Руснаци инвестирали $100 млн. в сгради на Тръмп

Руският елит е инвестирал близо 100 милиона долара в сгради на Тръмп, показва проучване на Ройтерс.

Обратно в новината

Коментари - Руснаци инвестирали $100 млн. в сгради на Тръмп | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

що бе ,що при краварите, а не в българия!

С две думи - аз смятам, че американските служби, американските граждани а и цялата световна общност би трябвало много внимателно да проучат и узнаят ВСИЧКИ, АБСОЛЮТНО ВСИЧКИ ФАКТИ, ДЕТАЙЛИ И ПОДРОБНОСТИ ОКОЛО СДЕЛКАТА НА ДОНАЛД ТРЪМП С ОЛИГАРХА НА ПУТИН, когато получава над 50 милиона долара печалба от имота в Палм Бийч и там има ... МНОГО "СТРАННИ" НЕЩА И "ТАЙНИ", В КОИТО Е ОБВИТА ТАЗИ БЕЗКРАЙНО ИНТЕРЕСНА СДЕЛКА, КОЯТО ОЩЕ ПРИ СКЛЮЧВАНЕТО Й Е БИЛО НА ОЧЕВАДНА ЗАГУБА ЗА РУСНАКА!!! И то серизна загуба, става дума за десетки милиони долари загуба, в полза на Тръмп!!! И това са ФАКТИ, КОИТО ВСЕКИ МОЖЕ ДА НАМЕРИ И В КОИТО ДА СЕ УБЕДИ СЛЕД КАТО ГИ ПРОЧЕТЕ!!!

Ако си направите труда да направите една бърза кратка справка във времето, не може да не забележите ПОНЕ НЯКОЛКО БЕЗСПОРНИ ФАКТА ПО ТЕМАТА за авоарите на Тръмп. Наскоро "изтече" по много странен анонимен начин една единствена данъчна декларация на Тръмп, тази от 2005 година, в която на пръв поглед всичко изглежда нормално (но платените данъци мисля бяха около 30 милиона долара върху приходи около 125 милиона долара за отчетния период). И съмненията, че това изтичане е инициирано от Тръмп и обкръцението му има много основателни и сериозни аргументи - точно това е годината, данъчната декларация за която е трябвало да бъде предоставена поне два пъти пред официални американски институции - пред съда и пред имигрантските власти. На следващата година Мелания, последната съпруга на Тръмп кандидатства за американско гражданство и според закона тя трябва да представи данъчните декларации на себе си и съруга си, и ТЕ ТРЯБВА ДА СА ИЗРЯДНИ - това е първата година, когато те двамата декларират доходите си заедно!!! И второ - авторът на книга за Тръмп е обвинен от последния, затова че го е нарекъл (и доказал), че лъже че е милиардер, защото е милинер! ВС две думи - Тръмп завежда дело срещу автора на книгата за него, и в съда става ясно, че авторът е прав и Тръмп е лъгал и преувеличавал много и непрекъснато за състоянието си публично! Там в съда Тръмп говори откровени лъжи и глупости, като това, че "състоянието му варирало с настроението му", и че "той оценявал - забележете, ТОЙ САМИЯТ САМ СЕ ОЦЕНЯВАЛ - на 2 милиарда долара"!?!?! В края на краищата се доказва, че той притежава не 1 милиард (поне:) ), а 250 милиона долара. И ако трябва образно да сравним, то онези 50 милиона долара, които са печалбата му от продадената къща на олигарха на Путин и получените от него 100 милиона долара КЕШ ПРЕДСТАВЛЯВАТ СЪЩНОСТ ОКОЛО 1/5 ОТ БОГАТСТВОТО МУ, ОТ ЦЯЛОТО МУ БОГАТСТВО КЪМ ОНОВА ВРЕМЕ!!!

Не мога да разбера защо упорито пресата избягва да отрази сделката на Доналд Тръмп с луксозния имот в Палм Бийч, който той купува за около 41 милиона долара, прави му малък козметичен ремонт и освежаване за вероятно 1 или 2 милиона долара и после пуска обратно на пазара с търсена цена 125 милиона долара. Опитва се да го продава много безуспешно около 2 години, бавно и напоитлено, докато имотният балон хубаво се надува, за да дойде най-голямата криза и рецесия от поне 50 години насаам - Голямата рецесия, след Великата Депресия, и изведнъж се появява един руски олигарх, много близък до Путин, който ... ВЕДНАГА МУ БРОИ 100 МИЛИОНА ДОЛАРА КЕШ!?!?! Тест, ако други руснаци са закупили имоти на Тръмп за около 100 милиона долара, то заедно само с тази покупка сумата на руските покупки (инвестиции) при Тръмп става поне 200 милиона долара, ОТ ТОВА, КОЕТО Е ИЗВЕСТНО ДОСЕГА ПУБЛИЧНО, защото имам усещането, че и това не са всички руски инвестиции при Тръмп от този период!

Ройтерс, т.е Томас Ройтерс корпорация, редовно дарява огромни суми на фондцаия "Клинтън", така че такива "разследвания" ще са "нормални". :)))

Даже да са инвестирали 100 милиона ,това какво значи !??

Това означава само едно: В Русия корупция, престъпност,мафия.Затова бягат богатите руснаци на Запад. Даже Путин и Лавров да си защитят децата от руския ке неф са ги пратили в чужбина

abasador

в началото, писах, че едва ли не руският елит е направил Тръмп милярдер....! Сега да задам един обикновен въпрос на господата от Ройтерс и респ. господин редактора Михайлов: господа, в проучването си посочвате данни за инвестиция или за покупка на недвижими имоти ....? Уточнете моля! Лек ден.

Аз съм привърженик на евроантлантизма. Обаче държа да подчертая, че не съм гей.

Много руска трол се е активирала, явно идват избори.

Кво излиза: ТРЪМП ТАУЪР=КРЕМЛЬОВСКАЯ БАШНЯ,!:)) ...... Ама верно са луди КРАВИ!:))

Щом Сноудън избяха в Русия не мо говорете. Този поне е видял от първа ръка какво се прави в САЩ. Явно Сибир му се струва курорт.

Мы очен любим покупать луксозные жиля во вражеской Америке.

Че си хомосексуалист - хомосексуалист си, ама какво пушиш, та се смяташ за кремълски? Прочее, руският ти е отчайващ. Пробвай се на родния си, цигански. :))))))

Вземи се скрий, мурзилке жалка.

Абе мани го този кремълски агент - виж му жената - изРУСена, дъщерята - изРУСена. Това честен американец ще го направи ли ? Хай ходи се импийчвай !

Мани остави това, ами взел си и и красива жена, а и красива дъщеря има. Чист агент на КГБ.

Искаш да кажеш КУПИЛ си хубава жена, със странно минало, което упорито се укрива.

Сороска пропаганда... Скоро Соросоидите ще гледат като Меркел, когато Тръмп не и подаде ръка...

ха..ха.ха "Руската пропагандна машина се опитва да убеди руснаците да не емигрират. "На Запад бягат само неудачниците. Умните масово се завръщат в Русия", пишат верните на Кремъл издания и твърдят, че на Запад се живее по-лошо. Едно основно правило в качествената пропаганда гласи: чисти лъжи трябва да се повтарят многократно, докато се превърнат в полуистини. Именно този принцип е и в основата на пропагандната кампания срещу емиграцията от Русия. Пропагандаторите в руските медии твърдят, че само неудачниците напускали страната, а истинските професионалисти се завръщали масово в Русия. Руснаците на Запад са нещастни?"

Шило

Те си знаят най-добре как се чувстват.

Като е толкова добре в русия защо инвестират във вражеска икономика и децата на Лавров и Путин са на Запад..ха.ха Ти какво правиш още в европейска България а не емигрираш в Русия..и пак цитат от руската преса:Средства массовой информации сообщают о том, что дочь министра иностранных дел России Сергея Лаврова Екатерина Лаврова с трудом говорит на русском языке. Связано это с тем, что практически всю свою жизнь она обучалась за пределами Российской Федерации. "А все потому, что больше 2/3 своей жизни она провела за пределами России. Такая традиция российской элиты. Более 20 лет она жила в США, а затем в Британии. И только в последние годы - в России" Катя Лаврова родилась в Нью-Йорке в то время, когда Сергей Лавров был постоянным представителем при ООН, а после назначения его министром иностранных дел, Екатерина осталась жить в США. Следует отметить, что сын премьер-министра Дмитрия Медведева также намерен получить образование в Массачусетском университете. Дети многих других крупных российских политиков, в том числе и Владимира Путина, проживают на территории иностранных государств.

Само да попитам, какво пречи на руснак, постоянно пребиваващ в Русия, да си купи имот в някоя от сградите на Тръмп или където и да е другаде по света? Къде видя противоречието?

Ти ако си инвеститор ще инвестираш ли във "вражеска държава"...както твърди руската пропаганда да лъже мужиците..ха.ха Това стига ли?

Леле колко сте жалки. Значи пръскат се милиарди за да се говори против Путин, само и само защото не може да му стъпят и на малкия пръст по стратегия. То не бил крал милиарди, то не бил убиец, то не знам си какво. Но и грам доказателства не се показаха. Лъжи, лъжи, лъжи и глупаците крякат в тон без да мислят. Точно същата стратегия с която нападнаха Ирак заради оръжието за масово унищожение. Сега какво стана? Всички сърбаме - бежанци, атентати и т.н. А виновните за цялата одисея си свиркат, защото има глупаци които да продължават да лъжат и дезинформират и най-вече крякат, но не се виждат че са в ла.на до устата и скоро ще почнат да папкат.

Факт е, че политико-икономическата и медийна машини целодневно и непрекъснато бълват фалшиви новини, зад които се крие реалното положение на нещата. А то е, че глобализацията, като основна движеща сила в съвременния свят, вече е в миналото, като същото се отнася и за идеята за обединена Европа, да не говорим, че и въпросът, дали Съединените щати ще си останат "съединени" въобще не е решен окончателно. Истината е, че вървим към нова епоха на масовите движения на десетки отделни държави, щати и общества, чиито поглед е насочен не навън, а навътре, т.е. към себе си. А това, което прави сегашната ситуация толкова трудна и непредсказуема е, че никой в средите на сегашния, но отиващ си елит не иска да признае нищо от споменатото по-горе. Задълбочаващите се икономически неблагополучия и нуждата от тотална промяна извикаха на сцената Тръмп, и Brexit, и Льо Пен, срещу които отиващият си елит води жестока битка за собственото си оцеляване.

Шило

Айде сега, Юнкер не е казал такова нещо, нито Туск...Всичко останало са лъжи.

Мурзилки, питате ли се ЗАЩО децата на България мечтаят да отидат на запад и там да учат, живеят и работят. ЗАЩО искат да достигнат до АМЕРИКАНСКАТА МЕЧТА а не говорят за руска мечта. ЗАЩО самите руските олигарси и техните деца също са там. МНОГО ПРОСТО, ДОКАТО РУСИЯ СЕ МЪЧИ ДА СТРОИ КОМУНИЗЪМ И СЕ ВЪОРЪЖАВА, ОПИТВА ДА ЗАБЪРКА В ТАЯ УТОПИЯ И ДРУГИ ОБЪРКАНИ ДЪРЖАВИ - ЗАПАДА СЕ РАЗВИВА, НЕ СТРОИ ТЪПИ ПАНЕЛКИ А РАЗВИВА ИКОНОМИКА ЗА КОЯТО НИЕ МЕЧТАЕМ. А ТУК БСП, ДПС, ГЕРБ, И "ПАТРИОТИТЕ" СЕ ОПИТВАТ ДА НИ НАТИКАТ КЪМ РУСИЯ ОБВИТИ В РУСКИ ФЛАГОВЕ , ЗА ДА СЕ ПОДМАЖАТ НА ПУТЬО .... ХИЧ НЕ ИМ ПУКА ЗА БЪЛГАРИЯТА ..... НАРОДА НИ ГЛУПАВ, ГЛУПАВ, ГЛУПАВ .....

Русия се мъчи да строи комунизъм? Това е нещо ново. От кога? :))))))

Шило

Хахахахахаахаххааха. Майко, мила, света се побърка.

промит мозък на зомби

Драги ми смехурко на запад бе добре, но рекламата от студената война не е толкова силна. Сега всеки можа, а и който е ходил в САЩ вижда реалността. Вижда как всичко е една перфектна холивудска реклама. В което са най-добри, няма спор! Сега обаче се вижда как избиват нечовешките ценности. Само за информация вече има документални филми за иновациите 80 - 90 години на 20 век. Документален!!! Тоест свърши се тази. Тепърва ще се преориентират нещата към други държави, ама тъпаците си вярват още на рекламата за запад от 20 век. В САЩ както е тръгнало скоро ще видим първите бели хора в резерват! При двуполюсният модел на запад бе добре, защото всичко се развиваше в тази посока. А най-добре беше след разпадането на Източният блок, защото икономиката им хвръкна - то не бяха телевизори, перални. Сега няма такъв стимул! Да не говорим ,че техниката се прави в Китай и Ю. Корея.

ДРИСЪК, ИЗКАРАЙ БЪРЗО РОДНИНИТЕ СИ ОТ ТАМ .... А И НИНОВА, ЦАЧЕВА, К.ДОБРЕВ ДА СИ ПРИБЕРАТ ДЕЦАТА НЕМЕДЛЕННО И ПРАВО У РУСИЯ .....

Т.н. "Хамериканска мечта" е една халюцинация! Само сън, събуждаш се, и усещаш, че си се подмокрил!

Благодаря ви, приятели. Отказах се от хапчетата и минавам на свещички. Стискайте палци, и не само палци, свещичките да ме отпуснат.

Значи дразня се как ме принуждавате да заемам страната на Русия. Никак не съм им фен, но повече мразя лъжите и двуличието. Когато някой говори лъжи само защото е леке и продажник няма как да си затворя очите! Всеки път се сещам как такива лекета и продажници са предали Левски на турците и не са направили елементарен опит да го спасят.

типично за рашистките тролове, което се е изтъркало от употреба.

Трол си ти. И дори се вижда от жалкото ти излияние! Нито доводи, нито факти, нито нищо. Само тролене.

В московския следствен изолатор е намерен убит с нож топ-менеджера на "Роскосмос" Владимир Евдокимов ?

Айде продължаваме с партенките. Ама ако Сорос продава на руснаци и върти бизнес в Русия няма проблем, нали?

Шило

Няма, ама го изритаха като мръсно коте от там.

са "изритвали" много качествени руснаци, които след това направиха световни кариери в науката, културата, изкуството, спорта,..., та това им е вековна практика да тероризират читавите хора.

Мразя Русия защото там са забранени гей парадите.

Виж в САЩ са разрешени затова руснаците си купуват там жилища..ха.ха ..и инвестират в сигурно...ха.ха

Шило

Щевер, каза "купуват"...Нали фалираха, бе? Нали няма с какво да си купят храна?

А ЧАЙКОВСКИ Е БИЛ ГЕЙ .....

да кажа и аз нещо на ройтерсите: руснаците имат много пари и инвестират навсякъде ,дори и на чужди планети ,без съмнение са инвестирали кампанията антикилъри ,която плюеше не само Путин ,но всички православни по земята и ги сравняваше с терористите ,за което има думичка "БРАВО!!!"

Знаем за милиардите на Путин в Панама и на тези около него.....а останалите 1рубла =3стотинки..ха.ха

Считате, че в Русия има по-ясно изразено равенство между различните социални прослойки и социална справедливост? Лъжете се. Според стойностите на коефициента на Джини Русия (стойност от 39.7) не е чак толкова значимо по-справедлива държава относно разпределението на доходите, колкото и САЩ (стойност от 41,1). И това при положение, че най-много милиардери, тоест експлоататори, изедници и незаслужено богати според класацията на Форбс има в САЩ 190 броя при това с най-голямо по обем контролирано богатство в света, а в Русия милиардерите, тоест национално отговорните и добри бизнесмени, са 86 на брой, като най-предното им класиране е на 63 място в същата класация.

даже руските олигарси не се чувстват сигурни да инвестират в провалена икономически Русия която е пред война със всички свой съседи.

Шило

Не опира ли до въпрос на възможности? Имат- купуват където си искат. А до сигурността и защитата...Що ли се сетих за 2008г.?

ВСИЧКИ ЛИ РУСНАЦИ КУПУВАТ?...ХА.ХА ТА ТЕ В РУСИЯ НЯМАТ ЖИЛИЩА...ХА.ХА.ХА Русия има едни от най-високите нива на бездомни на глава от населението около 5 млн. В ЕС те са около 3 млн., а в САЩ по различни оценки между 0,6 и 2,5 млн. души. Да помислим. По-малко население, а повече бездомници. Може би обаче руските бездомници са по-щастливи от тези в европейските страни и САЩ.

Шило

До жълти новини ли допряхте?

Колкото е по-зле ГЕРБ преди изборите, толкова е и по-примитивна пропагандата срещу Русия. За да отвлича вниманието. И за да оправдаят отново предстоящата си загуба с Русия.

Докторите ми казаха, че не съм наред и молят да не обръщате внимание на глупостите, които пиша.

успокой ги ,точно това правим !

Напълно нормално е Тръмп,който се занимава с имоти да продава на богати руснаци. Какво нередно има?

Нормално да инвестират. Дори болшевиките знаят, че е най-добре да инвестират в най-добрия, особено ако прецидент им е КГБшник Путин, така знаят, че парите им са защитени от посегателство, защото дори прецидентът на КГБешистан не би посмял да посегне на собственостна Господарят на Света - господин Президентът на Съединените Американск Щати - най-великата и могъща държава съществувала някога на планетата Земя.

Доноснико, ти не плюеше ли Тръмп само преди няколко месеца? :))))

Рашите са собственици,друг е въпроса как става в условия на санкции?

Шило

Е, ос.а се. До ушите. Без извинение.

Опит за поредното дискредитиране на Тръмп. Естествено неуспешен! Войната срещу Тръмп продължава.

По цял свят руските олигарси до Путин купуват скъпи имоти, руснаците гладуват. Демокрация по Путински.

Гладувате вие, простестърите - мекокитковци, от как Тръмп затвори кранчето на АзБ. :)))))

Мен повече ме притеснява, че подобни медийни простотии не спират вече бая време, напротив засилват се (и нямам пред вид само Тръмп и Русия).Явно фащат дикиш, явно хората искат да вярват, да забравят ума си и логиката и да вярват в злото, където и да бъде посочено. Ето това е плашещото - самият факт, че масовата манипулация може да бъде толкова лесна.

Мене повече ме интерисува къде инвестират саудитците,катарците и емиратите? На кого повече наливат... Сорос... ,фамилия Клинтън ...,фамилия Буш... и т. н. и т. н. ???

Pesh0

А сега де , кой лъже ? Нали обама им налага санкций ... не търгува с тях ... пък те изкупили половин америка ?????????

Ле-ле каква новина! Руснаци били купили нещо, което се продавало свободно (как смеят бе!). Разбирам, че в Ройтерс станаха вече смешни с анти-Тръмп изцепките си, но това си е американска работа. Но защо дир.бг препечатва тези идиотии...да не би да има нареждане или просто по инерция?

Кинтя им

една малка част от хора на КГБ(и Путин) забогатяха с милиарди от социалистическия труд на колхозниците и ватенките.....97% ровят кошовете и се хранят с човешки трупове. По добре да инвестират в мавзолей на Путин..ха.ха

Щерита, бъркаш руснаците със сънародниците ти - циганите. :))))))

Брей тези Руснаци - хем били бедни и живеели в калта, пък купували най-скъпите имоти по света ! Тц тц да се чудиш на западната пропажганда

Бедни са и живеят в калта над 90% от ватенките, а болярите -олигарси и жужето-олигарх са граждани на света и живеят в невъобразим разкош за сметка на мизерстващите крепостници.

Не, ние живеем в калта на ЕС, а онези "бедните руснаци с ватенките" изкупиха и половин България - особено курортите по морето ! Влизай в час - не е скъп билета за Москва, образовай се, най-много бездомници има в Ню Йорк - и статистически и на практика !

Сега ги отсвирва и готово , имали дали.:-):-)

требва да е голема пералня на руски капитали.

Ройтерс е една агенция мухлясала от британски закърнели табиети да внася политика в чисто комерсиални дадености. Интересно как ще прокоментира баба Ройтерс притежанието на ФК Челси от руския олигарх Роман Абрамович оказва ли политическо влияние над Мъгливия Албион?

но Койчо не пише по въпроса за капиталите..има нещо гнило в Койнаре.

неудачен, "Челси" е предприятие, а тръмп е физическо лице, президент ?

Препоръчвам на опонентите ми да вникват повече в прочетеното. Не става дума за детайли , а за търговия и политика и за смрадливия опит на Ройтерс да политизира руските покупки на имоти от Тръмп.

Ма,вярно ли е...бе другари-товарищи?!

След като, имотите на Тръмп са за продан, има ли значение кой ги е купил ? Дали са руснаци или мексиканци е все едно, но явно е,че срещу Тръмп се води политическа битка !

без накисване и публикуваме през американски сървъри.

abasador

за съжаление, ще трябва да корегирам проучването на Ройтерс. Руският елит направи Тръмп милиардер, така, че покупките на недвижим имот на стойностн от $ 100 мил. ... почти не се брои! Лек ден.

се срива, тръмп е инвестирал яко и пред сериозен крах. Тогава "безкористна помощ" му оказват рашистки клиенти, които изкупуват имотите на цени значително по-високи от пазарните ???

Айдеее, подредното под вола теле. И това са клиенти, а не инвеститори. Инвеститорът дава пари за проект и после иска да дели с изпълнителя по някакъв начин. Кредиторът дава заем. А купувачът придобива за лични цели. Ужасно нещо е НЛП, ужасно е съвременото медийно манипулиране. То дори вече тънко не е, дървено и за идиоти.

Нещо си пообъркал понятията, ама карай!... :)))

Всичко е пари и интереси, няма Русия, няма Америка. Когато става дума за пари, Голият ненормалнок Тръмп и лудото джудже- Вова Пичакин, ще продадат и инвестират в собствената си майка. Еврейски боклуци. Майната им и на Русия , и на Америка. Да живее независима България!

А колко в бизнеса на Англия???? Милиарди. Тогава Англия проруска страна ли е?

но що тогава тромпа крие, нещо се чувства гузен ? И как да не е гузен, като му изкупуват имотите на цени значително по-високи от пазарните ? Т.е. правят му приятелски подаръци !