Висши US офицери заменяли военни тайни за ”сладък живот”

Осем висши офицери от военноморските сили на САЩ са обвинени за разгласяване на военни тайни в замяна на скъпи подаръци и празненства с проститтутки.

Обратно в новината

Коментари - Висши US офицери заменяли военни тайни за ”сладък живот” | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

А Рамбо учатвал ли е ?

В открито море как сме загорели баткооо :) Коняк, пури, девойки-ох чадоо.... Тези 50 000 хил.$ са направо спукана стотинка за дебелия Леонард... Отписани са като "представителни" разходи и си взел поръчките !

еми братушките да завиждат.. ;) дано са намазали по един одеколон покрай някоя далаверка и те

Ами завиждат, Путин официално заяви, че руските проститутки са най-добрите в света! Човека си знае работата!

От българските чалгаджийки по-големи проститутки няма, освен теб разбира се Гьотверенов !

Няма нищо по-отвратително от пиян американски войник, паднал на трутоара и въргалящ се в собствените си изпражнения. 12.7.2013 г.

Още веднъж се убеждавам , че военните навсякъде по света са тъпири , както и джурналята , дето им обръщат внимание.

грешка, от теб по-тъп и по-неграмотен, виж си правописа, няма.

А в БГ как е?

Какви подаръци бе спонсорирал е братя по ложа. Ако си мислите, че толкова евтино е минал много се лъжете. Всичко е навързано и спокойно ако продъжат могат да разплитат надлъж и нашир. Същите ложи командват и в русия, пък вие си мислите, че е путин...

Поздравявам редакционния екип за навременното отразяване на новината от 2007 година.

Тази новина е напълно актуална и днес.

Хамерикански адмирали, служители в Пентагона, капитани ... ами те били много продажни. Всеки може да научи какво ще предприеме Тръмп. Малко уиски и две проститутки и Путин ще изпревари със Сатана-та

Учудващо, в този позорящ САЩ случай, не се забелязва руска връзка и ръката на Путин. Хамериканските морски офицери предавали военни тайни срещу скъпи подаръци и проститутки. И за много пари ... на сингапурски бизнесмен

Явно е , че сингапурецът е агент на КГБ ! Друго не може да бъде ! Издавали тайни , които отдавна са създадени от руснаците ! Ти да видиш ...

Вярвате ли на тези тъй да се каже новини? Не, че това не е истина, но не вярвам такива неща да са станали достояние вън от това общество.

Няма начин Путин да не е замесен в тази мръсна афера.

а, бе някой разбра ли кой е Френсис?

На държвното е така - в US Army се продават за уиски 2000 долара... В Российская армия се продават за каса водка :)))))) В Ичкерия колко истории имаше, как руснаци си продавали цялото въоръжение за водку....

... Аз да си го напиша - не сте интересен, всички нормални знаят, че това човек с нормална психика не може да го мисли, и че получавате нещо в замяна на тези измислени коментари. Има и други, които го правят на обратната страна на барикадата. Не сте интересни. Съградете нещо смислено в живота си и си хванете нормална работа. Дразните и не сте интересни. Чудя се как още администраторите ви търпят.

те са администраторите - там е работата. като почнеш че наред..нема стигне боеприпаса, мамка му

Ти да видиш. Даже и тук били по добри бе. Продали се. Ама за 2к USD. Не за някаква си водка. Ей да знаеш - и те серат ама златни. И миришат на рози. Щото са хамериканци. Няма да се излагат нали?

През 90-те тук нашите съвсем открито нарязаха модерно за тогава оръжие, само за едно потупване по рамото.

Яяяяя, от кого се е учил Ненчев! А него ще ли го осъдят? Едва ли! То Свинаров излезе сълза не покапала, след зверските далавери с продажбите на военните обекти в София, та на Ненчев ще му дреме на перуката!

Матрияла пак не разбрал, за кво иде реч! Ще го израсте, няма се плашите! Корупция има навсякъде, без изключение. Има и в Нигерия, има и в Норвегия. Затова ората са направили класация по индекс на корупцията и според него България е силно корумпирана и е например сред страните, които не покриват критериите за Шенген. Във Финландия и Швеция също има корупция, но те ги покриват.

Това не може да бъде истина. Не мога да го повярвам. Това са мръсни инсинуации на ватенките. Прост взели са някой български вестник превели са нещо от него и са го адаптирали за да изглежда, че става дума за световната опора на демокрацията.

разликата между българия и америка не е че американците не могат да бъдат а българите могат. разликата е че в америка след като бъдат купени ги хващат и почват да ги съсдят, а в българия все още ни трябва съдебна реформа.

Така е колега. От както руските хакери си разиграват коня из Америка във вестниците им взеха да излизат всякакви небивалици за корупция на всички нива. Такова нещо при демокрацията е изключено. За всичко са виновни руските хакери

Корупция във военните търгове е като убиец-пушач. Фактът че дими е това което както казват 'гръмна сделката'. Ако нямаше Дон Периньон, а си бяха трепали хора за 5лв на час - потушавайки тероризъм и възстания по земното кълбо - бравос. Медал. Трябва да си пълен ненормалник за да стоиш военен в тази армия и да го правиш напук на всички от 'патриотизъм'. Дори тъпите са наясно че машината прави парични войни, не патриотични преди края на 'трейнинга'.

Тука дават 100 000 000 лв. за измислен Тех парк, санират дърти панелки за 3-4 милиарда, (вместо за един общо) фалират КТБ за поне къмто 5-6 милиарда, теглят глупави загробващи заеми за 16 милиарда и всички си мълчат и го смятат за нормално .... а Хамериканците рИвЪт за някви си 50 000 долара за шампанско и проститутки ! баси тъпото племе......

Забрави да споменеш, че от 40 години копат дупка в Белене и я пълнят с милиарди.

Ей така мили деца се печелят държавни поръчки! Наивниците попълват формуляри и чакат да ги изберат.

Пък българите били корумпирани?!!! Новите братя показват как се работи...

Тебе пък откога американците ти станаха братя? Все гледате на нечий врат да се хвърлите и да се целувате и все еднополово да е!

Шило

Я, корупцията не била само при нас? Чудно! Ама май само в България, българи говорят за корупция ей така, без факти и за злепоставяне.

А пък у вас в Русия въобще не се говори за корупция защото тя си е в реда на нещата! Няма връзка с темата,но и твоят пост използва новината за фон за внушаване негативизъм спрямо България и също няма връзка с темата!