Мая Манолова сезира НАП, НОИ и прокурор за бедстващи шивачки

Омбудсманът Мая Манолова сезира главния прокурор Сотир Цацаров за нарушените права на работниците от обувния цех „Абонданца“ в гр. Дупница.

Обратно в новината

Коментари - Мая Манолова сезира НАП, НОИ и прокурор за бедстващи шивачки | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Браво Мая! Къде са профсъюзите ...

са чуждите инвеститори и икономическия ръст (на ишлемето) в БГ. А тарикатът ако ги направи врътки в Италия... задникът му да е на решето... Ще се моли да го съди държавата, да не го гепи мафията... Щото тя, за разлика от нашата, и защитава обикновения човек.

Италия е пъти по- корумпирана и фалирала от България, но ако там така постъпи наш бизнесмен ще го арестуват незабавно. Тук е разграден двор.

Всичко е вярно с изключение на това че Италия била по корумпирана от България. Това не е вярно. България е най-корумпираната страна в ЕС. И не само в ЕС а в ЦЯЛА ЕВРОПА. Статистиката я има във вбох топ 10.

Днес работниците от Пикадили, вчера миньорите от Оброчище, миналата седмица - шивачките от Дупница, по-преди миньорите от Бобов дол и работниците от ТЕЦ Бобов дол! ето такива са ни работодателите и докато държавата нехае, така ще бъде и занапред!

Какви са тия пишман работодатели бе? Дори и Омбусманът на България не може да ги накара да платят заплатите на работниците си?!?!?!?!! Не, не , просто няма такава държава!! Хора не се хващайте на работа в Мутрачалгария а се хващайте за Терминал 2 за един по достоен живот!!

Неплащането на заплати трябва да се криминализира със закон и всички собственици нарушили закона, веднага в ареста и съдени!

предпочитат да седят до Борисов,а не до работниците какво да очакваме????

Дясната ръка на Сергей Станишев, авторът на измамата Костинброд, авторката на договора с американските марици, загробил България за 25 години - Мая Манолова. Бивш депутат от БСП и автор на много скандални закони. Замислила е нещо. Не се е загрижила за хората даром.

Половината институции нямат никакво отношение към казуса. Истината е, че работниците трябва да си потърсят правата сами.

Няма значение. Важното е шараните да й вярват, че да си изчисти мръсния бесепарски имидж.

Манолова направи толкова много за хората, колкото никой друг не е правил през последните 25 години. Аз лично бях много против назначаването й на този пост, но тя доказа, че съм грешал. Честно казано, Манолова си е на мястото и дано остане поне още един мандат. Прави чудеса направо, предвид никаквите правомощия, които има.

Тия институции не си вършат работата и не им пука. Покажи ми друга такава държава в ЕС, включително и държавата от където идва този "бизнесмен"?????

Манолова я поразяха за Президент. ама я гласят за премиер, а нинова ще отиде в интернационала на соцовете