По-чист въздух може да спаси милиони в Китай

Малко по-чистият въздух може да спаси живота на 3 милиона души в Китай, сочи изследване.

Обратно в новината

Коментари - По-чист въздух може да спаси милиони в Китай | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Аз съм за "умерено чист" въздух в Китай, защото ако и тия тръгнат насам...

Поредната класическа мантра на вавилонците глобалисти кланящи се на лукавият, които искат да оправдават нуждата от глобален контрол над съвестта на хората и над икономиката на отделните държави. Но Земята и вселената ще овехтее като стара дреха заради греха и никой човек няма контрол над тези събития. Тази Земя е натрупана за огън и всичко което се е вършило на нея ще бъде унищожени.И никой от светиите на Господа няма да помни тези неща. Което прави тези вавилонски мантри са напълно безсмислени.

Боби, ще те помоля да четеш по-внимателно Библията и да я изследваш. Там не пише точно такива неща. Да, Земята ще остарее (дай да говорим на разбираем език, това "овехтее" е от времето когато баба ми е била хлапе) и това, което си е писано, ще стане. Обаче това съвсем не значи, че дотогава ние трябва да зарежем всичко, да не правим нищо и само да седим и да чакаме Господ да дойде. В Библията не пише такива неща. А що се отнася до контрола над съвестта на хората- пак чети внимателно: той не се състои точно в тези неща за които говориш, в други неща се състои... :)

Всъщност в Китай въздуха далеч не е толкова мръсен. Мръсен е само в големите градове в северната и източната част, и около тях. Но в южната част- Шенджен, Наннинг и др. въздуха пак е мръсен, но в нормални рамки, не по-мръсен от този в Европа. А най-чистия въздух в света, и то в обширни райони, се намира... пак в Китай, над Тибетското плато и околностите (както и в някои държави в южната част на Африка).

А нема нужда!

Навярно са ги вписали в червената книга като изчезващ вид.

и на кого му пука за котайците - ККП, 3 млх ще умрат други ще има, човекът не е ценен

Тук вече си в грешка, информацията ти не е актуална. Това не е онзи Китай от времето на Мао. Сега човешкия живот в Китай е доста по-ценен от онова време. Ако знаеш как се грижат за всяко китайче в детските градини, малко да се случи някой дребен инцидент с някое от тях, правят голям проблем. Китайците забогатяха, станаха капиталистическа държава, със заплати по-високи от тези у нас, а ККП вече няма нищо общо нито с Маркс, нито с Енгелс, нито с Ленин, нито със Сталин. :)))

Ще ни кажеш ли с кого има "общо" Китайската Комунистическа Партия? Нека и ние да узнаем, да не е само твоя тайна.

Най-много боклуци произвеждат Китайците!

ВСИЧКИ ТЕЗИ ПЛАСТМАСИ МИРИШАТ САМО КАТО ГИ КУПУВАМЕ а направо въздуха там е отровен от милионите фабрики горките хора

Какво спасение бе ..... и без туй са толко много . Ай-й-й-й-де-е-е-е ....

Те затова се и заселват много в Раша....чист въздух, много земя и ресурси, а и исторически Сибир е техен, така че скоро пак ще си го имат. На нас ни трябват здрави китайци.....все пак те са ниско-платените чираци на Запада. Скоро в Канада сигурно ще си купя и маратонки за 1$ правени в Чайна, а чайниците превиват гръб по цял ден за 1$.......Живот да го ева. Запада е обречен да господства на Изтока

За 1$ и налъми не мойш си купи. Но вазелин можеш. Действай!

те в цанада сащо идват с милиони и ше ти вземат работата. затова са пуснали маратонки за $1. за да може да си ги позволиш като останеш безработен ;) *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Това, че си Канадец не е извинение, че си тъп. Първо, напиши кога Сибир е влизал в пределите на Китай? Второ, над теб, отгоре има руска територия, Аляска. На юг, Калифорния също е руска. Не се напъвай, че одиш бос у Канада, нема лабаво.