Нинова: Чужди началници няма да ни определят съдбата

Няма да допуснем чужди началници да ни определят съдбата, ще защитим държавния интерес в стратегическите отрасли, заяви Корнелия Нинова в Стара Загора.

Обратно в новината

Коментари - Нинова: Чужди началници няма да ни определят съдбата | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Всички знаем, че мечтата на всеки комунист е той сам и еднолично да определя съдбата на целия народ. Така бе при Живков, така бе и при Петър Младенов, който бе готов с танкове да брани туй, що му се полага по партийна линия, така бе и при Луканов, Беров, Виденов. Дори когато Николай Добрев върна мандата бе разпънат на кръст, че върна полагаемото на партията. БСП бяха готово да прежалят един Тянънмън на жълтите павета, за да си защитят това право. Така бе и при Виденов. Така бе и при Първанов, който оползотвори последните си две години да напъва за президентска република на която той да е президент. Така, че Ниновице, с нищо не си по-различна от всеки един комунист преди теб!

С ДРУГИ ДУМИ ДРУГАРКАТА КУРНЕЛИЯ ПРИЗОВАВА ДА ВЪРНЕМ КОМУНИСТИЧЕСКАТА ДИКТАТУРА И РУСКОТО ПРИСЪСТВИЕ В БЪЛГАРИЯ !

Корнелия - Мадам Техноимпекс - за затвор си маце а не за премиер - и панделата те чака!

Ай Другарке, ай казачок! Много се вживяхте, много се запенихне! А по-леко, по-скромно, по-премерено, да не се задавите другарке!

Стига сте лъгали народа другарко нинова- забравихтели ли, колкото пъти БСП печели толкова пъти народа беше измамен подло и жестоко. Вземете Жан Виденов, Сергейко и следващите след тях.Какво добро видя народа,че лихвите скочиха на 200%, б(толкова много банки фалираха и кредитните милионери сред които и ти другарко нинова и никои не върна нито лев в банките,долара стана почти 20 лв ,магазините празни бяха, че даже и купони бяха въведени.Стига от вашите лъжи нищо не сме забравили.Хора не гласувайте за БСП за да не се върнат пак същите тези простотии на БСП. Всички да гласуваме, но в никакъв случай за БСП,ДОСТ и ДПС.Хора мислете разумно защото старите хора вече почти ги обуди тази малоумница дето е хукнала с цената на всичко да спечели.

Руските началници от кога станаха пак свой? :)))

Така е - дет се вика най си обичаме Русията. А товарищ Благоев навремето е искал да създаде македонската нация по заръка от интеркоминтерна https://link

Тази трътка,наистина повярва,че народа е забравил как 4-ри пъти доведоха страната до фалит! Курнелкооо,запомни! И да вземете властта,няма да изкарате и няколко месеца!Народа ще ви помете! Некадърници,крадливи!

Абе може да ги помете, ама първо ще ги избере като нищо народът! Наистина ли вярваш, че не са забравили? Забравили са! Винаги забравят! Зомбирани тъпанари колкото искаш!

Само прочетете следните статии, на български: В дир.бг - "Когато обезглавяваха българската интелигенция"; В дойче веле - "Манипулират ни като в ранния комунизъм"; "ДС е жива - и продължава да дърпа конците"

Чужди началници не, но за генерал Решетников това не важи.....ха-ха-ха, демагогията на БСП!!!!!

Нинова, теб от времето когато приватизираше като СДС-арка по времето на Костов, когато затваряхте производства, когато съсипвахте селско стопанство и промишленост те КОМАНДВАТ отвън. Когато по време на тройната коалиция променихте в парламента Закона за реституцията, за да може крадливият Симеон да гушне повечко бългърски имоти, ЦЕНАТА беше да останете във властта с министерски постове, нали това бяха условията поставени пред Миков и Станишев тогава!!????? Седнахте си на зад...ците и лапахте с ДПС и НДСВ. Цинична лицемерка!!!

да ни продават на Русия. Но, парен каша духа. В България комунизмът си отиде от властта, остават му само откраднатите от нас пари, но и те свършват.

браво! Как няма да гласуваш за тях?

Курке, остави сега високопарните слова... Кажи как те псуваха онзи ден пенсионерите на пазара в Люлин и защо не ти отразиха тази визита в новините?

JMM®

Докато Нинова открито лъже и в главата и са само "санкциите против Русия", то директорът ФБР Джеймс Коми е убеден, че Русия е заинтересувана други страни да последват примера на Великобритания, която излиза от Евросъюза.

Щом и професионален лъжец, като Решетников нарече Нинова г-жа Лъжа значи е готова за Гинес на лъжите...

Да не забравяме, че Ваньо Танов беше звънял на ЕГН, след СМС на другаря Борисов! А, ставаше дума за едно момченце на Митница Аерогара София!

Бог да пази България от турци, руснаци и кумундели! Амин!

Седесарката Корнелия,настоящ "лидер" на БСП -да обясни КАК "приватизира" "Техноимпекс"?????К А К ????????

Открадна едни осем милиона долара и стана червена...свиня

По-добре да кажете имената на чуждите началници,за да си направя съответните изводи,А така в мн число не става...Поименно само .може по азбучен ред

Бог да пази България от тая миризма ...Тъкмо бях забравил корекомите

А нима чабравиха червените времето, когато и до тоалетната не можеха да отидат, без разрешение на червените съветници, чийто кабинети десетилетия бяха на последния етаж на ЦУМ? Забравиха ли, че ние десетилетия нямахме своя национална политика, свое достойнство? Забравиха ли, че на два пъти предлагаха на СССР да приеме България в състава на СССР? И защо, празноглави червени тролове и тъпи комунисти, не си зададете въпроса къде щеше сега да е страната ни, ако този пъклен червен план се беше осъществил? Щяхте да пиете боярышник (и то по празници!) и да се радвате на червеното благополучие, отрътнати от целия цивилизован свят!!!

- червената еуфория ще свърши на 26.03., когато същата ще бъде като попикано мушкато...И ще чака поредния пленум на следващия ден, в потайна доба, когато низвергнаните стари червени муцуни ще потърсят реванш за униженията, които са претърпели и изгонването им от червената копаня. Тогава за Курнелия ще дойде часът на истината...Остават й само няколко дни надежди преди сгромолясването от червения трон. ББ е приготвил пожарникарския маркуч...

Без чужди началници, само от Кремъл може....

Статегически отрасъл е и здравеопазването и банковото дело и икономиката и сигурността. За прехода от 27 години БСПто подчинено на ДПС-то управляваха общо 13 фатални години ........какво полезно нещо за Стратегическите отрасли направихте?? Защо критикува образование и здравеопазване ??И внушава нибавалици.......това е твърде погрешно изказване ......"В България не бият" И твърдял пребития от активистите на столетницата патриота Никола Петков

ще подаде ли оставка ако не са първи като бойко борисов или да да ама не

Ние искаме държавата да пази държавния си интерес в стратегическите отрасли и ще се борим за това Кажи поименно, кои стоят зад теб и ти дърпат конците, пък аз ще ти кажа, за кои точно и конкретно отрасли ти е домиляло чак толкова.

Таз е заприличала на житената питка.. Представям си след изборите как ще се дооформи..

А кажи за твоя началник от Кремъл.

Всички партии до една са дело на нашата държавна сигурност!! А те са послушници на КГБ както знаем!! Та кои са тия началници за които говори Курника? Борисов като чуе за Путин и се насира от страх и почва да козирува!!

Че е изтрещяла и пощуряла след президентските изболи няма спор. Тя своята партия скопи че България ли няма да затрие ,ако сглупи някой да гласува за една нула-имам предвид номера на бюлетината им. Тогава ще видим чудо я-инаправо ще ни спретне един Булзит та да видим от къде изгрява слънцето Луда за връзване

За Европа й варвам. И за САЩ. За Турция, може би. Но за Русия не. Никога в многогодишната си история БСП-БКП не е действала в разрез с интересите на Русия/СССР. Дълги години на покрива на партийни комитетеи от различен ранг се вееше знамето на СССР. И сега огромна ччаст от симпатизантите на БСП са си отявлени комундета. Самият факт че БСП единствена иска да махнем санкциите срещу Русия показва откъде си получават заповедите - я от Кремъл, я от руско-съветското посолство. И в то3ва е основняи проблем с БСП-то. те са Пета коолона на Русия в България. винаги са били, и няма никакви индикации че ще се променят. А лозунгът "поискай промяната" може би означава не друго, а преориентация към Москва.

Женицата съвсем изтрещя ! Само простотии дрънка. Сигурно я гони критическата, ако не да я освидетелстват и да я прибират, че излага народа и държавата пред света!

Брава. Сама Расия ще ни я определя. Очен великъйх

ВЕЛЕКИ ПРОСТАЦИ СА РУСНАЦИТЕ, ВЕЛИКА ИЗМЕТ, И ВЕЛИК БОЙ ЩЕ ИЗЯДЪТ НАКРАЯ, И ВЕЛИКО ОСВОБОЖДЕНИЕ НА ПЛАНЕТАТА ОТ ТАЯ СГАН ЩЕ ИМА!!!

Пропагандата на БСП е изградена от плоски лъжи, съчетани със засилваща се арогантност. Голямата и първа публична лъжа на Нинова, че номинацията на президента Радев не е била съгласувана с Русия, беше опровергана не от друг, а от самия шеф на Института за стратегически изследвания към президента на Русия - генерала разузнавач Решетников. Лъжите на Тома Томов за баща му също бяха аргументирано опровергани от разследващия журналист Христо Христов. Виждаме как сред хората, които се представят като уж новото лице" на тази партия, няма никаква самооценка, да не говорим за някакъв катарзис Не се отказват ей. Гьонсуратлък до последно.

Курни, кажи истината за генерал Решетников - ама цялата инстина наистина. Тогаз ми говори за чуждите началници. И кажи колко института, НПО организации, вестници, списания и други има маскирани под името русофили или приятели на Русия и руския народ и как се месят в българските дела.

ИСКАШ ДА КАЖЕШ-АМЕРИКАНЦИТЕ ?! И КОЛКО НПО-ТА РУСКИ ИМА,Я ДА ГИ ИЗБРОИШ!ЗАЩОТО АЗ АМЕРИКАНСКИТЕ МОГА ДА ТИ ГИ ИЗБРОЯ!!!

Риснаците нямат нужда от НПО. Или пращат Решетников, или от посолството се обаждат на който трябва какво и как трябва. Така се избягват купчина глупости, като регистрации и тем подобни.

те руснаците не са чужди - те са браточки!

защо са така грозни майките на дебелите момчета га че ги е газил снегорин. Ама те и момчетата - отврат - дебели свине - това за Рафаилчо може - яде на провала ГМО в САЩ.

А льоля КУРни е една фина,като фиданка...по скоро е като слон на кон....горкия, бяха му се подвили краката като го яхна крушовската кобила:)))))))))))

Не думай! Ти за това ли беше в САЩ по нова година? За да им кажеш, че няма да ти/ни определят съдбата? Брейййй, каква смелост какво нещо, бе! Ама до изборите ще е така. След това каквото кажат козяците това ще е.

Забрави, че беше ДЯСНА РЪКА НА КОСТОВ, че заедно приватизираха най-богатите Техноимпекс и Техноимпортекспорт къде са парите ма. И хоп - от Костов при Станишев - зам.министърка свалена от него за корупция. Продаде и Балкантабак за жълти стотинки, а мъжът ѝ при Костов шеф-митничар - дай Боже всекиму. Отнела ѝ демокрацията - отнела ѝ сина,който учи в най-скъпия на света университет в САЩ. К..ур..ве..ти..на.

Туй врачанките са много отворени от началото, ама после подвиват опашки като дойде сметката

Чужди (разбирай от ЕС) началници не може, НО виж наши (разбирай от Москва) може!!!!

Интересно, ако Путин и Ердоган приемат това изказване сериозно, дали нинова ще е още прецедател на партията си?!

КАКТО ДО СЕГА! НИНОВА,ПОКАЖИ СНИМКАТА КАК АМЕРИКАНСКИЯТ ПОСЛАНИК ВЛИЗА НА "ПОЗИТАНО" МИНАЛОТО ЛЯТО,ПРЕДИ ИЗБОРИТЕ!!!ЛЪЖЛИВА СВРАКА,ТАКАВА!!!

А дано БСП вземе властта, че да сринат държавата и да паднат малко цените на имотите. Че това сега какво ? 1000 евро квадрата, егаси и смешниците, колкото в Испания. Айде, че валута имам и чакам.

Тя говори на нейния електорта, който би подкрепил всичко казано от нея стига да завърши с израза: БКП-КПСС вечна дружба!

Не ма, КурНело, не искам да ме освобождаваш! Ти мен пита ли ме? Не ща да ме освобождаваш с руски ботуш! Ти си заедно с тоя Б.Б., който театрално критикуваш, и цялата ви пасмина от 1989 насам за едно място! Ха познай на кое! Не искам вече БСП да ме вкарва от катастрофа в катастрофа! И всъщност, ти нали си от СДС! А бордовете кога ги напусна?! Много насериозно си се взела, но само след седмица ще ти падне мерака!

Може да са ти отнели нещо което си имал. По същество преди фасадната демокрацията българинът живееше във създаден в москва "научен" по-репресивен вариант на руското крепостничество: Без право на собственост и придвижване , лишен от защита срещу властта , въдворяван и заставян да работи без пари по усмотрение на властта , под угрозата да му бъде отнето всичко , без право на собствен живот и инициатива. В много отношения по - зле от руския крепостен. Това ли и отнеха на Курнела ? А мерси от такова имане.

Само да попитам:За това ли почти всеки българин има имот и то придобит преди 89 година?

преди 1944г!