Полиция свали от самолет волейболист заради ръста му

Волейболистът на "Факел" (Новий Уренгой) Александър Кимеров бе свален с помощта на полицията от полет на авиокомпания "Победа" от Самара за Москва.

Обратно в новината

Коментари - Полиция свали от самолет волейболист заради ръста му | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Да си висок не е като да си дебел. Каква допълнителна такса ?

Ле-ле каква новина! А след нея какви антируски коментари, да падне човек имайки пред вид какъв какъв е повода! Като че ли за някои трябва да се спомене само думата Русия и това отприщва някакъв скрит резервоар от помия...къде я държите бе хора!

Стюардеси ч'/кам всякакви- блондинки, брюнетки, високи, ниски, по-млади, по-стари, на токчета и без токчета, с жартиери или ботуши- няма никакво значение! Търсете ме на 0887 001 128 - денонощно!

Ako руските авиокомпании искат доплащане от високите хора, то тогава на Путкин трябва да му връщат пари всеки път когато лети.

Добре че Фидосова се махна, защото авиолинии обмислят да таксуват вече и теглото.

се е свалял, ама стюардесата е преценила дължината на носа му и се е изплашила

руските самальоти са проектирани само за жужета...ха.ха.ха

а оная ми работа е проектирана за боклуци като теб педро.

Тая пък кога успя да отиде да напише жалба, че полицаите да я разгледат, да решат дали да я уважат ... Ченгетата са се направили на мъже за пред тая фльорца. Що не отидат да гонят истински обиграни бандити?!

Либерасти, сър.

Ако мъж се оплаче от жена "за неучтиво поведение" ще му се изсмеят.

Защо авиокомпаниите искат допълнително заплащане за багаж, за височина, а за телесно свръхтегло - не? От де, на де? Аз 90 кг + багаж 30 кг плащам допълнително, а друг с 150 кг телеса пътува само с билет.

Не можеш по желание да станеш от 215см на 175см обаче по желание (или по-точно, в резултат от твои собствени действия или бездействия) можеш да станеш от 75кг. на 125кг. Следователно е дискриминиращо спрямо високите хора да бъдат третирани различно, понеже ръстът им се явява природно/генетично предопределено обстоятелство. Не знам досега защо няма заведено групово дело с/у авио и автобусни компании? А за дебелаците, какво да говорим...каквото и да кажем, ще го изтрият, защото не е полит-коректно. Дори има кампании "Горд/а да съм дебел/а". Гнус.

И това е ТОП НОВИНА, защото.....

Обаче много интересно, всяка втора новина е свързана с Русия, негативно, и се отнася за новини в стил малък провинциален вестник. Що няма новини примерно от Англия. Живея тук и всеки ден има по няколко убийства, канибали, педофили, мошеници класи над нашите...Прекалено очевидна е пропагандата против Русия, а това не работи

Що живееш в Англия, а не в Русия, след като толкова си загрижен за източната кочина?

прабългарите , доколкото знам, точно оттам дошли - от източната кочина.

Дирника имат нова редакционна политика от няколко месеца. Статиите са - криминална сводка от полицията, бедствия и аврии от световния обмен, негатовна статия от Русия, негативна статия за Тръмп, жълти поръчкови статии за български нищожества от шоубизнеса Толкова :)

защо си в Англия, а не в Русия?

това че живее някъде не й дава право да коментира глупостта на статия и коментари под нея? Да спомним поляка ,който свалиха от самолета в София? Как ли трябваше да се раздуха случай, ама това приели като част от сигурност. А като не знаете какво точно правил волейболист - странно да се коментира , и да обобщава.

проссти спортисти не знам що са се взели толкова насериозно и са решили да не спазват правилата

От алкохол и лекарства му е изсъхнал мозъка на този урод

Отмести си погледа от огледалото, бе у...

понеже фърча често, та съм забелязал, че напоследък стюардесите са надменни, обилно нагримосани, със стиснати устенца, злобни кучки, които се държат с пътниците като санитарки от пирогов с пациентите в травматологията. отношението не е към мен, забелязвам го по отношение на другите пътници.

джуджарите трябва да плащат 1/2 билет или двама да пътуват с един.

Аверите да беха го сгънале на две, щеха да платат евтино за него.

Хехе каква антиреклама. И колко тъпо мислене да вземат допълнителни пари от относитилно известни спортисти, вместо да направят няколко селфита и да ги изтипосат в рекламните си материали. Най-високите летят с нас....

Все по-зомбиран става тоя свят. Едно време какви мохабети си водехме със стюардесите, даже си разменяхме телефоните понякога.

Излиза че е свален не заради ръста си, а за "неучтиво поведение". Всяка авиокомпания би постъпила аналогично. А колко "неучтиво" се е държал да решава съда. Стига с лъжливи заглавия, на първосигналните лумпени толкова им трябва. Ама нали е важно да се плюе в "правилната" посока...

Ал

Чети до края: "От авиокомпанията обясниха след това, че се плаща такса за допълнително място за толкова високи хора. Според тях от волейболния клуб не приемали това условие. " Очевидно стюардесата се е заяла и пускала формални жалби точно заради допълнителната такса.

Пука и на черупката че трябвало да се плати допълнителна такса... Най-вероятно са се псували като каруцари и момата е решила да му покаже къде зимуват раците...

Тези варвари са дискриминирали нещастният човек. Те никога няма да се цивилизоват

Евразийски ценности, другари! Едно време по комунистическо дори и продавачките по магазините се държаха към клиентите, както тая стюардеса се е репчила на пътника!

Решението да го свалят е неправилно, защото човекът след този полет е взел следващия. Там условията не са били по-различни. От авиокомпанията не са искали да отстъпят след създалата се ситуация.

Е, да му бяха забранили да лети до живот, за да си доволен ти ли? :))

В нормална държава след такъв инцидент, авиокомпанията се извинява и компенсира засегнатия клиент с бъдещи отстъпки, подаръци, спец.отношение! В нормална държава пътниците започват бойкот на авиокомпанията заради дискриминация! Ама в Русия, където блъскат с джип деца за назидание - това ще се приеме като част от пейзажа! Толкоз им е акъла ...

Русия е доста уредена и правова държава.ТОзи мутант се е държал непристойно 100% нали е знаменитост и каката се оказала принципна.

Големи принципи бе кочо,ако си по-висок плащаш за двама,ако си по-тежък също.Не могат ли просто да повишат цената на билетите,ама толкова им е акъла на евроазиатците.

Luna0102

"От авиокомпанията обясниха след това, че се плаща такса за допълнително място за толкова високи хора. Според тях от волейболния клуб не приемали това условие." Аз не можах да разбера допълнителната седалка една върху друга ли ще я сложат, защото човека не е широк, а висок.

Може би, ако пътуваше щеше да знаеш. Има седалки с допълнително място за краката. Разстоянието е различно. Така да речем губят един ред и получават 3 повече място. Тия 3 плащат билетите за липсващия най-грубо казано.

ами то тъй ма не съвсем. тези седалки ги ползвам редовно. и те са на аварийните изходи на крилете. конструктивно не се губи място - защото така и така тези места са на специално място.

А когато лети цял отбор високи юнаци?? Това е парадокса, че в един самолет е едно, но в другия друго... просто лоша комбинация от реакции и решения на представителите на авиокомпанията.

А авиокомпанията прави ли отстъпки за ниски хора - 1.10, 1.20, след като високите трябва да доплащат? А дебелите и те ли доплащат? А на слабичките, връщат ли пари?

Не пътувайте с руски авиокомпании!

ДИР, КАКВА НОВИНА Е ТОВА И КОГО ГО ИНТЕРЕСУВА. ТОЛКОВА ЛИ СТЕ ИЗПАДНАЛИ!!!

Жени, ко да ги праиш. Могат да те осъдят и за едно 'добрутро'.