Издателите на в. ”Прас Прес”: КОЙ пречи на разпространието?

Според издателите на вестника "Прас прес", голяма част от първия му брой не е достигнала до читателите.

Обратно в новината

Коментари - Издателите на в. ”Прас Прес”: КОЙ пречи на разпространието? | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Прасчо опраска Прас Прес

Днес обикновен вестник крият , утре ще гръмне поредната атомна централа , и простолюдието пак последно ще му се каже . Нищо ново .

Обиколил съм поне 20 Лафки в Ст.Загора и никъде не са доставили повече от една бройка, а някъде няма изобщо доставка. Що за Държава сме?

Питате кой пречи за доставката на вестника ? Толкова ли сте тъпи, че не знаете кой ? Ами, защо не питате "националният дистрибутор" къде са вестниците ? Той, този "дистрибутор", няма ли някаква отговорност ? Или, вие му давате вестниците, а той ги хвърля на боклука ?

този прас-прес.

преди Костов им беше виновен на комунетата, сега Бойко е виновен. Ама що дири Корнелия при Костов - беше дясната му ръка -ха-ха, ама сега ни лук яла ни мирисала, а нейните тролове МЪЛЧА-А-АТ!

Нали Корнелия е човек на КОСТОВ,или си вденал,че май е обратното.Навремето Луканов в последния момент се отказа за назначи Костов за лидер на БСП

Искат тези, които критикуват да им осигурят пласмента, лично Радев да разпореди, или Борисов, или Нинова, кой по-точно?

Поредните тарикати, решили да цоцат пари, без да се трудят! То е най-лесно да правиш драсканици, отколкото да свършиш нещо полезно за държавата си. Затова сме на тоя хал.

Интернет за праспресовци няма ли? Коя година е? Дет се вика и у социланите мрежи може да се публикуват, па ше припечелват нещо от реклама.

в. Прас Прес ? И тия се мислятза нещо, като подобното им ф-ко издание....

А защо не го публикуват безплатно в интернет? Така и така няма да вземат пари.Барем да видим КОЙ се уплаши от смешните карикатури.

а кому е нужен "вестник" които на първа страница , освен заглавието си, има само една грамадна бездарна карикатура , както е видно от фотото???

В България има достатъчно сатирични вестници , където могат да се изявяват, но тези карикатуристи тръгват по пътя на в-к "Шарли Ебдо". Имам опасението, че с бруталните и цинични карикатури, някой от тримата ще "опере пишкира".

Всеки знае, че Националната дистрибуция на печатната ПРЕСА в БГ се държи от 2-3 фирми на Пеевски. КОЙ при това положение ще разпространява в-к ПРАС-ПРЕС?

Защо не го пуснат свободно в интернет? Или тука целта е печалба най-вече? Къде по-голяма свобода на словото, освен в интернет?

Ами то е хубава идея да излезе в електронен вид, но тогава сигурно "Кой" ще намери начин да ги хакне.

Ако създателите на вестника са хитри могат да "ужилят" желаещия като направят следващия тираж 100 000 бройки...

КЗК само това чака, те са от същата черга на жандармите. И сега като започнат едни разследвания, едни съмнения, ще отпраши поне две петилетки...

че сме на незавидно място по свобода на словото. Ей заради такива монополисти.

В кв. "Хаджи Димитър" не намерих и едно място, където да са го продавали! Прилича ми на изземване на броя от засегнати и с власт политически фигури! Дано се самосезират някои органи и открият къде са пачките с вестниците! Ако не, то има и следващи тиражи! Ще се видят на първа страница!

ми тя курнелия не ви плаща да го купуват хората бе! никой няма да го купи. плаща ви да мътите водата още двадесет дни!

Борисов и Пеевски изядоха 90% от вестника,за да не достигне до читателите.Изяждането ознчава ,че Пеевски е закупил 9000 бройки за подпалка на камината си.

Аз пък знам, че хората на Борисов с връзки са намерили един брой за централата на ГЕРБ.

Вестника е изкупен от мене ПРАС.

Много наивно от страна на редакцията. Какво? не са забелязали че се намират в пост комунистическа, мутренска държава ли? Такива издания трябва да се предлагат онлайн с месечни абонаменти.

Ми, то си е ясно - Национална дистрибуция е на Шопара, наричан още Прас. Странното е, че точно издателите на вестник с име "Прас Прес" се надяват на фирма на Прас да го рапространява.

Вярно дали има нещо общо..или тоя вестник не е по поръчка на свинчето делян,както прави с другите вестници като телеграф....

Ми, мисля, че това са първите стъпки на Прас - забива разпространението на вестника и го придобива или го затрива. В двата случая печели.

И как можахте да си оставите най-големият вестникарски разпространител в ръцете на ислямисти, бе?! Племе!

Абе аз искам да се абонирам. Защо няма абонаменти в България?!

Защото няма пощальони.

В заглавието на материала неправилно е поставена въпросителна.

А може и да няма нищо такова, но малко шумотевица никога не е излишна...Да се направим на интересни малко, пък дано вестничето потръгне...Макар че, в ерата на Интернет...Трудна работа

Има нещо, има ... вестникът наистина не се е появил по сергиите! Обиколих целия център на София и нямаше откъде да го купя. Самите продавачи казваха че е имало заигравка на разпространителите с тиража ...

Вижте ся мойта позиция- СКО сте политкоректно към мен- може и да уредя в Лафка... Нищо няма да ви струва -само по няколко карикатурки срещу когото ви кажа.

Преуспялото свинче на мама, неосъществрният шеф на ДАНС и собственик на безброй свински медии у нас -#ТОЙ е !

Целокупния Български народ се страхува да назове мамин свинчо: делян пеевски Дори Б.Б. е забранил да се споменава това име.

Няма го ББ и ето на-свобода и гласност..Те пак да се радват, че биячите на турско-червената мафия не са ги понабили...Щото при предишното върлуване на заразата, имаше пострадали журналисти

На др.Бакалов!...

jingiby

Доколкото видях на карикатурите са някои политически актьори като Тиквата, Свинян, Курнелия и др. подобни. Как искат тия смотаняци вестникът им да се разпространява? В Турция щяха вече да са следствени и арестувани. Пак, добре, че в Чалгария само са го конфискували. Не се прави така предизборно, бе холан! Другия път може и бой да ядете...

Тиквата е ОК да го карикатурят. Виж му профила във Фейсбук. Там си събира карикатури за себе си.

Някой ученик щеше за два часа да продаде 10 хиляди броя пред Съдебната палата.

Хитреци, ем не харесват Дебелян, ем с неговата фирма разпространяват, па и се оплакват. Тия да не драпат в "Сега" под един задник с много газ?

Добре че се сетиха да го продават през интернет. Вестникът е забавен.

Пoтърсете изгубените бройки в МС,президентствот и партийните централи.Там се забавляват;)

Е мое ли на весник хуй да напишат? Тия са изключително бесни чалгажии, разчитащи да направят пачка с чалгата си!!!! Хайде ритник и майната ви!!!! Вашия парцал няма и на село в клозета да го закача!!!!!!!

Moe,moe.Ako е с Бай......:)))

Не може така. Не бива така

мачкаи генерале ...чаршафите с подчинените ти.............

Тоя Бакалов който е сол ташак на Моника Станишева се оплаква че никой не им купува долнопробното вестниче.Добре че го няма Борисов та да го обвини веднага че спира разпространението.На тия тримата карикатуристи им знаем какво могат да рисуват и за това на хората не им се иска да дават пари за червена пропаганда.

е то е яно - повечето бреойки са били доставенина места дето няма кой да даде пари за вестник. у нас изоставени села бол - миналата година писаха за едно село дето по документи живеят 250 човека, реално само една баба. как да не пратиш там 300-400 бройки?

Прасето работи в комбина с Тиквата.

"Пеевски става шеф на ДАНС или ние падаме!" - Сергей Лъжлиевич Станишев

Прасето работи в комбина с ВСИЧКИ ! Нали ги храни и обгрижва. А Прасето е прост представител на Бея от "Сараите"! Така че дали ще гласувате за БСП или ГЕРБ - все тая ...Прасето печели! И Бея!

НЯМА ЛИ КОЙ ДА ГО РАЗСТРЕЛЯ ТОВА ПРАСЕ ПЕЕВСКИ, ЗА ДА ОТЪРВЕ ДЪРЖЕВАТА ОТ НЕГО!!!

Проблемът не е в прасето, а в този който държи кочината. Само ,че той е анонимен

не е аноминет това са олигарсите феодали по места и като цяло това комунисти от ДС в тях са парите в тях е властта

Ще се сетите... Прасчо така се справи и с конкуренцията на 24 часа и на останалите дето нема файда от тях. Това е положението в нашата мила татковина.