Световните океани се затоплят прекалено бързо

Световните океани се затоплят с 13% по-бързо от очакваното, предупреждава ново проучване, цитирано от британският вестник "Индипендънт" и агенция "Фокус".

Обратно в новината

Коментари - Световните океани се затоплят прекалено бързо | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

А, Миле Китич как е?

и днес изкарахте надника пред Сорос за глобалното затопляне! Важното е всеки ден 5-6 опорни точки да ги въртите, докато се промият мозъците на раята... Кат гледам как се затоплило днес, 4 градуса, усеща се 2 според синоптик.бг. аз на ... си ли да вярвам, илина вас?

Глобално затопляне от човешката дейност? Това са дрънканици на соросоидите. Но това по бързо от очакваното затопляне, доказва, че човешката дейност не е причина. Така , че правилно е да вярваш на оная си работа , а не на тъпана.

Ааааа,тъй ли,ми много хубаво!

като гейзери са кипят кипят... топлофикация ще фалира...

Че то има бизнес тука бе....

И пак виновна човешката дейност ? Слънчевата активност и един по-голям вулкан влияят 100 пъти по-силно върху климата . Кракатау като избухнал през 1885 г., прахът и химикалите от него са причинили застудяване за 3-4 години на цялото Кълбе със средно 4-5 градуса. Имало е територии, където реколтата не е станала . Направете си справка !

ПЪЛНА ЛЪЖА!!!! ИСКАТ ДА НИ ХВАНАТ В СТРАШЕН КАПАН И САМО ПСИХЯСВАТ ХОРАТА !!!! ВСИЧКОТО ТОВА Е ДА НИ СЪДИРАТ КОЖИТЕ С ВСЯКАКВИ ИЗМИСЛЕНИ ТАКСИ И ДАНЪЦИ!!!!!

Ти нормален ли си????

Постоянно се говори за това глобално затопляне,но нищо не се прави! В България примерно дори се опитват да изсекат горите на Рила и Пирин за да започнат поголовно строене на писти и хотели,а после,като започнат наводненията всички ще реват!!! Съсипаха черноморието,като го наляха с бетон,а сега искат и планините да залеят алчните боклуци!!!! Затова и природата ще им се отблагодари,лошото е,че покрай алчната измет ще си отидат и много невинни хорица...

Възможно е да се появят гигантски приливи и отливи, което може да унищожи много пристанища и околните им територии.

Как така пък някой реши, че тази топлина е излишна. Големи капацитети тези пишман изследователи.

Метанът от дъната на океаните ще започне да излиза и да гърми като атомни бомби. Кеф а!? Ще има газ за всички. У нас в Черно Море проблемът ще е със сероводорода. Земята ще очеше паразитите Хомо Сапиенс дето я изпоядоха и изпоцапаха.

В момента индийския океан е поне 5 градуса по-топъл през лятото от Средиземно и Черно море . И никакъв метан не излиза. Няма да доживееш да гърми метан и сероводород. Гаранция.

Споко, всичко върви по план, на човечеството му остават към 50 години. Кой живял - живял.

Затова яж, пий, чукай, носи си новите дрехи.

значи директно ше се яде супа от риба от океана!