Арестуваха двойка туристи в ОАЕ за извънбрачен секс

Бременна жена и нейният годеник бяха арестувани в столицата на Обединените арабски емирства - Абу Даби, тъй като правили извънбрачен секс.

Обратно в новината

Коментари - Арестуваха двойка туристи в ОАЕ за извънбрачен секс | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Откакто е Барак-простак, тези тарамбуки взеха нещо много да се пъчат. Барак, Барак, простако! Откъде се взе и ти !

Говорех хипотетично, ако видя такова нещо, ще ми е неприятно!И какво, ако пападна на такива жинотинки, които го правят на публични места, звачи или трябва да бягам, или да известявам полицията!А, не! Закон като този - и като не се съобразиш-затвор! Следващия път ще си помислиш! А и друго - в Германия неотдавна бяха осъдили двойка, че прави секс през ноща по-шумно и пречи на другите да спят!Не в ислямския свят, в ГЕРМАНИЯ!

малееее ами нашите ВИП пачи как ходят там тогава/ То верно тяхното е работа ама ги грози затвор

И кво майка си търсите там?!?! Идиоти! Свършиха ли се местата за туризъм...

То стигне ли се до брак, сексът умира.

Слава Богу, в нашата православна държава извънбрачният секс не се преследва. Да живее православието!

Не знам за кво изобщо някой иска да ходи на екскурзия при тия примитиви....Трябва да ги изолираме напълно от нормалния свят.

Снобско е, затова.

Къде е етническата толерантност и съобразяване със обичаите и начина на мислене на обвинените? Нали сме едно глобално село и в Европа ни обвиняват в расизъм, дискриминация, тесногръдие, закостенялост, изостаналост и всички подобни негативни и ретроградни качества, когато не познаваме или не се съгласяваме с начина на живот и мислене на някой общества, когато те настояват да се престъпват или изменят законите на държавата, за да отговарят на изискванията им. И аз като видя жена със забрадка се сещам за пра-баба ми и за мен това е изостаналост и нежелание за приемане на новото, но сега ме убеждават, че имам старомодно мислене - значи още преди 50 години пра-баба ми е била по-напреднала от мен в мисленето си. Хайде сега Абу-Даби да ни покаже как се зачитат правата на отделния индивид, като се потъпкват законите на цяла държава.

Но жена може да забременее и без да прави секс - чрез ин витро, чрез инсеминация. Дори чрез тези начини може и да си остане девствена и пак да забременее. Това, че някоя жена е бременна в 21 век не означава, че непременно е правила секс.

почнаха да уточняват какво значи нови европейски ценности

за другите, но на мен лично ми е неприятно да гледам как някои се натискат на плажа!Най малкото е неуважение към другите, да не говорим, че е липса на срам и възпитание! не съм пуритан, просто съм гнуслив! Така, че този закон не е лош!

Въпросът е защо ги гледаш, като УЖ ти е неприятно?!

И още един въпрос: не си ли чувал, че в нашата държава, а така е и в останалите цивилизовани държави, секса и непристойното поведение на публични места е наказуем.. Следователно? Или ти не си сигнализирал властите за нарушение на закона ИЛИ зяпаш нормални, целуващи се двойки и им завиждаш, обвинявайки ги, че УЖ правили нещо прекалено скандално - и в двата случая си виновен ТИ!

На мен пък лично ми е неприятно да знам, че по плажа има такива типове като теб! Не съм гнуслив, просто ми се повръща от такива псевдоморалисти, дето се възхищават на ислямистките порядки! Така че не е лошо, че ти е неприятно, тамън по-малко ще се навърташ по плажа!

Що ми се струва, че не трябва да си съвсем в ред, че да избереш за почивка фанатизирана муслиманска страна???!!! Все някое от техните странни правила ще нарушиш и докато се усетиш си в кауша! А за права и свободи просто забрави!!!

Това ще стане и тук. "Свободата" си има цена. Особено, ако под свобода се има предвид хаос.

У нас пък не е разрешено да се ходи с чаршаф на главата.

Малко прилича на онзи виц: Филмът "50 Нюанса Сиво" беше забранен в Саудитска Арабия. "Не можем да толерираме такъв разврат!"- каза министърът на културата Мохамед Абдул, придружен от 9-годишната си съпруга.

ХАХАХХА Страхотно попадение! Браво! Само така!!!

Като им е толкова акъла да ходят при варварите, да си сърбат попарата.

Аиде бе , и всичките онези "фитнес инструкторки" правят по-цял ден лицеви опори в ОАЕ то .

Не чувам гласове от разни организации, като ООН, комитети и др. по правата на човека, че в тази средновековни шериатски монархии има такова огромно потъпкване на човешките права... Дори СА, Катар, ОАЕ и пр. монархии в залива се водят партньори на всички "големи демокрации"!? Трябвало да се "съобразяваме" със законите в тези страни, но не така стоят нещата с други подобни, като Иран, Сев. Корея и др., на които редовно лицемерно се размахват пръсти за нарушение на човешките права! Дори на Русия, която е 100 пъти по-демократична от арабските монархии!

Глух, си кретенче.

Русия не е мн.по-демократична!!! Гейовете и лесбийките там не са добре дошли - това е то потъпкване на чов. права - да не можеш да бъдеш такъв, какъвто си!!! ВМЕШАТЕЛСТВО ДИРЕКТНО В ЛИЧНИЯ И ИНТИМЕН ЖИВОТ! Не зн на коя планета живееш ти! Аз съм хетеро, но съчувствам на хомосексуалистите - то е същото, все едно хомосексуализма да бъде единствено разрешения в дадена д-ва.

Не че съм голям фен на руснаците, но за това нещо мога само да ги поздравя.

Много неусведомено... Много... В Русия нямат проблем с обратните. Просто е забранено да се афишира. Бъди си какъвто си искаш, но не ходи да се хвалиш наляво-надясно.

Така марсианецо!Изглежда май ти не знаеш на коя планета си или си пълен дезинформатор!В Русия е забранена публичната демонстрация на различна от нормалната сексуална ориентация!!!

Няма да е било точно така ... колко двойки без брак са били в Дубай и от хотелите не информират властите за тези "безбожници"

Аууу, ми то целия български и руски курворляк трябва да арестуват май... Барабар с чичко-паричковците...

Ма курволяка не е бременен.................

преди да си извадиш патката, внимавай къде ще я туриш.

Ако не е петрола, никой нямаше да се интересува от търговците на камилски дърдонки.

Тези са такива лицемери, че се не знае... А зад стените на скъпите хотели какво си мислите че правят хубавите млади рускини и глезените синчета от фамилиите на шейховете? Не си разказват детски приказки... Всички арабски и ислямски държави тънат в похоти и разврат... но иначе гледат благочестиви да изглеждат за пред обществото... Живеят си с това лицемерие и санкциите са за другите... За да се спазват привидно правилата на шериата - има си специален имам, който жени проститутката и зажаднелия за плътски ласки правоверен... Пък правоверният на сутринта трябва три пъти да и каже: "Развеждам се с тебе!" И шериата спазен, и страстите уталожени... до следващия път!

A George H.W. Bush когато целуваше Садам в качеството си на вице-президент и въоръжаваше Ирак срещу Иран какво правеше. А преврата в Иран от 1953 за който вече документите са разсекретени и е свален законният премиер и светската власт и е върната марионетната монархия какво е. A в Египет сигурно Мюсюмански братя сами дойдоха на власт? Преди да изказвате мнение се образовайте малко. Арабският свят е жертва на САЩ, както в момента и източна Европа. Нацитата в Украйна дошли с 5 млд. долара от Виктория Нюланд какво е....?

Сериозно ли мислиш, че САЩ е виновен за това, че цари разврат в тези държави, но, иначе, се правят на много богоугодни, праведни и какво ли още не!!! ТОВА Е ИСЛЯМ И как САЩ ще е виновен за това какъв шит е исляма?! САЩ може да е виновен за мн. неща, но за порядките и религиозния идиотизъм в тези мюсюлмански държави не е виновен!

А, бе, другарю, темата е съвсем различна! Разбирам ви, че ви се говори за нещо друго, ама намерете си подходящ форум и адекватна тема...

А млади българки какво правят там, да неготвят шкембе чорба бе )))

Същото - какво друго да правят... тръгнали с мазните арабски мюсюлмани да се мултиплицират... Пущат снимки оттам - барем и други ги забележат, та пак да ги повикат... че то.. марковите парцалки бая пари чинат... а и бързо им минава сезона...

Затова им трябва бойкот на тия пастири на камили, никой да не ходи там, а след 15на години като им свърши нефтта, да си седят в пясъците в пустинята където им е исторически мястото на арабите.

Точно така!!!!!!!!! Но откъде толкова акъл у белия човек?! Изглежда и той е прост и с риск за живота си ходи на туризъм, да работи там и т.н. Единствено за Египет има някакво оправдание! На мен крака ми няма да стъпи повече - било, каквото било!!! Пълен бойкот!!!!!!!!!!!

Ако само няколко месеца НИКОЙ от белите страни не отиде в ОАЕ, Дубай и т.н. екзотични дестинации ,набързо ще си променят законите ,за да печелят от туризъм. Интересно ми е властите в ОАЕ колко бежанци араби са приели или ги пращат само към Европа.

На мен много ми е интересно защо хората ходят там на почивка? Имам възможност, но никога не бих отишъл в някакъв изкуствен "рай" на 50 градуса в пустинята, а покрай мен да щъкат чарфосани и забрадени глави, дори и пари да ми дават... Явно е въпрос на вкус и приоритети!

народи отиват там. Най вече американци, англичани, австралиици....абе англосаксонци...там е рай за тях. Аз не мога например...дето съм свикнал да съм дибидюс на плажа...Иначе ако търсиш качествена проститутка на добра цена там ще намериш. Иранките нямат спирка...и всички "танки", от бившите съветски републики дето завърщваха на тан, Таджикистан, Туркменистан....те са по ефтини...ама иранките са огън!!!

Значи арабеските , държат на морала и законите в техните си държави, а като дойдат тук нарушават нашите?! Нещо пове1е, дори имат нахалството да претендират и протестират ние да се съобразяваме с тях, дошли на наша територия! Ето да се вземе пример от този случай и да бъдат арестувани,ако не спазват реда и законите в която и да е Европейска държава се намират!!!!!!!!

Луд е , който дава баницата - да не ходят в арабския свят на туризъм и забулени жени да не се приемат в християнските държави - ХА да ги видя! Но нали сме "демократичен" свят?! Пълен бул шит!!!!!!!

а разрешен ли е секса с бурка?

това за куриоз ли да го приемем или за погазване на човешките права, а в лондон и париж им строят нови джамии за да се чувстват като у дома си .

Ако се обяви,че в България с бурки,забрадки и т.н. е забранено да се ходи и има наказание и прогонване ,никой от тези джихадисти няма да стъпи тук и да води жена си ,която трябва да ходи с непокрита глава.Нека квичат ,че сме хитлеристи....

Нещо много си се объркал. Жена ми е мюсюлманка от Турция, аз съм Българин-християнин. Работя с ислямският свят от 10 години. Ходил съм в Иран, Йордания, Сирия.... В събота заминавам за ОАЕ за 11 път. Там животът е прекрасен. Чистачка взима 2000лв. при сходни цени като в БГ ако се избягват туристическите места. Всеки блок си има безплатен басейн и фитнес. Когато пътуваш в някоя държава си длъжен да се запознаеш с порядките и културата на местните. Аман от евролиберасти. Иди в Германия и си сложи една свастика на ръката да видим какво ще ти се случи.

не живее в тия блокове мога да ти кажа! наемите в тези блокове преди около 10-тина години бяха по 2000$ за едноспален апартамент. Боксониерите в гетото Наиф бяха по 600-800$ тогава. Сега не знам колко са...

Ми не ходи тогава и Сев. Корея, защото там са такива "порядките"?! Та тук е двойния стандарта на "демократите" - намират кусури на Сев. Корея, но не и на монархиите в залива, въпреки че не смятат да ходят там!

РАЗБИРАМ, ЧЕ ТЕБ САМО ПАРИТЕ ТЕ ВЪЛНУВАТ! Интересно ми е накараха ли те да се обрежеш и приемеш исляма, сл. като си женен за мохамеданка? Твоят брак не е разрешен от гл.т. на исляма!

заради украинската ковра изгорял човека..

А аз си мислех, че само в България е опасно да се ходи на доктор...

murena

ОАЕ - наша светла цел, цветът на мюсюлманщината

А ако гепат два Соросоида от един пол да се онождат извънбрачно, ще им резнат ли зелките на площада?

А ако гепат двама дърти бесепара да се ближат щото пилетата им не са ставали от 8-мата петилетка?

единият, а кой е вторият или засега само си мечтаеш?

Нема проблеми, байно, онождайте си се на спокойствие.

дейба вашта мама богаташка, дейба!

Май затова е това нашествие от млади мъже в Европа. А ние си мислим, че са бежанци и искаме да ги интегрираме. Те ще поеват на воля в Европа, докато ние им плащаме, за да не работят.

Показателно е какво е това модерен мюсюлмански свят. Европа не трябва да допуска вмешателство на чужди религии. Как може да ми ходят със забратки тук, а да съдят за такива работи там ... Двоен стандарт нещо.

Лесно е да имат такива закони, когато за правоверните е законно да си купят жена на 12 г. Или имама да ти направи временен брак. Или да е законно да ползваш жената на брат си. И други местни особености.

За това никакви посещения в мнглски държави.

"подписаха документ пред съда с обещание да сключат брак, когато се завърнат в Англия. Това обаче така и не се случи, тъй като Акорс вече беше женен" Хаха, много ясно :) Чаршафи мюсюлмани = ултра малоумие!

Да се пребият с камъни от местното население както повеляват традициите!

Всичкият петрол на Земята да беше само при тях, полза никаква. Акъл с пари не се купува.

Камилари си бяха, камилари си останаха.Дано по-скоро им свърши петрола и да се захванат пак с камиларство.

Браво бе ДИРНИЦИ . Защо изтрихте ? Кое не беше по правилата ? Да ви имам и БЕЗПАРТИЙНАТА медия .

А проститутките там всичките са женени за клиентите си ... За всеки един от тях... А един мърмот завива шоколад