Обвиниха съдия, притискал прокурор да прикрие бивш полицай

Спецзвеното "Антикорупция“ към прокуратурата привлече като обвиняем съдията от Окръжен съд-Варна Светлозар Георгиев за престъпление против правосъдието.

Обратно в новината

Коментари - Обвиниха съдия, притискал прокурор да прикрие бивш полицай | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

"Окръжният съдия от Варна Светлозар Георгиев е оказвал натиск върху прокурор, заради случай със забравен върху автомобил автомат". не разбрах какво толкова чудно има, след като се знае, че автомат е част от средствата за правораздаване в една демокрация с евроатлантически ценности. но това е едно нищо! ето например умерената опозиция на демократичните сили в даеш разполага с много по-убедителни средства за правораздаване... аз съм убеден, че умерените съдии и прокурори тук ще бъдат оправдани за нещо толкова естествено в кръговете на демокрацията с ценностите.

Вероятно не са се разбрали как да делят парите,пардон - кошницата с плодове.

щом е лично оръжие значи е карабина, а не автомат!! ако е автомат щеше да е незаконно, поне като си копирате новините, вкарвайте малко акъл, въпреки че при журналистите и разните редактори знам, че това е доста трудно

Интересно какво разрешение за оръжие има този с автомата, мисля, че само действащи полицаи имат право на такова оръжие. Иначе самото престъпление не е кой знае какво, но хвърлят в пространството подобни новини, а за откраднати милиарди и далавери на високо държавно ниво се мълчи, ама няма как другояче да е, пълна омерта, престъпниците у нас са облечени с власт и бягат като дявол от тамян от румънския модел например, вижте шутовете какво шоу правеха днес в съда заради Кьовеши, омерзен съм.

С тази лека пудра, въобще няма да оправите фасадата на прогнилата система!!!

"противно на вътрешното му убеждение" Абсолютен правен идиотизъм! Колкото хора, толкова вътрешни убеждения. Ето затова държавата е на това дередже!

Нали съм Куха Лейка, та не мога да разбера как човек може да придобие автомат.. Че и да си го носи с него в колата.. пък и на капа й да го забрави.. ..сигурно е бързал да прибере картечницата в танка?

КАТО МИШКИ СА, ПРИКРИВАТ СЕ ЕДНИ ДРУГИ И САМО С ДАЛАВЕРИ СЕ ЗАНИМАВАТ И СЪДИИ И ПРОКУРОРИ, ПРИ ТЯХ ИМА ГОЛЯМА ПЛЯВА, НО ЯВНО НЯМА КОЙ ДА ГИ РАЗЧИСТИ

Незаконното оръжие е "незначително"? Баси боклуците работят в тая система.

Как да се оправи милата ни България ,след като в нея живеят такива твари,които вместо да раздават правосъдие ,сами погазват закона и този пуснат...срещу парична гаранция...смехория и падение...

какво доживяхме? Този който трабва да раздава правосъдие, подбужда към престъпление?

Шило

я, че кой е този "доблестен" прокурорин от тази прокуратура?

ДОВЕРИЕТО В СЪДЕБНАТА НИ СИСТЕМА Е САМО ТРИ ПРОЦЕНТА.ДЕФАКТО НЕ РАБОТИ.САМО ВЗИМАТ ПАРИ И ТРУДОВ СТАЖ.СРАМОТА.

Като направиш изчислението - 3% са точно толкова, колкото реално са роднините и приятелите на тези в съдебната система. Случайности няма.