Стивън Хокинг разви идеята за световно правителство

Известният британски учен Стивън Хокинг е привърженик на идеята за световно правителство.

Обратно в новината

Коментари - Стивън Хокинг разви идеята за световно правителство | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Който призовава за повече "контрол" над хората, най-често самият има нужда от контролиране...от собствения му разум

че този "учен" прогнозира гибелта на човечеството, ако няма световно правителство и лидерът му, защото: - човекът като биологичен вид е СКЛОНЕН ДА ЗАБРАВЯ ВАЖНИ ПРОБЛЕМИ И НЕЩА; - човечеството и НЕГОВИЯТ свят (и Земя) съществуват БЛАГОДАРЕНИЕ НА МНОГООБРАЗИЕТО НА ЖИВОТА на тази планета и различните нейни условия и форми; -ТОВА НЕ МОЖЕ да се обхване ОТ ОГРАНИЧЕНИЯТ УМ НА ЕДИН ИЛИ НЯКОЛКО човешки индивида, дори и да са гениални в определени области на познанията. А твърдя и съм приел напълно научното твърдение, че светът и природата са НЕНАПЪЛНО И ВСЕОБХВАТНО ИЗУЧЕНИ, КАТО ЗАКОНИ НА ПРИРОДАТА И НЕЙНИТЕ ФОРМИ И МАЩАБИ; -така или иначе, човешкият разум и цивилизацията СА ПРОДУКТ НА ПРИРОДАТА и ТЯ може ВИНАГИ да си ги УНИЩОЖИ, независимо от нашата воля и познанията на амбициозно-егоистичния ни разум; -СМЕШНО Е, как една държава каквато е САЩ, СЕ СТРАХУВА от гигантски метеорити или извънземни, а не могат да разберат, че може примерно цялата Слънчева система да бъде погълната от ЧЕРНА дупка или се сблъска със звезда от друга галактика,или Слънцето ще угасне, и т.н.; -ОСНОВЕН ЗАКОН Е,че ЛИПСВАТ ПРЕДЕЛИ ЗА ЖИВОТА НА ЧОВЕШКИЯ РАЗУМ И ЛИПСВАТ ПРЕДЕЛИ ЗА ЗАКОНИТЕ И ВЪЗМОЖНОСТИТЕ НА ПРИРОДАТА И ВСЕЛЕНАТА, включително да унищожи човечеството като техен продукт; А това каква организация ще си избере цивилизацията при опасност от пандемии,катаклизми или космическа катастрофа е "бял" кахър"!!????

Аз

... ихааа...

Икой ще го назначава, пред кого ще се отчита, когато е противно на хората как ще бъде сменяно.Ясно е, че пак става въпрос да ни направят бройлери.Винаги това са искали.И за съжаление ще успеят.Жалко за децата ни.

Аз

Ти си правиш децата и ти ги възпитаваш. Ако децата ти станат бройлери, ти си виновен.

Това е стара истина и за претворяването и са се посвещавали редица "светли" умове, като почнеш с Цезар, Анибал, Атила, Тамерлан, Бабур, Ногай, Наполеон, Хитлер и до сега не са успявали! Е опитите продължават де от разни президенти !

Прав е Стивън. Отдавна прави впеатление на умно копеле, а още от по-отдавна се знае, че по-добър принцип от единоначалието няма. В световното правителство, обаче - не представители на т.н. "велики" сили !! В никакъв случай !!!

пак похвати от Прозорецът на Овертон! "Намираш" популярни личности и чрез тях успяваш да насадиш всякакви абсурдни идеи! Все пак хората обичат да вярват на всякакви "авторитети"!

Съвсем вярно, този "прозорец" само го отварят и затварят, за да ни облъчват с простотии. Погледни "Антихрист" Мартин Ралчевски...

ТОЗИ ДА СИ ГЛЕДА КОСМОСА, ДА НЕ СЕ МЕСИ МНОГО, МНОГО!!!! ЕДНО СВЕТОВНО ПРАВИТЕЛСТВО ЩЕ Е КРАЯТ НА ЧОВЕЧЕСТВОТО!!!!!!

световно правителство може да има само ако дойдат извънземни и влезем в контакт с тях. Иначе то ще бъде резултата на диктатура.

Ако ще се създава такова световно правителство сега, то трябва да е от 10-15 души от малко племе без икономически и политически интереси. Ако е под влияние на САЩ, Русия, Китай или друга велика сила - ще бъде зло за всички. Ако са представени всички сили - ще бъде безпомощно като ООН

Жалко, че учен човек като Хокинг не разбира елементарни неща. Затова по-добре той да си гледа звездите, а да не дава акъл за земни работи

айде... ще има нова работа за винету свИтовнУтУ Крадителство ще заседава на кръговото у индянкя - ще спретнат едно ТИПИ

Защо изобщо му слушате глупостите на този псевдо учен? Че то си има световно правителство много отдавна. Имаш ли нефтени залежи се оказва, че не спазваш човешките права и завалява дъжд от ракети. И после американски фирми ти разработват залежите.

Над света е единствено Бог, а не световно правителство от хора.

Няма за съжаление никакъв бог! Само в болния ти мозък се развъждат такива същества!

писаха че от БАН протестърите изгонили български професор говорел за извънземни, а тоя "мега супер холивудски професор най най великият в света " за какво говори.Да ама на него му дават нобелова награда запазена от "световното правителство".Двойният стандарт унищожава света.

а и ние не сме по назад имаме един бивш външен министър дето пишеше междугалактически закон :)

И може би това т.нар.световно правителство ще бъде доминирано от САЩ-единствената страна,употребила атомно оръжие.

Този нещастен човек е увреден не само физически, но и умствено! Циничните изроди соросоиди го използват за политически цели и пропаганда на либерастките утопии! Стига сте показвали това същество и заедно с него безумията, които не са негово творение!

Този нещастен човечец е най-големият съвременен ум, а ти си един озлобен и нещастен глупак, съдейки по изтърканите ти опорни точки.

Вярно, че си "Дзвер" - писна ми от големите съвременни умове! Всеки извратеняк дава акъл на милиарди хора как да живеят според неговите виждания и мераци. ДОБРЕ ЩЕ БЪДЕ ЗАПАДНИТЕ БОКЛУЦИ ДА СПРАТ ДА ДАВАТ АКЪЛ НА ОСТАНАЛИТЕ!!!!

блажени са верващите и идиотите с промити мозъци, които приемат за истина очевадни лъжи и манипулации! Типично за изкуфелите червени кхмери!

А Путин - вечен световен президент. А верния му приятел Ердоган - вице!

иди се прегледай, въпреки, че няма лекар който да помага срещу вопиющата ти простотия!

Този взе да ми омръзва, преди плюеше тези, които казваха, че има Бог, после пък каза, че съществува, противеше се за извънземните, после започна да се изказва какви и от къде били, та.... да престане вече, но явно иска името ме да се вее в пространството.

Жалко, много жалко. И "гениите" имат порочни идеи. Но това е тенденцията, за да стане, както е писано.

Какъв гений е този бе? По скоро е имбецил!

То пък от своя страна ще предаде управлението на един световен държавен глава. Ще се казва Антихрист! Хокинг, Хокинг не случайно Господ те смачка като алуминиево кенче от "Кока кола".....и гласът ти взе ... и пак не мирясваш...

Човека не е виновен и едва ли разбира за какво става дума. Цинични изроди го използват за пропаганда, като го показват по медиите и представят собствените си идиотщини за негово творение!

А сигурни ли сте че в момента света не се управлява от тайно световно правителство. Какво тогава е предложил Хокинг.

да бъде легализирано

Може и да са глупави, ама не са луди за да ги легализират.

Някой пречи на прогреса За целта са намерили едно инвалидче и ни пробутват грешни идеи от негово име Съмнявам се дали истинския Хокинс изобщо разбира на какви теорий е автор

ВСЕ ПОВЕЧЕ ХОРА ПРИЕМАТ ИДЕИТЕ НА ХРИСТИЯН - КОМУНИЗМА :))) ... ХРИСТИЯНСКИ МОРАЛ - ОТКАЗ ОТ ИЗЛИШЕСТВОТО - СМИСЛЕН ТРУД И ЖИВОТ :))

Спри да богохулстваш, бе урод! Селски мръсен тарикат, гнусен и долен комунистически изрод!

Разделението води до войни и конфликти! Не е нужно Хокинг да го казва, за да го разберете. Има достатъчно исторически доказателства по въпроса.

Ами Когато Глобализираме 2стъпковата ?

Моля, обясни какво чудо е това "двустъпковата"?

Хората имат Стивън Хокинг, ние пък си имаме Лъчезар Филипов! :-)

Изключително ограничени умове се изказват тук. Хресваме или не- това е бъдещето. Глобализацията е най-доброто решение срещу самозабравили се местни диктатори. А за тези които коментират Хокинг ще кажа- мозъчните гънки са невидими, но липсата им си личи.

ти ако смяташ че мозъчните гънки са съществени за разума, иди и виж мозъкът на ...слона примерно!

Не са ли съществени гънките?... Абе, ти биология в пети клас не си ли учил, да се светнеш точно за мозъка на слона? Впрочем не отговаряй, при теб явно тия несъществените неща липсват от мозъчната кора и ти е гладичка като на пъпеш.

Бъдещето да е на глобализацията да е най-добрата идея по настоящем ? Да, но само ако тези шеоа хора управляващи са на страната на Светлината и светлите сили. За съжаление земята е превзета оф Луцифер и неговите тъмни сили. Припомни си Божествената молитва на Матея. Как започва: "Отче наш, Ти който си на небесата, да се свети Твоето име Да дойде твоето царство (забележи, Неговото царство все още не е тук на земята) ... Да бъде Твойта воля, както на небето така и на земята .... Ето колко ясно си е казано, че Божията воля не е на тази земя. Все още. Така че, благодаря но НЕ на новия световен ред.

Ако света е чул и е разбрал думите на Стивън Хокинг,че може да се справи само с едно световно правителство,то жалко за света.Той каза ли кой ще е шеф на това правителство?Щото и сега си е така:))Според мен г-н Хокинг е е напсувал световното правителство,а преводача е казал ,че го благослови да опраи света:))))

човек който не знае със сигурност кога точно му се уринира, си мисли, че знае всичко във вселената!?

може само да му дишате праха на този гениален човек посветил живота си на науката. Да, човечеството се променя и това което е било никога няма да се върне - понятието държава и граници ще са просвто една химера когато живота се пренесе изцяло във виртуалната среда.

:)))Невероятно прав(а)сте ,държави и граници и сега си ни убеждават ,че са виртуални.Само ,че не ни казват как се правят виртуално деца .:(Или не знаят или не искат да ни кажат,но пък докато мислят дали да ни посветят в тайната си ,ни пращат едни които са посветени от тях да ни ги правят реално

шибан глобалист, т.е. илюминат-ционист!

Правилно! Само Божинката и Бат Бойко!

Някой май беше предложил нещо не по-малко "реалистично" - да се уеднаквят световните религии, за да се ... и т. н.

Мдам... предтечата на антихриста не го стърпява да се обади... Така е - ще има един ден световно правителство... оглавявано от антихриста... и това ще бъде края на света...

форумните Ганювци заклеймиха човечеца кат ренегат продал се на Сорос. Най- интересното е, че Ганю няма проблем, когато един физик се занимава с въпроса има ли Бог, но много се изпотява и разлютява кат му споменат - световно правителство.

И "правителството" го има ... и то е на Бог. Лошото е, че сме коне с капаци и не виждаме каква е реалността, и защото илюзиите и манипулациите са по-лесни за консумация от задръстените ни съзнания.

това са форумни идиоти с мозъчно развитие на мекотели, за които целия свят е една конспирация и всички са против тях - има диагноза за подобно състояние.

светът е наясно че има БОГ... мноого преди "човечеца" Стивън Хокинг! Само атеистите не вярват че има Бог, но пък неверието им в Бог...не им пречи да се изживяват като Бог, или наместници на Бога, което си е грях, кощунство, за което ще си понесат "полагаемото" страдание...

"Физикът многократно е правил двусмислени изявления. Например, по-рано той обяви настъпването на "най-опасното време на планетата", а също призова да се бяга от Земята и да се игнорират извънземните." Ммм-да! По това си приличат нашия пенсиониран историк Божидар Димитров и световното светило на физиката, Стивън Хокинг. И двамата отвреме-навреме изкукуригват и започват да плещят несвързани безумия. Един път Хокинг обяви, че черните дупки не могат да бъдат "машина на времето". След това му хрумна, че наопаки, черните дупки МОГАТ да бъдат "машина на времето". После май пак се отметна...

Поредната кукла на конци на ционистките глобалисти.От Холивуд прескочиха на учени в нужда

симо

Че нали си го имахме ДОСЕГА....От 1990 г досега САЩ е едноличен господар на света!!!И какво стана?Дори и те се разцепиха и отвориха работа на Сорос.За гадориите които сътвориха по света думи нямам.

Ти май много си се объркал нещо... Да, имахме световно правителство. И да, то беше в САЩ. Само че се контролираше от Москва. Правителството се намира в Ню Йорк и то се казва ООН. Пионка на бившия СССР, после стана пионка на Русия и на Путин. Според мен ООН си е свършило ролята и вече е крайно време да се разпусне. На негово място може да се изгради друга организация, нещо като световно правителство за което призовава Хокинг, което да не е нито на Русия нито на САЩ а на всички държави по света.

лекувай се!

ГОРКИЯТ ЧОВЕК.....АКО Е ЧОВЕК......ПЕЧЕЛЯТ ЛАПАЧИТЕ ОКОЛО НЕГО. ТОЙ Е НЕЩО КАТО ПОДСТАВЕНО ЛИЦЕ, И ОТ НЕГОВО ИМЕ ГОВОРЯТ ДРУГИ.....ЖАЛКОЮ

...ОТ КОМЕНТАТОРИТЕ ТУК СА СЛАБА РАКИЯ.

Извън областта на науката, в която има познания и принос (колкото и да са и изключителни), мнението на този човек тежи толкова, колкото и това на всеки друг човек, и не заслужава да се публикува тук. А колкото за "световно правителство" - към това са се стремили всички завоеватели и поробители, от както свят светува, само са го обличали с различни думи. Нищо ново под слънцето, и нищо добро не е произлязло от това. Преди около 25 години САЩ имаха ТОТАЛНО военно, икономическо, финансово и технологично превъзходство над останалия свят. Можеха да наложат нов, по-добър световен ред, без да има нужда от "световно правителство". И какво направиха?

Малцина знаят, че Николай Овчаров е доцент със специалност "османистика" към днешна дата. Благодарение на медиите от 15 г. е "българския Индиана Джоунс - археологът професор Н. Овчаров". Колкото е професор, толкова е и археолог. Горе-долу същата е историята на Хокинг. Човек, чиито книги се продават по ЖП гарите, но името му се среща епизодично в научната литература. В света на астрофизиката има над 30 по-големи и сериозни имена, известни на около 300 човека. А Хокинг го знае всяка певица на Митьо Пайнера от Димитровград. Не е тук мястото да дискутираме, че и Оксфорд има своите прояви на благотворителност и сериозните учени отминават "Кратка история на времето" с усмивка и благородство. Бедата е, че и за черни дупки и бебета вселени да си писал книжки-ширпотреба, не е късно да станеш за резил с идеи за световно правителство.:(

чел съм Хокинг и мога да ти кажа, че в момента пишеш пълни глупости. Хубаво е човек да пише за неща за които е запознат! Има доста спорни трудове и статии от него, но в по-голямата си част са защитени и основателни. Някой от нещата в които е намерил грешки - излиза и открито коментира допуснатите неточности или грешно приети допуски.

Само като прочетох "някой от нещата" и разбрах колко си грамотен. Пише се "някоИ от нещата".

че всяка империя по-рано или по-късно загива не от друго, а от различията в културата, начина на живот и стремленията на събрани в едно и намиращи се в нейна власт народи. Всички знаят за събраните в едно народи във Вавилонската кула, рухването й и последиците от това. Същото ще стане и с народите под управлението на единно световно правителство. Ако нещата бяха толкова прости и лесни, при съвременните възможности за общуване и движение всички народи неминуемо чрез общуването си щяха да започнат да говорят един език, да изповядват една религия, да имат едни и същи ценностни системи, но за сега няма дори намек за такива неща, с изключение на нечии напъни за световно лидерство чрез глобализацията.

Всяка империя е съборена от варвари.

че всяка империя е съборена от друг народ, или обединили се в група народи, които имат свой собствен обществен живот и за това не възприемат и не споделят начина на обществен живот на империята, имат различен от нейните войски начин на воюване, често и превъзхождащо ги оръжие на отделните бойци, поради което ги превъзхождат и ги разгромяват в бой и като краен резултат побеждават империята. Презрителното нарицателно варвари съвсем не може да обоснове победите им над империите, защото за да победиш някого трябва да го превъзхождаш и то така, че неминуемо ти да си победител независимо от това как те нарича този когото побеждаваш.

Така е само световно правителство може да реши проблема с безконтролното нарастване на населението. Колкото по-бързо се създаде, толкова повече шансовете на човечеството да оцелее нарастват

Горкия човек или там каквото е остана ло ,той не е виновен , виновни са тия около него искат да изкарат пари !

НЕ БЛАГОДАРЯ!!!!

Баси глупостите. Празни клишета и дрън дрън Човек като свикне с медийното внимание, на маймуна става

Този смешник да ги развива откачените си теории на онази част от населението на Земята, която не е градила планове за световни правителства и управление. НЕ, БЛАГОДАРЯ, ние не сме съгласни. Вече строихме КОМУНИЗЪМ, даже и него доникъде не го докарахме, така, че хайде вече да не строим ЗАЕДНО. Хайде всяка държава да си строи там каквото си иска и да не се НАЛАГА над другите хора!!!

Точно тъй.Башкъ българи,башкъ цигани.

Изберете си световно правителство и то ще ви докара до неговото състояние !

Абе хора, спрете да се гаврите с този човек! Той от много години не може да каже каквото и да било! Оставете го да си почива!

Крайно време е да кажем че царя е гол и че тоя идиот е пълен глупак и половина! Всичките му теории и предсказания винаги се оказват лъжи и измислици, но нали има балами които да му вярват! Ето сега и открито си признава че е глобалист! Добре че не каза че ако не оставим на глобалистите да ни управляват, земята ще стане черна дупка до 10 г. - хахахахах - и пак ще има балъци да му вярват!

Хич даже не е глупав. На всяко изказване в банковата му сметка влизат парички. Той е от групата на Ким Кардащян , Златките и т.н. Куха известност.

Ти пък кой си, какво откри, с какво подобри света и кой те знае умнико?

JMM®

Като му видиш "сърпа и чука" с които се е закичил, освен да му се изплюеш на сурата, за друго не се сещаш !

Тук има доста прости хора, но ти безспорно си един от тримата най-прости! Даже един от двамата....

Аха, и в него да са онези, от "първата скорост", пък ние само да ръкопляскаме ? Нещо не сме във възторг.