Кошмарът на една българка в Германия

"Шпигел" разказва разтърсващата история на българката Цана: тя заминава за Германия и години наред е принуждавана да проституира.

Обратно в новината

Коментари - Кошмарът на една българка в Германия | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Аз пък мислех, че терминал 2 е решението.

Трогателна циганска история, бъкана с невероятни измислици. Немците може и да повярват, те и без това живеят във виртуалността. На нас не минават тия лакардии.

ти сигурно си замесен и отричаш. нищо, прокуратурата ще ви изкара кирливите ризи и ще ви натика в пандиза, където ви е мястото.

ТОЯ ПЪТ ЦВИГЕЛ УДАРИ ДОЙЧЕ ЗЕЛЕ "ТЪЖНАТА ИСТОРИЯ НА ЕДНА БЪЛГАРСКА АРИЙКА" :)) .... САМО ДЕТО ТАЯ НЕ Е БЪЛГАРКА .... НЕ СЪМ ЧУЛ И ВИДЯЛ БЪЛГАРКА ИЛИ БЪЛГАРИН ДА ИМА ПО 5 ДЕЦА В СЕМЕЙСТВО (ИМАЛА ОЩЕ ЧЕТИРИ БРАТЯ И СЕСТРИ) ...... ТВА Е 1 НА 100 000 :))) ... ... А АКО БЕШЕ ВЯРНО , БЪЛГАРИТЕ ДА СТЕ 20 МИЛИОНА , А НЕ 6 МИЛИОНА :)))

Тази "трогателна" история намирисва на измислица на 80%.Че била проституирала - вярвам,но че тя нямала възможност да се измъкне толкова години е чиста лъжа.Занимавала се от любов към "професия". Лесни пари и животинска потребност.Психолозите казват,че голям процент от пеперудките обичат разврат, но се правят на принуждавани и унижавани.

Хубаво е да се върне смъртното наказание и сводничеството да бъде наказвано с обесване.Така тия животни ще бъдат премахнати от обществото.Проституцията трябва да бъде сведена до минимум и една жена трябва да има възможност на достоен живот.Всичко останало е Содом и Гомор.

КОЙ ИМАШЕ ПО 5 ДЕЦА ПРЕДИ ПРОМЕНИТЕ? - МАН-ГА-СА-РИ-ТЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

...чупеше ни ръцете и краката... Много яко изказване като се има предвид че в конкретния случай женските ръце и крака са необходими ...ами какво да кажеш - ЖУРНАЛИСТИ?!

И като научила немски животът и потръгнал... Само не разбрах що е спрела да пише стихове. Може би, затова щото е чекала да научи немски, знам ли що... Дойче, я земете публикувайте от нейните стихотворения, нема само ваште да четеме!

Да вЕрвам ли ?

гуем срам за немчугити!! за толкоз население има поне 250 000 простетутки ! хама не си признават !!

Най-обичам българите като се срамуват от нещо да кажат, че то това са били цигани. Мнозинството БГ проститутки в чужбина НЕ са циганки, а бели българки. Пък циганка на 13г да пише стихотворения досега не съм видял.

БРЦК

Не е циганка. Помачка е. Сводника е турчин.

На колко си години? Дума помачка няма, има помакиня.

Тук става въпрос за цигански културни особености, но поради политическа коректност всичко е замазано.

Как е дошло името Цана? от неграмотен превод на автора. Най вероятно се казва Жана . В паспорта е записано с латрински букви ZANA , но на немски се чете Цана хаха и така немския автор я кръстил Цана после преписано така и на български защото редакторите нямат обща култура. А иначе "германеца" дето е правил разследването се казва РОЗХАН (чисто турско име) , най вероятно и нашата Цана е турскоговоряща циганка от (малко градче в южна България) Нова Загора (там са най много турските цигани - гюпци ) и по тази линия се познава с РОЗХАН който вероятно и е бил и клиент а после решил да си изкара парите дето е дал за секс чрез тази статия за Дойче Веле. Садиста сводник е също турчин (не е български турчин) те имат най силни връзки с полицията в Геррмания.

С "DW" статията и съдържанието и се изчерпват=боза на квадрат.

Такива Цани и Цанки , ''прославят'' България по света . Когато им изнася , ромите се представят за ''българи'' ,когато не им изнася , са ''роми'' ,.....А ВЕЧЕ ИМА И ТРЕТА ВЕРСИЯ , МОГАТ ДА СЕ ПРЕДСТАВЯТ И ЗА МЮСУЛМАНКИ .... И етносЪ проваля възходът на България , както и политиците и управниците ни , ОТ ЕДНА ПОРОДА Съ.

Това, което на властващите в балХар не им изнася дапризнаят е колко много български деца бяха подмамени и експлоатирани по чужбината като плът за продажба. Правителството просто не желае дасе занимава с тях. Циганите ама масово зарибяват българки и то бели, хубави, образовани и говорещи езици българки, да проституират и да носят пари. Голяма част от бизнеса е изцяло основан на бели и дори руси българки. Безсмислено е да спорите, идете в първия дом за проституция и вижте момичетата там. Циганките са на Околовръстното и на друга тарифа. Масово българки биват изнсяни в чужбина и носят огромни приходи. Отворете си очите, крайно време е. Вижте фактите. Осъзнайте се. Не изключвам варианта и ваште дъщери да го правят за пари, и затова да криете. Не бих се учудила, нагледала съм се на проситуиращи българки и в страната, и в чужбина.

Пи ли си хапчетата днес, лелко? да не би да се припозна в статията? Нали само бълваш простотии колко си добре в УК, а киснеш по БГ форуми. Пиши в УК-ски докато сабърсваш някоя маса в някой пъб. Ама понеже си стара сигурно и за това не ставаш.

Цана или Жана в крайна сметка? С четирима братя и сестри е точно българка, как не! Че и ги довела, щото си намерила работа! Толкова платена, че да ги храни. Абе, вие от DW съвсем идиоти ли сте? Или целта е видиотяването на населението?

цана или жана си е чиста циганка - довела цялото котило, отишла в социалните и е казала, че иска да си намери работа и да издържка онези нейните, дето досега само са крали - от социалната служба им плащат жилището/ако са регистрирани на адрес в германия повече от шест месеца/ и получават помощи за да могат да си посрешнат нуждите - всички цигани се борят да не работят, а да получават помощи - условието е да учат език, тогава казват, че им е трудно и се влачат с години по курсове и училища - все им е трудно,все нещо им пречи, стресирани са и тръгват по психиатри, защото са здравно осигурени - работещ циганин не съм видял в германия - всички си търсят правата за да не работят и съчиняват какви ли не истории - не вярвам нито една дума от изповедта на тази жана или цана - такива като нея ни излагат по света, затова нямаме авторитет като нация и не ни уважават никъде - да не говорим, че и нашите псевдо политици се надпреварват с циганите да ни излагат с простотиите си по света

"Българката обаче продължава да проституира още няколко години. Този път без сутеньор" Дотук с глупостите за "подлъганата девственица". Джубрето си е отишло да "работи".

Пак словесен дрисък от велето :)))) В тая ''статия" единственото вярно е името на " автора " и то не на 100%.

TIREX

Не ми е жал. винаги е можела да избяга но лесни $ са това...клиенти с а и били и полицаи...и после пак заработвала.. 40 клиенти на ден?! тая д а не е била на гришу гаджето че да са толкова?

уффф, изповедта на една куха лейка кога? докога ще търпим словесната проституция в дир?

БРЦК

Когато се легализира проституцията в БГ - тия 'истории' ще изчезнат. В момента мафията печели милиарди щото е незаконно и жените ги е страх от ченгетата и от затвор. Затова и няма да се легализира 'бизнеса' - мафията ще загуби много пари! А мафията си има държава и решава какво да става!

С други думи дай да им изперем парите на мафиотите и да ги направим почтени търговци на плът. Няма по-евтина пералня от законната. Мафията си има държава за това си прав.

БРЦК

Не знаеш какво говориш. Нелегални пари няма как да изпереш с легализиране на проституцията. Парите от проституция се перат по казина и оффшорки. Когато се легализира проституцията - мафията ще спре да се занимава с тоя бизнес и ще стане бизнес като всеки друг. Мафията с легален бизнес не се занимава. Но тук хората са прекалено глупави и закостенели за да го разберът. Сводник/мафията няма как да вземе 80% от оборота на проститутката ако бизнеса е легален! Парите ще си останат за нея, даже ще има и % за държавата - дали ще е ДДС дали ще е друг данък, варианти има много !!!

БРЦК

ПС. Ако мафията искаше, мислиш ли ,че нямаше да легализира проституцията? Наивник. Всеки разумен човек ще ти каже ,че ако проституцията е легална - мафията ще загуби много пари. По различни оценки , за БГ цумата е 5 милиарда $ на година. Сметни си сам за толкова пари колко депутати може да си купиш!

Ми, първо и основно - тя е влязла нелегално и няма защо да е очаквала нещо по-добро от престъпниците, с които се е вързала. Ако написаното беше вярно, "сичкото" български проститутки щеше да се изнесе в Германия. Доброволно. Щото за 2-3 години, дори и да дават по 50% от доходите - на сводници и т.н. щяха да станат милионерки в евро. Сметките: 1. 30-40 клиента на ден (ако смятаме, че е "изразходвала" по 4 часа на денонощие за сън, храна и тоалетна) означава по 2 клиенти на час. Откровено - не го вярвам. 2. При такова натоварване и при средна цена за Германия от 50 евро на сеанс, тя трябва да е изкарвала по около над 700 000 евро на година. Това вярва ли го някой? 3. Има ли жена, която да е способна да издържи на по 10-11 000 сеанса на година и така - години наред? И да е търсена и нормална? Това е абсурдно.

Цените са ти верни,но става дума за парите на сводника-тя разбира се няма как да обере повече от ....%

20-30 клиента на ден не са ненормални цифри за една проститутка. Математиката ви е правилна, но парите никога не остават при нея. Хубави пари се правят от проституция, питай хората, които го държат тоя бизнес. Затова има и побоища и наркотици и психологически тормоз и т.н., защото нормален човек не може да издържи на това, а трябва да се "пречупи" - че никога няма да може да излезе от това, че това заслужава, че сама си е виновна, че за нищо друго не става и т.н. Или свикваш и приемаш това за своя съдба т.е. на парцал или правиш нещо по въпроса, но второто се случва рядко. Просто психиката им е вече разбита.

Циганска история. Където и да отида на запад, мангалите се представят за българи !

мангалка с публикувано стихотворение в софийски вестник преди петнайсетина години!?....престани с опитите си да манипулираш -и 20 пъти да напишеш "цигански истории" никой няма да ти се върже

Това стихотворение виждал ли го е някой? И кой софийски вестник публикува стихотворения? Виж, четиримата братя и сестри определено са показателни.

Цигански истории в немски вестник... няма нищо българско тука, освен може би документ за самоличност, който не заслужава; п.п. сводника най-вероятно и е роднина! и евала на германците, че и от такава отрепка се опитват да направят човек

Тя и Елена Поптодорова има версия ????????? Винаги е могла да избяга. Ама паричките.......

не разбирам мъжете-как е възможно да си с жена,която се е дрогирала,за да не повърне,докато сте заедно и за която си 99,99% сигурен,че го прави,за да не я убият от бой...

ani явно не знаеш,че обикновенно клиентите предлагат дрога / ако нямат тя да купи с/у кинти/Просто се забавляват и плащат за това не мадамата.На момичето ако мислиш ,че е и лесно да гледа нормалните мъже докъде са се докарали та ако трябва и да ги чука вече с колана.

Ани, по време на криза около 7% от жените проституират поне месец. Не ти се е случвала случка и не си оставала гладна. Този случай е малко съмнителен ама както и да е. Да проституира 10 години сама...

въпросът ми не беше защо жените проституират, а как може да правиш секс с жена,която очевидно е отвратена от теб и е стигнала дотам да се дрогира,за да понася действията ти

не ги съжалявам такива. неприятно й било да й подсвиркват, а? и за това ли да й плащат?

има и насила, и не насила, и от двата вида. колкото и пари да печелят, кои нормален мъж би искал дъщеря му да се занимава с това - да задоволява с уста и анус по з0 мъже на ден в различни пози - представете си вашата дъщеря така и какво чувство изпитвате. това е очевидно нещо, което не трябва да го има изобщо.

голям кеф!

Нали ревахте за дИмокрация ?

Проста сметка: по 30 на ден - 10,000 на година. За 10 години - 100, 000. Браво на нея!!!!!! Юнак!!!!!!

а да си чувал за ректален пролапс, изпускане на урина и изпражнения, хпв вирус, локсация на тазобедрени стави - все болести, които се получават от практикуване на тази гнусотия?

дрън дрън

Това е нейната версия. Би трябвало да се чуе и версията на обвиняваните.Иначе всичко това мирише на феминизъм и на женско коварство.В много случаи жени проституират по свое желание, за да решат финансовите си проблеми, а след като напечелят, започват да търсят други виновни, за да напуснат занаята.

А какъв е този "занаят", който не можеш да го напуснеш доброволно? Би ли ми дал друг пример с такъв занаят?

За да напусне "занаята",причина може да бъде както в случая ,е,че иска да учи.Другата по-голяма е да иска да има дете и семейство.На тези години е нормално. Ако се замислите по-развратни от тези певачки по-списанията няма ! Е това са S-класата.

Ако една жена доброволно е решила да проституира е нормално и доброволно да може да спре. Бих разбрал да имаш негативни отношение към жени, които са проституирали - все пак не всеки изповядва християнските ценности за разкаянието и прошката. Ама да защитаваш тезата, че е нормално да принуждаваш жена да проституира , когато е решила да се откаже е това вече не приляга на човек, а не някакво животно.

Е, добре де, нали в Германия проституцията е законна?! Могат ли да те принудят насила, няма ли там институции разни за защита?! Иначе правата на "бежанците" ги пазят яко, че и полицията не може ги озапти...

Законна е и ги пази полицията, но за кои говориш? Те си плащат данъци,осигоровки и.т.н

Разбира се, че могат да те принудят да направиш нещо, независимо дали е законно или не. Като дойде полицията - първо не говориш езика, има преводач. Даже и да говориш езика, кво ще кажеш? Като знаеш кво те чака я там, я тука в БГ ако подадеш сигнал срещу грешните хора. дори и нищо да не рискуваш най-големия въпрос пред тези жени е - а сега накъде? Без образование, често без език, се връщат у нас. Тука никой не ги чака с отворени ръце и след известно време пак се решават да се върнат към "занаята" и хората казват еми, заслужава си го. Законната проститутка е навсякъде курва.

Е, ние българите ли сме виновни, че има неграмотни, които стават проститутки, поради особенностите на етноса???? Хайде стига, преди 1989 г. гимназията беше задължителна, но колко от етноса завършваха гимназия? Виж фактите: За 10 години в Германия тази не е наечила немски......е кучето ми ще научи немски много по-бързо.

Пет деца в семейството. ИСТИНСКИ българи които се борят с отрицателният прираст на нацията, пък такава нещастна съдба. Малко са такива всеотдайни български майки ЮНАШКИ. От този черен живот сигурно всичките са почернели на цвят ;)

има такава кампания-натопи ли сводника, ще я легализират, но след това изпада в немилост, обикновенно бизнеса е контролиран от ченгета, корвите се бият помежду си, за по хубаво място с повече клиенти

Доста съм ходил по проститутки в миналото и няколко пъти в Германия. Имал съм и добри приятелки такива (платоническо, без секс и пари) и никога не съм попадал на такава която да е там насила...то се чуства и си личи когато някоя не иска. Винаги са били целенасочени, хитри и с ясното съзнание че това е техен избор. Не казвам че няма и такива които не искат и го правят насила. Но повечето са жени които съзнателно са в тази професия. От както има хора или дори бих казал, още когато сме били маймуни, е имало жени които са ползвали начина по който природата ни е създала за да си помагат в живота.

и аз познавам няколко които живеят в Берлин и изкарват добри пари.... а като си дойдат в БГ са от високото общество скъпи ресторанти... партита мартита... 5 пари не дават че са дойни крави в Германия даже се хвалят за колко време изкарват това за което се бъхтя цял месец а тази е медийна звезда

sonibvc@gmail.com

:-) Аз знаех една в една държава в централна европа която е била известен модел в БГ. Като разбра че съм българин, си разля чашата с шампанско и започна да ми се моли на никой никога да не казвам. Обърнах я после за близо $3,000 за цяла вечер. Така че може добри пари да изкарат. Двете ми приятелки в тая професия са достигали то $20,000 за уикенд с разни корупмирани бюрократи от централна африка.

браво на теб и сигурно имаш жена и деца, наи-малко си праснал на жена си ерозия на шииката на матката!!!

доста изсмукано от пръстите - като почнеш от името Цана и останалите перипетии. Откъде пък чак толков подробности и въобще... Възприемам го като подигравка на някое мекере с българите и дървеняшки хумор срещу заплащане с цел насаждане на комплекси. Пълна измишльотина - говоря за конкретния случай. Да си гледат техните проститутки и толкова.

да препрочетат и анализират това: "Българката престава да проституира на 27 години. "Не е толкова лесно да оставиш миналото зад себе си. Някои от бившите ми клиенти още ми подсвиркват по улиците. Усещането е много неприятно", разказва Цана пред "Шпигел". Междувременно тя е довела в Германия и семейството си. Четирима ѝ братя и сестри и майка ѝ не знаят, че тя е била проститутка. Но може и да се досещат. Нов живот, нови планове Сега Цана има нови планове. Тя иска да завърши гимназия, а по-късно и да следва в университет. Реалистично ли е това? "Повечето жени, които вече не проституират, работят като неквалифицирани работнички. Като чистачки или в кухнята на някой ресторант", казва Розхан Х. А дали има проститутки, които са започнали да следват? "Много рядко. Но Жана може да успее. Тя е борец, който не изпуска от поглед целите си", казва сътрудничката на Solwodi пред журналистите от "Шпигел". Цана твърдо вярва в себе си. "Ще уча вечер и уикендите. Така направих и с шофьорските курсове", казва тя. След това 30-годишната българка иска да следва социални науки. Целта ѝ е да стане социален работник и да помага на други жени." Хората си рекламират някаква социална служба Solwodi - Цана е събирателен образ и нищо повече от това. Има и вариант да е ромка. Но трудно се връзва с неподозиращите роднини.

Как е дошло името Цана? от неграмотен превод на автора. Най вероятно се казва Жана . В паспорта е записано с латрински букви ZANA , но на немски се чете Цана хаха и така немския автор я кръстил Цана после преписано така и на български защото редакторите нямат обща култура. А иначе "германеца" дето е правил разследването се казва РОЗХАН (чисто турско име) , най вероятно и нашата Цана е турскоговоряща циганка от (малко градче в южна България) Нова Загора (там са най много турските цигани - гюпци ) и по тази линия се познава с РОЗХАН който вероятно и е бил и клиент а после решил да си изкара парите дето е дал за секс чрез тази статия за Дойче Веле. Садиста сводник е също турчин (не е български турчин) те имат най силни връзки с полицията в Геррмания.

Печалното е, че това си е и официалната държавна политика на Германия - политика на "узаконен цинизъм", както пише в един от постовете по-долу, на узаконено сексуално робство и на узаконен геноцид над жените. Много пъти съм бил в Германия и по работа и гостувайки на роднини съм виждал такива зловещи "домове". Една моя роднина се беше изказала по начин - абе остави ги тези, проститутки разни, един вид тези жени не са жертва, а виновници за това явление. Та не се учудвам, защото и общественото мнение е манипулирано доволно в тази насока да възприема това позорно явление като напълно в реда на нещата. Чест прави на такива организации и на жени като тази, че се борят и разкриват истината за такива злодеяния, маскирани като "нормален и законово регламентиран бизнес".

Още по-печалното е подбудата да излезе от статуквото на мизерия и нищета в собствената си държава, в която няма никаква алтернатива и полезен ход освен да рискува и да се нахендри, както много наши сънародници. А нашият цинизъм идва след това, като някой политик излезе и се похвали със статистиката за безработица от 8 % ...... и т.н. ............ На мене Германия ми помогна да оцелея както и на много други българи, на нея също ще помогне да се изправи на крака и да се чувства нормален човек.

Щом това се случва в подредената Германия където уж се спазват законите какво остава за другите страни.

Направо ми се къса сърцето, когато подобни Жани, Цани и не знам какви си мангалки започнат да ни правят на маймуни със сълзливите си истории как са ги принудили да проституират насила! Че те от 10 годишни са вече разтропани като на стар кенеф вратата и са облужили половината катун! И като и така и така го правят, поне пари да изкарват! И как така цяло семейство от 6-7 човека чака заработката на едно непълнолетно момиче? Те да не са сакати? Или малоумни? Ей, много са тъпи и немците като цяло, и немските журналисти в частност, щом подобни лъжливи истории са им в топ новините!!! А иначе не се съмнявам, че всички долнопробни ку.ви имат по няколко подобни истории за пред хората! Иначе са добри и честни момичета, но тежкият живот, видите ли, ги принудил за подобна дейност! Айде нема нужда!

Троле, проституцията е узаконено сексуално робство над жената и то в 21 век. Никоя жена не се ражда проститутка, ясно ли ти е? Твоето мислене е престъпно, а това, което вършиш в този форум си е точно упражняване на най-древния занаят. За гнусни центове си си продал и мозъка и душата на дявола. Нищо добро няма да ти донесе това, но ти преценяваш, животът си е твой.

насила са и набутали наркотиците и тя от мъка почнала да друса....

В много случаи узаконената проституция се нарича"семеен живот". Откакто съществува цивилизацияа има търсене на такива услуги- съответно има и предлагане. Проституцията като цяло е морален проблем на съвременното човечество. Не сме дозряли за по-добър животи затова ни тресат такива катаклизми. От северния до южния полюс по спирала да обикаляте Земята няма да намерите непокварено кътче.

Никой не може да ме убеди,че при днешните милиарди,които се харчат в"борбата"с трафика на хора,наркотиците,отвличанията,не може да се постигне успех.При сегашните техники на проследяване,подслушване,сателитни комуникации,електронна комуникация между Службите по целият Свят.Защо не се получава???? На времето,робството е официално криминализирано в Британската Империя.Един капитан на фрегата,сам,унищожава най-голямото африканско депо за търговия с роби.Този"пазар",никога повече не заработва. Има ли воля-нещата ще се случат. В момента,просто се харчат едни луди пари,а постиженията в тази сфера,са меко казано постни.

Измислена и фалшива статия. Проблемът е факт и не е от вчера. Дали е българка от цигански произход или украинка няма значение. Явно, че тази редакция не уважава слушателите си.

плашите Българките че да не бягат от БГ хахахах.... споко тва що кърви всеки месец и не умира не можете го уплаши....

Мда! В Западноевропейска Германия властва свободната търгоеия с роби от Изтока! Все още!

Цана - мана. Поредния пример как простолюдието трябва да си стои там където му е мястото. Да си бачка кротко и тихо, щото липсата на умствен капацитет, заместен от импулсивните решения вследсвие на празни обещания за дрънкулки и повечко пари винаги довежда до такива резултати! Подобни случай трябва да се изучават в училище от простолюдието за да може да не им идва на акъла да се подвеждат по лесни пари и дрънкулки.

Дали е Цана,Гана или др.,е без значение.Дали е българка,сомалийка,белгийка-също. Гадното е,че в цяла Европа и по целия Свят,процъфтява търговията с хора,жени,деца.Много Служби получават луди пари от данъкоплатците,за да се"борят"с подобни практики.И все не успяват.Жени са принуждавани да проституират.Деца са продавани на приемни семейства.Крадат се хора за донори на органи.Др.,против волята си,стават роби.Не е само в Германия-навсякъде е.Много се говори.Резултатите са слаби.

Съвременното робство! Всеки е роб на някой!Живота е една кратка илюзия в която не всеки има късмета да живее добре.Но е факт,че всеки един ден ще умре.

Сякаш говорят за говедо, а не за човек. НИКОЙ не може да ме убеди, че това не е съзнателен избор. Хората имат глави на раменете си, те са отговорни за всяко свое действие. Просто, на селското момиче му е харесало лекия живот в града, след работата в шивашкото ателие - праскаш дебели германци, имаш парички за дрънкулни, всяка вечер си в бара, не работиш, дрога, цигарки, алкохол, вечен купон... Какво и пречеше да отиде в полицията, можела е да го направи ПО ВСЯКО ВРЕМЕ... или да се премести в друг град, или направо в друга държава... Всъщност, тя го е направила, и НЯКОЛКО ГОДИНИ е продължила да проституира,вече ПО СОБСТВЕНА ВОЛЯ... Не искам да навлизам във финансови детаили, ама колко прави 30Х50 евра за по свирка (осреднено) НА ДЕН, а за 30 дни (тези жени цикъл не ги спира)? А за година? А за няколко години? Май малко повече от едни пари за наем излизат...

от малоумник ли е? Провери каква е системата за да те принудят да станеш проститутка и после пиши глупости тук. Нали първата работа в процедурата е да ти счупят волята и да насадят страх в теб!

Ти верно ли си мислиш, че 40 мъже на вечер са "цигарки, алкохол и седене на бара"??? Богата проститутка видял ли си? Или си мислиш, че то на нея как пак няма да й хареса - хем я таковат, хем пари й дават Пробвай се ти и ни разкажи точно в детайли финансовата част...

да, говедо си. никой няма намерение да те убеждава в нещо. можеш да си мучиш на воля.