Бялото мече Фриц почина (снимки)

Берлинското мече е починало в понеделник вечерта от чернодробно възпаление.

Обратно в новината

Коментари - Бялото мече Фриц почина (снимки) | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Защо не сложиха на мечето едно звучно немско име като Мюмюн, Ахмед или Шукри, какви са тези свободни съчинения-Фриц.

в джакузи, щяха да му изкарат всичките болести.

Човешката дейност особено на западноевропейците унищожава природата. Какво са направили в Индонезия и Малазия. Унищожили са джунглите, за да насадят палми и да произвеждат отровното палмово масло. Унищожили природната среда на маймуните и други животни, а сега лицемерно ги спасяват. Германия с техния ЗОО в центъра на Берлин са направо ужасни лицемери. Колко пари са получили от предишното меченце Кнут. Играчки, картички какво ли не. Измъчили животинчето с постоянни тълпи хора. И какво гледа тяхната партия на зелените?

Хранели са го с храна 2-ро качество предназначена за продажба в магазините на Кауфланд и Лидл в България.

Еми на това мече мястото му е на северния полюс в снега. По миналата година бях във Виена и в зоопарка там гледах една бяла мечка. Ами тя беше една изпосталяла и само обикаляше в кръг, като луда. Тези животни не са за клетка, колкото и голяма и обурудвана да е. Те искат десетки километри естествен хабитат.

Така е, стотици хиляди километри искат хАбИтат. Ма тогаз що ходите да давате пари на тези изкуствени хабитати като сте толкова против?

Къде на северният полюс има мечки? Сняг ли да ядат. Трай си като си тап

зоологическите градини са отживелица и безмислие. вместо да плащаме за тяхната издръжка последсвом бюджети и билети, по-добре е дадем тези пари за опазването на животните в естествената им среда. Аз всъщност не мога да повярвам, че в Европа все още има тази тъпота и всичките био - еко - хипстери продължават да водят децата си там.

jingiby

Как може едно малко мече, което бозае мляко и пие вода, да получи чернодробно възпаление. Това да не е дърт алкохолик? Или е отровено умишлено, или са му давани по немарливост лекарства в дози, които са го уморили. Според мен смъртта му е резултат на човешка намеса...

объркали са храната.... дали са му такава предзнадзначена за БГ

абе журналята - я да си оправите статията - що за българска дума е Тиерпарк ... кой ви даде на вас клавиатури да се изявявате?

както ти се казваш Мулю, така и в Германия това се нарича Тиерпарк Или да Стара Загора да му казват Дърто Предбалкание, левак.

FuckTheEU

Сега да вземат пример от скандинавците и да устроят публична дисекция на мечето пред дечицата.

Изрод! Теб да те дисектират, мършо!!!!

какво го обиждаш! Дебил! Човека казва истината! От която може и да боли! Ония европедали наистина нарочно умъртвиха и направиха дисекция на жираф ли на какво беше там.....За да образовали малките дечица!

Жалко за мечето :(

жалко за мечето, но ми много по-жал за децата, които умират в България!!!!

За другите деца, дето не умират, за тях не ти ли е жал? Тези, които умират малки, умират ангели, ами другите?

селекционирането на бели тигри. Какви малформации, страдания и смърт. Германците са си уроди.

Какви тигри бе идиот, това е МЕЧКА. И никой не ги селектира.

кой казва че това не е мечка?

"Тиерпарк" да се чете зоологическа градина нали?! Ама по-добре е например учителки по руски език и нереализирали се директорки да стават кметове - пример Крадлива Йорданка.

джаф, джаф! най-добре е малограмотни каманистически утрепки, учили на запад, завладяли частния и държавен бизнес да ни аправляват, нали, джаф джаф?

Никое диво животно не може да живее в клетка. Природата е създала този върховен хищник да живее и ловува сред полярни ледове. А хората го превръщат в забавление и играчка. Жалко за хубавата животинка.

А защо въобще не забранят зоопарките? Нали е много добри германците. Преди 15 години бях в Берлин и за малко влязох в ЗОО. Беше ми толкова мъчно, когато в павилион за маймуни зад едно дебело стъкло изведнъж видях огромна горила. Сидеше сама и тъжно гледаше. Тези европейци нали уж са много обичат животните, а животните трябва да живеят в гори, джунгли и т.н. Сега уморили са бялото мече. И са толкова им тъжно!

Хахахахахахаха! И децата гладен! Германецо лош, ЛОШ! Хахахахахахахахаха

а ти - прост, прост!

Е друго си е да си маймуна или мечка в руски цирк!!!

Че то кажи го не останаха - гори, джунгли, сеч до дупка, требене на животни до дупка, било защото ядат добитъка, било за слонова кост, за трофеи и какво ли не щеш ...

И клиниката на Гооглетранслейт не е успяла да спаси мозъчната дейност на родните безродници - дирниците.

трябваше да му сложат руско име, като на родителите- с мама мечка Тоня и татко мечок Володя, щеше да му подхожда да е мечето Федя, а не Фриц, щеше да има здрав черен дроб, да лочи водка и препарат за вани, без проблем

Спрете се ве, свине! Отразете нещо положително, вашото мами!

"В конкурса участваха есета от цяла България колкото от София и от големите градове, толкова и от по-малките населените места. А в тези есета усетих една съвсем различна картина на това поколение чувствителни, търсещи, раними, трезви, интуитивни и най-вече деца със заряд, с творческа енергия, с оптимизъм, с радост от живота. През цялото време докато четях, си мислех как е възможно от такива мрачни и намусени родители, каквито сме повечето българи, да се раждат такива светли, заредени с оптимизъм и радост деца" !

Добър старт, но не виждам подобни статии в топ новините на дир-а. Блъснати, застерляни, заклани, завист, омраза, злоба, злоба, злоба...

Това животинче не може да живее при наши условия. Чел съм, че получават топлинен удар при повече от +10 целзия. Жалко за мечето.

баш от прегряване е умряло, ш'знаиш!

Малка душица.

Лелее ако беше в някой БГзоопарк какъв рев щеше да има тука.ИДИОТИ БОКЛУЦИ ИЗРОДИ.....Ама нали е в Германия само жалко Да ва еба в продажните жалки капути.ДИР а много мухльовци пишат под статиите ви.

А руската мечка кога?

На путкин ден!!!!!!!!!!

Руския медведь е джентелмен - ще те отстъпи място

руският мечок оправя на маика ти отверстията, плъх тролски..

Споко, Щерефф, няма да го доживееш!

Първо да изяде КРАВАТА па тогава

Случило се е защото името му не съответства на днешната немска действителност - трябвало мечето да е Мехмед или Исмаил.

ТОЛКОВА Е ТКЪЖНО......... МИЛОТО БЕЗКРАЙНО МИ Е ТЕЖКО.........ЖАЛКО МИЛОТО СЪЩЕСТВО......

Пий си валидола че ще се гътнеш от лигавене

много тъжна новина.

Човеците отказват да приемат факта,че немогат да контролират каквото им се иска в света. Просто природата е създала същества, които немогат да бъдат изтръгвани от техния свят и насаждани в този, който човека им сътворява.

Много натъжаваща новина! Покой за душичката и светлина за Мечето Фриц!

А мечето било ли е кръстено?

Много тъжно, жалко за мечето...

Душичка мила!

dimka

Просто тези животни,както и много други, не са създадени да се раждат и живеят в клетки!

Никое животно не е създадено да живее в клетка!!!

Много, много жалко!