Гришо и други звезди на тениса призоваха за мир в Украйна

Григор Димитров и други играчи от световния елит в тениса призоваха за мир в Украйна с видеообръщение.

Обратно в новината

Коментари - Гришо и други звезди на тениса призоваха за мир в Украйна | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ГРИГОРЕ, Г Л Е.Д А Й. СИ. Т Е Н И С А. И. НЕ.СЕ ЗАНИМАНВАЙ С ПРОТЕСТИ И МОДНИ ДЕФИЛЕТА, ЧЕ ПАК ЩЕ ГО ЗАКЪСАШ!!

да де всички искат мир, ама как да стане. Какво е предложението. Иначе сме големи борци за справедливост, ама трябва и реалистично да се заеме страна, не става просто - спрете войната.

тоз го гледах как игра със надал, първия сет добре, вторият, обаче надал взе да пие някакви води и го победи, французите загатнаха, ама и техните зобат, важното е да го заявиш предварително, гледаите мачове ог испанската или френската лига, и а кажете, че е само от тренировки

навремето подлъгаха стоичков да обърне флага на бг, и целия стадион го освирква, ангел генчев направи салто мортале в сеул и загубихме щангите, две олимпиади провалени, клането във мюнхен, украина е измислена държава, дели се като югославия и това е

Защо не поискаха мир по целия свят - после ми разправяйте ,че няма политика в тоя "призив"...

Сигурно е изпратил този апел "Спрете войната" към хунтата в Киев.

Има само един проблем за мира в Украйна ПТН гушва букета, ритва камбаната и готово. Русия връща Крим и Донбас на Украйна и се възцарява мир

В много страни ръководителите им гушнаха букета и като настана един "мир"...

и идват американците, като в афганистан, да са изсерът на града герои севастопол, руснаците трябваше да изчакат с полша на времето, а бг-то въобще трябваше да го оставят на де гол и сенегалците, ама кво да правиш-братя, а ти си турски шпионин

след призива на нашто каунче 100% ще настъпи мир...

Готин Хасковлия ! Честито Баба Марта, Григор! ЗДРАВЕ и РАДОСТ в душите на сите по света !

Уф колко удобно да се правиш на загрижен за живота на страдащите, облечен в скъпи костюми и уморен от луксозен живот ! Като ги е толкова грижа - защо не посетят Украйна, за да дадат малко вяра на изстрадалите хора там ? Защо не се изправят лице в лице с политиците, които допуснаха тази война ? Но е по-лесно да си взимат чековете с милиони, платени именно от онези, които плащат и за войната в Украйна, а веднъж годишно да направиш обръщение, че не трябва да има война ! Ау какви герои ...

Политикът, който с всички сили се бори войната да не спира, е един Великият Кремълски Государь

Накараха едно нежно метросъздание първо да жиголосва,а сега и да апелира към това или онова,което е неудобно за крадливата ционистка банда ФАЩ и ЕС.Явно да жиголосваш е цената на успеха в тениса.

Когато и спортисти и артисти без да са наясно с нещата вземат да се врът където политиците си раздават парите настава голям смях:((((

Такива са и ръководителите на НПО-тата - разни като Сорос. Въобще не разбират проблема, а се правят на добрички, защото гледат нещата повърхностно. Вече тези които работят за тях са на заплата и не им пука дали са прави или не.

Украинската хунта, трябва да спре да провокира и да избива мирни хора в Донбас.

Ти мозък в главата имаш ли?

Гадовете които ги наричат укри, да горят в ада!

Ми те горят. По миналата година доста народ беше запален в Одеса и изгория именно от укрите.

Че то това си е украинско понятие - украни, укряни, укри и идва от името на някаква река Укер. Някакви племена. Така че е все едно да кажеш, че баварец, келт или друго е обида.

Винаги съм се дразнел, като намесват в спорта политиката. Като от рекламите на Шампионска Лига по футбол, пускат онова "не на расизма", винаги изпитвам желание да кажа "да на расизма". ;) Въпреки че не бих се определил за расист, не че нямам предубеждения, например срещу циганите. Дори да вярват в правотата на каузата, накрая нещата се извращават. Спортът трябва да се изчисти от политиката.

Сега Укрите ,ако започнат да нападат и българите в Украйна? Говедарете , Ще ни наложат ли снакции и на нас?

Що за кухи и безмислени изяви??? Аз днеска ще карам с 49 км/ч, вместо с разрешените 50 км/ч и с това призовавам за мир в Украйна, а и в Сомалия.

Дали вместо това няма да ти е по-лесно просто да си го преместиш в другия крачол? Ефекта ще е същия...

тоя да иде на военно обучение че Ердоган ще ги обреже скоро в Хасковската околия

Всички са за мир по света. Ама докато крайно десните формирования на потрошенко избиват невинни в източна Украйна, няма как да има мир.

Тоя па, де се меси, дето не му е работа. Отделно настрана оставям умствения му капацитет :D

Аз не съм с украинците. Моето мнение е по-важно за мен.

Браво, всички личности независимо от коя сфера на живота са спортисти, артисти, хора на изкуството трябва да изразят мнението си, не може в 21 век, някой да променя граници , да умират хора, войници, деца. Само дето Путин не чува...

Видеото е от 28 февруари 2014! В самото начало на конфликта, когато не беше ясно, че става въпрос за платен Майдан! Сега Сашко го претопля, че нещо го закъсаха украйнците!

А Порошенко чува ли?

МОЖЕ!!! И то доста отдавна може, откакто се създаде КОСОВО, но когато тогава ви говореха по-умните глави, че това може да се окаже много лоша практика за напред, вие не обръщахте внимание- а сега ревете. И за разлика от Косово в Крим няма нито жертви, нито съборени църкви и джамии и полуострова се развива нормално.

Това е старо - още когато започна конфликта, преди 2 години!

TAM E ZAROWENO KU4ETO

ако обръщението беше направено към порошенко щеше само да го аплодирам , ама така много неопределено "спрете" ? ами то шоколадения олигарх мутра обстрелва и избива хората към него се обърни бе моито момче (ако не те е страх де )

Кого са призовали ? Гришо, да беше взел отношение към вандалската изцепка на украинските нацисти с паметната плоча на българските опълченци в Киев.

Това е от преди 3 години! Толкова ли нямате за какво да пишете?

сеща ще ни обясниш ли за какво ти беше да казваш тази лъжа? това не мога да го разбера. Каква ти е файдата да излъжеш на дребно като може да се провери в сайта на вестника, а и има обръщението в тубата. Това путинофилистичките сте странни птици.

Цъкни на видеото и виж в "тубата"...и си пий хапчетата

Григор Димитров изпрати подкрепа за мир в Украйна link link 28.02.2014 г. - Григор Димитров подкрепи мира в Украйна (видео). Sportcafe ... Григор Димитров е сред звездите на световния тенис, които призоваха за мир в Украйна. ... Идеята е на украинския тенисист Александър Долгополов, който благодари публично на своите колеги за ... 3 години след инцидента.

да де, ама украинците носят война в Донбас. Никой от Донбас не е отишъл да убива в Киев или Лвов ...

Че в Донбас кой живее, марсианци?

на Донбас от векове живеят руснаци, които искат изкуствено създадената от евреите Украина да си отиде в Лвов и да не ги убива. А те да си останат на родната земя и да си говорят на родния език, докато мирно работят.

Украинците са си на своя собствена земя. Руснаците носят войни на всичките си съседи.

укрите нападнаха донбас , колкото и да лъжеш нищо няма да се промени наи много да ти порасне нослето .

Хайде... и Гришата ще го набедят сега за соросоид.