”РБ – Глас народен” обеща да спука балоните на 26 март

"Реформаторски блок-Глас народен" обеща да спука червените и популистките балони на изборите на 26 март.

Обратно в новината

Коментари - ”РБ – Глас народен” обеща да спука балоните на 26 март | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

КРАДЛИВИТЕ ДЕЛА В СДС ТАКА РАЗПУКА ПАРТИЯТА,ЧЕ НИКОГА ПОВЕЧЕ НЯМА ДА СЕ ВЪРНАТ ВЪВ ВЛАСТТА ЗА ДА НИ ОГРАБВАТ ОТНОВО!!!

Най много да спукате реформаторския балон. Или кондом може би е по правилно. Я се вижте бе отбор юнаци дето два файтона хора не могат да напълнят. Кой стои зад вас - шепа полуидиоти бленуващи "славното минало" на ловенето на риба в мътна вода през 90те години на миналия век.

Добре че Светльо ви се нави на кандърмите та с неговия 1% да прехвърлите едвам едвам 4% бариера . Ама и това не е сигурно. За такива гьонсурати като вас няма място в българската политика.

Тоя що не разкаже за алъш вериша с Пеевски, ами седнал балони да пука?!

Компаньонката ми е българка, пристигнала в Лос Анджелис преди месец време. Казва се Ива, твърди , че съпругът и е бил министър в България, някой си Божко, който имал партия с 4-5 човека членска маса. Останах доволен от Ива, палава е, работги силно, ползва всички дупки по тялото си. Чувал съм и за други можещи българки, Деса-Общата, Цвета от Пекин и една красавица-мечта за всеки мъж Искра Фидосова.

Тия изкараха файтона но не вадят втори че за него няма да имат хора !

А пък аз им обещавам да им спукам главите само да ми се мернете някъде по агитация!!!

РБ = Реформаторски Балон

друго освен балоне че пукаме ле? нещо нема ли 'а поработите малце?

Аз ги лекувам най-добре комундетата! Ваксините - вече директно в главите, ама не с чист живак, а с обогатен уран. Така се бие чугуна! Да не говорим за пръстовете им отпечатъци, всички вече съм ги прибрал!

Какви смешници!Всички чеда на ДС,да не говорим за ДС зетя светльо!Комедианти!:-)

От ваксинирането в главата ще да е, ши знайш!

Тези смешници са и забавни с глупостите и откровените си лъжи, и жалки с подлагането си на Борисов, всъщност тяхното естествено място е при герберите, но явно че на Бай Хуй му вършат работа като са там, да доразбиват т.н. "дясно", автентичното дясно и зародишите му. Ако успеят да се доберат до 1% ще ме изненадат, но ако Кунева вземе активно участие в кампанията им ми се струва, че няма да прескочат и 0.5 %. Москов, Лукарски, Кунева - ПРОТИВЕН, ПО-ПРОТИВЕН, ОТВРАТИТЕЛНА...

'Демократични сили', 'Силна България', 'Глас народен' и прочее нагли лъжи на демагогизаторите мислещи единствено как бивши и сегашни 'реформатори' да не отидат в затвора. При това продължават всячески да внушават (така че все едно не е минал четвърт век), че не те и техните мечтаещите за тотална глобалност небългарски началници са проблема, а някакви червени неща. Преди бяха червено-сини мъгли и червени бабички, а сега ще се борят срещу червени балони.

Бриго Аспарухов легализира Боко Тиквата! Сега пробутва зет си-Скакауеца! ... При Фъ Дъ предаде на Турция ОНЯ СПИСЪК ! ... ГЛАСУВАЙТЕ БЕ!:))

Всички млади и неориентирани които искат да гласуват за този Светльо се подиграват със съдбата си и то много безотговорно... И после се питат къде е терминал 2. Младежи как може толкова безотговорно да се отнесете към собктвената си съдба и място където сте се родили и израснали ? Та този Светльо и голямана подлога на КГБиста Бриго Аспарухов който легализира навремето и Бойко Борисов! Сега пробутва зет си ЦИНИКА и Хальото - Скакауеца! Всичко е за за СУБСИДИИТЕ които искат да гушнат и вие млади хора искате да им помогнете а за какво ? Вие каво ще получите ?- може би кебапче или да се изфукаш пред приятелите си и да казваш : виж го този колко готин и извратен - и аз искам да бъда като него. ! След време ще съжаляваш че си гласувал за такъв но вече той ще си е взел субсидийката и ще си ги е вложил в Офшорна фирма за да ги върне парите си на черно и нелегално и " инвестира " в БГ. А може би това ще е твоят квартален магазин откъдето ТИ ще пазаруваш с твоите си пари за да го правиш още по-богат. Но ти винаги ще си останеш бедняк- защото си глупав да гласуваш за тасива Светльовци- измет такъв.

Ама,какъв..."реформатор"си само,ако се знаеш Лукарски,...с парцалките да те хапне човек,честно:)))!!! И като си против червени и популисти,то за чий го държа толкова време като министър в кабинет на...популисти бре,ахмак такъв???

Поздравявам РъБъ-то с песента на небезизвестния и вече и техен ортак Светльо Витков с песента 'Боли ме г*за' ХО ХО ХО

Ха,ха,ха !! Лукарски щял да пука балони ? Лукарски, щом толкова искаш да пукаш балони, започвай да се боцкаш.

крепяха Боко! Как го гледаха в очите, как му се мазнеха, как не даваха лоша дума да се изговори по адрес на Боко, как самият той ги защитаваше и каква стана тя? Сега е хубаво да се хванат за ръчичка и да си ......

направо презервативите ще спукате...

Слоганът трябва да е: "Нови предизборни трикове = гласове от семействата Лукарски, Куневи, Ненчеви, Витков и Мицов = 0,3 %". Тия сладури живеят в една отделна реалност (в смисъла на Кастанеда). Хората не могат да ги понасят, балони щели да пукат? :)

на миналите избори гласувах за бирените търбуси (витковците).. като "наказателен вот", ама тоя път са се обЪркАли... нема да стане!

НЕ СМЕ В РЕД, АКО ДАДЕМ НА ТИЯ И ЕДИН ГЛАС, СЛЕД КАТО НАБЛЮДАВАХМЕ ВСИЧКИ ЩУРОТИИ В ПРАВИТЕЛСТВОТО ИМ С ГЕРБ И ОСОБЕНО ЛИЦЕТО МИНИСТЪР НА ИКОНОМИКАТА ЛУКАРСКИ! ЕДИНСТВЕНИЯ, КОЙТО БЕШЕ ПОНЕ ПОСЛЕДОВАТЕЛЕН И НЕ КЛЕКНА Е РАДАН КЪНЕВ И МОЖЕ БИ ТОЙ ЩЕ Е ГОЛЯМАТА ИЗНЕНАДА ЗА ТИЯ, БСП И ГЕРБ! ЗА ИЗМИСЛЕНИЯ "СПАСИТЕЛ" МАРЕШКИ Е НАПРАВО СРАМНО ДА СЕ КОМЕНТИРА!

Османската империя спаси България. Режимът на султана е един от най-толерантните в Европа. Баташкото клане е мит! Тези шокиращи думи не принадлежат на Давутоглу идеолог на неоосманизма. Не са и на турския президент Ердоган, който нееднократно заяви, че иска да възстанови Османската империя, че Анкара има ангажимент към всички мюсюлмани на Балканския полуостров от Сараево до Кърджали. Гореизказаните тези са дело на писателя Стоян Динков, лидер на партия Зелена България и сол та..к на Светльо Витков. Динков е краен привърженик на Османската империя. Според него Под властта на султана българският народ е добрувал и богатял в мир и спокойствие. Да се чуди човек колко пък мирна мярка да е девширмето, сигурно нашите предци доброволно са си давали децата за еничари, вероятно сами са измислили кръвния данък. Или чакайте може изобщо да е нямало кръвен данък, той е измислен от злостната антитурска пропаганда.

Трай коньо за зелена трава!

Светлювците събраха на миналите избори към 1% от наказателния вот на хората.... и се сега заедно Радините размечтали...

Палячовци

Че те вече спукаха ... презервативите. :)))

Точно реформаторите да говорят за балони, дето са най-големия балон хахахха

С дебелака Светльо Витков- обезателно!

Глей ги бе, глей ги, какви сладури само, едни такива хрисими, невинни стоящи мирно като деца в детска градина, ух на бабаа, дай баба да въ заплюй да не въ урочаса някой.

Това са последните талибани на прехода ,които докараха България до необратима катастрофа ,но скоро и те ще заминат в небитието ! Сега говорят за "силна държава " идиотите ,но не казват на какво ще се крепи тази силна държава !? Тези дебили никога не са имали смислена идея за реформи и затова докараха всичко до катастрофа от селското стопанство през индустрията до здравеопазването и образованието ! За социалното положение да не говорим . Тези тъмни балкански субекти с умопомрачени мозъци и на тези избори ще ви говорят за "реформи" ,без да имат идеи за тях . ще ви говорят че съдебната система е "виновна" за узаконената от тях корупция ,ще ви говорят как всичко ще се реши от пазара ,а те през това време ще крадат от държавните пари , ще ви говорят как за всичко е виновен комунизма ,ДС и марсианците и "руската опасност" ...Нека кажем последно сбогом на тези избори на тези боклуци и повече да не се мяркат !

Един политик трябва да има поне култура, визия и правилен изказ. Поне. Че крадат всички, това е ясно. Част е от националния манталитет. Но поне да не бъдат простаци, каквито са огроооомното мнозинство.

Да им пожелаем да спукат едно голямо нищо. Червените балони ги пука най-добре БСП, когато е на власт. Дано не се случи.

Ще се отдадат изцяло на ГЕРБЕРАСИТЕ да ги обладаят и ако е спукан балона /кондома/ след 9 месец трябва да очакваме извънземното.

Москов май им е объркал хапчетата. Да вземат да си ударят по една живачна турска ваксина отзад - никога не знаеш от какво ще ти мине.

.100000000 става ли?

Светльо, Светльо, мислех, че си симпатяга с не много акъл, а ти се оказа лаком и продажен гьонсурат без грам мозък.

Тези мошеници се надяват да влезнат в Парламента....да, ама не!

вие отдавна сте спукан балон!

Трудно ми е да преценя кой е по-смешен в случая... Витков, не си ти, когато си гладен!

Ураааааа ще пукаме кондомите РБ-задничета.

Найден Зеленогорски е един от най достойните политици

РъБъ-то да се спихне като спукан балон...!

Чудя се след всичките простотии които натвориха тези плужеци през последните години кой идиот ще гласува за тях ,за боклуци и крадци като Ненчев ,Москов,Кунева и тоя Лукарски.

И какво точно направихте за България,та народът да гласува за вас?

Ще се изнапукат взаимно ,но преди това мадам YES да ги надуе подобаващо ,както тя си умее и знае ,че ефектът да е по- голям !

Ако преди 2 години бяха принципни и бяха отказали да легитимират управлението на герб, на което искат да са алтернатива, сега щяха да са първа политическа партия. От алчност направиха уникално глупава политическа грешка и повече няма да видят парламент. За куневицата и зеленогорски съм особено щатлив, че няма да са депутати.

Кръвното се регулира по естествен път! РъБъ то са големи пръдлювци , гола вода и празни джобови ! Само татко им Джордж Сорос може да даде пари на тези никаквици ! Бог с вас по-хубаво си стойте в кръчмата и си пиите питието !