Таксиметров шофьор е убит от клиент край Русе

Таксиметров шофьор бил убит от клиент тази нощ, докато е изпълнявал курс от Русе към село Николово.

Обратно в новината

Коментари - Таксиметров шофьор е убит от клиент край Русе | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Може да не е върнал ресто :D

Щеше да е различно ако човека е имал възможност за самозащита, но като отидеш в служба КОС не ти дават разрешително за КНО. В България имат право на самозащита само бизнесмените и мутрите. Обикновенния гражданин, този който работи не може да се защити.

на комшията папагала му се е научил като види човек и почва да вика пе де рас пе де рас не смее човек да излезе на терасата

нормално за държавицата на боко, цоко и съсела!

като го хванат ще се окаже рецидивист с 15 висящи присъди и т..н. , та кой е виновен за човечеца

След всеки подобен случай компетентните органи трябва да разясняват какво трябва да направи един водач за своята защита.

ЗАЩО ГО ПРАВИТЕ БЕ????, НИЕ ВЕЧЕ НЕ ПУСКАМЕ"ПОМПАТА" И НЕ НАДПИСВАМЕ СМЕТКАТА

Рома стайл...

По първоначална информация убитият е на възраст около 59 години. туй нашто МВР с фенер посред бял ден да го търсиш ))))

Много тъжно. Един погубен човешки живот, заради някакви дребни пари. Защото вярвам, че точно това е причината.

Очаквам престъпника да е подпийнал безработен ром, пуснат наскоро от затвора. Вероятно е убил таксиджията, за да му открадне 100-200лв.

Какво е "тупик"?

значи задънена улица. Както вика един колега - и днес научих нещо ново :)

Явно това е руска дума, и използвана в някакъв юридически жаргон/терминология. Не би трябвало да се използва в статия, без бележка от редактора.

impass бре мое ли да си толкоз задръстен и да не знаеш езика на новите господари

аз доскоро не знаех какво означава българската дума 'бхикшу' !

Мисля, че е от руски - задънена улица /улица без изход/,

До кога ще спи народът като овце? Още няколко години и няма да ни има, ще е късно за каквото и да било! СТАВАЙТЕ!

и при бай Тошо не минаваше ден без убийства, но ги криеха

Като са ги криели, ти откъде си разбрал?

за няколко цента какво още ще ти разкаже....

Помните ли случая в Пловдив. Генерал Чочоолу блокира циганския квартал - бой, бой и хванаха престъпниците. После 2 години мангал не смееше да припари до центъра на Пловдив.

Не ги пишеха по вестници и не ги споменаваха по новините,но това не означава че не можеш да научиш от някой роднина на пострадал или от служител на МВР или пожарната,както скриха аварията в чернобил и половин България се изсипа по задължение на първомайска манифестация под радиоактивня дъжд,ама официалните лица по трибуните ги нямаше.

Работил е убиец, или е хранил прасетата в Белене.

да брато изпраща ха ги в урановите мини при политическите а там кой оживее оживее сега се пишат дисиденти седерасти

Тук има наркоманска следа...!

Или римлянска...

Български или румънски циганин е убиецът? Може да се залага.

Още не е ясно. Но ако не е такъв, то заглавието обикновено е: "Българин-убиец жестоко закла невинен шофьор на такси". А така - "уважаваният клиент нанесъл лека прободна рана, но въпреки усилията на лекарите водачът починал".

А бе то май повече убити таксиметрови шофьори от полицаитее....а какви облаги имат само горките.

Не знам в България но в САЩ таксиметровите шофьори ги нареждат на трето място по риск в професията след Рибарите в океана, пожарникарите и пред полицаите които са четвърти.

Това ни докара "демокрацията"-ненаказаност на управляващите горе което доведе до разпасаност долу.Няма съд,няма спазване на закони,абсолютна абдикадия на държавата и всеки се спасява кой както може

Това са "европейски ценности" - във всички европейски страни е така! За убийство се дава по средно по десет години, от които се лежи 6-7. За изнасилване - 2-3 години, но по-често условно. Пресичане на граници, незаконно пребиваване, кракване на жилища не са престъпления и подлежат само на административни наказания!

Много таксиджийници си заслужават, айде не смърт, но як пердах.

Поредната променена присъда. И поредните разочаровани българи от родното правосъдие. 20 години ще лежи в затвора Александър Скръчков - убиецът на таксиметровия шофьор Методи Гачев. Доживотната присъда бе променена преди близо година от Окръжен съд Пловдив, а днес семейството на зверски убития мъж пита само: "Има ли справедливост?" Жестокото убийство става на 25 май 2013 г. в Пловдив. Таксиметровият шофьор Методи Гачев бе зверски пребит от Александър Скръчков. Младият мъж нападна таксиджията и буквално го смля от бой. 61-годишният таксиметров шофьор претърпя 11 операции и почина на 23 ден след побоя. Синът обяви 3000 лева награда за "главата" на убиеца на баща си. Накрая килърът бе предаден от свой приятел. Съдът отреди най-тежкото наказание - доживотен затвор. Александър обаче обжалва присъдата си и тя стана... 20 години лишаване от свобода. Семейството на убития е притеснено - убиецът може да излезе на свобода и да реши да мъсти. "Той въобще не призна, не се покая, не се почувства виновен. Нагло държание, погледи в лицето - с цел сплашване ли, не знам. Не мога да разбера как съдебният състав стигна до това решение, след като този човек многократно е съден, а месец преди убийството е излязъл от затвора. На какво разчитат - че този човек ще се оправи ли?", коментира пред Нова телевизия синът на убития таксиметров шофьор - Велизар Гачев.

Аз бих се подготвил да го посрещна подобаващо като кривораздаването го освободи след 20 години...Ще го напълня с олово и приключваме делото!

Абе какво стана с ониези двамата, дето преди 2 месеца бяха пребили таксиметров шофьор и го хвърлили на заледен язовир?

Нищо!Живи, здрави и на свободал

затова съдебните заседатели трябва да се назначават след проведен изпит а не по партии трябва да знаят законите както съдиите а не да получават пари като мумии

Да позная от 1-ви път , убиеца е тъмно-зелен орк !

Трябва да се въведе закон, пътниците отзад, а между тях и таксиметровия шофьор блиндирано стъкло или метална мрежа с отвор за заплащане, както е в други страни по света.

То така е май само в САЩ, примерно в Германия няма такива предпазни стени и т.н.

България се циганизира (или романизира е термимнът?) с всеки изминал ден, а на мутро-олигарсите не им пука. Те и техните деца няма да живеят в България.

Гаден, гнусен, мазен, крастав ман*ал. СМРТ!

Жалко за човека.Няма да виня държавата,но имайки в предвид ,че това е все пак само едно село се надявам съвсем скоро убиеца да е в затвора.

Пише се само "предвид", без нищо отпред. Лошото е, че още много маймуни пишат по този начин. Учете я тази граматика.

Тъмно зелен, а на бас.

При тези символични присъди какво друго да очакваме. Вероятно става въпрос за дребна сума пари, заплатена с човешки живот. Ако евентуално разкрият убиеца, той ще си признае и ще мине по тънката лайсна.После е готов за нови 'подвизи". Затвори трябва да се строят в тази държава, а не общежития като хотели.

Не затвори. Бесилки.