3 каракачанки нахапаха жестоко 13-годишно момче

13-годишно момче от Каварна е било нападнато и нахапано от три каракачански овчарки в село Хаджи Димитър.

Обратно в новината

Коментари - 3 каракачанки нахапаха жестоко 13-годишно момче | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Баце не отлеждаше ли каракачанки в Банкя, та даже и подари една на Путин?

Борисов Подари Куче На Путин - Vbox7

. ГЕНОЦИДЪТ И ЗАЧИСТВАНЕТО НА ТЕРИТОРИЯ ПРОДЪЛЖАВА ВЕЧЕ 25ГОД. С НЯКОЛКО НПО И БЕЗБРОЙ АЛЧНИ ПОЛИТИЦИ НА ДЪРЖАВНО И ОБЩИНСКО НИВО СОРОС И КО. СЕ СПРАВИХА ПО ДОБРЕ ОТ БАШИБОЗУК. -ПРОБЛЕМЪТ С КУЧЕТАТА Е НАЙ-ДОХОДНИЯТ БИЗНЕС НА ВСЯКА ОБЩИНА -ВСЯКА ГОДИНА СЕ ГЛАСУВА БЮДЖЕТ ЗА СПРАВЯНЕТО С ПРОБЛЕМА И АКО СЕ РЕШИ ПРОБЛЕМА НА СЛЕДВАЩАТА ГОДИНА НЯМА ДА ГО ИМА ТОВА ПЕРО В БЮДЖЕТА. ЕЛЕМЕНТАРНО УОТСЪН-ПАРАГРАФ 22.

проблем в България?

Еййй,много люти и настървени тези "КАРАКАЧАНКИ" бе...Свикнали все на телеШки пражолки и яки софри... То и сега за изборите , пак се е накокошинела една оядена КАРАКАЧАНКА да ни ... пасе ,уж де , че ни обещава да ни "пази" от вълците ... Да ,ама ....Беееее...

Дааааа , но те са били кастрирани , значи не са опасни .

По повод "кастрирането" на "аааа" един стар виц от студентските ми години: Стар професор и неподготвена засукана студентка по време на изпит ....Тя нищо не знае ...ще я късат и през сълзи се моли : само не и двойка ,моля ви , ще ме върнат пак на село ,всичко ще ви дам ... Професорът ,старо "коце" не му мислил много ,завъртял и набързо една тройка и е метнал на бюрото ... След бурен секс ,бършейки запотено чело , и казва: -Ей ,колежке ,ако знаех че сте девствена ,вместо среден 3 ,щях да ви пиша отличен .... А тя му отговаря: - Др.професор ,аз ако знаех ,че ще ви стане ,щях да си събуя ...чорапогащника ... Та такива неща ,за "кастрираните" кучета де :)))

Тоя път добре сте комбинирали новината с другата за застреляните кучета. Или убитите кучета са по-голямата драма - някакво нахапано дете не е голямо чудо.

Зависи в чий двор е било когато са го нахапали

тия с минусите май частната собственост я нямат за нищо :)

Ей, мразя манипулирането от журналистите! Щото: 1. Станало е не днес, а на 25-ти февруари. 2. Момчето било откарано в болницата в Добрич. От болницата в Добрич обаче са съобщили, че не знаят за такъв случай (пише го в Монитор). 3. Никъде не съобщават, къде и как е нахапано момчето. Доколкото си спомням, Хаджи Димитър е населено с роми. Не знам дали пак не става въпрос за междукланови вражди.

Не само Х Димитър ...навсякъде е населено и пренаселено с ...цигани...

Ох, как ми се иска баща му на това дете да е "природозащитник".

Ми то... Може и природозащитник да е... Бере джилязу да почиства околната среда...

смърт за кучетата,. всички ще ги избия

После чета как били арестували оня който застрелял 4 такива и ги изгорил. Ами без причина явно не го е направил. Та сега какво правим? За мен детето трябва да бъде овъзмездено. Собствениците глобени слоено, кучетата евтаназирани. Няма какво да се обсъжда.

Защото не става ясно от новината, то да уточня, че казаното от мен важи само ако става дума за случило се извън територията чужд имот, където момчето да е влезнало без позволение.

Защо детето е дразнило кученцата?

За да може форумец да зададе тъп въпрос. Кученцата са видоизменени вълци!

че майката съобщила, но на мен не ми е ясно детето къде е било-да не би да е било в двора на фирмата да "бере джилязу"? Само гадая , казва ли ти някой!

Допускаш ли, че 13-годишен юнак (пък бил той и ром) ще се осмели да влезе в двор с пуснати каракачанки? Че и три дори...

Зависи кво има за "бране"...

като нахапан от кучета природозащитник!

3-те опасни кучета да бъдат убити веднага! Ако имат собственик, да бъде глобен и в затвора!

затвор е много крайно, но кучетата трябва да бъдат убити, а за собственика солена глоба и да поеме каквито разходи има за лечението на детето.

какво разбра от новината? Къде става това, на улицата, в имота на фирмата, кучетата свободни ли са били или "на въже"...?

тоя е башбългарин

Проблемът не е в кучетата, а в неграмотниците,които ги гледат и НЕ ги възпитават,защото "да гледаш куче",не е само да го вземеш,да му хвърляш храна и да го пускаш в двора да си върши работата....но,няма какво да се учудваме,след като разни индивиди не могат децата си да възпитат,какво остава за кучетата

Може да звучи гадно,но ето защо вчерашния случай е завършил със убийство на каракачанките.Сигурно са нападнали стареца и той не е чакал да го нахапят,ами ги е убил.Да се замислят собствениците на зли псета,особено в градовете,където ги пускат да тичат без намордници

особено тия едномесечните какви са агресивни..

Колко български граждани (основно най-беззащитните наши възрастни родители и деца) трябва да станат жертва на глутници песове (без значение дали са безнадзорни или не ) за да стане ясно,че в нашата държава рязко трябва да се ограничи наличието на кучета под всякаква форма,тъй като все още нямаме култура,която да ни позволи да се справяме адекватно с подобен отговорен ангажимент,като отглеждането на жив организъм,независимо от какъв вид! Докато това не стане мерките(и то радикални),следва да бъдат насочени преимуществено единствено и само към защита на хората,а не на животните!!

Прав си ..но ние и култура на шофиране нямаме а жертвите са колкото при малък военен конфликт ..годишно

Доброто куче е застреляното куче.

Превод: добрите вулгаристанци са тези под земята. Тези отгоре й само я осират и предизвикват природата да им набива бумеранга в кухите канчета.

Ако момчето има вина си е получило, каквото е търсило. Ако момчето не е имало вина, не ги е провокирало или нещо от сорта случаят е много лесен. Фирмата плаща кръвнина, а на всяко куче на произволен принцип се натрошават с чук по два крака. От това по-хуманно решение не се сещам.

"Натрошават се по два крака"... ма и ти си един титан на мисълта

К'во значи провокирало?! Единствения шанс, кучетата да не са за отсрел е да е прескочило оградата на чужд имот.

той тоя шанс не е малък.. а имаше един случай, някъде по Родопите някакъв идиот системно дразнел вързан кангал в двор ..един ден кучето успяло да скъса синджира , и после осъдиха собственика .. е кажи ми най-кой е вината в тоя случай

Кучето е приятел на човека, от хилядолетия. В цивилизования свят притежаване на кучета е реглементирано,инцидентите са рядкост, отношението към животинките- хуманно. Защо не така и във Вулгаристан? Кой ще отговори, ясно и честно? Защо?

Какво разбираш под "цивилизованият свят" ..че аз мога да ти дам редица случаи от Щатите

Веднага отговарям. Тук контрола е нулев, държавата е абдикирала. Страшно много кучета в бг се отглеждат с цел да бъдат агресивни и да хапят, в нормална държава при наличието на такива те биват веднага приспивани завинаги.

Държавата е право пропорционално вкисната на качеството на материала си. Как лошия материал да упражни контрол върху собственото си лошо качество? Как безмозъчните да коригират собственото им безмозъчие? Не става. Трябва нов материал. Този сега е за бунището на историята.

Ми нещата са прости .. пуснал си кучето - глоба, пуснал си кучето и нахапало някой - много голяма глоба влезнал си в двора ми, в апартамента в склада и кучетата те нахапали - голяма глоба като бонус към нахапания ти задник

Пълно по планината с каракачанки, а никъде не се вижда овчарят! Правилно ги е разстрелял! Безстопанствените кучета трябва да се убиват. Не е ли вързано, няма ли с него човек е безстопанствено.

да тия ..едномесечните най-вече

Много психопати, много нещо в тази държава. Само от коментарите долу трябва да се притеснява човек, а не от кучетата.

И защо? Може би коментарът ще те ухапе?

Безстопанствените кучета и тези, които се пускат свободно от притежателите им унищожават дивеча, зайци, пъдпъдъци, фазани, яребици, кеклици и други. За това е нужен острел от страна на ловните дружинки. След като собственика им е безотговорен, кучетата се унищожават. Същото важи и за безстопанствените кучета в градовете. Службите в кметствата да се ангажират с унищожаването на безстопанствените кучета. Ако искат, тези любители, които са против, да съберат средства и да подслонят и хранят тези животни в оградени помещения.

Или ние или Кучетата ! Аз предпочитам ние ! Трепете кучетата докато собствениците не се научат да ги гледат !

Не те виждам да протестираш срещу господата "народни представители". Иначе кучетата са ти проблема.

на собственицте води то такива нещастни случаи и до изродщини като тази по долу. Представте си обаче вашето дете да бъде нападнато от групичка такива кучета пуснати да се разхождат.

Кучкарите, които не знаят какво е дете, нека да си представят, че една такава глутница кучета нападне тяхното кутренце.

Необходимо е: 1. Точна дефиниция на агресивни кучета, опасни кучета и опасни породи кучета 2. Повишаване на наказанията, като се криминализира и лека телесна повреда, нанесена от животно 3. Създаване на полиция за животни 4. Всеки кучкар да плаща и застраховка "Гражданска отговорност", с която да се поемат разноските за лечение, компенсиране на щети, разследване и евтаназиране на агресивните животни

loyola

Проблема е в това, че много хора използват кучетата за убийство и осакатяване! Тези кучета ги обучават за това! И ако се защитиш отиваш в затвора, ако кучето те изяде - нищо. Да не говорим за стопаните. Затова е така. Сега да дойдат от 4 лапи да ми обяснят защо имам по-малко права от куче? Това даже и по комунизма го е нямало!

Искам жестоко да се гавря с тоя изверг 75-годишния дядка. Ще го обливам със сярна киселина докато костите му стопя на тоя уруд долен!!!!!!

Дано те изядат Кучета ама Бавно !

Ти пък, зоофилка да се страхува от песове?! Те нея нея ядат, а я ....

да ти го набутам в човката до макарите

Кучкарите са идиоти, доказано. След толокова много случаи на ухапвания, осакатявания, смърт, включително на деца, включително собствените, те продължават да отглеждат и стопанисват небрежно опасни породи.

Не пропускай и шофьорите ..че хем са повече, хем повече жертви имат ;)

Шофирането е неизбежно, докато кучкарството, в 90% от случаите, най-малко, не е.

Ало, "журналиста", освести се малко! Този случай е в Карлово, а изгорените кучета са в Каварна.

Простотията в България ми харесва, но взе да ми идва в повече.

Яяяя с."Хаджи Димитър" е родното село на бившия каварненски КМЕТъл Цонко Цонев бе...

Точно казано ,който иска куче в ап. трябва разрешение от съседите ,Но това е в европа а в България селянията е пълна псевдозащитници всякакви а какво защитават и те не знаят което е по лошо ,защото страдат малкото бъдещи емигранти!!!

аз прочетох първо "иракчанки", но и това с подвижните фекало-производителни лаещи е също толкова нелепо

Идиот до идиота. Единият не е обезопасил кучета-пазачи, които затова и ги държат в тази фирма - да пазят. Но да пазят от когото трябва и когато трябва. Другият идиот пък стреля по кучета, което пък значи, че има и трети идиот - който не е опазил кучетата си. При всички случаи го отнасят кучетата.

Нахапаните хора, викаш, не отнасят. Баси тъпака, дето си!

значи оня, дето ги опекъл, е бил прав? ох, аман.

Не кучетата...ами и собственика ще гръмна!!!

Не мога да разбера, кога някой в тази държава ще се сети, да задължи всички собственици на големи кучета, да ги извеждат или пускат да се разхождат само и единствено с наморници. Писнало ми е да ми изкачат по улици, в паркове - навсякъде, аз да изпадам в паника и, тъпия собственик, застанал на 50 м. да ми вика: "То е добро, не се страхувайте". Еми, не искам да го изживявам непрекъснато. Какво да кажем за децата?

Ти на такъв собственик му извади един хубав нож и му глей сеира как бързо си прибира песа в найлонова торбичка. Даже може да го успокоиш, че няма страшно, че само си мажеш пастет с ножа. Повярнай ми, схемата работи.

Стига собственика да не извади пищов ..пък ти калашник, той базука .. акъла дали ще ви дойде някога

Идиоти бе, братучед. Големи. Не знам хора ли са какви са, след всичките тези случаи.

То и сега е задължителен намордникът при определени условия (и в определени градове; не знам дали всички - общините си решават това), но, първо, не се следи дали го слагат, второ, повечето стопани на едри породи са на принципа "да бе, те ша ми кажат на мене как да си извеждам кучето." Ето: Наредба за придобиване, притежаване и отглеждане на животни-домашни любимци (кучета и котки) на територията на Столична община Чл. 13. Собственикът на куче - домашен любимец е длъжен: 1. на обществени места да води кучето - домашен любимец винаги и задължително на повод до 1,5 м, а при кучета - домашни любимци над 10 кг на неразтеглив повод до 1,5 м или с намордник. 2. от намордник са освободени кучета - водачи на незрящи хора. 3. поводът и намордникът не са задължителни на местата за разхождане на кучета - домашни любимци, определени със заповед от кмета на района. 4. при пътуване със средствата на масовия градски транспорт собственикът е длъжен да води кучето - домашен любимец на къс неразтеглив повод и с намордник, или в транспортен кафез. От намордник при пътуване в градския транспорт са освободени кучета - домашни любимци по т. 2 на чл. 13 от настоящата наредба. Имат право на пътуване само регистрирани животни, съгласно изискванията на чл. 4, на чл. 11, т. 7 от настоящата наредба и с редовни превозни документи.

Оставаше да има и една прогресивна глоба започваща от 200лв. и всичко ще е да ОК. И евтаназия при трето нарушение.

Пожелавам на всички псевдо-защитници на псета, децата им да бъдат "зарадвани" от подобна глутница псета! После да пишат по форумчетата по хиляда дитирамби на тема " Що е то домашно куче и как се гледа" !! Искрено ви го пожелават всички пострадали от безстопанствени и скитащи кучета!!!

А ако излезе, че детето е мургаво и е прескочило оградата на фирмата, за да открадне нещо. Не се споменава нищо по въпроса. Затова си трай преди да пишеш глупости. Опасно куче няма - има опасни хора.

акоизлезе ,че е дете на твой роднина? щото и чисти българи са доста мургави ,ако ме азбираш

Абсолютно съм съгласна!

Купих си пасти. Отивам да ги ям.

па я си купих тиквеници от асково и отваам да сера