майната си, защото трябва да се развиват регионите. О, забравих, срещу 110 лева месечно. Които и тогава си бяха равни на 80 долара, както сега. Вярно, бяхме свободни да си купим кола - имахме избор между цели 3 марки почти западни коли (почти добре прекопирани, но според доктрината - даже усъвършенствани). За 15 000 лева и 15 години чакане. Даже и цвета им бяхме свободни да избираме. Разбира се бяхме свободни и да пътуваме. Ей ти почивка - станцията на предприятието, където са всичките ти колеги, от които искаш да си починеш. За екскурзия отвъд граница да не говора - току виж сме се заразили от лошата, западна свобода, защото тя е като птичи грип, веднъж като я хванеш и после заразяваш всички наоколо...

ИСКАТЕ,ОБИРАЙТЕ СИ КРУШИТЕ ОТ БГ !!! В КОМПЛЕКТ С ОСТАНАЛИТЕ ПАРТИЙНИ СЕКРЕТАРИ ОТ ГЕРБ !!!

рачев,ти ли си бре ?България е на всички ,не само на мафиотите -олигарси !

Благодарим! Последвайте децата си и Станишев, в каквато искате посока - кеф ви на Изток, кеф ви на Запад и ще ви бъдем много благодарни за свободата.

Господи, събери си вересиите, моля те!

Искаме Свободата! Върнете ни я! И пенсиите от 1 Долар, както при Жан Виденов! И заплатите по 2 Долара! Искаме свобода! Плюем на заплатите от 600 долара! Искаме свободно да ручаме лапат и коприва, стига с тоя терор със свинско и винско!

От плоския олигархичен данък, който Станишев въведе.

Доколкото си спомням последния път, когато "червените освободители" бяха на власт се освобождавахме по площадите няколко месеца. Сега пак ли трябва?

Сега ББ се охарчи много и пари няма за протест , а и протестерите си имат своя партия вече :)

Ами върнете ни я. Изчезнете завинаги заедно с наследниците си. В Сибир, в С. Корея, във Венецуела, на Сатурн, само да сте по- далеч! Вземете и тиквоча,куневата,патреотите,гоце,доганя,местаня и цялата политическа сган с вас.

Станишев ни освободи от присъствието си, но този ни захапа здраво, още преди да бъде избрана! Гласувайте за тази нагла лъжкиня! Та ще ни даде свобода, само като спре да се вихри!

Това, че материала е платена предизборна агитация трябва да се упомене видно и ясно в началото-отгоре на страницата, а не в края! Независимо за коя партия става въпрос.

Чакаме свободата си др.Нинова!

Щяла да върне свободата ,аз я знам вашата свобода до 85година,хайде ходи си гледай бизнеса и стига с тези клишета.

То и девиза над Аушвиц обещаваше свобода. Зависи кой как я разбира.

Не можете да върнете нещо което не го е имало.

Коя свобода госпожо Нинова , тази преди 1989 г.?! А, не благодаря! Прибери си синето от Америка и си живейте с тази "свобода"!

тази селянка от Крушовица стигна до председател на БСП... Наглостта и е безкрайна... Господ да помога на БГ, ако тази лъжкиня освен БСП излъже и БГ народ и стане министър председател...

Крушовска влашка циганка... Да лъже и краде е в гена и ...

Ще се освободиме от всички вас, когато глупаците, циганите, турците и внуците на борците против капитализма поумнеят и спрат да гласуват като нас. До тогава ще сме роби, крепостни и зависими от цялата плява изплувала в политиката и властта. Засега няма светлина в тунела.

Никога вече комунисти в управлението !!!!Докато не се реформират ,като другите в Изт. Европа и виновните комунистически крадци и олигарси не влязат в затвора, както в Румъния !!!!

к..РВЕЛИЯ НИНОВА НИ ПРЕДЛАГА РУСКО РОБСТВО-ЗА НЕЯ И КОМУНЯГИТЕ ТО Е СВОБОДА-СВОБОДА ДА КРАДЪТ НЕОБЕЗПОКОЯВАНИ, ДА ПРОДАВАТ ДЪРЖАВАТА, ДА Я ТРОВЯТ С РУСКИ АТОМНИ ЦЕНТРАЛИ, ДА СЕ ГАВРЯТ С НАС НА СВОБОДА!!!НЕ, НА ТАКАВА СВОБОДА-ТЯ ПО НИЩО НЕ Е ПО-РАЗЛИЧНА ОТ СВОБОДАТА НА ПАРАФОРМИРОВАНИЕТО ИМ ГРОБ-ГЕРБ!!

кУри мнго долно лъжеш... Засрами се!!!

Тая се изкара по-голяма комунистка от Сталин и Путин ! Майка ни жална !

Прокуратурата още ли не е прибрала тази нагла крадла ??? Хората с изключение на малцинство от зомбирани комунисти повръщат от отвращение !!!!!

Колко пъти ще ни връщат свободата и защо все БСП ни я връща. Нали станиШев ни освободи вече. БСП пратеници на свободата ли се явяват?

И как точно ще ни върнеш свободата Курнелке, като точно твойте хора направиха "демокрацията" - на нито един комунист на отговорна позиция - кмет, партиен секретар, директор на завод и т.н. не беше потърсена сметка за стореното през социялизма освен на другаря Живков и Политбюро, раздадохте на своите хора събраните пари да станат капиталисти и олигарси, не изгонихте и наказахте хората с досиета в Държавна сигурност и тези работели за Държавна сигурност. Защо тези хора тормозели народа си още са във властта и още ги защитавате? Спомняте и си как взехте власта на 09.09.1944г. и колко хора избихте?... Така трябва най-накрая да направим и ние с всички Вас от крадливата и корумпирана партия и тогава ще станем наистина свободни.

Като стана дума за кметове, кметът-изнасилвач от коя партия беше?

съвсем демократично!

Гаранти че ще ни върнат свободата са Нинова, Пеевски и Орешарски.