Шофьор удари нарочно кола след скандал на пътя

Пловдивчанин с пикап "Тойота" ударил нарочно автомобил след скандал на пътя. Водачът на ударената кола обаче записал случилото се и разпространил записа.

Обратно в новината

Коментари - Шофьор удари нарочно кола след скандал на пътя | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

За съжаление има много изтрещял народ по пътищата, в това отношение Пловдив води класацията - видно е от ПТП статистиката. Прави ми впечатление, че броя на изтрещялите чичаци (като тоя с Тойотата от клипа) многократно надминава броя на доказващите се млади гъзари. п.п. Много наблюдения имам, но няма да забравя един случай, в който поддържайки средна скорост от 120 по АМ Тракия, тогава карах дърт 'Пастет' (ФВ Пасат), с малката ми дъщеря, спяща на задната седалка, с клизма ме изпревари една малка дърта Алфетка, вътре чичак на около 50-60, съпругата му и дъщеря им на видима възраст 16-18 години. Изпревари ме и 'застана' отпред, аз го изпреварих нормално и продължих със 120, тоя пак клизматично, сръгал дъртата си кочина до кръв, се понесе със 122 и за около 5 минути и благодарение, че застигнах ТИР ме изпревари и пак 'застана'. Изпреварих го отново и тъкмо бях решил, че съм се отървал от него, когато тоя ме застигна и докато ме изпреварваше крещеше 'педерааас', натискаше клаксона, а съпругата му ми размахваше среден пръст, както и да е. След 2 минути тоя пак беше свалил скоростта на 105 и докато го изпреварвах се опита да ме засече, като ме вкара в разделителната мантинела. Всякакви тъпаци съм виждал, ама тоя чичак беше брутален, за малко да убие 5-ма души, вероятно, за да покаже на съпругата си, че тая дърта Алфетка още я бива, а и той още го бива да се 'състезава' - абе луда работа!

Ама хайде стига сте защитавали само някъкви смотаняци които само се навират по пътищата, засичат те, и после когато ти писне снимат и се оплакват .. защо не пусна ситуацията преди това..как сигурно се е наврял пред пикапа.. и после олеле.. В събота при най-стриктно и кротко каране ми се случиха 4 пъти някои да ми изправи косата,като накрая един при ГОРУБЛЯНСКО ХАНЧЕ ТАКА СЕ НАВРЯ ЧЕ МИ ИЗКРИВИ ОГЛЕДАЛОТО ... така,че на човека с пикапа сигурно многооо..му е писнало..

В Пловдив са уникални тъпанари.

Откаченяка с пикапа не го коментирам, ама пускайте си фаровете, дявол да го вземе! Така ще ви забележат и дори може да се откажат от предимството си, за да минете, да не говорим, че ще избегнете много неприятни ситуации, в които може да не ви забележат.

Удар не се вижда, този запис в съда може да си го навре отзад. Някакъв селяк снима и точно когато го УДРЯТ си навежда телефона да имитира удар ;)) Щети по колата няма, иначе щеше да я снима. Следва иск за клевета в съда, 100 процента.

Браво бе, отворко, май наистина си тъпанар. Ти постъпи по същия начин и с моята кола, и тогава ще разбереш как се бие тъпан/ар/.

Скочили да защитват хАндрешко мишле като тях! Крайно време е да има масирано камери и да добавят по 1-2 нули на глобите! А и ако не си ги платиш и продължаваш да караш като селяндур, да дойдат и да ти спукат кухата тиква!

Елате в Бургас да видите как е!Правилата по пътищата ги създават тези с по-големите и мощни коли.ако те засекат,нямаш право да свирнеш,трябва да си кюташ,иначе ще те избутат от пътя ,ще дадат назад като този индивид.Това не е прецедент,а ежедневие.Само,ако запишеш случката може жда се оплачеш.Бургас днес.

"Ииии, какво нахалство, безобразие!" Плужека в селяндеса не знае как да включи фаровете си или какво? Така здраво го "удря" че парктроникът от преде се включва! Смешници!

Ти тъп ли си или просто така си звучиш. Няма човек, който да разбра какво се опитваш да кажеш, но давай, опитвай, рано или късно ще успееш, ще проговориш.

Да, тъп си! Няма спасение за теб! Няма надежда :)

Похапна ли си с лъжицата, АМ, хахахаха, простакесо!

къде се вижда, че парктроникЪт "от преде" се включва?И защо да не се включи, ако предмет се доближи много?

доживотна присъда за това говедо , такъв като него е блъснал и съдийката на магистрала тракия която сега бере душа в реанимацията

Тоя чичак не е попаднал на хора просто...

Тоя иска да се гаври с хората, това е навсякъде тук

На всички е ясно че този от пикапа не е прав, удряйки колата зад него. Но нека си зададем въпроса какво е провокирало такова поведение.имало ли е поредица от провокации от другата страна. Със сигурност е имало. Защото никой няма подобно поведение без да бъде дразнен дълго време. И когато провокираш помисли за последиците. Защото много е лесно да се правиш на мъж, а после да квичиш. Спомнете си и случая от околовръстното - льольото е дразнил някакви криминални елементи и онези му избиха зъбките. Дреме им че за пореден път ще ги заключат за няколко месеца. А льольото ще ги помни цял живот и не само ще ги помни, ами ще бяга от подобни провокации. Така е и този господин с мерцедеса, барабар с мадамата ще си помислят следващия път когато провокират някой. Защото може някой луд и пищов да извади и да отидеш храна на червеите. Видяхме случая лясковец с полицейски провокации какво доведе. По тази причина като сте тръгнали нанякъде не се занимавайте с приматите, на тях им правят паметници по пътищата. Ама Ганьо разсъждава как този ще е пред мен, как този ще ми каже на мен.....

Бе какъв пикап е това, танк и половина - нито лека кола, нито камион. Само простаци могат да карат такова недоразумение по улиците на града. А какво значи да го предизвика, ми да вземе да го застреля, може ли.

Тампоне, явно си от тимаджиите или някои други комунделски мутри. Ама вземи се осъзнай малко, бе!

Не се опитвай да налееш акъл на андрешко. Като попаднат на психопат и започват да реват като девствени ученички. А преди това са били "тарикати".

това е защото са ни обезглавили интелигенцията след девети и сега сме само неинтелигентни.

Само дето този "интелЕгент" не са го обезглавили. А теб само така са те праснали, че си спамиш само глупости.

Чичката се прави на гъзар пред шофьор на Мерцедес! Не че нещо де, но в България повечето каращи тази марка са или незаконно забогатели или мутри ( има и изключения ), което предполага примати! Та чичката си го търси явно, браво на другия водач, че не му се върза! Иначе заслужава един токат и под колата!

1. не разбирам нова ТВ неграмотниците защо показват едни и същи кадри по 10 пъти, това е малоумно, не по-малко от простия чичак с шкембето. 2. снимащият е мишок, в началото си крие камерата и фокусира жабката. 3. селтакът с хайлукса прави серия от нарушения, в т.ч. неправилно престрояване и пресичане на двойна непрекъсната линия. 4. пратете селския бек на психо, още на първите въпроси ще се провали в цялата работа обаче се пита в задачата къде са хрантутниците от КАТ и какво и кога ще предприемат. приятен ден.

като му вкараш 9 грама в тъпата селска тиква, ще кротне...

9 грама в главата на плужека, който си е взел мерцедес а няма пари за крушки или не знае как се пускат :)

вадя пищова и го пращам при св. Петър тариката-майна! Ней нервак-идиот.

Вадиш пищова и Митьо почва да те пори като риба! Мизерно комунделче, като ще караш кола ще спазваш и правила!

е младия гостодин стана известен, добре е за бизнеса му! чичката прекали, но не сме видели предисторията май.

В Пловдив шофьорите са много зле. Минават на червен светофар, не спират на пешеходна пътека, никаква колегиалност. Градът ни се напълни със всякакви изтърбушени екземпляри. Вчера в Карлово беше паднала бомба и въпреки всичко единиците автомобили спираха на пешеходците.

Простолюдието в действие.

Да кажем НE на агресията по пътищата: RoadmadnessBulgaria!

cocor4o, какво е направил, вижда се един изперкал чичак, не някой който е направил кой знае какво. Ти не си ли карал по улиците - незнаеш ли, че това в България е обичайно - перчене, аз съм такъв добър шофер, че ум да ти зайде. Тя полицията като не иска да и се помогне, как да им се помага? Те ако само поискат могат да направят всичко. И този кретен на клипа далеч не е най-фрапантния случай. Толкова ли не виждате, че човека отзад в колата дири 'отмъщение' за наранената си собствена селска чест - не е ли ясно? И занимава цялата държава с това??

Май точно заради такива "кокорчовци" майни казват,че сте най-лошите шофьори.

тоя си е .утка и поради комплекса на малката пишка си е зел големо возило да компенсира!

Тоя ще е соросоид - само те са такива диви по пътищата.

Ушанките са и пияни освен тъпи но чак такива пикапи не карат,че имат само ниви

Май , май някои хора са позабравили физическите закони - на пътя 'правото' е на този с по-голямата и по-тежката кола. Този кинаджия с кинаджийката в колата нямаше да има възможност да се обяснява, ако дебила с джипката наистина искаше да го премаже или да го удари сериозно. Това, което аз видях от клипчето е просто закани. Същото прави и 'фоторепортера' - заканва се. Ако някой от двамата беше истински престъпник или сериозно луд - сега щеше да има поне един труп. Така че -спокойно моля ви - това е ежедневие в България - хората са изперкали масово - нормално състояние.

Абе ти внимавай да не срещнеш някой като мене, че ще видиш ти едно правилото на по-големият, като се запознаеш със Станка Убедителката.

Чичето с джипа е смешен. Но "снимачът" е още по-смешен. Къде си тръгнал бе льольо, семеен бизнес имал - кой знае какъв измислен търговец на компютри или компоти е. САм се е наврял в ситуацията с джиплака - какво рИве. И - да си запали фаровете все пак. И на мен ми е писнало от тъпунгери каращи без фарове и с китайски 'дневни светлини' в тунелите включително. Селска история.

Ти като си толкова сляп та да не видиш през деня автомобил без фарове,какво правиш зад волана тогава глупако?Какъв бизнес има човека няма значение но явно при теб завистта е водещо чувство!Дебелака с джипката ако е катаджия може да прави забележки за фарове но след като не е,това не е причина да скача и да удря защото всички можем да удряме и скачаме.

май ще трябва да се действа както с С.Стоилов......помните ли го този гуем футболист който скочи на един бивш военен какво му се случи.....в големите коли все такива селски мутри с шкембета по 130кг. та 7гр. олово и се решава проблема

"кой знае какъв измислен търговец", хмм защо ли и той не започне да си вади хляба като теб , да троли по ДИР а, не че не плащат добре де :D

Не занам как издържате на това беззаконие и хаус, на това да се гаврят всеки ден с Вашите майки и баби и да търпите да ги насилват за 10-20 лева в собствените и домове и в същото време да плащате за най-много полиция на глава от населението е ЕС.Това го няма никъде в Европа бойковци и тем подобни да ходят с по дузина пазители - охранители за сметка на народа си.

Ами издържаме и на неграмотно хаУтично писане всеки ден - факт.

Лесно издържаме. Когато си тъп, не ти прави впечатление.

Не знам какво точно издържаш ти. Градовете в Германия, Франция и Италия са се превърнали във военни зони. Навсякъде бронирани джипове и войници с автомати. А да и вилнеещи мигранти

уточнение

И едните и другите сте прави.

Рускинята сега германка ли стана?

Моите баби и дядовци за съжаление измряха, ама и докато бяха живи е имало винаги кой да се грижи за тях. Лично аз съм бърсал и съм се грижил за дядо си например, като за малко детенце. Ама е въпрос на възпитание. За чуждите баби и дядовци не ми е жал. Да са си възпитали отрочетата и за тях сигурно са щели да се грижат така...

Коя е тази пловдивска педеруга ,дето кара това камионче ,бе ?

Агресията, простащината и избиването на комплекси са основната причина за катастрофите. Остарелия автопарк, лошите пътища и дори слабата подготовка са доооооста по назад в причините.

Законите в БГ не са за всички. Видно е от поведението на този неандерталец. Жалко...

Страшно комплексиран народ станахме......Масово се "избиват" комплекси по БГ пътища. В голяма част от случаите става въпрос за хора с психически заболявания, на които не следва да им се дава шофьорска книжка. За съжаление в много от случаите "резултатите" са фатални за човешкия живот!

Лошото е, че няма ефективно правораздаване в държавата. Иначе, подобни олигофрени ще има по-малко по пътищата.

Тъпакът, взе джакпота, сега се води- употребил алкохол.

Независимата Съдебна Власт не работи години наред . За това цари беззаконие дори и по улиците. Въоръжавайте се братя,но не с търпение, не чакайте помощ от Неволята !

Нарочно или неволно е тръгнал назад, това е ПТП. Този индивид е избягал от ПТП-то.

Крайно време е да се възстанови психотеста за шофьори. Сигурно ще има и корупция, но поне на 90% ще се ограничат психопати като този от клипа да управляват МПС.

Народа с всеки изминал ден все повече и повече откача!!!

Откакто Пловдив стана квартал на град Столипиново - е така.

... видял се селтака с пари, купил си скъпо возило и... вече се мисли за "безсмъртен", "богоизбран" и т.н. и е абсолютно убеден, че всички трябва да му падат в краката и да му правят място на пътя!? Само забележете как потегля и засича друг шофьор веднага след като потегля?! Крайно време е на такива да им отнемат книжката завинаги, както и колата! Солидна глоба е задължителна, а защо не и по НПК!?

... има точка за отнемане на шофьорската книжка за грубо нарушаване на правилата на движение поради непознаването им. А засичането и умишленият удар отзад са си точно това. Отделно и умишленото увреждане на собственост и хулиганската проява могат да направят така, че застрахователите да откажат да му платят ГЗ, че и да искат покриването и за другия автомобил, освен разбира се по НК. На тоя и по действащото законодателство може да му се извие свят при добро желания

В случая видеото не е важно. Има ПТП от което този с пикапа е избягал. Ако КАТ си свърши работата, може да му се тръшне добро наказание. А ако колата е под наем то там директно ти начисляват щетите и не те питат

Оскотяването и изпростяването на нацията върви с пълна сила. Българските политици успешно изпълняват процес на обратна еволюция

Nqkoj si

Не е това "изпростяване на нацията"... аз не мисля, че аз или някой от хората които познавам е "изпростял"... ти "изпростял" ли си та лепиш на всички такъв етикет????? Тези хора, като въпросния господин с пикапа, са "идиоти", които са избягвали правосъдието дълги години по един или друг начин, и вече си мислят, че светът се върти около тях и всички сме им задължени с нещо, и освен това могат да правят всичко безнаказано... Тези "идиоти" може да се справи държавата с тях точно за 24 часа... но няма желание за това...

А защо няма желание? Не означава ли това, че държавата се управлява по начун, наложен от точно такива, както ги наричаш 'идиоти'? Ако не беше така, държавата щеше да иска и да се бори, а ако искаше, това никак нямаше да й бъде трудно, уверявам те. За сега, държавата упражнява правото си на силов натиск, само върху беззащитини, обикновени трудови хора -колани, детски столчета, ей такива неща, от които всеки контрольор вкарва по 200 -300 лв в бюджета за собствента си заплата. Дори с алкохола и дригата се борят проформа, тъй като "големите" не ги касаят подобни "закончета",каквото е ЗДП. Под "големите" да се разбира -шефове от държавната и данъчна администрация, собственици и съдружници в монополни фирми и картели и техните семейства, кръговете около охранителните и застрахователни рекетьори и т.н. И ако ми кажете, че не това е държавата ни, значи не ви се иска да мислите.

Може да не ти харесва но е факт. И не само заради този краен дебил. Хората считащи че могат да не спазват правила са болшинство. Ако не вярваш мини сутрин по околовръстното и се спусни по новата част на Черни връх

Много е интересно дали полицията, на която и плащаме заплати с данъците си ще си свърши работата и да санкционира този див селтак.За него каквото и да се напише е малко, то е очевадно за какъв комплексар и простак става въпрос

Не Полицията няма да си помръдне пръста,защото те участват и толерират тази простащина от краи време!!!!

подобни олигофренски истории са масови по БГ пътищата.. скоро гледах у пловдивско дебил да слезе и да нарита колата на някой друг ей така .. щото не го кефи нещо

Така е в Пловдив-диви селяни.

така е навсякъде... у София, да не сте по-градски? само 2% от населението е със софийски корени. простаци има навсякъде, селянията е поведение, не градски произход

Ами като всяка 3-4 кола в София е с провинциален номер така ще е....а за корените си попитай баща си от кои села е тругнал

Селска чест, какво да говорим повече.