Висш турски служител е изгонила ДАНС

Главният секретар на валийството в Одрин Ибрахим Таранджъ е един от турските граждани, на които тези дни бе забранено да влизат в България.

Обратно в новината

Коментари - Висш турски служител е изгонила ДАНС | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Най-големият терорист (вносните са без значимост) е самата крадлива мафиотска ДС-арска псевдодържава, поддържана и финансирана от EU и УСА, която законно краде от банкови влогове, от здраве, от съдби, от природа, нагла, лъжеща и мизерна като народа си робски

Гаджалите, ВЪН!!!

трябва да последва примера на Белгия и да не допуска "имами" у нас!Да не се допускат никакви чужди проповедници!Няма да допуснем да ни разделят и владеят!

Къде се намира ОмуртаЖко, неграмотници?

Целият проблем идва от нещастните провинциалисчета, селски драскачи,които гледат да направят някаква сензация,но забележете без какпа далновидност и диплоатичност.Кому точно е трябвала тази публична информация?Главният прокурор си е свършил работата,както и всички държавни институции,и малко по тихичко всичко щеше да си върви по реда на диплоацията.Спрете да въвличате държавата в ненужни информации,дали баба Пенка от Кържали би я интересувало кой точно е изгонен,но вче пътувайки в съседна Турция всеки един от нас би се притеснил от изкусвено създадени настроения сътворени от селяка журналист.

Значи висшият турски служител е от женски пол и тази жена е изгонила ДАНС, така излиза от написаното. Ама къде го е изгонила...?

Като е заплаха за националната сигурност не трябва ли да е в карцера, а не да го пратят до входната врата и да го ритнат по дупето?

Я си вижте заглавието и словореда.. и някой в редакцията да си тегли куршума, неграмотници.. !

аз го разбирам тъй турския служител е изгонила данс от джамията и после данс го е съпроводил до границата

Не е приложим на Български този английски словоред, който използват журналята за, както си мислят, по-професионално звучаща новина. Накрая се получава точно така - не става ясно от заглавието кой кого е изгонил...

Правилно заглавие ДАНС е изгонила висш турски служител Подлог , сказуемо и тогава допълнение.Това е основно правило.

Стана ми ясно кой е висшия турски служител, но не ми стана ясно къде се е дянала ДАНС след като вече е изгонена.

Е толкова ли няма една балтийка и един дръвник за да му резнете тиквата на тоя резняк???

За или против лагерите.

jingiby

Ако Турция продължи да се меси във вътрешните ни работи, посланикът й наистина трябва да бъде изгонен от страната ни. И понеже знам, че тези коментари се четат и от служителите по сигурността в турското посолство ще им кажа: "Ай, сиктир"!

И коя е тази висша турска служителка, която е успяла да изгони една институция като ДАНС от България? Баси якото! Сега да не вземе да изгони и НАП и МФ!

Не за първи път журналята избиват рибата с подобни заглавия :)

Някога такива са имали близка среща с прасетата в Белене.

Български език и литература: [подлог] [сказуемо] ... ДАНС е направила нещо... а не нещото е изгонило ДАНС. ...и не е ``изгонила'' (гоня мишки от хамбара...). Така, че: ``ДАНС е отнела право на пребиваване на ...''

БРАВО за краткият курс по български език!!! имат нужда

защо дясната ръка на валията , а не и самиия валия??? явно той е главното действащо лице

Изгонете турците от българския Парламент ! Само това ще защити националните ни интереси. Да не чакаме "второ Буново" ,за да им покажем къде живеят и с чии закони трябва да се съобразяват.

От другата седмица в парламента ще има вече две турски партии. Това ще е защото българите масово няма да гласуват на изборите.

Всички дарения да минават централно през мюфтийството и прозрачно. Да се наложи горна граница на даренията според предмета. Не може да се строят паметници , джамии и други обредни домове на българска територия бе държавно участие и разрешение. България е християнска държава и подаръци като непреведена религиозна литература, забратки, костюми и ибрици и други такива да не се допускат !

Егати и висшия държавен чиновник! Толкова як, че да изгони цяла Агенция за национална сигурност.... или пък ДИР дебилите са искали да кажат, че Агенцията е изгонила висшия турски чиновник? Объркан съм!

кои кого е изгонил? как е възможно такава неграмотност,такава делитанщина?журналисти ли сте и ако сте такива къде се учили на четмо и писмо

вика неграмотни били списувачите.... Думата, чийти правопис не знаеш е ДИЛЕТАНТ, уважаеми.

..."масов сюнет".... чудя се това къде се случва? Европа ли или в Ислямска държава...

БРЦК

Европа вече Е ислямска държава!

Много взеха да вдигат глава тези ислямофашистки мангали и е време да бъдат тикнати обратно в анадолските землянки.....

Да ви има словореда... джурналисти неграмотни

ПЪРВО СЕ ПУСКА ЯЗОВИР КЪРДЖАЛИ, СЕТНЕ КАТО НАПЪЛНИ "СТУДЕН КЛАДЕНЕЦ СЕ ПУСКА ТОЙ КЪМ ЯЗОВИР ИВАЙЛОВГРАД ... БУМ СТЕНАТА И ОДРИН Е ИЗМИТ БАРАБАР С ДЖАМИИТЕ И СВИНАРНИЦИТЕ :))

Лошото е че преди това ще залее съюзническа Гърция.

Когато забарните ДОСТ, и арестувате Местан за държавн аизмяна тогава се хвалете по медиите.

защо е бил допуснат на територията на страната ни, след като са имали тези данни за него и целта на идването му?! Това не е ли "след дъжд качулка", в смисъл "изгонихме го"но след като го оставихме да си свърши работата, за която бе дошъл?!

Браво! Всички врагове на Европа и демокрацията - такива като този индивид, прикрир турски чиновник а реално елемент от хибридната воийна на Путин и неговата марионетка Ердоган трябва да бъдат натирени в Азия

Това за да защитим националния интерес или за да се подмажем на Европа?

Нашите журналисти забравят, че в български език има словорен. От заглавието не се разбира кой кого е изгонил. Дали висша турска служител е изгонила ДАНС или данс е изгонила турски служител

ТУРЧЕТАТА ГИ СЪРБЯТ ПАК ДУПЕТАТА :))

И от позицията на времето се вижда колко правилно се е провел процеса за отърсване от турското влияние, познат като "Възродителен процес". Книгата на бившия министър на вътрешните работи на България по онова време, потвърждава това.

Вижте си заглавието! Много сте неграмотни!

Какво го експулсирате мръсни евродебили и фагита!! Набучете го на кол! За назидание на останалата резана туркестанска измет!

също са мюсюлмани, но са друг народ и не са турци. Впрочем, по исторически данни, след завладяването на Константинопол от османците, думата турчин (гащник) е била презрително обръщение на аристокрацията, в това число и от новосъздадената Османска империя, към слугите и другите от по-низшите съсловия.

"Той е гостувал у нас още през 2007 г., а през март 2013-а името му се споменава в дарение на костюми за 10 000 лв. за ансамбъла за песни и танци Кърджали. Такова дарение е обичайно, защото кметовете от смесените райони в България поддържат връзки с валийството в Одрин в духа на добросъседските отношения" Така ли? Обичайно? Като изключим че никой не дава пари ей така, за нищо, нека си зададем въпроса дали примерно Румънски иили Гръцки политици и бюрокракти, даряват по 5 хиляди евро в България в духа на добросъседските отношения. Без да знам, съм готов да се обзаложа, че не го правят. И обърнете внимание от кого се прави...от Одринската админстрация която е най близко до България. Тоест, те си считат Кърджали част от Одрин вече!

Валията се гаври с нас, като изпраща подобни агенти да провокират конфликти на наша територия.

А,бе ДИР-а, толкова ли няма вече грамотни хора, та не си наемете читави писачи? Къде е изгонила ДАНС този(тази) висш(а) турски служител?

Казват им кой трябва да пише иначе няма въздух за фирмата. :) България страда от както се е създала от този вид кърлеж.

Нека бъде "ДАНС е изгонила висш турски служител" ... Обаче системата вече отива (или отиде?) към "3 в 1" - той си пише, редактира и коригира. Но понеже в мозъка му няма "3 в 1" - ако ме разбираш, резултатът е този. От къде да ти знае, че правилният, разбираем строеж на изречението е "подлог - сказуемо - допълнение"?

Браво !!! Един път в десятката и Вие, коментирате българския език ,а не новината или не сте разбрали за какво става въпрос ???