Осем основни принципа за управление на световната икономика

Погреднато отстрани. Старият опит и напредъкът на икономическата мисъл ни дават цяла мина от информации за това което функционира и кое не функционира.

Обратно в новината

Коментари - Осем основни принципа за управление на световната икономика | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

глупости. лобизъм и пропаганда още от първото изречение.

много социализъм струи от тея принципи. А както знаем социализЪма е противо-естествено нещо.

Основата на днешната икономика е наличието на ПОЛУГРАМОТНИ ГЛУПАЦИ, които купуват разни НЕНУЖНИ ЛЪСКАВИ ДЖУНДЖУРИИ по моловете! Дори ако ДЕБИЛИТЕ спрат да си купуват СМАРТФОНИ, днешната икономика ще РУХНЕ ...

алчноста пред скоби *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Капитализъм - алчност, измама, насилие

Еврейските тезиси. Следствие от които е: как богоомазалите се да си бетонират господството, а гоите, по-добре да си закрепят юздите. за да бъдат по-качествено яздени. Пълни простотии на еврейските концепции по икономика. "Световната" банка, която е еврейска организация и евреина Стиглиц. Сега ще ни пласират нещо "суперново" за зажаднелите за промяна, но със запазване на схемата: мошетата папкат здраво, а гоите духат супата. Простичко описание на "новите" икономически концепции.

къв ти е проблема с евреите? че са по-умни от теб и те възприемат като добитък? А ти как възприемаш черните от африка - като маймуни или като хора? *, след като ти възприемаш циганите например като не-хора и те така за евреите ти си гой. Кво се нервиш излишно?

sonibvc@gmail.com

Аз ги познавам много добре и съм работил с тях. Първото което прави впечатление е че всъщност не са толкова умни. Честно. Просто си помагат един на друг и работят взаимно в една посока. Това е което ги прави силни. Те са олицетворението на "Обединението Прави Силата". Подхвърлят топката (възможности) само на свои което пък води до успехи в тяхната група. Те не са като другите които са принудени/възпитани че всички са равни и не се чустват виновни като го предпочитат и помагат само на свои. Дори и да не ги познаваш и да не си бил част от тях, можеш да видиш доказателства за това като погледнеш как се управлява Израел и еврейските общества по Запада.

Евреин, на теб какъв ти е проблема и какво търсиш мамка си еврейска по българско. И наглецо, агресията ти като ГОСТ е недопустимо. Това ви е характерната основна черта, безмерната наглост.Не случайно, където и да идете, от всякъде са ви били и гонили. И така, повече от 2000 години. И всички са кривите, а само вие правите? Това си е за психиатрия. И е прав човека, освен гаглостта, особен ум у вас няма. Някаква особена тарикатщина и то не особено сложна. Другото е фасада. Колко сме умни и колко разбираме от изкуство. Успехите ви се дължат на това, че повечето евреи функционират като организирана мафия. И че основно мисленето е насочено предимно към измами. Не творене, изграждане на държава. А измами, с основна ценност - парите. Взехте СССР, създадохте комунизъм и опропастихте държавата, до фалит я докарахте. Не случайно руснаците след 1999г ви изгониха. Взехте САЩ и капитализма и тази държава и строй оак.хте. Фалирахте я и до 20 трилиона дълг я докарахте. Откраднахте си земя и ви направиха държава Израел, няма съсед с който да седнете на маса. С всички сте изпокарани, всички крадете. Навирате си носа в чуждите държави, за да създавате хаос и да крадете. Просто не ставате. И няма нужда да нипробутваш рекламите ви.

се ено слушам тезисите на 13-тия конгрес на бкп. АБЕ, ЧАКАЙТЕ ДА ИЗМРЕМ, ТОГАВА ТРЪГНЕТЕ НА ЛОВ ЗА БАЛАМУРНИЦИ, ОТНОВО....

Погледнато отстрани, виждаме това, което е видял Александър Стамболийски. Десетина години по-късно и Адолф Хитлер. Хитлер е приложил на практика, това което Стамболийски е направил някога в България, като това му родолюбиво дело е станало причина еврейската мафия да плати обезглавяването му. Архивите в които е описано как най-бързо се излиза от национална разруха са живи и се очаква #KOЙ? ще прочете правилно "!ялов емамИ". Не става дума тук за МАГАРЕШКИ и магариите му.

ха-ха-ха... абе ти всяка нощ ли сънуваш как евреи те клатят? Човек, имаш сериозен проблем, и сериозна нужда от специализирана помощ. На твое място нямаше да бавя визитата при чичо доктор.

Какво значи първото изречение : "Погреднато отстрани" ?

Значи, че редактор не го е погРеждал:):), било е набързо преведено и копи-пейст-нат драфтът на това, което е преведено - без редакция и корекции:(:( Уважаеми ДИР, нека някои да хвърли едно око - не само на първото изречение, а на цялата статия.

Ми, малко по-прикрито, но пак същото - глобализация. Просто ни я поднасят в нова опаковка. Реално, авторите развиват по-нашироко тезите на Барак Хюсеин Обама изложени от него в речта му в Атина по време на прощалната му обиколка миналата година.

"Трето, оцеляването на околната среда не е опция. На национално равнище повишението на растежа с цената на посегателства срещу околната среда не е трайно. Наложително е климатичните промени и политиката на адаптиране да не се възприемат само като съпътстващи елементи." Това значи ли, че можем да си превърнем страната в пустиня с идеята, че е временно, докато се оправи икономиката?

зависи от мащаба на времето... преди години цяла България е била под вода. Също преди много години цяла Сахара НЕ е била пустиня. Има континентален дрейф, менят се океански течения. А до 5 милиарда години Слънцето ще стане червен гигант и ще издуха цялата земна атмосфера, така, че всяка промяна на климата до тогава е по същество временно състояние. Хората са предразположени да променят околната си среда вместо да се адаптират към нея. Оплаквания се приемат денонощно на арменски-попгоспод.бог.

Доколкото аз схващам текста, те твърдят, че трябва да се контролира този процес и да се запази природата, доколкото е възможно. Явно визират примери като Китай, който в името на шеметен растеж напълно игнорира унищожаването на природата. И в Русия има подобни случаи - изчезването на голяма част от Аралско море, някои от най-замърсените райони в света. Само дето няма такова развитие вследствие на това.