Задава ли се лекарство срещу всички видове рак?

Лекарство срещу всички видове рак може да се появи след три-четири години.

Обратно в новината

Коментари - Задава ли се лекарство срещу всички видове рак? | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

айде стига путински фалшиви новини. има да го чакате тоя "препарат" докато си умрете. просто защото не съществува. това е поредната лъжа на руската пропагандна машина, то се вижда и то самолет даже. космически ала-бала, всичко забъркано в тюрлюгювеч, точно преди изборите. автор на статията: платен бесепарски трол, това е. изпълнена опорна точка, спусната от москва

Въпросният препарат ми бе препоръчан от белодробен хирург-професор. До момента съм изразходвал 1000 лева, чрез доставка от официоналния вносител в гр. София. В публикацията на Дир се твърди, че препаратът е ОПАСЕН и ВРЕДЕН за ЗДРАВЕТО и ЖИВОТА на НАСЕНИЕТО. А, кажи ми, как трябва да се квалифицира това определение. За мен, а и в НК, без да цитирам конкретно си има достатъчно членове за престъпен умисъл и всяване страх и тормоз спрямо потребителите. Прокуратурата и специализираните органи да не спят, а да извършат проверка и своевременно се произнесат по казуса. Става дума за правонарушение.

Чакам да видя, дали учените няма да умрат при съмнително случайни обстоятелства... Фармакомафията няма изгода от лекарство против рак!

колкото направиха и лекарство против ебола. В крайна сметка пак "тъпите" американци направиха. Докато Путя вдига шум до небето че били много близо.

Пак съм аз и ще продължа да питам Дира. Настоявам за отговор по темата за Имунофан спрей. В противен случай имам право да заявя, че Дир не е СМО, Средство за масово побъркване на населението, защото в публикацията от преди 2 седмици обяви Имунофан спрей за лекарствено средство опасно за здравето и живота на населението. Ако е вярно това, защо ДАНС и Прокуратурата не се самосезират? Някой трябва да носи наказателна отговорност, че убива населението, печейки милиони от джоба на болните хора, или за невярна информация и нелоялна конкуренция.

не съм от дир-а. това което виждам това е руски продукт без грам сертификат в ЕС. като състав е седмопептид. Т.е. 7 аминокиселини в една поредица. та към темата ти - няма как да е вреден, нито полезен. В най-лошия случай да получиш спазъм, кашлица която бързо да отмине. Доячница на пари от хора които са готови на всичко. Реален ефект е нулев. А ДАНС и Прокуратурата нямат нищо общо с ако този препарат е вреден. Мисля че бъркаш инстанциите.

в един друг сайт беше до една година тук 3-4 да хвърлям боба кога може да стане

Борбата срещу рака е като да вървиме срещу еволюцията. Клетките са абсолютни двойници на оригинала ,имат същата осмоза и функция. Това за кристалите е тема по-скоро за хибернацията.Да хибернираш рак вече си е постижение ,но не вярвам.

Нещо си се заблудил! Туморните клетки са мутирали клетки без функции! Които изпълняват здравите клетки! Туморните клетки не изпълняват и поддържат жизнени процеси, нужни на системите на организма!Те само се делят много по-бързо от нормалните здрави клетки и поради все по-голямата си многобройност, притискат и спират дейността на нормалните клетки!?Следва изключване от дейност на засегнатите органи и цели системи на организма и неговата гибел!

Изостаналите с векове в науката мужици без помощта на развитият запад досега да са измрели от болести и глад. Добре че имат добра пропаганда и много спирт та да им се вдига самочувствието.

но си доста посредствен,затъпяваш от повтарянето на едно и също,помисли за нещо по различно,не знам що не се усещаш сам?

При него усешането е само със задника.А той знаем, няма връзка с мозъка.

По принцип механизмите на действие на клетъчно ниво са доста сходни за различните клетки и е напълно възможно за много типове генни мутации да има сходни механизми. Следователно принципно е възможно да се атакува определена химическа връзка за да се убие въпросната клетка. Тоест такова лекарство не е невъзможно. Впрочем преди двадесетина години прочетох за активно вещество, което така въздейства на тумора, че той при нарастването си не изработва кръвоносна мрежа и умира сам. Какво е станало не зная - аз съм прост любител, който от време на време се занимава с материята от любопитство и интерес към биологията

Дано, макар че звучи прекалено хубаво, за да е истина.

Шило

Дано! И по-скоро да стане!

Дирници посочете източника на новината.Или може би я измислихте по случай 3 март и измисленото освобождение от руснаците?

А какво ще измислят за 8 март?

От доста години в Русия се правят опити с топлинен шок да се убиват раковите клетки и ето, че това е нов етап в тези изследвания.Въпроса е колко ще струва това лекарство и в какви количества ще се произвежда.От древноста е известен благотворния ефект на горещата баня(суха или парна )и редуването и със студени бани.

Стига глупост. Такива неща в една страна бензиностанция няма как да се направят. Това са някои мошеници опитващи се да направят пари на гърба на неизлечимо болни нещастници, готови да се хванат дори и за сламка

"МОШЕНИЦИТЕ" СА ИЗПОЛЗВАЛИ МЕЖДУНАРОДНАТА КОСМИЧЕСКА СТАНЦИЯ И НАЙ-ДОБРИТЕ ЛАБОРАТОРИИ В ЯПОНИЯ :))

ВИКАШ ЩОМ НЕ СА ГО НАПРАИЛИ ЗУКЕРБЪРГЪРА ИЛИ ИЛОН МУСА НЕ Е ВЯРНО - ФЕСБУК ВОДИ ДО ЗАТЪПЯВАНЕ :))

НА ВСЕКИ 40 ДНИ ВСИЧКИ КЛЕТКИ ВЪВ ВАШТО ТЯЛО СЕ СМЕНЯТ С НОВИ .... ТОВА НИТО ГО ВИЖДАМЕ НИТО УСЕЩАМЕ ... СТАВА ВЪПРОС ЗА МИЛИАРДИ ЗАМЕНКИ ВСЕКИ 40 ДНИ .... ЯСНО Е ЧЕ ЩЕ ИМА ГРЕШКИ ПРИ НАПИСВАНЕТО НА ГЕНЕТИЧНИЯ КОД И НЯКОИ КЛЕТКИ ПОЧВАТ ДА СЕ РАЗМНОЖАВАТ НЕКОНТРОЛИРУЕМО - ДЕМЕК РАК ... ОБАЧЕ БЕЛТЪКА КОЙТО СА ОТКРИЛИ РАШКИТЕ И СА ПОЧНАЛИ ДА ПРОИЗВЕЖДАТ МАСОВО ИМА ИНТЕРЕСНО СВОЙСТВО - ПОКАЗВА НА ИМУННИТЕ КЛЕТКИ ЧИСТАЧИ КЛЕТКИТЕ С ПРОМЕНЕНИ (РАКОВИ) ГЕНИ ... ИМУННИТЕ КЛЕТКИ ГИ УНИЩОЖАВАТ И НЯМА ГРЕШКИ В КОДА :))

Дир пак питам за Имунофан спрей, защото е по темата. Не се правете на умрели лисици и не хвърляйте в кошчето коментарите.

Дано пък се задава наистина...

Снам ги аз тез мишки, после ще се разболеят от нещо друго.

Кашпировски не го ли излекува тоя рак вече? След 3-4 години всичко ще е забравено, важно е да се помпа мускул за самочувствие.

лечението на множество туморни заболявания е в бъдещите генетични терапии! При които, ще могат да бъдат пренареждани или отстранявани единични гени или групи гени! Вероятно времето за общия пробив ще е след 10 до 20 години за различните видове генни терапии!?Но и огромните средства и усилия влагани в свръхмодерни лаборатории и от изключително надарени екипи изследователи, за тези генни терапии и те са под контрол!?Дано все пак се започне след десетина години, защото раковите заболявания се увеличават направо лавинообразно по целия свят!?А, положението в България си е направо ужасно!?Има огромен процент, спрямо броя на населението ни, засегнати млади хора!?Говоря за възраст от 20 до 45 години!?Който е влизал в онкологичните клиники, специализираните болници и съответните болнични отделения в многопрофилните болници, знае за какво става въпрос!?За детските онкологии, не знам!?

Препоръчвам на идиота който ти е сложил минус да се запознае с CRISPR (Clustered regularly interspaced short palindromic repeats ), но силно се съмнявам че му е по възможностите.

РАШКИТЕ СА ТРЪГНАЛИ ПО ДРУГ ПЪТ - ОРГАНИЗМА САМ СИ ТРЕПЕ МУТАНТИТЕ ... ПРИ ТОВА НА ДОСТЪПНА ЦЕНА - ЗА ГЕННА ТЕРАПИЯ ИСКАТ ПОНЕ 200 000 ДОЛАРА / ГОВЕДО:)) Что является основным действующим веществом нового лекарства от злокачественных образований? Наш препарат имеет рабочее название Белок теплового шока по основному действующему веществу. Это молекула, которая синтезируется любыми клетками организма человека в ответ на различные стрессорные воздействия. О ее существовании ученые знали давно. Первоначально предполагалось, что белок может только защищать клетку от повреждения. Позже выяснилось, что помимо этого он обладает уникальным свойством помогает клетке показывать свои опухолевые антигены иммунной системе и тем самым усиливает противоопухолевый иммунный ответ пълна статия ИЗВЕСТИЯ В России создали лекарство от рака и проверили его в космосе

+ ПЪЛНО ИЗЛЕКУВАНЕ ДОРИ НА КЪСНИ СТАДИИ А эффективность препарата уже доказана? Мы провели опыты на мышах и крысах, у которых развивались меланомы и саркомы. Курсовое введение препарата в большинстве случаев приводило к полному излечению даже на поздних стадиях. То есть уже можно с уверенностью сказать, что белок обладает необходимой для лечения рака биологической активностью.

Дано стане,защото само в САЩ лекарствената индустрия продава "лекарства" на раково болните за над 54 миларда долара.

Може би развиват лекарството в сътрудничество с БАН, там са много опитни с чудодейните лекарства....

ИМАШЕ МНОГО ГОЛЯМА СТАТИЯ В РИА НОВОСТИ ... НЕ СА ПУБЛИКУВАНИ РЕЗУЛТАТИ В СПИСАНИЯ ПОНЕЖЕ РУСНАЦИТЕ И ЯПОНЦИТЕ ЧАКАТ ДА ИЗЛЯЗАТ ПАТЕНТИТЕ .... ОКАЗВА СЕ ЧЕ ОРГАНИЗМА САМ МОЖЕ ДА СЕ БОРИ С РАКА - ИЗОЛИРАН Е ЧОВЕШКИ БЕЛТЪК , НО В ОРГАНИЗМА Е В МНОГО МАЛКИ КОЛИЧЕСТВА - ЗАТОВА СА ВЗЕЛИ БАКТЕРИИ И С ГЕННО ИНЖЕНЕРСТВО СА ГИ НАКАРАЛИ ДА ГО ПРОИЗВЕЖДАТ В НЕОГРАНИЧЕНО КОЛИЧЕСТВО - ПОДОБНО НА ИНСУЛИНА .... ... ОБАЧЕ ТОВА ЩЕ ФАЛИРА ПОЛОВИНАТА ЗАПАДНИ ФАРМАЦЕВТИЧНИ КОМПАНИИ :))

Детройт, ако не беше с главни букви щях да ти пиша шестица:)

Да

КАКТО ВИНАГИ ГЛУПОСТИ НА ТЪРКАЛЕТА. Имаш ли идея колко вида РАК има??? Да ти го обясня простичко като за тебе. Представи си че имаш кола (някой ден) и нещо и се развали и не работи повече. и ти идва при тебе един от тези специалисти и ти казва че има спрей и като го напръскаш колата и ще се оправи. Ей така звучат тези идиотщини на тези лекуващи всички видове рак !!! Щото... всеки "РАК" има мутации РАЗЛИЧНИ ГЕНИ, които предизвикват дисбаланс в клетките. Няма 2 вида рака дето да са еднакви. Едните имат повече ПКД1, другите по-малко ПКД1... и двете да дисбаланс и водят до 2 различни видове рак... ама вълшебното хапче ще оправи и двата... бегай си дъвчи доматите дето продаваш на сергиите. аман от тъпанари.

Рака се ликува още от 60-те години,създадено е лекарство или преоткрито,сега просто единия голям клан реши да прецака другия като му секне бизнеса.Идват нови времена и е нужно повече здрави хора да работят.

Новината е супер! Дир, браво!!! Както и да е ще кажа нещо, което може да предизвика смях, но ако американците, руснаците и французите се откажат от част от бюджетите за оръжие и ги насочат към болестта убиец-то работата ще стане.

А, да бе... Bayer ееей сега ще остави нещата да се случат.. Жалко за напразните надежди на умиращите - настоящи и бъдещи.

Отговорът е НЕ. Защото ... дълго е за обяснение. Ако някой открие оригиналната разработка със сигурност ще се окаже нещо различно.

Световната конспирация срещу здравето - тази, представена от Световната "здравна" организация и американските и западноевропейски фармацевтични концерни ще се борят до последна капка кръв, лекарство срещу рака да няма. Такива лекарства и методи за лечение отдавна съществуват, едно от тях е обикновената сода бикарбонат. Но тези лечебни средства и методи се отримат от юдо-масонските конспиратори.

Идиот,болен от рак умира за около година.Помисли ,какво ще предпочетат да продават компаниите- лекарства за година,или лекарства за цял живот.Да не говорим за цената на лекарството за рак.С какво всъщност мислиш и правиш ли го изобщо?

А статия в NCBI - няма. Странно - в дир-а има, а в научния сайт за молекулярна биология и биотехнология - няма. останалото оставам на вас.

Прочети коментара над твоя. Там ти е отговора.

Глупости не ми се четат. Работя в сферата на имунологията и тъпанарщини за конспирации и простотии от хора незнаещи какво е дендритна клетка - просто са ми дотегнали.

То и до сега имаше - като алкалната диета, измислена още през 30те на 20ти век и преизобретявана от лекари като Симончини. Само че тези отделни индивиди винаги са били премазвани от фармафията и от всички, имащи интерес да правят пари от страданията на хората. Ако това се потвърди, а не стане като обещанието на ББ да финансира наш изобретател на лекарство срещу рак, вече зад изобретателите на лекарството ще стои държавата с най-мощен военен потенциал. И нещата вече лекичко се променят. Все пак дотогава: профилактика - обилно количество вода - 1,5-2,5л. дневно - минерална или изворна, най-добре се усвоява леко затоплена; сода за хляб - по една малка лъжичка сутрин; предимно алкална храна и малко, но истински качествен хляб; намаляте до минимум или постепенно спирате месото и саламите, особено малотрайните мизерии (с максимум химии и женски хормони); всичко с ГМО да изхвърча от менюто ви; газираните оцветени боклуци също. Каквото ядеш - това ставаш. И поне един час активно движение всеки ден. Трудно е да си надвиеш на кефа и навиците, но промениш ли навиците веднъж после не тежи хич.

Много точно! Содата е "пепел от Божествения огън". Сода, пчелен мед и сок от лимон - гарантирано побеждават 19 вида ракови клетки!

И чакрите задължително да са отворени, иначе не става, мре се :)

явно това е отговора на санкциите, лекичко заплашиха че могат да сринат здравеопазването в целия свят.

Собственото здравеопазване отдавна са сринали, световното обаче няма да им е по силите..

от същите 'творци', които ви уверяват в 86%-ния рейтинг на Путин..

Не знам за новината до колко е изгубена в превода или е руска ."пропаганда", но троловете и празноглавите се обаждат от всякъде. Хайде да се спрете да плюете присто за спорта. Има милиони хора, за които може би тази новина е поне искра надежда.

отговорът е в статията публикувана снощи в "известия",там е интервюто учените ...

Конгрес на КПСС някъде през 70-те години, реч произнася Леонид Брежнев: - Нашата първа задача е до 1980-та всяко съветско семейство да има собствено жилище! Бурни ръкопляскания, ставане на крака, викове "КПСС"... - Нашата следваща задача е до 1990-та всяко съветско семейство да има собствен автомобил! Бурни ръкопляскания, ставане на крака, викове "КПСС"... - Нашата следваща задача е до 2000-та всяко съветско семейство да има собствен самолет! Кратко мълчание... Става един от делегатите и пита: - Леонид Илич, а защо е необходим на всеки собствен самолет? - Е как защо... Чуеш, че в Киев са пуснали сирене, качваш се на самолета, отиваш и купуваш!

закъснели са, вече е патентован и одобрен лек срещу рак на белите дробове, произведен в Куба. Щатите са на една крачка да го узаконят и там. лека е 100% билки. та така..

откажи цигарите вместо да вярваш на подобни глупости..

Формално погледнато, всеобщото ядрено унищожение си е лечение за всички видове рак, така че с лакомията на Путин и тъпотията на Тръмп, като нищо до 3-4 години...

Руснаците измислиха Боярышник, та едно лекарство за рак ли няма да упеят да измислят? Ха-ха-ха

хора , каквото и да казвате , се надявам това да е вярно..

Поредната руска пропаганда. Те се бяха засилили да колонизират Луната, да пращат мисии на Марс, сега рак лекуват...Пълни простотии за наивници.

ЕС ще го забрани за пазара си.

Ех, тези лоши руснаци бе, гле'й какви работи правят ...

'правят' най-вече обещания, които се забравят и заменят с нови.. Никарагуанския канал някой случайно да помни? Китайците щяха да го копат, а гордите мужици (де нямат флот) да го 'охраняват' :))

Такова предсказание четох преди около 50 години.

До всички мразещи Русия!!! Точно там излекуваха жена ми, при положение, че в Германия и Израел не и даваха повече от половин година.не говорим за ремисия,а за пълно излекуване.Така, че могат а лаят само нещастниците, които не са преживели подобна борба!!!

Задава се, тъкмо тръгна с парен валяк от Магадан. Преди да разработят не универсално, ами и каквото и да е лекарство против някакъв рак, ще трябва да разберат как този рак се заражда и развива. Това, само по себе си, наистина ще е постижение за световно признание. Засега такова не се задава. За съжаление и тази новина е лъжлива.

След неколкократно преписване от сайт в сайт, новината "Обещават ни лекарство за някои видове рак до три-четири години", вече е "Задава ли се лекарство срещу всички видове рак?"

А то било Балада за войника.

много революционни видове лекарства: biologics, генни терапии, но не и от Русия.

Еврейчето СуперВова унищожи ИДИЛ, умиротвори Украйна, ваксина за ебола направи, че едни универсален лек за Рак-а ли нема измисли! МУХАХАХАХА

Това 'лекарство' сам го измислил в свободното си време - ей тъй между партиите шах, борбите с ИД и чертането на велики геополитически стратегии.

Тъкмо си викам: Брей! И после чета ТАСС и савецки учени от Магаданския институт! МУХАХАХАХАХА Дира пак почнаха с петъчните вицове!

"Не казвай "хопааа",преди да си скочил!" Това лекарство ни го бяха обещали за 2000-та година.Сега предизборно още много чудесии ще ни споходят.

Препарата е изпробван върху опитни мишки и дава почти 100 % положителен резултат.Остава да мине клинични тестове.

Малка подробност значи -само клиничните изследвания оставали. Е, ако и те ще са под зоркото око на ФСБ както с допинг пробите на спортистите, проблеми няма да има..

А дано, ама досега това типично руско "ще" никога не се е претворило в някакъв реален резултат - просто такава им е системата на братушките. Успех им желая, но съм силно скептичен. Въпреки това ще се радвам накрая да направят нещо полезно, което не е от стомана и не служи за убиване.

а МАТРЬОШКАТА забрави ли?не служи за убиване,не е от стомана,технологична е,разнообразно цветова,изненадващо-любопитна и е СВЕТОВЕН СУВЕНИР-СИМВОЛ.Да!