България остава свръхрегулирана

“Регулаторните режими и административната тежест за фирмите не намаляват и реформите за подобряване на бизнес средата остават само добри пожелания.

Обратно в новината

Коментари - България остава свръхрегулирана | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Моля? От това по-цинично определение - няма. Кое / какво в България е регулирано точно?! Абсолютно нищо.

Под привидния хаос и бездържавие, всъщност всичко е под контрола на мафията притежаваща държавата. Очевидно цял свят го вицда, освен едни 50-60% от българите, които си гласуват за феодалите.

България остава свръхрегулирана При тази свръхрегулация, не ти трябва въобще комунизъм.

Se taia

Е то нали основната идея на комунизма е регулиране на всичко - от производство на стоки до "производство" на хора

Свръхрегулирането осигурява храна на корумпираната администрация, като страда обикновения бизнес. Необикновеният бизнес дето плаща рушвети, няма проблеми със свръхрегулирането, за тях всички врати са отворени, така са закърмени всички монополисти.

Обикновено свръхрегулацията е тор за свръхкорупция!

Дори в науката всичко си е по старому - овластени мафиотизирани учени разпределят пари, постове и титли. Само вижте възгледите за реформи на министъра на образованието и оставате потресени.

Управлението на ББ разказа играта на бизнеса, в началото много бедняци викаха ура и така им се пада, но сега като видяха че няма работни места и бизнесът дава ниски заплати и им се реве, може пък всички да стенем полицаи или данъчни защо не?!