Откриха загадъчен долмен в Галилея

Украсен с гравюри загадъчен долмен бе открит в Галилея в северната част на Израел, предадоха Франс прес и БТА.

Обратно в новината

Коментари - Откриха загадъчен долмен в Галилея | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

loyola

Как може да не знаете как са сложили плочата - ами с антигравитатор и телекинеза, не гледате ли "пси фактор" и "досиетата Х"?!

Сега ще излезе че и евреите са българи и си е*а мамата.

Пълен абсурд. Българите вредим само на себе си а евреите на целия свят и то целенасочено. Потърси нещо за планът Калерги и ще разбереш какво имам предвид.

Добре, че откриха в Израел, че да чуем, че и в България имало такъв.

"Нямаме никаква представа как онези, които са изградили долмена, са повдигнали толкова голям товар" ползвали са роби бе...от египет

Само дето не имало тогава още "египет", а и роби не е ясно дали е имало. И ако е имало "египет" и роби, дали е било възможно със средствата, с които са разполагали да вдигнат 50т. каменен блок. Като имаш предвид, че в Баалбек пък има 200т. каменен блок обработен и поставен на място, който със съвременните средства е невъзможно да бъде възпроизведен.

Еми, да се запознаят с труда на д-р Гайд - "Тракийското писмо, декодирано", може да успеят да разчетат знаците. Ако искат, де.

Имало само 1 в България, ами извинвам се знам няколко в Странджа! вземте се разходете малко и не само пи пътищата....

Вероятно не са тъй "украсени" със знаци, освен един.

0 00

Такива долмени има и в България, при това не малко, но никой не се интересува от тях. п.с. чергарското племе описано в Библията никога не е правило подобни структури

нали прескачат решеня на оон, управляват щатите и т.н. колко му е да вдигнат 50 тона... то такава силане се придобива за 1 ден, годинюпражнение требват :д *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.