Ердоган: Германия възражда нацистки практики

Ердоган сравни забраната в Германия на митинги на негови привърженици с "нацистки практики". В Холандия и Австрия обаче също се изказаха за подобна забрана.

Обратно в новината

Коментари - Ердоган: Германия възражда нацистки практики | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Упорито и нагло ,Ердоган продължава да си навира гагата там,където не му е работа ! Крайно време е Европа да свие перките на османците и да натири една част от тях там,откъдето са изпълзяли . Прекалено много свобода им се даде !

"Ердоган: Германия възражда нацистки практики" А ти да не си по различен като възраждаш султанската практика?

Kalin

Ердоган е всичко това в което обвиняваха Кадафи Асад и Хюсеин взети заедно с тази разлика че при онези беше измислени неща а при Ердоган са реални.Ердоган наистина е заплаха за региона и то огромна в пъти по жестока от другите.Ататюрк и неговото дело умряха при него.

на меркел и се иска да възражда идеята за арийската раса

Ако беше така да позлатим германците, ама не е .....

реципроцитета определя отношенията между държавите. Когато министри от европейски страни поискат да говорят по площадите в Турция, тогава турски министри могат да попитат за същото. В момента такава практика няма дори за страни в ЕС.

Германия!-- Германия!--- Германия! Bсички основни изобретения за умъртвяване на хора, започвайки от бойни отровни газове, идват от Германия. Според мен, до края на вековете няма да изкупят тази своя вина и с извинения и признания не става! Сега до какво са ни докарали те? До мизерия. И продължават тази своя подла дейност.

Марш в Турция да се лекуваш. Или по-точно да те "лекуват" анадолците.

лагерите, газовете идват от СССР, а немците се учат от тях !

Демонстрираш своя глупост. Лагер Гулаг е създаден СЛЕД като в България е вече построен първи концентрационен лагер. Тъй да се каже - челен опит. Най-първия лагер е Испания, след което България и Германия. Изостаналата русия се подрежда на 4 място. А циклон, Фосген в Русия не произвеждаха - това всичко е made in Germany

На Германия и другите западни страни им трябват РОБИ. Балканите стават филтър за африканци. По-умните и относително стабилните продължават за Германия, Франция и т.н. Талибаните, главорезите и останалата паплач остава в страни като България. Затова и Меркел каза, че Тиквата е "искал" да се изгради "гореща точка" в България.

Всичките ни главоболия на Балканите от век насам са заради Германия!

Германия=Хитлер-----Германия=Хитлер---Германия=Хитлер

Най-странно е поведението на австрийския канцлер, който иска единение в ЕС и забрана от всички, а същевременно същата власт в Австрия няма нищо против двойственото третиране по отношение на визите за САЩ на граждани на 5 европейски страни. Лицемерно е да се иска единение за едно, а за друго - не.

В 21 век под демокрация не се разбира единствено спечелването на избори. Изборите са само част от демократичното общество. Не се брои за демокрация ако направим честни избори за диктатор. Не и в 21 век. Демокрацията в 21 век задължително върви с това да не се допуска прекалена концентрация на власт в малка група хора. И да ще учим Ердоган и подобни на демокрация. Неговата идеология е всичко друго , но не и демокрация.

Европа иcка още 3 милиона бежанци. Така че Европа вече е клекнала -Ердоган е политик, който взима самостоятелни решения, за разлика от много други, в други държави, на които им диктуват от горе какво да правят.Защо го преизбират толкова пъти, само турския народ може да каже.Явно има за какво. Реджеп Таип Ердоган е велик политик.При него няма етническа толерантност, език на омаразата и екзактност.Има интерес на нацията и държавата.Нашите политици да вземат пример от господин Ердоган

Европа иска - потурите и гастарбайтерите да си налягат парцалите и да спазват правилата, иначе шут към Диарбекир. И не 3 а 30 милиона искат Меркел и мигрантите заедно с такива като тебе, в анадола да си го дишате ердоганчо. Трол смотан

вместо да получи бежанци, Германия може да натири към Турция 3 млн. турци, които живеят в Германия. Тъкмо работните места на турците ще се заемат от бежанци. И какво ще прави тогава Ердоган, ами, не е мислил.

ПРАВИЛНО!!!ТОВА Е ДОЛНОЛИЦЕМЕРИЕ!!!! !Долни двулични номера!! Ама трябва малко да се информираш, за да се ориентирташ правилно! Може и да не харесвам турците, но определено президента им е прав.

турския президент е да се заиграе с много мощен противник. Изпадна напълно от борда.

Турция си помисли за миг че , е Османската Империя и може да диктува своята политика на старите и могъщи Европейски Държави ! Това до добре няма да доведе , само че ние сме между тях и няма Боко Пощаджията да занесе писмото -шега ! Ердоган е много настоятелен и злопаметен , ще гледаме развитието ! Но Партията на Ердоган ДОСТ , много Агресивно започна Предизборната кампания и неговия сол ташак Местан се оля с тези пакети ! Прокуратурата трябва без страх да се намеси и дори да забрани участието на ДОСТ в надпреварата , тази партия е опасна за България !

Ердоган понеже се мисли за много хитър, е решил да удря немците по безумния им комплекс от нацизма. Да де, ама точно па ти - болния османист да коментираш правилата в чужди държави - хайде, по-леко бе, потур! Европа дава признаци на пробуждане именно заради такива тикви като тебе, Меркел и цялата неолибераска измет в Брюксел, които заедно с неандерталската вълна мигранти, все по-често си задават въпроса: На фона на османизма, ислямизма, глобализма и неолиберализма какво всъщност лошо или различно има в нацизма и защо десните партии набират скорост. Та, така че, по-кротко..

Германия!-- Германия!--- Германия! Bсички основни изобретения за умъртвяване на хора, започвайки от бойни отровни газове, идват от Германия. Според мен, до края на вековете няма да изкупят тази своя вина и с извинения и признания не става! Сега до какво са ни докарали те? До мизерия. И продължават тази своя подла дейност.

А кой е създал и прилагал гилотината !!!

Ердоган е същият нещастник като Путин

Tурците не прощават високомерието и пренебрежението на Запада към тях. Който поне малко познава Турция и манталитета на хората там, трябва да е наясно. Можеш да се сбиеш до смърт с турчин, открито и честно и след това да станете приятели. Но да го подритваш и да му въртиш номерца, просто няма да стане.

Колкото и гобям приятел да станеш с турчин, в момента в който в него проговори фанатичната му вяра, смятай, че е готов да ти навреди по всякакви начини на каквито е способен. Или си наивен или си трол, успиващ ни тука с глупости.

ЕС (;Германия; ) иска да контролира Турция, както контролира България, Румъния, Полша. Което няма как да стане

Става дума за организирани според законите на Германия политически прояви в Германия на граждани на Германия. Всъщност сте искали да кажете, че Турция иска да контролира Германия както ... и т.н. ЗАБЕЛЕЖКА: в Турция са забранени политически прояви не само на чужди, но и на турски политически партии

"Германия! Отново ти казвам: първо, трябва да отговаряш за Холокоста. И как изби над 100 хиляди намибийци в Намибия; трябва да дадеш сметка и за това

Ердоган говори и действа съвсем сериозно и отговорно за разлика от много български или немски политици . И най-страшното е че има силата и подкрепата на 90% от турците и на почти всички силни арабски страни и САЩ . Пусне ли сриийците към Европа- тя сама ще се разпадне от вътрешните противоречия - левите и все по надигащите се десни сили . Не изключвам да има и граждански недоволства да не кажа войни в някои страни от ЕС. Това ще разхлаби ЕС и НАТО . А Русия само това чака. !

Немците са най-голямата грешка на Сталин. Ако не беше с такъв мекушав характер и беше направил както Хенри Моргентау е предлагал на Рузвелт - да кастрират всички немци, сега светът щеше да е много по-добро място.

В момента в Турция има 3 млн. сирийски бежанци, те могат да отидат в Европа, могат и пеша да тръгнат......

немците не са длъжни да му устройват срещи с избирателите. Германия е отделна държава с нейните си правила. турците в германия трябва да решат искат ли да са турци или искат да са немци и съответно да си носят полумесеца, щото кръста няма как да го носят.

Вие ни давате уроци по демокрация, а после пречите на минстрите от тази страна да говорят

И тоя взе да се вживява в голям пълководец.

В началото промяната бе за силна президентска република. После забраниха партийте. После плавно преминаване към Султанска република. Накрая думата република просто се обезсмисли, защото Султана стана неограничена форма на управление и пророк на Аллах. Знае ли на къде върви турския народ?

Вярно казва Ердоган паша .Певецът Веселин Маринов е бил нападнат в Германия от скинари преди години. Там той е имал среща с голям германски мениджър."Този нелеп инцидент ми провали срещата с германския продуцент, който ме беше харесал. Нападнаха ме скинари - пияни момчета, боядисани, с ножове и вериги. Обраха ме, взеха ми якето. Не ми се разказва, преживях голям стрес, а тогава трябваше да бъда на тази среща", сподели Веселин Маринов.

СЕКИ СКИНАР, НАРКОМАН И/ИЛИ ИЗВРАТЕНЯК ми става приятел автоматично АКО И КОГАТО ПРОВАЛИ КАРИРЕРАТА НА ВЕСЕЛИН МАРИНОВ.... муяхахахахахахахаха

Голям смях е Ердоган и Пусин да учат Европа на демокрация!?!?

Ердоган е същият нещастник като Путин

ердоганя се вижда като велик държавник със световен авторитет. и как така, се пита тай, неква си германия нема да му ходи по свирката?

Ердоган ефенди многократно е казвал че Хитлер бил готи пич... Сега същият този ла*нар взе да вряка за нацизам щото в Германия има хора които не харесват фашизоидните ислямисти! Общо взето върти си феса и ни се смее на толерастията!

Между другото като става дума за диктатори и Хитлер, за всички от близкото обкръжение на Тръмп е добре известно, че той е горещ почитател на ... Хитлер и дори е държал книгата му Майн Кампф като настолно четиво и е изучавал много внимателно и обстойно и речите му...

Само да попитам, ти чел ли си книгата на Хитлер изнаеш ли за какво става дума в нея изобщо? Че от тази книга чак да се научиш на нацизъм и националсоциализъм? Нещо не ми се вярва да е така, пробвай, прочети малко от малко....

Обаче остават уроците на историята! Когато се разпадна СССР, не Америка - забележете това - не Америка, а една шайка, която я управляваше и в която основна роля играеше Джордж Буш - баща, който бе последователно шеф на ЦРУ, вицепрезидент при Рейгън и след това и президент, се споразумя с върхушката в Москва да й исигури ненаказуемостта за безбройните престъпления и откраднатите богатства и ... ДА ПРОДЪЛЖИ ДА ВЛАСТВА И ДА КРАДЕ! Дори в американския Конгрес тогава гласуваха неколкократно стотици милиони долари помощи за Русия тогава, огромната част от които отидоха в ... РУСКАТА МАФИЯ! И за това имаше разгорещени дискусии сред американски конгресмени, с факти и цифри.... Така благодарение на същите лица и кръгове Америка дълго време, дълги години наливаше пари и в Турция, по 5-6 милиарда долара на година, като формалният повод бяха американските бази там, и това даде много силен тлрасък и на въооръжените сили и армията в Турция, и на икономиката й! Не е зле да се помнят тези неща, да не се забравят, ЗАЩОТО КРУШКАТА ВИНАГИ СИ ИМА ОПАШКА... КОЛКОТО И НЯКОИ ДА УМИРАТ ДА СИ КЪСАТ ОПАШКИТЕ, КОГАТО НАСТАНЕ "ЖЕГА"!

Човек статията е за Ердоган и Германия. Това съвсем ли никакво значение няма за теб? :)))

Глупак, статията НЕ Е за Ердоган и Германия, а ЗА ТОВА, ЧЕ Ердоган ОБВИНЯВА ГЕРМАНИЯ, ЧЕ ВЪЗРАЖДА НАЦИСТКИ ПРАКТИКИ! Ти тъп ли си и не правиш разликата, или да? И възниква въпросът, като Ердоган си позволява тези лъжи и клевети как и защо се стигна дотук и той си позволява да го прави. От тукнататък ако нещо не ти е ясно, няма аз да ти го обяснявам, това едно. И второ - ако коментарът ми не ти се струва по темата - АМИ НЕ ГО ЧЕТИ И КОМЕНТИРАЙ, БЕ ТЪПАК!

На ердоган му е нужен много по-здрав отговор за това , че не може да прави където и каквото си поиска. А меркел отново ще се извинява вместо да си защити държавата. За нашите-въобще да не говорим... Няма и да чуем нещо против такива практики....

Ще ги възражда,агалар и още как....крайно време е - даже е малко късно вече!!! Четвъртият Райх ще дойде съвсем скоро и Аушвиц и другите къмпинги ще заработят отново,за до може всичкия нецивилизован боклук да бъде поставен там,където му е мястото - в ада!!! Zieg Heil

Да заповядат в България тук БСП заедно с генералите са налузили фесове и с гордо свалени потури са в голямото очакване на събитие.

ОТ ДЯДО ВАЗОВ НИ Е ОСТАНАЛО ЧУДЕСНОТО ОПИСАНИЕ : .... ИСЛЯМИСТКИТЕ ОРДИ РЕВАТ "АЛЛАХ" И ПЪЛЗЯТ КЪМ ВРЪХ ШИПКА":))))

Ердоган говори пълни глупости, само защото си е наумил, че може да си прави каквото си поиска навсякъде по света... Същият луд като Путин.

"ТУРЧИН ГЕРМАНЕЦ НЕ МОЖЕ ДА СТАНЕ" ... БЪЛГАРСКА ПОГОВОРКА :))) .... ЧЕРЕПНИТЕ ИМ КУТИИ СА ДРУГИ НА ДОМУЗИТЕ И ТОВА ИМ ПРИТИСКА МОЗЪКА , КОЕТО ПЪК ВОДИ ДО ГРЪХТЕНЕ :))

Ами като са почнали с нацистките практики да преминат и на идеята за арийската нация. Мисля, че мургавите ще са едни от първите потърпевши.

Я си гледай собствената държава Ердогане!

Вие имате ли сирене около главата на хоя?

Що ги няма генерал Радко Димитриев и генерал Климент Бояджиев, да ги пребият пак!?!

германци, турци, ... все племена без които планетата ше бъде по красива и по спокоина. гермаците а по гадни

Съвсем скоро, чичо Ви Ердоган ще ходи да търси девици при педофила. Нито руснаците ще забравят, че им ковна самолета и зод задсе, нито американците, че им се наложи да си махнат ядрените ракетки. Сега се репчи и на немците. Дори във войни руснаци и американци не са били врагове. Само факти. Исторически.

Оглупялите, самовлюбени Европейски лидери се събуждат!Агресията на турската измет ги стресна! Най-после!