ТЕЦ ”Бобов дол” осъди екоминистерството за над 2 млн. лв.

ТЕЦ "Бобов дол" осъди Министерството на околната среда и водите за имуществени вреди за над 2 млн. лв. Решението е на Административен съд-Кюстендил.

Обратно в новината

Коментари - ТЕЦ ”Бобов дол” осъди екоминистерството за над 2 млн. лв. | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

от 8 те млн откраднато ДДС, за които държавата го осъди условно.

Вместо да му връщат парите, да го осъдят за 2,5 млн., че затвори открития басейн в гр. /с./ БАНЯ. От прекрасно място, току що ремонтирано, направи тревясала дупка и ще осъди после община Карлово за 2 млн. ,че не му позволява да развива вече 5 години бизнес- познати циганско-тарикатски номера на разни "бизнесмени"!

какво ще съдиш, бре простак... има закони, има норми... дори и безумни. като им е треснал документи - да видим сега! съдиш, щото си от Народния съд или????

Ама то колегата Ковачки няма проблем със съдилищата където и да е в България, особено в Софийски градски съд. Всичките дела със страна някоя от фирмите му си печелят делата по най-безобразен начин. Проста справка в съдилищата - показва това.

Некомпетентност за 2 млн. лв. това не е ли престъпление !?

Този що е жив още ....... Не народ, а овце .....

Такъв е бил и "цвета на нацията" преди 44г. Някой съмнява ли се още?

Ковачки е от ''цвета на нацията'' след 44-та. Същите като него, повечето без основно образование, слезли от горите и направени партийни величия - кметове, партийни секретари и т.н Не е ясно що намеси хората от преди 44-та..

закривай България

2 милиона лева, за едни безобразия - Бойко Борисов това съвпадение ли е или практика

Безобразието е, че кара Ковачки да си плаща за замърсяването? ;)) Вие сте скрит гербер!

е в СИЛАТА СИ.Чрез прокуратура,съд,подкупна журналистика,подкупни социолози,абе всичко мирише от София.

кои началници са уволнени и глобени за пълно възстановяване на сумата?

Човек ,който не плаща на 100% данъци и осигуровки и се подиграва с работниците осъди тези които го крепят и пак краде от България .......Ох Майко мила, защо раждат се такива политици?

и юристите са им като чалгаджийката от Напоителни системи, обезщетенията са в кърпа вързани

Това е новата мода в източването на държавата. Претендираш за вещо, получаваш неправомерен отказ, съдиш държавата и гушваш мангизите. Чиновника хем обира овациите, че се е противопоставил на крадливите бизнесмени, хем си прибира рушвета. С пръст не можеш да го пипнеш. А и избори наближават трябва някак да се финансират предизборни кампании.

Щеше да е така, ако не беше платил за 1,7 милиарда квоти, А това няма как да го фалшифицира.

винаги на власт,пряко или със поставени лица,дори"любимеца" на Европа,Бойко Борисов.Всичко в България е мафия 27 год.и продължава във бъдеще.Европа не се меси,защото иска спокойна обстановка,да няма вълнения.Мледежи,нямате шанс,особеенно след 26.03.2017 г. Така,че целувайте майка,татко,роднини,еднопосочен билет,Терминал 2 и в свободния свят...въпреки трудностите и предизвикателствата.България е загубена държава.Казва ви го стар 65 год.човек със ...ЛЕВИ УБЕЖДЕНИЯ.Защото в България СЕ ВИХРИ МАФИЯТА.нЯМА КОНСТИТУЦИОНЕН СЪД,НЯМА нАРОДНО СЪБРАНИЕ ,НЯМА ПРАВИТЕЛСТВО.ВСИЧКО Е КУПЕНО И РАЗПРЕДЕЛЕНО.

А сега защо тези два милиона трябва да платим ние? Защото парите ще излязат от нашите данъци. Защо аз си нося отговорност за всичко, което правя, а връзкарчето в министерството върши глупост след глупост и пак аз плащам?

Плащаи лихви. Щото квотите са отишли при някой друг, а в кслучая Ковачки какъвто и да е ги е платил.

Егати новината ,кради ,кради и пак кради

Империята Ковачки е по-силна от държавата България.

Е престъпниците в булгаристан живеят най добре.Даже и болест не ги лови.И как та те са безмозъчни и нямат даже съвест.

Социалистката Нинова защитава престъпници капиталисти-социалисти.

Ковачки е платил на подкупните съдии. Тец Бобов дол отрови цялата околност. Престъпници.

Тая държава е нагоре с краката.Този тип нали го обвиняваха за кражба на стотици милиони ДДС.Кво стана?

Хайде да наричаме нещата с истинските им имена! Не ТЕЦ е осъдил МОСВ, а някаква пиклива съдийка е решила, че държавата е длъжна да помага на мошеника Ковачки. Това е положението и няма защо да се крием зад ТЕЦ и МОСВ.

Или по-простичко казано,видите ли колко ВРЕДНА е ДЪРЖАВАТА за "бизнеса"?! А,да ли е така? А,да ли имаме ДЪРЖАВА?! КОЙ,КОЙ,КОЙ ще ни каже?! Само в едно сме СИГУРНИ,че това няма да го каже нито Бойко,нито Нинова,нито пък "водачите" АГЕНТИ на ДС на останалите "партии"!?

Скоро и този ТЕЦ ще бъде затворен! Въглища няма, дори за населението!

Да я затворят, ама надали, внасят въглища и тровят цялата околност с пушеци.

Мафията продължава да краде пари. Е нека пак гласуваме за тях.

Вероятно и тримата преди мен са прави, но аз искам да кажа нещо друго: Глобалното затопляне е мит, създаден от икономически силните държави, за да смучат пари от по-слабо развитите в екологично отношение като България. Плащането за парникови газове не ги отстранява, а само увеличава цената на тока, защото Ковачки или американците от ТЕЦ Марица няма естествено да си извадят тези пари от джобовете. Да не говорим, че като базова година за определяне на квотата за всяка страна се взе 1988, но забележете, за Източна Европа това е 1991, когато повечето заводи вече са спрйни и емисиите са многократно по-ниски в сравнение с тези от 1988, когато мръсните соц. заводи бълваха СО2 и какво ли още не. А за метана, с 14 пъти по-силен парников ефект от СО2, отделян от милионите пърдящи крави на САЩ не се говори нищо.

за огромно съжаление - абсолютно си прав... няма кой да разбере, може би, ако прочетат циничната статия на британския "премиер/помияр" - тогава ще им светне, ама надали :) вероятно и моята реплика ще изчезне, както и изказването на Мей

Съдия Д. Петрова- следва да се гледа под лупа таз женичка- какво е имала, какво има и какво ЩЕ има като имоти и други екстри тази година!

Гола като пушка, бе.. Само децата й богати. Примерно Първанов и Овчаров..

Нормално за Административен съд-Кюстендил. Ковачки е купил всичко там дори и душите им !

Държавата съди Ковачки за неплатени данъци. Невинен. Ковачки съди държавата. Виновна. Това е да си покровителстван от социална партия...

Всички са на банана.