Очертава се ядрото на новия ЕС

Франция, Германия, Испания и Италия са за една нова Европа на различните скорости. Те започнаха подготовка за създаването на бъдещата "диференцирана Европа".

Обратно в новината

Коментари - Очертава се ядрото на новия ЕС | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ами ние доказахме ,че не сме за ЕС-кой вид престъпностт не се практикува у нас?

И ние пак сме дупката извън кавала!

Началото на края! Първа, втора, трета.....дрън! Който крал, крал! Който спал, да не е спал!

Слепи ли сте? Русия спечели войната. В Сирия-реалната война. И с ЕС студената война. Следва изплащане на репарации. И те са Източна Европа отново се връща на Русия. Ако някой си мисли, че има избор..ми не, няма. Особени най-бедните и малките. Някой може ли да внесе яснота за евразийския съюз, към който ще се присъединим? И без глупости, че имаме право да решаваме. Вече са решили вместо нас

то и до сига секи си беше на различна скорос, димек на самотек

Къде е Плевнйо-гьонсурата да ми разкаже за евроаналтическите ценности?

Демек Еврогейски Съюз, ама не точно. Тея били така, другите по-така, а онея били иначе. Да ви мочам на толерастията и еврогейштината.

Аааа, така значи! "Оправиха" булката и чеиза и авансово с обещания за богат, доволен живот, и я изхвърлят преди брака... Обезчестена, употребена, разорена и силно амортизирана! Срамота! А уж били цивилизовани, а то... жалка банда крадци и моше_ници!

Ядрото на новия ЕС е в - САЩ.

Понякога почти злобея , че тези надути държави заслужават да бъдат унищожени от имигрантите си.. Източна Европа трябва да се подкрепяме , за да оцелеем. И кво стана , върнахме се в 89-та. Тогава повярвахме, че ни е виновен СССР, ама сега?

1989 ни фалираха комунистите, а преди това 45 години ни управлява СССР. При комунистите заплатите бяха по 60 долара а пенсиите по 30. Според тебе кой е виновен, извънземните? Има доклад на ЦК на БКП от 1989 в който се казва ясно до какво е довел комунизма. Можеш да ходиш да се надбегваш.

Ти май не четеш най-големите хвалби на твоите фашистки лидери от ФАЩ, ФЕС и НАФТО - навсякъде тръбят че били фалирали комунистическия блок след 45 години икономическа, финансова, военна и всякаква друга хибридна блокада! Така че, ако търсиш виновни за фалита ни тогава - вече знаеш къде да ги намериш!

След като обезлюдиха Източна Европа и я лишиха от перспективи за развитие, се върнаха към старото си ядро.

Прави се смяна на населението в Европа-докато остане ислямо-афиканска био-маса,която лесно се моделира и направлява от рижите "богоизбранни"умници!

това,че живееш в замък ще спре ли няколко хиляди тарамбуки жадни за изкуство да влязат и да се полюбуват на картините и скулптурите ?В Палмира им се нарадваха сега ще се запознаят с Европейските.Другата измишльотина тези новите европейци ги готвели за война с Русия ,а при евентуална война/в която не вярвам/ небостъргачите в лондското сити или франкфурт ще останат ли да стърчат,като гол х...й?

От Милиона влязъл в Германистан миналата 2016г. - 63 ма са почнали работа,останалите 999937 бежковеца продължават три пъти на ден да се дупят към Мека и да гонят дебелите германки в тъмното . Братята на синовете от Сион,вмирисаните на лой,обрязани последователи на епилептика педофил ще започнат да работят на марта в сряда,когато цъфнат налъмите и когато на дъртия Шорош му се вдигне рязаната карабина. Докато не вкарат на лечение в психиатрията дъртата Меркел нито един чалмалия няма да си развали хатъра. Българи и тука ли искате да стане Германистан??? Ако имате тикви вместо глави кой ви е виновен??

И като си помисля само с каква пяна на уста нашите елити-гербовани изпълняват всяко едно малоумно указание на всяко едно надуто чиновниче от Брюксел,се сещам за една футболна квалификация-евроидиоти

Руснаците не ни третираха по тоя начин, бяха отношения на взаимно уважение и доверие, Друго са западноевропейските лицемери - втора скорост означава, че ни имат за второ качество хора. Колкото по скоро излезем от ЕС толкова по-добре. Най-голямата загуба ще бъде свободното придвижване на хората. Ще го преживеем. Но поне ще имаме достойнство.

ще имаме, ако излезем от ЕС. Б-я няма да бъде васална, а отново ще е независима държава и сама ще решава и избира с кого да има двустранни взаимоизгодни икономически, търговски,културни и пр. взаимоотношния! Няма да бъде заставена да играе по чужда свирка отвън, няма да бъде запратена и "затискана" във ъгъла на глобалисти!

Корни, крайно време е да изкарате на светло условията по Договора, който подписа твоята партия - БСП, в съставана тройната Коалиция. Доколкото си споням за Първанов това беше "най-перфектния договор за България", Станишев още се бие в гърдите, Герджиков и той. КАКВИ СА УСЛОВИЯТА при които вие - НДСВ, БСП и ДПС ни продадохте в робство - И ДОСЕГА е ТАЙНА. Защо се правиш на луда, че си възмутена от ЕС - НЕ ПОДЦЕНЯВАЙ НАРОДА, той помни.

Не беше ли Куневица тази която води преговорите за влизане в EU-то? Не беше ли тя която постоянно говори колко са важни европейските ценности?

отговаря за чужди действия на Кунева и предишните?...Ако Нинова бъде избрана и ако Законът позволява, би могла да коригира... Иначе си прав: условията в "перфектния договор" трябва да бъдат разсекретени за обществото и ако се установят виновни ... да си понесат последствията!

ЕС е създаден за да може сащ да контролира демек командва Европа но той се разпада

С недоразумение като Радефф и евентуално Нинова се очертават и изходни визи...

Добре де, след 4-5 години ще си изберете Цеца и Боко, огава всичко пак ще се оправи. Нали?

:)Без да чета статията,гледайки тези на снимката съм сигурен,че ядрото ще се пръстне.А щом изригне ядрото какво остава за обвивката или за системата изградена от ядрото

Нищо ново, в антропологията от десетилетия използват термина "различните часовници", за да отразят различната скорост, с която се развиват европейските народи за последните няколко века.

Тези провалени ръководители на държави, които са на ръба на фалита, приличат ли ви на "ядро" или изобщо на нещо смислено! На мен не ми вдъхват никакво доверие! Ако съществуваше проект за Европа на няколко скорости или изобщо за някакво политическо обединение, то той трябваше да е разписан, съответно да може да бъде прочетен! Но това няма как да стане, защото такъв не съществува! Притеснява ме, да не би фиаското на политическия проект да доведе до разпад на икономическия, който все още е жизнеспособен и е истинската същност на ЕС!

никои не ни е виновен нито длъжен за нещо ...

Напротив, цяла западна Европа ни е длъжна, защото ни разрушиха подредената до 89г къщичка.

За подреденото затворче ли говориш? Няма го вече, уважаеми КГБ, Люблянка удари кепенците. Плачи.

симо

Колата на ЕС е с модифицирана скоростна кутия--има и EXIT./плагиатство от Комарницки/

Колко са нагли тия типове! Говорят за единство, а работят за разединяване! Айде, да печели във Франция Льо Пен и да пускаме кепенците на това раково образование, наречено ЕС (в тоя му вид)! И само за сведение на тези, които пак ще видят Путин и Русия в това писание! Хората, започнали да работят за ЕС НИКОГА не са говорили за подобни идиотски неща, както наследниците им в тези 4-ри страни! И всеки може да го види това в музея на ЕС в седалището му в Брюксел! Но или ония хора са били много по-умни от сегашните дебилни и некадърни европейски вождове, или са имали друг, по-висок морал и истинска ценностна система!!! За наше най-голямо съжаление!

това го правят за да не спечели ле пен !!! помислете и ще видите логиката

Когато в началото на Втората световна война попитали Чърчил, "кой ще спечели войната",той отговорил с тънка усмивка ,"Господа ,нека изчакаме да видим България към кого ще се присъедини".Та ние бастисахме Османската империя ,два германски райха , Съветския съюз, Варшавския договор , СИВ,та едини ЕС и НАТО ще ни се опрат??Само за десет години и вече се чувствува нашето влияние

И според твоята приказка за Чърчил с отговорът на въпроса-КОЙ ще спечели войната.Къде е България и каква и е ролята в неговото пророчество?Или по точно в коя фаза на войната е имал в предид участието на България

Ами написал съм "в началото", а иначе България се присъединява към оста на 1.03.1941г.На основата на формалната логика , тогава това е станало преди това,най-вероятно есента на 1940, щом това е толкова важно за вас,но какво е обядвал този ден Чърчил няма как да ви кажа

джуджетата от ЕС щели да поправят скоростната кутия на евроджуждето ЕС.Само да побързат че вече официално станаха ислямски халифат където се живеве по законите а шериата.

Запазете спокойствие и демонстрирайте самочувствие, дори арогантност, дори вулгарност. Да ти го начукаме, госпожо високоскоростна Европа, в кръвта, в синята европейската. Малки сме, бедни сме и с какви ли не малформации по европейско рождение, но поне горди можем да бъдем. Иначе ще е обикновен човешки позор да сме най-страхливите и в без това толкова страхливия Европейски съюз. Обуздайте първоначалния хленч г-жо Европа, на коя скорост ни оставяш и как ще я караме занапред. На високомерието трябва да се отговори с гордост, на пренебрежието - с презрение, на рафинирания цинизъм с балканска псувня. Ако не го направим, ще си останем човешко месо, работна ръка, пазарна ниша за преоценена стока. И никой няма да ни засвидетелства уважение, след като самите ние нямаме потребност от него. Сами сме приели и ката ден си повтаряме, че сме незначителни, окъсани и увредени, че един живот няма да ни стигне, за да включим на най-висока предавка. Нека други да карат европейския влак това не е пропусната възможност за нас. Но в никакъв случай не трябва да бъде и възможност за ново унижение. На политкоректен език може и да се нарича Европа на две скорости, но на жаргон звучи като от днес ние, самопровъзгласената европейска аристокрация, ще управляваме влака и ще казваме кое как да става по време на пътуването. Всички останали сте НИКОИ и никога не трябва да го забравяте.

Те затова са се събирали четиримата братя по "оръжие"(дългове) във Версай да обсъдят сриване на еврото€ и да се спасят от държавните си фалити и в тази ситуация в която се намират не им дреме за ЕС, обаче ще изкарат както винаги някой друг виновен, ееей стари кримки са това, обиграни измамници, маймуни и половина(особено двамата от пред на снимката)! Повече от ясно е, че кроят заговор и, че на България никой няма да каже кога са планували да сринат еврото€ за да не се срине и нашия лев който е вързан за него със валутен борд! Някой да ми каже кога в нашата история сме били в съюз с Германия и той да не довел да трагедии и необратими загуби и щети за България?! ...ама нали казват старите хора : "Mечката се бори до три пъти!"

Испания е избрана защото по статистика може да произведе по голям вътрешен продукт друг е въпроса как тя го пилее този продукт.Полша не я предпочитат защото тя умело защитава интересите си ине се поддава на натиск.И когато се налага умее да извива ръце.

Хубав момент избирателите на БСП да попитат Корнелия тя лично на КАКВА СКОРОСТ би подкарала България ако успее да спечели изборите и стане Премиер?При тях по спомени знаеме че СКОРОСТА е висока и обикновенно ни завежда към ПРОПАСТ.Добри би било до попитат ЛЕТЕЦА РАДЕВ със каква СКОРОСТ занапред ще се движи БЪЛГАРСКИЯ САМОЛЕТ и към коя ПОСОКА ще върви?

Германските проблеми не са проблемите на Европа. Германия отново вкара Европа и целия ЕС в задънена улица,без надежда и в колапс. Германия води Европа към опустошение, тази истина един ден ще лъсне , но ще бъде късно

Hова Европа=Германия=HİTLER...............Hова Европа=Германия=HİTLER..

Някои питат ще има ли Южен поток ами би могло ако някой прояви интересЗасега такъв няма и в близко бъдеще няма индикаций да има.Абе с една дума всички сме за Европа но някои сме по така авие другите ще почакате ...Когато му дойде времето Вервайте!

НО ПРИ УСЛОВИЕ КАКТО ОБЕЩА:ДА ИЗГОНИ ОТ ЕВРОПА ВСИЧКИ ДИЗЕЛОВИ И БЕНЗИНОВИ ДВИГАТЕЛИ ДО 2020Г.

Евро-Гейски-Боклуци !!!

Защо ли ми се струва, че този финт с коляното всъщност е нещо като превантивна мярка за разпадането на ЕС? Изпреварващ удар един вид? Иначе би било адски неловко за тези от снимката да признаят, че да довели Европа да пълен колапс. Особено гордата арийка. Няма да има повече екзити. Няма да има от какво да се излиза. Всяко едно действие на някоя държава занапред ще бъде демонстрация на принадлежност към ЕС или обратното. Отговорността си остава на отделните страни. Хитрооо! Тогава, ако някой следва националните си интереси в някой сфера, например енергетиката, и, не дай си Боже, настъпи немските интереси, ще бъде обявен за втори ешелон европеец. Даа, предстои възраждането на отдел "Пропаганда и агитация". А израсна поколение, което не си представя друг път, освен европейския официоз. Очаквам все повече НПО-та и натиск отвътре върху националните правителства. И в резултат - същото командорене от Германия, само че нейните ръчички ще са чисти. "Сам дойдох" - това ще пише на Европейския парламент. Хм.

Дир.бг,на 9 март 1985 година е осъществен най-големият железопътен атентат в българската история. Загиват 7 души - 3 деца и 4 жени,нещо по темата?

На същите тези атентатори днес има паметник. И най-лошото е, че има "българи "които са съмишленици на наследниците на тези изроди.

Вижте външните държавни дългове на "ядрото"-Франция, Германия, Испания и Италия на една "нова" провалена Европа(личен пример- "не правете като нас за да не я забатачите така!) Задлъжнялост(обща) ЕС (държавите в еврозона€) : 52 000 000 000 000 $ (трлн. долара) "Голямата четворка"- Германия 4 713 000 000 000 $ Франция 4 698 000 000 000 $ Италия 2 223 000 000 000 $ Испания 2 166 000 000 000 $ И четирите са пред държавен фалит! Германия си прибра златото от "мвф" и е започнала тайно да печати марки! Вижте и това : Задлъжнялост ЕС на държавите от €-"зоната на здрача": 52 000 000 000 000 $ (трлн. долара)

Те затова са се събирали четиримата братя по "оръже"(дългове) да обсъдят сриване на еврото€ и да се спасят от фалита! Повече от ясно е, че кроят заговор и, че на България никой няма да каже кога са планували да сринат еврото€ за да не се срине и нашия лев който е вързан за него със валутен борд!

Ние хубаво ще избираме от менюто, ама те ще определят манджите и ще им слагат цените! Ще има ли в менюто ЮП? Ядрена енергетика? Самостоятелна външна политика? Или това ще е гурме менюто, достъпно само за богатите?

Когато корабът "Титаник" е потъвал, различните класи пасажери също са се движили на различни скорости. Едни са ползвали спасителните лодки, други поясите, а трета класа са ги заключвали, понеже нямало за тях лодки и пояси. И през цялото време оркестърът е свирил бодри парчета, също като нашите медии сега...............Кофти номер ,братя и сестри

Тези дебили вместо да правят Европа на две скорости да поставят ултиматум на нашите дебили и подобните им в другите страни "или стигате за еди колко си време нашето ниво" или вън от ЕС. Само така ще се оправят нещата и яко гонене до дупка за корупция, престъпност, развитие и пр.!

егати и ядрото! нито един от тях няма да остане на поста си тази година!

суек? За държави се говори....ядро от държави! Пффууу да те ........недоклатен

Тия практически закриха ЕС! Очаква се официално ЕС да бъде разпуснат, всички договори отменени и всички политики спрени. Заявлението за Европа на различни скорости противоречи на всички сключени договори, на този от Маастрихт, Лисабон и т.н. Те знаят това прекрасно. Основните виновници за разтурянето на съюза са двамата мушмороци начело, от снимката. Направиха всичко възможно да затрият Европа, особено активна беше комсомолката от ГДР Меркелица! Сега ние да му мислим, дето възлагахме толкова надежди и така послушно изпълнявахме всички прищевки на "големите"!

Преди да им пратим т.н. бежанци, които те поканиха.

" "Мой последен дълг е да сторя всичко, за да не поеме Франция такава тежка отговорност", УМИРА ЛИ ИЛИ Е УМРЕЛ ОЛАНД ? ? НАЙ ПОСЛЕ ЩЕ Е ПО ДОБРЕ ЗА ЦЯЛА ФРАНЦИЯ. МИР НА ПРАХЪТ МУ! ДАНО ДА ГО ЗАМЕСТИ ЛЬО ПЕН.

Това на снимката са малка част от хората, които трябва да бъдат разстреляни без съд и присъда заради съсипването на Европа.

Тебе пък к'во изобщо те боли за Европа? Вземай си чемоданчика и се скривай в дупката си в Масква. Ама щот' много е лоша Европа, затова всичките синчета и щерки на олигарсите са там. Айде у лево...

Ето един типичен пример за еврогейски неграмотник, Москва също се намира в Европа.

"когато източноевропейските държави отказаха да изпълняват общото решение за разпределение на бежанците"...Хем решението било общо, хем не искали да го изпълняват? Е значи няма как да е било общо, а е било на тия, които напълниха Европа с шалвари, и ни набутаха в санкционно, военно, мигрантско блато!

Келеш,не го трийй И кво сега,вече нема да има мониторинг и другарите ше си ни ... майката както те си знаат...Но когато популацията в една територия е съставена от 97% ТЪПИ ... и само 3% хора,е така.Има документ за това който беше издаден преди 3 месеца гат беха изборите.Има такива документи като този или пък като така наречения "полегнал полицай" по улиците на софия.С него се удостоверява че тези които управляват автомобили в софия са ИДИОТИ.Защото те не могат да ЗАПОМНАТ ЧЕ МАКСИМАЛНАТА СКОРОСТ В ГРАДА Е 40КМ.Така стоят нещата тъпи БГ ...

Очерта се ядрото от политически трупове ?

И сега трябва да определят кои държави ще бъдат използвани като ляв педал в този автомобил с марка ЕС :-)