Пък Гън-хе - детронираната ”кралица девственица”

Внучка, де факто първа дама или президент, Пак Гън-хе винаги се е чувствала като у дома си в южнокорейските коридори на властта.

Обратно в новината

Коментари - Пък Гън-хе - детронираната ”кралица девственица” | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

"Вместо да наследи от баща си интелигентността, прозорливостта и решителността му да развие икономиката, тя наследи най-лошите черти от характера му - обсебеността от властта и нетърпимостта му към критиките". - Южнокорейците са наясно с такива елементарни приоритети, а българите 27 години не могат да ги осмислят.

15 март 1960 демократични избори в Южна Корея. 84-годишният Ли Син Ман печели за четвърти път Опонентът му Чо малце болен, преди изборите умира. Ли Син Ман печели 9,633,376 гласа, или 100% от броя на действителните бюлетини. Недействителни са 1,228,896, или 11,3% .

Нали в Северна Корея бе много зле? Южна Корея са много богати, почти като Бегейците.Или нищо не разбирам от хибридни войни.

Ако ще да я линчуват като Садам пак няма да премина на ейпъл,най-много с някоя нокийка да заменя самсунгчето

В Южна Корея конците се дърпат от американците и който не слуша - следва оставка. Бразилия уж беше независима, но и там ЦРУ спретна едно превратче на Дилма. И в България - когато тук решиха да строят Южен Поток, веднага се спонсорираха протести, митинги ... та най-накрая се наложи да долети сенатор маккейн с още двама сенатори, да дърпат уши.

И в България комуняшките изчадия трето поколение върлуват и грабят. И Гергов, и Тиквун, и Курнелия са от един дол дренки, бившата членска маса на БКП.

Едно време кралете, султаните и императори обичали евнусите. В много страни без дори да знаят произхода си. Като евнуси те не са могли да имат деца и затова били особенно преданни на господарите си, защото не оставяли никой след себе си. И особено жестоки. Пък като лезбийка (ръководителката на сектата има прякора Разпутина) е била изцяло подчинена на чужда воля. Изобщо бездетните лидерки са на мода, може би защото не са на мода евнусите и не е на мода императорите да се показват публично. Пък ще е махнат и ще дойде по-лошо. Единствените, които имат интерес от убийството на родителите и са възпитателите на убиеца на майка и. Нищо персонално. Бизнес.