БСП постави условия за двубоя с ГЕРБ

Екипите на лидерите на БСП и ГЕРБ провеждат разговори за формата, по който да се проведе дебат между Корнелия Нинова и Бойко Борисов.

Обратно в новината

Коментари - БСП постави условия за двубоя с ГЕРБ | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

дорде се наканят и я виж са се събрали, задомили-както направиха жената на Бойко и мъжа на Борислава, семейство в САЩ, много семейства по този начин се разделиха и събраха наедно хахаха, нема време, времето за някои лети с нестихваща сила.. чичото на ББ

Нинова, не се хващай на този капан, да дебатираш по телевизията с Бойко Борисов, като модератори ще бъдат Антон Хекимян, Ани Цонева и Виктор Николаев! Ти, не видя ли днес, как Хекимян се опитваше да те манипулира, разчитайки на некомпетентната част от аудиторията си(които за съжаление са огромната и част), по проблемите със субсидирането на Земеделските дейности! Странно, как си позволява такива коментари! Трябваше да го разобличите в абсолютна некомпетентност, когато се правеше на улав и сравняваше държавните субсидии и стимули със свободен пазар! Водещите на дебата ще са преднамерени ГЕРБ-аджии и каквото и да правите, ще създадат медиен комфорт на Бойко Борисов, а Вас ще Ви прекъсват и иронизират на всяка дума, без да им давате повод за такова нещо! Не участвайте в този пасквил!

Да им сложат боксови ръкавици и железни каски за дебата. На лъжата са къси краката и дебело дупето

Нинова е българската Зоя Косми Демянская, комунистката с топките, ще си надене сама примката на д' еба та, а боко ще я опраска като презрела тиква.

Бойко е прос,а Корнелия еумна,ЗАТОВА УСПЯ ДА ОТКРАДЕ ТОЛКОВА МНОГО,ПРОДЪЛЖАВА ДА ЛЪЖЕ И МАНИПУЛИРА ПРОСТИЯ НАРОД КОЙТО НЕ МОЖЕ ДА РАЗБЕРЕ КОЙ ГО ДОКАРА ДО ТОЗИ ГЕНОЦИД., ПО УМНИТЕ НЯМАТ НИКАКЪВ ИЗБОР,ТЕЖКО НИ, НИКАКВО БЪДЕЩЕ.

Всички да напускат тая пародия на държава. Оставете сами циганите и комунистите. Щом Корнелия и Бойко са претендентите, купувайте билети и напускайте. Мача свърши за България

Правилно, нека Борисов и Нинова се явят на двубой без екипи от експерти. Нека ги видим кой колко струва. За мен лично това е толкова важно, колкото и програмата на партията, която евентуално ще управлява, защото колкото и да е добра тя, ако лидера не е кадърен, всичко се обезмисля. Не, че вярвам на червените, но ще гледам дебата непременно защото ГЕРБ направиха много грешки до сега и ми е трудно да реша да им дам вота си. За мен България има нужда от силна дясно-центристка партия в управлението, за да се разчупи олигархичния модел на държавата. Обаче такава партия май няма. Всички перефразират едни и същи популистки рефрени и това е.

Това е грешка на ГЕРБ - така легитимира БСП като "равнопоставена" партия, без оглед на историческите аспекти до момента... Самия факт на дебата, вече дава по-благоприятна светлина на БСП, а Нинова се "добира" до нивото на Борисов...

В случая и двамата са претенденти , което ги прави автоматично равнопоставени.

Мисля точно като теб. А тая наглата и условия поставя. Борисов не трябва да се съгласява. Другият вариант е той да постави условие за широк дебат, с различни лидери на рартии.

Какво имаш предвид под "БСП се легитимира като равнопоставена партия"? Та те всичките партии са равнопоставени в предизборната борба. След изборите има победител и опозиция. Или нещо бъркам?

Меката пишка и китка Боко Тиквата, симитлийския зет-никога сам не е ходил на дебат!:)) ... Мъжът е Нинова-Боко е пХХХХта!:))

Така е! Нинова има по-големи то.ки от на Бойко, даже краката й са много по-к.мати от бойковите! Нинова е истински мъж! Даже кр.ата й мири.шат на пръч! Истинскски Мъж е Нинова! Не е жена това!

Истината боли! БСП е партията която ще спечели изборите! България ще напусне ЕС и НАТО! Бъдещено на България е свързано с РУСИЯ, колкото и да се заблуждавате! Българите са русофили - останалото са европедали! Дайте шанс на Корнелия Нинова ви вразуми, образова и цивилизова. Скоро границите ще бъдат затворени и всички еврогейци ще изпитате надорния гняв и ще бъдете съдени за предателства срещу Българския и Руския народ! Бегане няма да има! Русия не прощава!

Толкова си прост и тъп, че ако имаше Световно по "простотия и тъпотия", нямаше да можеш да влезеш даже в десетката...

И септември ще бъде май.

ДА НЕ СЕ ПОВДИГАТ ВЪПРОСИ ЗА: 1.Управлението на Луканов, фалита на държавата при него, купоните за хляб и мляко и режима на тока. 2.Управлението на Беров и възхода на доброзорното застраховане, контрабандата на дрога, оръжие и доста горива за Сърбия. 3.Правителството на Виденов (Курнелия припада на дебата) 4.Тройната коалиция на БСП, ДПС и Негово Царско Количество, батко и братко, заменките, спрените европейски пари, обръчите от фирми и порциите на Доган, Големия Член и залавянето на Киро Валутата на Калотина с недекларирана валута, без никакви последствия за него. 5.Правителството на Гея, Бея и Злодея, съставянето на подробна корта на всички задни изходи в държавата и обирът на века с КТБ. 6.Никакви въпроси за Решетников. 7.Никакви въпроси откъде ще се вземат парите, за да изпълни БСП ВСИЧКИТЕ си предизборни обещания. Та да види Борисов тогава, що е то дебат по ниновски.

Боко, препиши си ги и просто Ги задавай без паузи!

БОЙКОООО, И НИКАКВИ КОНДОМИ, ТАЗИ Е В КЛИМАКТЕРИУМ !!! ХВЪРЛЯШ, ДОКАТО ЗАПОЧНЕ ДА ТИЧА ПО ТЕБ И ДА ВИКА ТАТЕЕЕЕЕ !!! (както е казал циганина, како го фъргам на цименто, търчи по мене и вика татеееее )) ХИ. ТОЛКОВА МУ БИЛО СИЛНО СЕМЕТО !!!!!

Столетницата ако управлява ще е с ДПС а ако пак не стават 120 има кой- е го Волен Сидеров. Е как БСП ще управлява отговорно с тези олигарси в редиците си и с Доган?:

Абе "дебата", абе лъжльо, абе червена гнидо с едноклетъчно мозъче явно госпожа Лъжа ти е светъл пример, къде вида 7 години управление на ГЕРБ, след като гербаджийте бяха на власт 5 години...така че фекалите които си избълвал са за червените боклуци!!!

Само така. кажи му БХ да си вземе и любимия предмет - бухалката и така да разговаря с Корни - хахахахахаха

Хи-хи-хи! Ха-ха-ха! Прав е Борисов.

НА ДЕБАТА ЩЕ РУХНЕ И ПОСЛЕДНАТА ПЯСЪЧНА КУЛА НА ГЕРБ!!!

"БСП постави условия за двубоя с ГЕРБ" и ГЕРБ трябва да постави услвие на БСП- Курвелия Нинова ДА НЕ ЛЪЖЕ, понеже има хора, които не знам защо, ама твърдят, че НИНОВА Е ЛЪЖЕЦ! Ген. Леонид Решетников, съветник на Владимир Путин. 03 Декември 2016 "Нинова ЛЪЖЕ. Генералът директно нарича Нинова лъжкиня, като подчертава, че противно на твърденията й той продължава да работи за Кремъл и не бил уволняван заради корупция" Румен Петков АБВ. 27 декември 2016 "За Корнелия Нинова лъжата е начин на мислене и поведение. Корнелия Нинова е професионален лъжец" Веселин Марешки 03 декември 2016 "Нинова и промяна - това е върховна лъжа. Щяла да бъде новото лице на промяната! Ето това е върховна лъжа и популизъм. 27 години БСП говори едно и също, обяви още той пред Нова тв. Евродепутите от ГЕРБ 09 Април 2016 "Корнелия Нинова лъже! Oт БСП клеветят България, разпространявайки невярна информация, казват още те. Използвайки репутацията на Европейския парламент, Нинова излъга за "констатации", направени от институцията" 25 януари 2017 Кратко съобщение във Фейсбук постави в неловка ситуация лидера на БСП Корнелия Нинова, която няколко пъти до момента заяви, че партията ѝ не се меси в съставянето на служебния кабинет от новоизбрания президент Румен Радев. В сряда икономистът проф. Боян Дуранкев изрично благодари на нея и на депутата от БСП Румен Гечев (колега на Дуранкев от УНСС) за подкрепата при обсъжданията за номинацията му за служебен премиер. Десислава Атанасова 27 септември 2016 "Корнелия Нинова лъже, няма решение на правителството за настаняване на бежанци в общините" ГЕРБ 14 юни 2016 "Нинова лъже, Европа не спира пари. Буди недоумение във всички хора, ангажирани в сектор "Земеделие", изказването на Корнелия Нинова, че ЕК спира евросредствата на България. Меко казано това е една грозна лъжа и ако не беше толкова жалко, щеше да бъде смешно"

БСП постави условия за двубоя с ГЕРБ Условията са изяснени вече, като двубоят ще бъде в 12 рунда на ринга в зала Армеец. Задължителните спортни екипи са голи до кръста, като Корнелия Нинова ще държи червена лентичка в ръка, а Борисов ще бъде с вратовръзка под формата на Гербер в жълт цвят. А ние зрителите/избирателите/ ще им гледаме сеира отстрани.

Дебати между лидерите няма да има. Нинова може да не е много грамотна, но Борисов е крайно тъп и неграмотен и мяма да се съгласи.

Тая гладна улична куч-а иска да застане на мегдана и да лае,лае,лае.Това го може най-добре.

"От такива жени, които искат да се правят на мъже, винаги съм бил притеснен. Поне в ГЕРБ гледаме половете да си стоят на място" Странно Боко... президентството ли е място за жена? Нещо май се обърка, а? Да не ти изяде галвата тази фраза?

ИСКАМ ТАЗИ ДЕТО Я ИЗГОНИ ИВАН КОСТОВ ЗАЕДНО С ОРЕШАРСКИ, ДАНЧО МЕНТАТА И БИСЕРОВ/за далавери/. ДА СЕ ЯВИ НА ДЕБАТ С ИВАН КОСТОВ /тая ще се окъка/. НЕ Е В КАТЕГОРИЯТА НА КОСТОВ, НЯМА КЛАСАТА И Е УЖАСНО ТЪПА, ЩЕ ИМА ДА ФЪФЛИ А И ТОЙ ЩЕ КАЖЕ ЯСНО ЗА КАКВО ИЗГОНЕНИ четворката далавераджии, нинова, орешарски, данчо ментата, бисеров И КЪДЕ СА ТЕ СЕГА - В ДПС И БСП !!!!!

Костов имаше дебат с Гечев, помниш ли?

Ние в пресцентъра на Партията категорично отхвърляме експертния дебат. Ние управленски експерти си имаме достатъчно и многократно сме го доказвали. Пресният спомен от правителството на Пламен Орешарски не прави изключение. Въпросът е дали в ГЕРБ има лидери.

Само да не пускат чужди журналисти, че ще ни изгонят от ЕС, като го слушат как мучи отличника на танте.

Баце ще е трудничко, да напрягаш главата, не е като да напрягаш мускули. Молим ти се недей използва думичките магистрали, Орешарски, саниране, Меркел, ЕНП и твоята любима дума стабилност, вече си ни продънил ушите с тях.

На бас за по бира, че на дебата БХ ще пусне свой двойник. Произнесе ли две цели изречения печеля !!!

На бас на по бира, че ЮРУШ ще купуват избори. Минат ли 4% значи печеля.

Да ама ми дължиш бирата след дебата, а аз твоята след месец.

Нинова: Защо след 7 години управлвние на ГЕРБ сме на последно място по заплати и първо по корупция? Борисов : Мене три папи са ме галили . Нинова: Защо при вашето управление румънците ни изпревариха по всички показатели? Борисов: Осем пъти бия комунистите Нинова: Защо внасяме домати от Турция, зеле от Германия, картофи от Полша? Борисов: Защото ИТ-специалистите не искат да копат.. Нинова: Защо цената за саниране от ГЕРБ е удвоена спрямо нормалнаната цена . Борисов: Глей са, за 3 часа и половина по магистралата съм на морето... Нинова: Защо магистралите се строят на цени, два пъти по-високи от европейските Борисов: Комунистите убиха дядо ми , а също и дядото на Цецка. Нинова: Защо вие сте единствения Мин -председател в Европа, наддал 60 кг на гъз и шкембе за два мандата? Борисов: Избори до дупка, това требе да ви е ясно

ВМЕСТО ТОЛКО ДА ПИТА ДРУГАРКАТА ,ДА ХВАНЕ ДА РАЗКАЖЕ КОЛКО МИЛИАРДА ОТКРАДНА ОТ ТЕХНОИМПЕКС.

Големия въпрос, който стои пред секундантите на БХ е, дали да го нахранят преди дебата или да оставят за после. Да не си легне гладен след пердаха - хаха

Излез да кажеш две думи бе! Ще започнат да ни одумват че сме най простите хора в тая държава

Едва ли БХ ще се съгласи, първото полувреме да бъде лидер срещу лидер. Със сигурност ще настоява лидер плюс експерти, та белким запомни нещо за втората част. Трябва да му разрешат да носи шапка, за да не се чува, как мисли - хахахахахаххаха

Жалони за дебата на г-н Методиев: "гьол", "магистрали", "саниране", "метрото", "папата", "Меркел"....

Бате Бойко, много Фнимавай ! Корнелка ти се е наточила и че те дръпне !!! Че те отнесе като бумбар сламка !

Няма смисъл от такъв дебат.Нинова има сериозни психически проблеми и Борисов няма да издържи срещу една интригантка граничеща с лудост.Вместо да прави зрелища Нинова трябва да отговори за откраднатите милиони долари от Техноимпекс,Булгартабак и навсякъде от където е минала крадливата госпожа.Не може една истеричка да ми говори за чест,морал и представете си колко много милее за България.

Костов имаше дебат с Гечев, помниш ли?

- Дебело, небръснато и скача - що е то? - Мутра на дебат.

Значи, всичко е толкова фалшиво и нагласено, че........не е за приказване.

Bъпросите трябва да им ги задава народа.Aма нито една телевизия не дава отворен телефон,накоито всеки гражданин може да се обади и да им зададе въпрос. Tова означава че всички канали са корумпирани.Bсичко е замазване очите на народа.

Курнела що не излезе срещу Караянчева,Беновска дето са и от категорията да я видим тогава колко е курназ?

А аз като написах, че Боко е маструбиращ дебелак, ме изтриха! Нали на това му викаш джобен тенис?

За джобен тенис са необходими топки, а този безполовия може само да ИМИТИРА джобен тенис.

Костов имаше дебат с Гечев, помниш ли?

Помните ли колко пъти Тиквата се е явявал на дебат? Ще ви припомня! НУЛА пъти! На не го му трябват разни смачкани репортери, по възможност от женски пол, пред които да размята разплути телеса и да се думка като горила по гърдите!

Девизът на Боце каратиста е: Всяка прочетена книга - една забравена хватка!

Нинова, Ниновааааа. Кой ще ви се хване на лъжите. Малко се обърквате с президентските избори. Управлението ще го гледате през крив макарон. Ще перефразирам една мисъл на великия Стефан Стамболов. По-добре турците да дойдат отколкото вие да управлявате.

Мутра дебатира!?

Мутра срещу разгневена врещяща келнерка, някои хора може и да го намерят за забавно.

Какво се надява да постигне тая вресла в "дебат" в който очевидно тя ще врещи все едно какво и никой няма да може да вземе думата, манталитетът и на квартална скандалджийка няма да и изневери. Кой харесва вресливи скандалджийки?! Тая е по-неизбираема и от Цачева, не че е лесно за постигане но е факт.

КАК ЛИ ЩЕ ПОДРЕДИ СТОТЕ ДУМИ КОИТО СА МУ В ГЛАВАТА /ГОЛЕМА....И ПРАЗНА/ВСИЧКИ СМЕ ГИ ЧУЛИ .......ГЬОЛА, ОРЕШАРСКИ, МАГИСТРАЛКИ.../БЕЛИ/, ВИНЕТУ И ОЩЕ 95 ПОДОБНИ!!!!!!

Вън БСП и ГЕРБ от Народното събрание!!!!!!!!!!

всичкото дупетат - ВЪН

Все още не е сигурно дали страхливата мутра ще се появи в уречения час като знаем как си мини мнението не всеки час а всяка минута.

те ще се разберат като Мъже ама простия български народ пак ще духа супата