Сър Ричард Брансън идва в България

Една от най-известните и харизматични личности в световния бизнес – сър Ричард Брансън, пристига в България.

Обратно в новината

Коментари - Сър Ричард Брансън идва в България | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Струва ми се голяма измама това идване. Фирма без дейност , регистрирана в кв.Хаджи Димитър. Собственикът и се е оптивал да печели от вино, кафе и т.н. Не знам какви с аму контактите с , но с енадявам Сър Брансън да знае, че ще идва в България. Иначе, ще е грубо .....

Тито, надявам се че ще се видим на зала 1 ... твоят идол ще е ни каже тайната на успеха

даже най големите мошеници ни научиха че лесно може да ни остриже човек. носи ни се славата на прост и щедър народ

Някак леко ми понамирисва, че Брансън е поредният глобален фараон с ексцентрична пирамида. Нещо като Енрон, макар че не е 1:1 аналогията, но подобна оптимистична истерия. Колега на Илон Мъск - баш измамника.

Вирджин! Ти Мобилтел да видиш ......

за космоса, иначе евала, луд умора няма ...

и какво от това, малоумни бедняци!Аааа, сигурно ще се поотъркате около него, та и на вас господ да даде такова богатство?

Абе интересен човек е, ама ако това са цените на билетите - няма начин да ги дам:) По-добре да препрочета някоя негова книга или изгледам видео с него.

ТрАмп срещу Брансън ТрАмп: 3,7 млрд Брансън: 5.2 млрд Трамп - фалирал 4 пъти Брансън - фалирал 0 пъти ТрАмп - титла - сульо Брансън - титла - сър ТрАмп - започва с 70 млн капитал Брансън - започва с 2000 капитал

Е, и?! Дай сега: Клинтън с/у Брансън Обама с/у Брансън Меркел... Оланд...

забрави: Годзила срещу Извънземно :)

Вярно бе - много си прав. Тръмп - титла Президент на САЩ. Брансън - титла сър (нещо като носител на орден Стара Планина).

Ще има доста глупаци които ще платят по 500 лв само и само да изтъкнат че са били на светското събитие

Не ми харесва.

Билетите са вече в продажба между 200 и 500 лв., което ми се струва много скъпо за нашия стандарт.

честито да му е: 5000 билета Х 350 лв. (средна цена) = 1 750 000 лв.

С цялото уважение към Брансън и бъдещите му слушатели, но само Господ дава повече отколко иска да получи обратно...

Един мошеник от световна класа идва в България и това е повод за радост. Не е учудващо, че учениците в клас не учат, а се опитват да станат добри мошеници.

Ти да видиш организатора какъв мошеник е !

Заведете го в Джон Атанасово, да види от къде е избягал бащата на бащата на компютъра.

Да дойде с няколко производствени компании в България, за какво ми е иначе! Българинът си има поговорка по случая : Акъл не ща, пари ми дай!

И като няма акъл, дава парите за скъпи коли.

Президент! !!!!!

Ето какво казва един най богатите хора в Англия - Феликс Денис който почина преди 3-4г - за Ричард. "Започнахме горе долу по едно и също време да създаваме бизнеси за да правим пари. По едно време лодките ни бяха паркирани една до друга и сутрин често ме канеше да закусваме заедно. Бързо се научих че зад небрежният му вид и момчешката усмивка се крие голям хитър и използвач. Няколко пъти се намирах в ситуация където аз правя закуската, кафето и му отговарям на телефона, докато той си взимаше душ. Преди дори още да съм се усетил, той вече се опитваше да ме използва. Внимавайте с този човек!"

Не виждам такъв цитат в интернет. От черното ти тефтерче ли е?

sonibvc@gmail.com

Не всичко във Вселената е в интернет. Има неща за които ще трябва да си платиш. Иди в амазон и потърси Феликс Денис. Там има 2-3 негови книги. Написано е в една от тях, която обаче ще трябва да си купиш :-)

Фейк нюз се впусна в действие. :)))) само не разбирам какво е причинил човека на Путя. Сигурно заради совалките му, а? :)))

sonibvc@gmail.com

Хе. Ти къде го удряш, то къде се пука. Путин му се привижда на нещастника :-) Виж горният ми коментар, важи и за тебе.

Феликс Денис "В някои дни просто се изтърколвам от леглото, цопвам в басейна и цял ден пия текила."

sonibvc@gmail.com

Не само това. За 10 години е изхарчил към 100 милиона долара за дрога и жени "по едно време издържах 25 степендианки (проститутки)". Човек от нищото без баща и бедна майка с неколко деца в беден квартал по Лондон, където тоалетната е била на вън. Само и без семейна подкрепа развива/купува/продава над 60 бизнеса и оставят към $1 милярд долара завещани на гора да садят дървета :-)

Една лекция , която с радост ще пропусна :)))))

Много вазелин ще се изкупи по този случай! Много са мераклиите-просяци в България ...