Марешки отвори най-голямата бензиностанция на Балканите

Варненският бизнесмен и лидер на партия "Воля" Веселин Марешки отвори в София най-голямата бензиностанция на Балканите.

Обратно в новината

Коментари - Марешки отвори най-голямата бензиностанция на Балканите | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Абе толкова ли тъп народ има у нас, че има подкрепата на 5%? Явно сме прекалено кухи и огромни претенции, а нямаме мозък да видим един боклук зад фасадата от какви ли не тъпи и просташки приказки. С какво купи толкова олигофрени... ето затова няма нищо да се промени, защото гласуват за такива боклуци, като си мислят че боклука е различен- нищо подобно, боклука си е боклук и преди и след изборите! А тази марешки е едно келяво лице на някой влиятелен човек от мафиотския свят у нас... ТИМ, Доган или Бойко... не зная кой, може би на някой който дърпа конците на гореизброените!

Първият милион другарю Марешки първия милион ни кажете как направихте сетне лесно... Аман от политици като Боко дето ни обещават магистрали и физкултурни салони с нашите данъци. Сега този - крадат ни яко през лукойл и фармацефтичните картели и после връщат 10% от откраднатото чрез Марешки и печелят изборите купувайки ни с нашите пари. Марешки да ги разправя на баба си тия приказки сладки... Никой няма да го остави банички да продава ако не играе с мафията той ми разправя че сам юнашки най-голямата бензинжийница на Балканите отворил...И си вярва...

Щ3е зареждам нафта при Марешки, но ще гласувам за Радан с 4!!!

Браво Марешки, действаш смело, не може да ти се отрече!!

тези великани, после колата пуфти и блокира от боклучавия бензин. Перач на наркотрафиканти и седнал да вдига патърдия. Скрий се!

Ако сега направи и електроразпределително дружество,че да конкурира ЕVN и ЧЕЗ го признавам отвсякъде и даже ще гласувам за него !!!!

само неграмотен дирник ще "напише" "статия" с двата си съкати леви крака, за това как била отворена нова бензиностанция, НО няма да напише къде е отворена :)

А колко трябва да си грамотен, за да напишеш "осЪкатен"?

джаф джаф, само така, дрОгарЮ! няма значение сЪдържанието, има значение, че сте по-Ентелегентен, нали? ;)

Лошо е построена - има смешно малък вход, няма указатели, не се вижда от пътя, и разбира се, когато отидох - не работеше. Та толкова - предизборен шум, пореден полит. проект, демонстративна управленска некадърност. Да, наистина цената е добра, но уви за мен беше безполезна, пък и нали трябва да си го налееш бензина някак по удобен начин, например без да чакаш като при Луканов цяла нощ на опашка.

Марешки защо обещава гориво по 1.80 ако спечели пък това на бензиностанцията му се харчи по 1.88

нали изборите са на 26 март. Като спечели може и да стане по 1.80

Кой стои зад този, та никой не смее да го пипне в най-печелившите бизнеси - аптеки и бензиностанции,

бай Кольо. Магаре ли имаш?

Ха, ха.... това е "ВОЛЯ"- та на ТИМ ако не сте разбрали! Че кой ще посмее да прави дъмпинг на големите вериги ако не стои зад гърба му групировка!?

Хора,осъзнайте се,много злоба и омраза се лее и то безплатно,оглупели,освирепели и изтрещели хора.Ще спомена само няколко факта:Миналата седмица бях в гр.Русе,цената на газта 72ст. на дизела и бензина под два лева на почти всички бензиностанции,Магарешки както го наричате не продава по евтино,а с по малка печалба от алчните търговци в София.В провинцията почти навсякъде цените са много близки до неговите.

лобито марешки хакна лобито лукоил кой ще хакне лобито марешки та да стане бензина 1.40 колкото си е истинската му цена

на краденото гориво от тировете.

и още нещо: пътувам и ми прави впечатление, че в стара загора всички бензиностанции продават горивата на по-ниски цени. как става това?

Стара Загора преди две седмици на улица Промишлена.

БРЦК

Браво на Марешки. Вчера пробвах - няма проблеми и доста по-евтино. На останалите бензиностанции няма да стъпя повече ако ще и да свалят цените до неговите!

марешки не продава ефтино - това е реалната цена на горивата и лекарствата като ги натовариш с данъци, такси, акциз, печалба. дори и тези цени са високи, има още мегдан да смъкне печалбата. освен това може да се направи А 95 да е по-ниска цена (примерно 1 лев за литър), а високите октани да са драстично по-скъпи. но явно бизнесмена е солидарен с мутрите и бизнесмените, а не с обикновените хора които зареждат А 95

работи ти без бечалба, бе мамун!

Онзи ден бензинът на бензиностанцията до дома ми беше 2.14 лв./литър Днес е 2.08 Не знам дали има връзка с Марешки.

ми с кой

Слав на бога,че не ползвам всекидневно автомобил! Карам велосипед,ако се наложи да пътувам просто си купувам билет до Мюнхен със самолет или автобус,а в Германия е удобно има си удобни железници и истински велоалеи!

Ама защо си купуват обратен билет?

Хяхяхяхя, истински велоалеи с истински кухи лейки дето карат в насрещното! И евтиния публичен транспорт - само неколкократно по-скъп от в булгаристанско.

Когато някой се опитва да направи нещо като хората и за хората в България, веднага се намира кой да му пречи и да бълва лоши неща против него. Вероятно от там идва и вица за казана на българите в Ада.

за хората! Всичко е да се набута във властта, за да му върви далаверата. Я попитай някой от фармацевтичната му фирма, дали му пука за хората!

Близо 3.5 гласуват на референдума за мажоритарни избори, от които близо 2.5 подкрепят мажоритарните избори. Обаче въпреки това политиците отказват да признаят волята на народа и отказват да инициират промени. Слави и неговата колегия били криви. Марешки продава по-евтино гориво и се опитва да се конкурира с останалите. И това не се случва с пари от бюджета, но отново той е крив. Правителствата на Борисов правят магистрали, пречиствателни станции, спортни зали. Всичко с пари от бюджета разбира се, защото в това им е работата. И отново Борисов е крив. Драги, електорални единици, вие изобщо наясно ли сте със себе си или знаете само да плюете? Ясно е, че всички са маскари. Ама защо не се кандидатирате вие, които не сте маскари?

АКО НЕ Е ОБВЪРЗАН С РУСИЯ ДО СЕГА ДА СА МУ ОТРЯЗАЛИ ГЛАВАТА.

Отворил предизборно, ще затвори следизборно. Ще видим провал, фалит и много оправдания на диалектичен примитивизъм.

Няма да затвори, просто ще вдигне цената след изборите

Останалите му бензиностанции откога работят?Ако е на загуба,досега да е станал герой от вицовете и да е затворил. Не ми е симпатичен,но ме вбесяват тъпите мантри. За пари става дума,включително и моите!Очевадно е ,че има нещо гнило в нормата на печалба на останалите продавачи. Гнило,гнило,май му се вика КАРТЕЛ?

"Горките" му деца! Такъв богаташ. пък им плащал по 400 лв да работят във фирмата му! Къде са органите - това не е дори минимална заплата!

Аферим, Марешки! 50 бензиноколнки. по една кола на 5 минути прави по 12 коли на час. Средно 12 часа работа на бензиностанцията. Всяка кола средно зарежда 30 л А печалбата на всеки литър е 20 ст. Да смятаме - 50 х 12 х 12 х 30 х 0.2 = 40000 лв печалба на ден. Никак не е злееее. Да. Аферим, Марешки. Само там ще зареждам... Лукоил нека държат цена 2.08.

Всичкото винкел /разбирай Перник/ що бачка по Софето, ще зарежда сутрин там. Само дето трябва да стане 10 мин по-рано. ... И така - Само Перник /сам самин/ може да разгроми картела. Перничани - На вас разчитаме

да, и по околовръстното ще стават едни задръствания, защото няма чакащите да заредят друго място да чакат освен в локалното.

Грешни са ти сметките, чиче! Бензиностанцията ще работи ДЕНОНОЩНО- 24 часа. Печалбите му ще са двойно по-големи. Марешки ще ви изцеди с долнопробното си гориво. И после ще вдигне цените като в аптеките си, където е най-грубиянското, безпардонно и унизително обслужване.

Вас лично Марешки ли ви обслужва безпардонно в аптеките си, или някоя ваша роднина? И, като не ви харесва там, наоколо други аптеки няма ли? Между другото, и с бензина е така. Бегом към Шел или Лукойл, като не ви допада Марешки! Ама при него е по-евтинко май... Някак си ще изтърпим грубичкото отношение на Вашата леля, която продава в момента...

Това, че ВМ отворя бензиностанции с по-ниски цени е добро. Лошото е, че се радваме на такива новини... Това показва, колко сме оскотели като народ. Радост за някакви левчета месечно.

'Що говориш глупости!? И една стотинка да е разликата нали пазарната икономика е точно това- най- изгодната цена и за продавача, и за клиента?! К'ви глупости говориш за оскотяване и подобни? Дай да пълним гушите на лукойл 'щото да не ни помислят за бедни ли??? Баси ненормалната логика имаш....

Съгласен съм с това, което си написал за пазарната икономика. Но ако цените там са с 20 ст. по-ниски (което не е така, но да го приемем, че е) - при ежедневно зареждане от един обикновен човек - 30 литра гориво/седмица - са 6 лв./седмица по-малко. За месец - няма 30 лв.... Това имам предвид - че се радваме на 30 лв. месечно. И това е жалко. Защото 30 лв. са 5-6% от целия месечен доход на не малко хора.

Изобщо ен става въпрос за няколко левчета месечно,а за монополист,под крилото на държавата,който си изнася и парите,извън тази държава....така че, стотинки да е повече,пак е нещо

ами това са наи важните и оборотни бизнеси-петрол,вода,ел енергия,лекарства,недвижими имоти,земеделски земи,зърнопроизводство,власт,корупция,монопол на съдебната система и ето я държaвата владение на нашите момчета със корени и жилка на диктаторите от бкп и дс!

Нали си давате сметка откъде идва всичко това- от Североизток. Сега за изборите са изсипали доста рубльовки.

написа поредната си глупост. Североизток няма да има нищо общо с една мутра със съмнителна биография.

Пък им е на път. Утре ще я пробвам.

Яко реклама за патерицата на Борисов.

Честито досега НАГЛО Корумпирани на власт осигуряват милиарди ограбвани от народа на бензиновата мафия..

се изръсило и за магарешки тролове. Страшно са активни. А магарешки е една пр.ста, бру.ална, аро.антна, наг.а рашистка мутра. Поредната путлерастка операция на Балканите.

Патерицата на БХ, благодетел. Заради закрилата на БХ не го разследват за контрабанда.

Ти като се продаваш, не съди по себе си, грубиян тъп.

Ок,бре-еми дай по-една такава акция и на хАмериканците тогава.Руснаците и ДАВАТ , господарите ти знаят само да взимат........

Толкова съм радостен от ниските цени при Марешки, че не знам какво да правя.

тъпа мутра

Защо прецака Боко?

Ей, значи мъжете в БГ не са съвсем изчезнали! Браво за топките от стомана, Марешки! Изми срама на българския мъж!

Бензиностанциите слагат печалба 35-40 ст на литър, спокойно Марешки може да свали 20 ст. цената надолу и пак да е на печалба 10-15 ст. на литър без да е нужно да продава некачествен или незаконно внесен бензин

Но!Минах покрай Лукойл на К.Величков и бензина станал 2.09! А беше 2.12. Можело значи! Да видим утре колко ще бъде.

Този феномен- сигурно цените му са без акциз или ДДС, ама той е без това не дава касови бележки поне на половината си клиенти или през ден му се развалят касовите апарати.

Ти за Лукойл си говориш?

Всички дават бележки и никой не прави далавера през обикновения клиент. Другаде стават нещата.

КЪде е тази бензиностанция?

1

Ми аз не мрънкам, само ще ти кажа какво направих и какво стана. Един път пробвах да заредя дизел на прословутата бензиностанция на Марешки. Е, колата върви та се къса, само се чудя нафтата къде ми изтече? Щото гълта като самолет Еърбъс! За нула време я издухах. Пък за другите не знам, всеки е свободен да коментира лични впечатления. Тези дето само умуват и развиват теории без да споделят личен опит само ни губят времето.

Ти иначе хич не натискаше газта, ама то горивото изтече някъде. Само доста млад шофьор може да прави такива заключения.

Я ше моем ли да си заредим каруцата с бензин на новата бензиностанция на бизнесмена Веселин Магарешки?

Цоне, я кажи като разбирач, понеже всички за Златев ми говорите, горивото дизелът на Еко от къде идва?

А OMV;Shell или Rompetrol дали не са и те на Златев?!?

На теб харесват ли ти по-евтини храни?

Харесват ни, защо да не ни харесват. Стига качеството им да не е по-ниско. В случая - горивата при Марешки са нито по-лоши, нито по-добри от останалите "играчи". Но са с по-ниски цени.

Това дали са по-лоши , ще го разбереш след време.Дюзички, горивни помпички, турбинки.

Самоделно взривно устройство е избухнало пред аптека на бизнесмена Веселин Марешки в Бургас тази нощ, съобщи bTV, позовавайки се на МВР. Инцидентът е станал около 3,20 ч. в комплекс Славейков". Към момента няма данни за пострадали. Нанесени са материални щети повредена е вратата на аптеката, счупени са витрините. Не вярвам в България да са започнали вече да взривяват аптеки, не дай си, Боже, утре и детски градини", коментира Веселин Марешки. Той каза, че не вярва инцидентът да е свързан и с бизнеса му с горива, защото в такъв случай трябвало да взривят бензиностанция, не аптека. Той припомни, че преди години е имало взрив пред поликлиника, където има негов обект, но така и не е станало ясно дали той е бил целта, защото на мястото има много други обекти.

Ясно, чуек. Някой избива комплекси.

Марешки няма аптека в Бургас,а самият той каза,че не стъпвал там.Всеки има право да отвори до 4 аптеки и неговите четири са във Варна.Това което е в Бургас,а и в други градове е франчайзинг.

ЗАБРАВИЛ СИ ДА НАПИШЕШ ,ЧЕ ЗА СЪВЕТСКИТЕ АВТОМОБИЛИ ГОРИВОТО ЩЕ Е БЕЗПЛАТНО.

МАГАРЕШКИ, ТОЗИ МАЧ СМЕ ГО ГЛЕДАЛИ.КОГАТО ОТВОРИ АПТЕКА В ГР. ПЕЩЕРА ЦЕНИТЕ БЯХА 2-3 МЕСЕЦА ПО НИСКИ, СЕГА СА ДАЖЕ ПО ВИСОКИ ОТ ДРУГИТЕ АПТЕКИ В ГРАДА.

Във Варна вече 16 месеца държи ниски цени. Ако цените му станат като на другите - едва ли някой ще зарежда при него.

Марешки няма аптека в Пещера и въобще никога не е имал извън Варна понеже законът позволява да имаш до 4 аптеки.При бензиностанциите такова ограничение няма.Добре е някои неграмотници да се научат да четат и да видят в касовият си бон на кого е аптеката.Надписът Марешки е просто франчайз.

СИЧКИТИ СА РУСКИ КАВАЛИ

Магарешки една седмица остана ,пущай направо колонките без пари на народа ,да надминеш бареков.Много си потаен бе ,след една седмица ще ти лъсне г.за и кой стои зад теб.Гласувайте магарешки призедент,министър председател,за каквото се сетите.Ваш е изцяло,после ще му мислете,то на българина все по късно му идва ума,от втория път .