Мафията в Италия бързо завладява земеделието и храните

Италианската организирана престъпност показва незадоволим апетит към селскостопанския сектор и хранителната промишленост, предаде Асошиейтед прес, цитирана от БТА.

Обратно в новината

Коментари - Мафията в Италия бързо завладява земеделието и храните | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

НАЩЕ МАФИОТИ СЕ ОРИЕНТИРАХА ПО-БЪРЗО ОТ ИТАЛИАНСКИТЕ СИ КОЛЕГИ!!!

Във всички държави има мафия, но в България мафията има държаватa.

Тия са полудели- корупцията е у нас, абсурд е да е другаде. И какъв е смисъла у нас да е цялата корупция и да я разпиляват сега и към Италия? Ние супер си я изпълняваме тая роля и сега и това ще ни вземат.

Италианците дишат праха на българите. Съвсем сериозно: тук мафията контролира 100 от вноса на зеленчуци и 80% от вноса на плодове. Доказателства: посоченият внос (предимно от Турция, Гърция и БЮРМ) е по занижени цени, с фалшиви фактури - така се избягва пащането на ДДС. Горното е възможно, понеже мафията контролира 90% от масите на всички "кооперативни пазари" - на които "измислени земеделски производители" продават без издаването на фискални бонове, пред очите на данъчните инспектори.

В налото на така наречения наш "преход" Италианската мафия праща техен човек тук да пробват дали ще си взаимодействат с нашата все още прохождаща Мафия.Връща се, и шефовете му го питат е как е?- Маани маани, и ние сме Мафия но ряпа да ядем те си имат една-наричат я- Мой човек и е по силна от нашата...:) !

"... е ниска от реалните равнище ..." ??????