Фалшиви мейли от НАП заляха данъкоплатци

Вирус предупреждава от името на Националната агенция за приходите за промени "в регламента и периодите за подаване на декларации в НАП", съобщиха от агенцията.

Обратно в новината

Коментари - Фалшиви мейли от НАП заляха данъкоплатци | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Цецка Цачева ще я хвана за адвокат срещу цвета к. и след това в Страсбург, да плаща. иначе няма да се оправят. всичко е помия/неразбория накъдето и да се обърнеш.

вече го отворих,мерси за предупреждението. добре че антивирусната ми е желязна

Къде са службите по киберсигурност?

така става когато държавните мъже ни управляват по фейсбук вместо по държавен вестрник

link-ето от този адрес са актуалните от вчера.Най веоятно в приложението има криптовирус.

Редовно получавам по електронната поща писма от НАП, даже днес. Трия ги без да ги отварям. НАП не ме касае.

И като видите, че подателят НАП е от Япония - има команда '''ИЗТРИЙ'''!

Абе фалшиво , истинско - от НАП на вратата ви да тропат - не им отваряйте!!!

loyola

Ами хайде сега Яворчо да си изработи заплатата и да хване някого? Това не е като да тормозиш хора в неравностойно положение и да разбиваш сървъри на безплатни библиотеки! Оппс ама то нямало накърнени интереси на олигарси, значи няма да си мръднем пръста ...

Не е зле онзи гологлавия воюващ със замунда и читанка да вземе да свърши нещо.

А дали може??? Но определено атаката е чисто нашенска и трябва да се размърдат.

Аз пък не съм получил такова писмо ? ! Я ми го препратете да си го отворя и прочета. Интересно ми е като нямам антивирусна, какво ще се случи ;)

От различни адреси идва. Трябва много да се внимава. Идва ми на служебната пощя и съм предупредила шефа да не отваря нищо от НАП. На пръв поглед изглежда като истинско писмо, ако не познаваш речника на НАП. Може механично да го отвориш, без да погледнеш адреса, от който идва. НАП не употребява думата "регламент", НАП "дава иказания".

При мен пък пристигат от Уникредит Булбанк- ГЕРМАНИЯ!!!

я ги напцувах на макя и и мго пратих

Фалшиви мейли. Фалшиви политици. Фалшиви заплати. Фалшиви ценности. Фалшиви новини. Република Фалшификария...

Само българо-съветската дружба е като въздуха и слънцето и си е съвсем истинска за всички българи.

Интересно ми е как и кой квалифицира съобщенията като спам след като тов не е при спама??

Подателят е link. как ползват тогава домейна на НАП. Ако не ползват домейна на НАП подателят няма да излезе link......има нещо грешно май... не разбирам..

не разбираш. не се мъчи.

email spoofing

Наскоро по медиите и телевизиите НАП официално заяви, че не праща такива мейли.

само на данъкоплатците ли. значи БХК да не се корка, циганите такива имейли няма да получат

Бихте ли ни помогнали или да се разровя из сайта. Някой почука на вратата, а имаме звънец за позвъняване. Отворих вратата и нямаше никой, намерих бележка от : М&ВМ-expresse, позвъних на телефон 0 700 10 100 и ми казаха, че писмото е от НАП. И кво става сега. Порасналите ни деца през 2009, завършвайки висше дълги години бяха безработни, заминаха от зор на запад и там също не бяха работили със заповед, без осигуровки, и кво стана тая по на 33 без един ден трудов стаж. И сега Цвета ми говори небивалици. Сега герб да ни платят всичко що сториха. Ние сме на възраст, късно го родихме и кво сега отде пари. ДАЙТЕ ИНФО. ВИЕ РАБОТИТЕ ЗА ГЕРБ, НО НЕЙСЕ , да се смеем ли да плачем ли, на запад са, но не са осигурени. Добре че сме ние, ядем хляб и масло и така нататък. Грехота е народни представители. Искаме си парите за завършено образование висше, искаме всичко не сторено от вас да ни покриете всички разноски до ден днешен. Няма работа. Има работа само за техни хора-роднини, шуробаджанаци... НЯМА ДА ПЛАЩАМЕ. ДА ВЪРВЯТ В ЗАТВОРА ТЕ, ТЕЗИ КОИТО НИ НАДРОБИХА ТАЗИ ПОМИЯ ДО ДЕН ДНЕШЕН. СЪСИПАХА МНОГО СЪДБИ.... и КОГАТО ПИШЕМ против герб не значи, че не харесваме ЦЕЦКА ЦАЧЕВА. Сериозен, отзивчив и малко приказлив е Цецка Цачева, но изход нямаше да гласуваме за нея, а гласувахме НАКАЗАТЕЛЕН ВОТ, за някои от герб-цвъки, атанасова, цвета, шайката бандюги, и шофьора на цвета и атанасова,. проблем на БОЙКО. Цвъки прердател, ще яде големият шлем след време БОЙКО, но геч ще е.

Грамотността също е ценз.

Б.си несвързаните бръщолевения. Отказвам да повярвам, че този коментар е писан от разумно същество с достъп до компютър. И че това същество после гласува кой да управлява мен.

За съжаление, онлайн преводачките толкова си могат.

Ба ми то по тия меили не са спирали оня какво ли не има

колко по-лесно се живееше като ти дойде в пощичката "Цъкни тука да видиш Памела Адерсон гола!"...

някога е имало истински труженички - сега НАП

И аз го получих някой знае ли какво прави този вирус

Най-вероятно е крипто вирус. Кодира ти файловете и ти иска откуп да ти прати ключа, ама от умрел писмо...

Това е вярно днес получих подобен мейл от : ooishidaiwa-hi.co.jp Като го погледнах от къде идва веднага се усъмних, че е от НАП. Все пак домейна е японски. Направо излетя в спам папката.

И защо там а не в кошчето???за изтриване???

Защото ако го пратиш направо в кошчето, другия път пак ще ти дойде в кутията. За да го отчете за друг път пощата като спам - първо в спам папката, а после в кофата.

Ами те не са от НАП. Идват от домейн: morii-web.co.jp