Руснак премести кран с над 300 тона (Видео)

Шампионът на Далечния изток по пауърлифтинг и тежка атлетика Иван Савкин премести пристанищен кран с тегло 312 тона в неделя.

Обратно в новината

Коментари - Руснак премести кран с над 300 тона (Видео) | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

А един българин тегли лека кола с оная си работа. Този дали ще може? Съмнявам се!

Казано в сбит текст : "Когато ботушите,започнат да командват,на главата не и остава нищо друго,освен да марширува - Бисмарк".Жалка работа!

Постижение или рекорд на глупостта?

СКОРО ЩЕ БЪДЕ ШАМПИОН НА ПРИСЪЕДИНИЛИЯ СЕ КЪМ КИТАЙ ДАЛЕЧЕН ИЗТОК.

Kрим руски , хилърито загуби изборите , сорос навсекъде го гонят ,усраина фалира , ес се разпада , и българите изритаха помака, мъкаааа... мъкаааа...

Излезе ли от дупката, пл.х?

за да сте силни . Магарето явно е притежател на руски автомобил и тренира всекидневно за да има такива постижения.

Аналогичен случай в наше село, ама магалът го влачи чак до пункта за изкупуване на метал.

Смей се, палячо. Радвайте се малоумни скотове с промити от телевизии и реками мозъци. Тоя дебел алохолик мести кран в чест на анексията на Крим от Вова Пичаки, утре ще ръкопляскате на някой мазен пееливанин от братска Туркия , който мести на гара Подуене композиция с брикети в чест на анексията на вилаета България от Турция. Нещастни боклуци. Утре Ердогана може да анексира България, както авера му Путин- Крим, но тогава Путкин само ще седи и гледа, няма да ви спаси, малоумни нещастници!

Руският супер танк "Армата" аварира на репетицията на парада за 9 май....в такива случай матюшка Русия има нужда от такъв впрегатен добитък..ха.ха.ха

Излезе ли от дупката, пл.х?

Бих се радвал българският президент да посочи и Русия (като страна, която се меси в българските дела). Има много партии, които се финансират от Русия. Абсолютно съм убеден, че и Русия се меси във вътрешните дела на България. Политически субекти се финансират с руски пари

развален ли е ? или му е свършило горивото/тока?

Че водката била вредна... Защо не се впрегне и разкара целия Кремъл барабар с обитателите му нанякъде, причерно на Сибирском вокзале с чемаданом? Царе са на безсмислиците, само и само да са първи в нещо.

В Банкя, Б. Борисов си го премести от единият крачол в другият. Ама това не е новина.

В русия пияните мужици живеят до 59г.,в България 69.2,а в нормалните държави над 80!

тоя на ден колко ли кримски пенсии изплюсква, за да стане такова говедо?! Сигурно и капки за нос си е капнал, и сироп з кашлица е пил. От същите, дето после задникът му залепва за тавана и не могат да го свалят от черешата. Завършена тъпотия, мани, мани. Па и полуидиоти да му се радват има...

Какво ме интересува пидрашка ватник какво бил премстил?

На 40 ще е инвалид , а ако изкара до 50 мяма да му се иска да изкара до отредените за мужика 62, щото никой няма да го помни, слботелесните в махалата ще го шамарят да изглеждат мъже, а с наличните 50 -100 долара на месец за инвалиди, останали след авантюрите на Путя, ще го чака страдание , което ще предпочита да прекъсне , щото ще е 320 тона без прекъсване до края , а не 5 секунди. Така изтича столетия в канвката живота и силата на всеки малоумен мужик. И поука няма.

И Крим си върнаха и 312 тона изместиха! Който го може, го може! А други само гей паради умеят да правят!

И Крим си върнаха и 312 тона изместиха и с Боярищник се изтровиха,и в мизерия пътънаха !Който го може, го може!

Изключителна новина! link, изкъртихте де що мивка има!

За какво само ги мести, нека си седат, тва е тежичко

Сигурно е много впечатляващо и дори вълнуващо за някои със съответния акъп, нагласа и ценностна система, но аз лично винаги съм се интересувал много повече от постиженията на акъла и интелекта, отколкото от грубата физическа сила. Има едно голямо изразително изключение - НЕВЕРОЯТНИЯТ ДАН КОЛОВ! Още като дете обичах да слушам прехласнар разказите на моя дядо за големи и наистина изключителни българи като Дан Колов и Мистър Сенко, с които дядо се познаваше и бе приятел.

Утре ще изпие 10 кила Боярищник със същото посвещение !!!Велик народ ! Поклон пред дивака !!

Браво!Такива простотии впечатляват само малоумните кретени.Сигурно преди това е изпил допинга на олимпийските отбори на русия по всички спортове.

Ало ДИРници, не на анексирането го е посветил, а на завръшането на Крим в Русия..

А защо рашките на ходят да си анексират Аляска, а? Нали си е била изконна тяхна територия? И ще имат още поводи за празнуване

Не е изконна. В Крим княз Владимир е приел християнството в 988г. Аляска е била просто новооткрита територия, на която няма руско население, а индианци. Опита се да се направиш на умен, ама не ти се получи. Аз да питам в тази връзка, САЩ защо не занесоха малко демокрация със стелтовете в Украйна, хм? Не им стиска май нещо.

Кво общо има варяжкия княз Владимир с москва , която възниква 200 години по-късно като княжество васал , чиято бойна сила използва владетеля на Златната орда срещу незавоюваните свободни княжества на север. То бива присвоюяване на история, ама руснаците сте неслучайно учители на македонците. Не могат ви стигна .

И до сега има етнически руснаци в Аляска. Виж клипа на група Любэ, Не валяй дурака Америка.

тоя преместил 300 тона, а путя мести милиарди в банковата си сметка без да си мръдне пръстчето

ДруСя! Затова раската икономика тъне - няма кой да мести крановете им!

Това днес е голямата руска новина на дира. За някакъв азиатски тъпунгер-бабаит. Путлерова подлога...

а Савкин е и шахматист първоразрядник

Умом Россию не понять. Как е възможно толкова много идиоти на глава от населението да се съберат в Россия???

Последните в форума направили състезание на злословие, злобарство и оскъден ум. Не се сещат каква жалка гледка са те.

Това е нищо. Путин може вдигне крана, докато товари контейнери пълни с живак и то ще го вдигне заедно с релсите. Путя е истински богатир, висок 2м качен на табуретка и с вдигнати ръце.

Ау, какъв акълия е наш кънейдиън от Факултето. Мозък - бръснач... с една гънка - за ср.не.

Не така повече са. Има за спане, има за ядене, има няколко и от удар

аиде смяната ти свърши, зимаи количката и бегаи на казаните, само гледаи да не попаднеш на некои със живи въглене и да си опърлиш пардесюто

Руснакът е доказал , че най-добре от всички носи хомота. При това без дори един ден почивка в цялара си история. Че и се гордее и радва. Кво му остава?

А ти доказа, че тъпият по рождение става проЗ по-късно!

аи сега да премести и евопата по-далече от балканите!

Моята картина "Бурлаки на Волке" продължава да вдъхновява и съвременните богатири ?

викаш друго си е шефа ти като нощем иде та боядиса некои паметник , е те това е върховното достижение на цивилизацията xaxa

Истински бурлак, мужишката традиция никога не е умирала. Човек и добитък са едно. Може да дърпа целия кортеж на Путин. Захари Стоянов описва как след освобождението руснаците заповядали , както в Русия и българите да дърпят с вратовете си, вместо животни кортежа на на пристигналия руския господар. Ентусиасти да напъват врат в хомота били турчелята , българите нещо не им харесвало , та тази руска традиция не се наложила.

кои Захари Стоянов дето по "чудо"оцеля при засадата срещу бенковски ? а после на един банкет в париж преяде с луканка и се гътна тоя ли ?

Имам предвид оня , който се бори активно срещу турския и после руския хомот. Един от четиримата , които направиха така, че панагюрско да се вдигне и светът да разбере , че има 3 милиона българи, които не знаеше че съществуват и да реши да им даде отделна от турската държава . Пък после да докара сърцебиене на имератора и подлогите му в щенията им да ни правят руска губерния. И накрая еди от четиримата , които се сетиха да опишат събитията , които българите бяха забравили.

Интересна психология на българина - ако има нещо добро, то пак лощо. Дори много лошо.Разрушават като своя така и обществена духовна среда. Насищат я трайно с негатив. После питат защо БГ на 1 място по болести и последно по ниво на живота и благополучие.

Посветил на Крим. А по-добре ли живее откакто Крум е Руски. Да си го задържат, Крим, ама да стоят по-далеч от България. Нужно ли е всички да тънем в Руските л*на

Ами тъни в западните и специално американските, смръдня такава.

Силен като бик и почти толкова умен

прост си чадо откъде да знаеш в древността какво символизирал бика. Навремето в един стар български филм жена проста (селяндурка) нарече мъжа си овен, а той спокойно и каза, че овена е символ на плодородието :). Та ти чадо си символ на простотията.

ами те и мангалите са символ на плодородието

Този мужик не трябва да пускаме у нас, защото ще ни премести страната в Русия!

Мощ, а? На запад биха отбелязали подобна годишнина с гей парад....

слава Богу, на запад пводи за такива годишнини нямат. Само империята на злото може да празнува годишнина от анексиране на чужда територия

"Анексиране"?!?!? Тогава значи и ние на всеки 6 септември празнуваме анексията на Източна Румелия от Княжество България!

И аз си го преместих. Няма видео.

Бе този свръх мужик да премести Германия в Русия, та да за живеят по добре.

Хитлер опита, ама накрая излезе, че е по-добре Русия да се премести в Германия!

Те този, ако рече да избяга на ЗАПАД, не виждам кой може го спре и със все крана ще го възира.

Голяма работа направил. Ние пък си имаме един дето може да дръпне крана с онази си работа.

колко ли водка е изпил преди това, и то сигурно водка "Путин"!

Браво! И ние имаме подобни мъжаги, някога бяхме номер 1 в щангите.

"Демокрацията" ги "изяде"!

това не е за протестиращи педали...

Ама разбира се... няма да седне да пише книги я...

да, това е за прости добичета като теб. Само че мястото ви е в зоопарка.

Явно днешните жени предпочитат да ги галят с меки китки.

И по-големи простотии може да направи - да се напие с Боярищник.