Синдиците на КТБ спорят с корабостроителница за 30 млн. лв.

Синдиците на КТБ и шефът на "Русенска корабостроителница Запад" Митко Димитров влязоха в остър спор за дължимите пари към банката.

Обратно в новината

Коментари - Синдиците на КТБ спорят с корабостроителница за 30 млн. лв. | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Кристи Маринова, синдик на КТБ, която бе разобличена и разкрита, че изпълнява длъжността синдик на КТБ, без изобщо да има ценз за това и без да фигурира в одобрения списък на синдиците към Министерството на правосъдието, които имат право да бъдат назанчавани по дела по несъстоятелност, след като вече е синдик на КТБ, се е явила на изпит на конкурс за придобиване на квалификация като СИНДИК! Изпитът преминал преди дни. На конкурса са се явили 180 кандидати. Само ПЕТИМА не са издържали изпита и са били скъсани. И една от скъсаните, поради липса на знания, е същата тая КРИСТИ МАРИНОВА, синдик на КТБ.

е същата тая КРИСТИ МАРИНОВА, синдик на КТБ.

Защо Цветан Василев не е в България? Бойко кво стана с ония 240 млн от КТБ?

Чий е проблемът бе чадо?? Той ЦАЦАТА още през 2014-та си го каза туй за 240-те млн. РЕДОВНО ОТПУСНАТ КРЕДИТ са си били.. И НАЙ-ВЕЧЕ - НЯМАЛО ЧУВАЛИ!!

Най-големият терорист (вносните са без значимост) е самата крадлива мафиотска ДС-арска псевдодържава, поддържана и финансирана от EU и УСА, която законно краде от банкови влогове, от здраве, от съдби, от природа, нагла, лъжеща и мизерна като народа си робски

Посления новопострен кораб от Корабостроителницата е продаден септември 2011г. От тогава само ремонт, павилиони и нито един нов кораб . Що се отнася до запечатването , най-голямата беда е сегашния Управител на регистриранатав Русе фирма, защото умишленоо си заваря очите и просто изпълнява поръчка по доизточване . Къде обаче е синдика и защо не е спрял още миналата година нарязването на ламарината от складовете , сходните,скелета , някоя друга количка . Как не му е направило впечатление ,че се генерират само загуби ? Може би за да се предотвратят и други такива действия свързани с КТБ е необходим специален закон ,за да се национализира от държавата цялото имущество на КТБ и Василев .След това да се подкара производството и да се обяви преватизация, за да може да съвстановят средства във фонда от който са изплатени част от дължимите суми на вложителите на КТБ. Иначе след някой друф месец по - същия начин ще се пише и за други фирми като да речем ДУНАРИТ .

Във Фрог-Секретен доклад получил фрог по пощата от ЦРУ за КТБ.Фалита бил умишлен."Алекс Партнъс"не е одитирала КТБ. ,заявил Стефано Аверса.Връзки на български политици с терористични организации предимно на ИД,"Ал Кайда"и др.Връзки на ДПС с терористи.Турски наркотрафиканти.Създадена цяла мрежа за трафик на наркотици,оръжия.Срутването е с цел тия връзки да се прикриели.

КОЙ ще придобие корабостроителницата? Това е целта! Имат поръчки в момента, а синдиците я запечатват да не работи!

Това за имането на поръчки го знам от преди 3-4 години и досега нито един построен кораб. Това ли са поръчките - хахаххахахаха

Кой крив, кой прав в този спор не мога да кажа, но това което знам е че това е най старата корабостроителница в България със дълбоки традиции и все още на съвременно технологично ниво. Нейното затваряне и следващо унищожаване ще е значим удар по това което все още е останало като индустрия в България. Окупационните части се опитват успешно да унищожат напълно българската индустрия.

Този Митко Димитров нищо не разбира от кораби.Прави чадър на Гущанов и компания с фирми за скрап да нарежат корабната.Откак е директор изпразниха всички складове и нарязаха и изнесоха каквото могат.Колкото по-бързо ги отстранят толкова по-добре.

от Цветан Василев като касичка, както много други фирми. Целта на Василев е да придобива дружества и да ги ползва за свои цели, а не да са работещи. Няма нито един актив , който да е работещ от тази банка. Пълна ПИРАМИДА. А този директор защо не каже за гоговорите му за фиктивни наеми , а????????????

Преди да пишеш нещо, е хубаво да се подготвиш. Нищо ли не си чул за Виваком? Хотели? Какво значи фиктивен договор за наем? По него наемателят има ли задължение да плаща наем? Плаща ли го редовно?

Кристи Маринова, синдик на КТБ, без изобщо да има ценз за това и без да фигурира в одобрения списък на синдиците към Министерството на правосъдието, които имат право да бъдат назтачавани по дела по несъстоятелност, след като вече е синдик на КТБ (?!?!), се е явила на изпит на конкурс за придобиване на квалификация като... синдик!? Само петима НЕ са издържали изпита и са били скъсани. И една от скъсаните, поради липса на знания, е... същата тая Кристи Маринова, синдик на... КТБ. Ама пишете ги имената на тия "синдици", бе! Пишете, за да е ясно на хората кой на кого върти свирки и изпълнява желания.

Само да попитам колко кораби са построени при този изпълнителен директор, назначен от Цветан Василев ?

Шило

Ба си, синдиците май не искат да събират дълговете? Как ще върнат нещо, като не работят бе, шматки?

Чети бре,чети,...прочети,какво са върнали докато са..."работели",пък тогава ръси мозък в ефира:)))!!!