Путин се изправя пред враг, който е негово подобие

Законодателният орган на Русия може да стане следващият театър на борба за власт, разтърсила Кремъл през последните три години.

Обратно в новината

Коментари - Путин се изправя пред враг, който е негово подобие | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Защо ни занимават с този глупак на снимката?Ние си имаме достатъчно.

Ей няма нищо поръчково в тази статийка. Все този Путин нещо лошо прави, хахаха, ей авторчето голям език си извадил, ама май в дупката е заседнал и смърди ли смърди хахахаха

Тоя Вячеслав Володин изглежда ужасно. Като опасен тарикат мазник.

А щеше да се държи сметка за неверни и подвеждащи новини, като тази??? Империя и борба за власт в нея!?! Това да не е САЩ?

"Сечин, Кадиров и Чемезов са сред най-могъщите фигури в Русия" хахахахахахаххахахаххахахах, по голяма тъпотия не бях чел, и тримата са тотални нещастници, нещо от рода на нашия Данчо Ментата, авторът на статията е тотално некомпетентен, срам за дир-а

Novae

Балтаджос на Думата е изход от ситуацията. Това чудовище-Думата- е авторско право на граф Сергей Юлишевич Витте, физическият баща на Йосиф сталин, предложил нявга на царя Думата като негов съвещателен орган-през 1905 година мисля че беше.

Тъпанарчета, има да лаете още много, Путин си знае работата, полека-лека се изчиства от прозападните миндили, останки от горбачово-елциновата сволоч!

Руските пачаври ясно си личат....

ДИР само губи от авторитета си, като публикува такива бози. Иначе има една поговорка "Гладна кокошка просо сънува".

Има и друга: " С чужда пита, помен прави". така че, гледай си в твоята кочинка и не си пъхай носа в чуждата.

Как се казва кочинката,за която говориш?

Патртенкаджиите мятат с лопати г*вна на вентилатора, сакън нещо омацат Путин и Русия...а той си го мести из крачолите, и рейтинга му гони 86% :)

Кристално ясно е защо американците имат такава неадекватна политика спрямо Русия. С такива анализи е възможна само неадекватна политика.

По-голяма простотия от сътворената глупост не бях чел! Освен, че пасквилът на Карнеги е тъп и нелогичен, но той съдържа сбор от неверни дори хронологически факти. Например: През 2008 г. когато Медведев смени Путин на президентското място всички корифеи като горните очакваха, че двамата ще се сбият още първия месец в борбата за власт. Днес фактите са ясни дори и на децата.

Така е! Медведев не се еманципира от Путин! Защо очакват Володин да се еманципира от Путин?! Къде е логиката? Освен в техните сънища - на Фридман и компания

Гьобелс така и не се еманципира от Хитлер

До кога задрямалите дежурни редактори ще кипрят тази помийна статийка на челно място в сайта? Надявам се не поради услужливо участие в антипутиновата кампания на Запада.

Да се замени със статия с възхвали за гениалните ходове на великия цар-шахматист и за абсолютната хармонията между некорумпираните и чисти му като снежинки придворни мажоретки.

Руснаците почват лека полека да се събуждат: 'Он вам не Димон' филмчето за Медведедев в Ютюб с над 2 милиона прегледа само за няколко часа. И ако този дребен некадърник е успял да окраде повече бюджетите на цели области, представете си 'тежките играчи' к'во правят.

Серп и молот,молот серп ето наш советский герб,хочеш сей а хочеш куй,все одно получиш х-й.В Русия Велине е още по-зле.

Изключително си "цветущ" в изразите си !!! И точно днес ли намери да се правиш по тоя пошъл начин ?!?!?! Какъв сърп, какъв чук в 1877-78 г. ?!?!?! Чук има в главата ти !!!! Ти случайно да не мечтаеш за фес, бурка или чалма ???? Тук говоря за ОСВОБОЖДЕНИЕ от турско робство или си от ония дето смятат, че такова е нямало ???? Какъв социализъм, какъв комунизъм те гони ?!?!?! Това, че мразиш Путин не значи, че не трябва да отдадеш заслуженото на руски, финландски, румънски и други освободители !!!! Да не си читак та тия мисли са ти в главата ???

Той е пъ-ъ-ъ-ълен глупак, тъпак и простак!

Обичам Русия,мразя Путин.Люблю Россия,ненавижда Питина.

от Стратфор що не си гледат американската кочина? станаха за смях със странната си прогнила политическа система, със грубите антидемократични изпълнения на всички нива нещо да кажат за утечките от спецслужбите, или за това, че във всичко Русия им е виновна Американската цивилизация достигна прага на възможностите си - деградират и това се вижда с невъоръжено око

В статията се коментира не някаква вина на Русия, а процеси в политическия елит. Първо прочети, а после се опитвай да коментираш! За днес без надница!

Твойте зъби, бабе гният по-бързо от 'прогнилата политическа система'

Стратфор е частна шпионска организация, филиал на ЦРУ, и е собственост на унгарския евреин Джордж Фридман.

Типично за руските подлоги е не да коментират по същество, а да оплюват автора. Типичен болшевизъм!

НПО да прави точен анализ?! Ха, ха!!!!

"Център "Карнеги" Москва - Център за либерални стратегии." :):):) Това е повече от достатъчно, за да не си заслужава да се чете "статията", камоли, да се взима на сериозно.

Когато на руснаците не им стигне водката да видят колко зле живеят,да забележат милионите наркомани,алкохолици в Русия ще стане интересно

Верно ли алкохолици и наркомани има единствено и само в Русия ?!?!? Болен си човече !!!!!

Алкохолици има по целия свят, но най-алкохолизираната нация е руската и в това всеки спор би бил смешен.

abasador

сега, една година преди изборите е важно, най-важно за народа и статуквото (т.е. да задминем Й. Б. Тито) да намерим врага! Е, чак толкоз не трябва да го търсят ... то е ясно от само себе си, аз сам съм си враг! Лек ден.

Полу-фантазии, полу-съскане с отровни плюнки. А, да, и полу-мечти, щото са неосъществими.

Какво в Русия принадлежи на народа? Само един среден ли? Кажете бе русофили? Русия е ограбена и разделена отдавна!! А за народа има къшей хляб!!

Верно ли само в Русия нищо не принадлежи на народа ?!?!?! В САЩ и Европа-та как е,а ? Няма бедни и богати !?!?!? За България няма да говоря щото народът е довел олигарсите до просешка тояга !!!! Пусто Русия-та е виновна за всички лоши неща по света !!!! Поне днес замълчете, в деня когато сваляме шапки пред жертвите !!!! Ако не бяха "познатите" нали се сещате, че все още щяхме да сме с фесове, бурки и нямаше да свеждаме глави, а щяхме да правим теманета !!!! Е, вярно - на килимче ама ТЕ-МА-НЕ-ТА !!!!!

Какво принадлежи на народа в България бе соросоиден идиот?!!

Я Путкин ;)

Путев не може да е вечен и да влезне във фризера до смърт като:Брежнев,Андропов,Черненко и други предци. Той не спазва конституцията на Русия и е време да го изхвърлят и ще стане. Та нима мужиките не заслужават 21 в. малко спокойствие и животец. Та нима няма друг руснак по-грамотен,по-човечен и по мащабен във всички направления на живота освен военния!? .......

Тоя дебил дето пише статията от ясно по ясно че иска да настройва хората против Путин да го свалят от власт ,явно много се е размечтал но руснаците имат една приказка МЕЧТАТ НЕ ВРЕДНА

Аз

Както каза Жириновски: "Западът трябва всячески да крепи Путин, защото ако не е той, може да съм аз!"

Сериозно ли смяташ, че в Русия всичките са психопати, и Путин е най-безобидният психопат?

Той си знай хората,не се съмнявай:)

Чак е мъка да се чете и най добре и да не се чете, как глобалистите опипват като слузест, гол охлюв, почвата в Русия и си търсят начини да пробият и да с намерят местен ибрик, с който да си прокарат НПО-тата. Представям си как цели агенции и отдели се занимават по цял ден само с това, иначе руски призраци и намеси им се привиждат нвсякъде.

как може да се изпише толкова много за един идиот?

Аз

И аз не знам, ама питай психиатъра си - той ще е наясно, горкия!

Който следи събитията в Русия даже и да не е много добре запознат със отделните личности,с техните изяви,с тенденциите и логиката на развитие на политическия живот в Русия ще открие лесно ,че прокарваната теза е невярна,че в статията има твърде глупости, шаблон и лъжи.И всичко това е скалъпено толкова неумело ,че просто не си струва да се хабят думи за опровергаване!

Мдаа, Пътов май вече е пътник.

Аз

Ъхъ. 17 години вече как пътува.

Ти може да искаш да иляди, ама на всеки диктатор все някога му идва края.

Постоянните читатели на новини си дават сметка, че яростната русофобска кампания в България започна след приемането й в Европейския съюз. Такова противопоставяне, саркастично и обидно нападателно русофобство бе наложено от американски фондации чрез европейските им представители и няма аналог в близката Българска история. Възниква въпрос ЗАЩО НЯКОЙ ИНВЕСТИРА ПАРИ В ТАКИВА КАМПАНИИ. Нормалните и разумни хора няма да намерят отговор - защото нормален отговор - няма. НO КАМПАНИЯТА Е ОЧЕВИДНА, ЯРОСТНА и НЕбългарска. . . ФАКТ!

....поредната соросоидна тапня !

Платените от Джей Пи Морган Стенли и Джордж Сорос медии чрез американските фондации - Aspen Institute, "Atlantic Bridge", German Marshall Fund of the United States, "Америка за България", "Отворено Общество" и още десетки подобни, ВСЕКИ ДЕН бълват пропагандни статии чрез ройтерс, дойче веле, асошейетед прес, вашингтон пост, франкфуртер алгемайне цайтунг, гардиън блумбърг и стратфор. ИЗВЪРШВА СЕ МАСОВА ПСИХОЗА НА НАСЕЛЕНИЕТО, платена от личните интереси на американски олигарси. ХОРА БДЕТЕ!!

куку - куку

Авторът на статията агенция "Стратфор"винаги прави анализите си така,както би искала и мечтала да бъдат,но не такива,каквито са в същност...

Водят го частното ЦРУ "Стратфор". Работят с някакви правителства, едното щатското. Основният е евреина Джордж Фридман, а партьор там му бил някакъв от ЦРУ преди.

Империята (американската) отговаря на Империята (руската). След като Руската империя "си назначи президент" в САЩ, защо Американската империя да не си "назначи" такъв в Русия?!!! И така на "Всеки (четвърти) километър..."

Крайно време е московците да изхвърлят и последния тоталитарист избил десетки журналисти, опозиционери и светли свободолюбиви личности за да се нареди Русия сред високоцивилизованите страни като нашата.

:-) Плюс 1

Сарказма ти е освежаващ :-)

Баце, готви се - следващият си ти, оти си, баце, пълен И Д И О Т и Т Ъ П А Н А Р!

а от натото кога ще го изгоните и ще спрете да му продавате оръжие?

Никой не е вечен. Дори Путин в Русия. Един ден може и да се наложи да се оттегли на заслужена почивка гарантирани от милиардите си "спестявания". Може и този ден да е утре или другата седмица. Но това ще е много лоша новина за Русия, а и за целия свят. Путин може и да е отрязал няколко глави. Но така се управляват няколко стотин милиона (май бяха 200) руснаци пръснати на площ по-голяма от тази на Луната. Но освен, че реже глави, Путин прави и друго - държи втората или третата по големина армия в света (освен това и съответния ядрен арсенал) под контрол, а също така една силна Русия не позволява на САЩ съвсем да се самозабравят. Независимо, че на някои влюбени в Америка от филмите може и да не им хареса, но светът с една слаба Русия ще е доста по-опасно място отколкото е сега. Затова аз лично не се радвам, ако властта в Русия се клати. Представете си една продажна, некомпетентна и дезорганизирана шайка като нашите политици начело на Русия (някои му викат демокрация).

може ли и Вовата да пийне малко чай с плутоний както неговите опоненти или той е застрахован и на него със сигурност няма да му се случат подобни неприятности а възможният мандат до 2024 ли беше и след това ще продължаваме ли рокадото с другия гном...... :)

ердоганя е ваш човек, там в германията. лудата бабичка на крака му ходи да му върти м... хайде да не казвам какво.

Прочетох три изречения и веднага замириса на кибер - контраатака.

Авторите са гола вода и не разбират нищо от Русия. Е то как да разбират като не са виждали жив руснак и не могат даже с руския посланник да говорат. Естествено се лъжат много за винаги съгласните хора. Преди взимане на решение за решаване на някакъв проблем, в Русия се прави проучване от поне 3 независими една от друга групи, поне една изцяло опозиционна (забранено е да влизат хора с членове на семейството от управляващата партия). След това предложенията се представят анонимно и се гласуват тайно. Точка по точка, излиза хибрид между предложенията. Предложението се изследва от социолози, психолози, демографи, икономисти, финансисти и политолози и други специалисти. Чак след това предложението се разглежда на правителствено ниво, на закрито заседание и се решава какво да се прави. Първият етап е проучване на общественото мнение. След това се разработва стратегия как да не се засегнат значителни групи от населението (над 1%) и се започва информационна кампания за подготовка на общественото мнение. Ако не се постигне 75% подкрепа и въпроса може да се отложи се отлага "в длинний ящик". Изобщо Путин е няколко класи над Тръмп в това отношение. Тръмп пише заповедтта като цар, дава го за изпълнение и иска никой да не протестира. Е па не става. Излизат решения като недоварени картофи. Бързата работа срам за майстора.

в 21 век не трябва да има войни и да се завземат територии тъпи балкански говеда

не трябва. затова от натото не водим войни ами въздушни удари, операции, демократизации, и прочее.

дрън дрън ярина тва да не ви е кравария

Путин е без конкуренция. Володин няма харизма.

Агенция Стратфор пак бълнува. Володин е човек на Путин и той го издига нарочно. Подготвя си приемник за 2024 година. Няма до има борба в Думата. Няма да има борба за президентския стол. Изборите са след 1 година и Путин е без конкурент сега. Това ще му е последен мандат!

има ли вероятност въобще Вовата да няма следващ мандат, баба Ванга какво е казала:)

Това е типичен продукт на Стратфор, при това - с доста ниско качество. Представя желаното за реалност и служи за пропаганда, която е фокусирана върху някои среди в самата Русия. Ако оставим настрана доста спорното "масово недоволство" и "масови протести", липсва оценка на основната заплаха, но и опора за/на Путин - тези, които го поставиха, оставиха и го държат на власт. Типично за недобрите анализи надценяване на ролята на отделната личност. Нима Путин не може да се справи с Володин? Та той се справи навремето със "Семейството"! И има ли изобщо противопоставяне между двамата? Поне тук не е доказано наличието на такова. Няма причини да има. Поне засега. Грубо казано, когато "му дойде времето" на Путин да сдаде властта (независимо от начина), то тогава ще се появи и точния човек, който ще го замести. Поне засега няма такъв, което е показателно. Стратфор (идва от стратегически прогнози) или както му викат "частното ЦРУ", напоследък доста позагуби имидж. Стана след като прогнозите им за Арабската пролет (най-вече - Сирия), за действията на Русия в Украйна, а също и за ситуацията в ЕС меко казано "доста се разминаха" с реалностите. Причините са много, но на първо място е станалото през двата мандата на Обама. Стремежът на администрацията чрез пари и натиск да превърне експертите (и фирмите) в тези сфери от инструменти за предоставяне на прогнози за вземане на решения в инструменти за оказване на влияние вътре и извън САЩ се отрази крайно негативно на ефективността им.

Ако обичате коментирайте собстванета си страна. Например несъгласието на губернатора на Калифорния с новия ви президент ; неспазването на емигрантския закон от кмета на Чикаго или думите на Тръмп към лешояда сенатор маккейн че е побъркан и желае да разпали 3 св война. Интересни теми са.

Американско разузнавателно-аналитично агенция "Стратфор", създадено от бивши сътрудници на ЦРУ измайсторило този материал в духа на антируска пропаганда, с което се специализира от години. Дори не дочетох до края тази статията. Нищо ново и нищо обективно.Чиста вода манипулиране на съзнанието на еснафа. Друго и не се очаква

Много точно!

Путин ако няма враг няма да съществува....нали трябва да баламосва мужиците ..ха.ха.ха