Шефът на детската травматология в ”Пирогов” хвърли оставка

Началникът на Клиниката по детската ортопедия и травматология в “Пирогов” д-р Атанас Кацаров е подал оставка.

Обратно в новината

Коментари - Шефът на детската травматология в ”Пирогов” хвърли оставка | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Помните ли стария виц. "Като знам какъв съм инженер ме е страх да отида на лекар". Явно такъв е случая и с новия шеф на "Пирогов", с оценки тройки по медицина. А тези които назначават такива "специалисти"... с какви очи и морал са?

ЯВНО ХОРАТА НЕ СА СТРАДАЛИ ОТ КОМУНИСТИЧЕСКАТА СГАН, ЗА ДА ИМА ХОРА КОИТО ИМ ВЯРВАТ !!! ТОВА СА ЧОВЕКОПОДОБНИ, КОИТО НЕ ЗАЧИТАТ КАЧЕСТВА, А ДАЛИ Е НАШЕ МОМЧЕ МОМИЧЕ, КОЙТО НЕ Е С НАС Е ПРОТИВ НАС, НАШИ ХОРА !! МЕЖДУ ТЯХ НЯМА КАДЪРНИ. АКО ИМАШЕ ПОНЕ ЕДИН, ЩЕШЕ ДА Е НОБЕЛИСТ !!! ЗА ТОВА ДЪРЖАВИ В КОИТО ВЛАСТВАТ ТЕЗИ ИДИОТИ, СА ТОЗИ ХАЛ, И БЪЛГАРИЯ НЕ МОЖЕ ДА СЕ ИЗМЪКНЕ ОТ БЛАТОТО, ПОПАДНАЛА СЛЕД 44 ГОДИНА !!!!

Това че тия двамата си имат някакви личностни или професионални- и двамата са травматолози, вражди не бива да се пренася върху лечението на децата. И единият и другият ползват държавната болница като лична материална база и са забогатяли върху неин/наш/ гръб, от което имам лични впечатления. А това с оставката е спекулация, сигурен съм, че няма да се случи. Освен в държавната болница, на друго място няма да ти позволят да си избираш кого, как и срещу колко пари да лекуваш.

Няма прошки за подобни говеда!

Никой не иска да работи за комунистите.

Назначението на бившия изп.директор на Пирогов Стоян Миланов бе също политическо. И то по времето на управлението на СДС. С протекции разбира се на чичо му Милан Миланов, та затова му викаха "чичовото".Сигурно има защо да си подаде оставката. А мисля,че и друг път е правил подобен ход. В Пирогов вреше и кипеше от нередици от край време. Много тежък беше случаят, който още не е разрешен, с доцент Христо Цеков, един перфектен специалист, за който 3 години не допускаха конкурса за професура, защото "чичовото" не бе съгласен (Доц. Цеков беше избран вместо него за Изп. Директор на Пирогов от министър Андреева, но ГЕРБ провали конкурса чрез Миланов. Трябва да се сложи най- сетне ред в това гнездо на осите, пълно с парашутисти като Миланов.

Стоян Миланов беше назначен за директор на Пирогов след Раденовски, което беше точно след станишевото правителство на БСП. Какво СДС?! Ти си луд. Луд простак. Раденовски го поеха прокуратура, като преди това го оставиха още един месец, за да има изпълнен юридическия срок за носнене на отговорност. След него сложиха Стоян Миланов. По време на Раденовски Милан Миланов сдаде реанимацията на Стоян Миланов да я ръководи. По вреемто на СДС Стоян Миланов още не беше доцент дори. Що сте такива келеши, бе?!

Ей така спуснаха един парашутист и пишман хирург на име Симчо Василев, ловнодружинска дружка на президента Първанов и бивш дИпутат от БСП в Медицинска академия и сега им е*ава майката на болницата!

Последната надежда на хората е Пирогов и тия нещастници ще го съсипят. Това е направо престъпление!

Препоръчвам на всички да намерят и прочетат във Facebook цялото писмо - потресаващо е! Най-добре е всички млади и кадърни да изчезват от България, а тия катили, като останат сами, надявам се много, да се самоизядат!

1000 човека пред Пирогов ще свършат много по-добра работа. Комуноидите да бягат от България. Най-добре посока Мацква... Вместо това тъпанарите като теб са склонни да им предоставят прекрасната ни страна...

Вечните номера на седесари, роялисти и прочие реформатори - да пометат всичко здраво и читаво и да си развяват коня за сметка на хората, които разчитат на тези стоки или услуги - в случая, на медицинска помощ за децата им! Как може да се разхвърли детската травматология - едно високо специализирано отделение, на пет различни, отдалечени едно от друго, места?! Тия лекари ще хвърчат ли между тях, ако се наложи включване на специалист в операция или процедура по спешност?! И колко детски съдби, може би и животи ще ни струва това?! Толкова ли са много децата ни, които и така си страдат неимоверно в училища, по улиците, в транспорта и между колите, та можем да рискуваме и с лечението им толкова много?! Това служебно правителство, което беше назначено само да направи едни избори честно и според закона, заряза вече изборите и закона за машинното гласуване, но не спира да уволнява и да гази експертите наред - във всички ведомства и дори болниците, че и Пирогов - единствения институт за спешна помощ, където са най-опитните специалисти и най-добрата техника! Това е пълно безобразие, и проклета да е курнелката, която от болните си амбиции забърка цялата тая безумна каша в държавата!

Припомням,че назначението на бившия изп.директор на Пирогов Стоян Миланов бе също политическо.И то по времето на управлението на СДС.С протекции разбира се.Сигурно има защо да си подаде оставката.А мисля,че и друг път е правил подобен ход.

защо никой не гледа дипломата все пак така може да се ориентира човек къде е завършил,какво и с какъв успех години наред този показател е невидим и затова е пълно с политолози,журналисти и какви ли не администраторки на места,където се иска аналитичен ум и компетентност

Комунистическата сган се развихри.

На пишещите глупости в форума мога да кажа следното напишете в търсачката "kacarov drebov" и вижте какво правят и какъв принос имат към спасяването на деца. После се погледнете в огледалото и си дайте равносметка вие какво сте направили за обществото... Рядко съм срещал такива свестни хора и докато съществуват има надежда за тази страна.

Браво! Достоен човек и голям професионалист!

ДПС се готви да се завърне с помощта на ибрикчията си Бсп.

Появят ли се комунистите, започва да вони...

В България са останали и читави лекари но като им сложат за началник някой партиен крадец-бездарник и те бягат в чужбина. Не стига че червените гниди ни разболяха от безпаричие и беззаконие, но не ни дават и да се лекуваме.

Доктор Кацаров не работи от 25 години в Пирогов.По-малко са.

Абе появят ли се червените крадци - само РАЗРУХА. И това е само началото.

Сефте шефовете на болници се назначават по политически причини!Москов ги сменяше по 2-3-ма на седмица, тогава не беше политическо , сега е!

Между шеф на болница и на клиника има голяма разлика. Единствените хора които не сменят само политически лица, т.е. шефове, а кастрят и до шефове на отдели и отделения са БСП. Това е типично болшевишки почин.

Предстои ремонт на детската клиника и няколко екипа биват "разхвърляни" на 5 различни места, за да могат да поемат малките пациенти, независимо от ремонта!Къде е тук драмата, кято този доктор раздухва? Пък и разбирам, че нещо са го "отсвирили" за доцентура,(намесен е и Герджиков), така че ясно е защо пищи!

Явно нищо не разбираш дори и доколкото...

В клиниката на Балтов наистина смърди.Много обичат да правят скъпи операции без да са налага.Всъщност в целия Пирогов е така.

Библиотекарско-сарайската мафия си е само на ДПС и ДС. Защо си набутал и чисто десни партии там? Манипулатор! Но темата в момента е друга - Пирогов

Д-р Кацаров, благодаря Ви. Помогнахте два пъти на дъщеря ми. Дано има повече специалисти като Вас. Бяхте събрали уникален екип. Господ здраве да ви дава.

Чудо голямо

Айде докторе - 8 години спа, проспа Деса поетеса и Москов ваксината - сега се събуди с будна съвест и се загрижи за децата. Ай сиктир от закъснели докторски болежки, а като смениха шефа на фонда за лечение в чужбина пак спа, нали???

На Запека скоро ще му пуснат да слуша Лет ит би! Досега стачка и бунт срещу служебен кабинет не е имало, ама този с шутове ще го изгонят!

Велик човек.

Основната задача на служебния кабинет е да изчисти държавата от некомпетентни и глупави хора, "набирани" по бензиностанциите и магистралите от Борисов, особено в здравеопазването. Като гледам пишещите герберски тролове във форума, явно си искат далаверите на частната практика на мъжа на Деса Половата Простакеса и отровните ваксини на Москов. Няма как да стане. Тотална чистка трябва на всички шуробаджанаци, на които заплатите им се плащат от държавата. Или искаме да станем нормална европейска държава или искаме да си останем симитлизирана територия на мутрите и мафията.

Много се бъркаш! Служебното правителство няма мандат затова, какъвто може да даде само народа след избори!

що то е еба майката неграмотна=сифилистично комунистическа

Да се съсипва детско отделение с доказано най-добър специалист и да наричаш това махане на некадърни... ДЕТСКО отделение! Комунистите сте уроди мръсни. Заслужавате си нещастната пошла съдба. За съжаление сте, толкова сте долни и мръсни. Можете да жертвате всичко човешко, за да се почивствате хора, но не сте хора. Оставате си подобия на хора.

По избора на едни политици кой да управлява иснституции - ще познаете какви са тези политици. Това правителство е новата креатура на БСП, няма как да очакваме по-добро от пройдоха с две жени, който пътува до скъпи дестинации по целия свят (с какви пари?) и, най-лошото, който прави на меле отделения, за да отмъсти на някого за кадърността и отдадеността му. Ако питате как се прави комунистически кенеф, ще ви отговоря: ето така. Така се прави комунистически кенеф! Като сложиш дрисльовци да управляват де що не могат. БСП избира точно некадърните, защото те нямат друг аргумент за успех и са готови за манипулации поради това. БСП не може да манпулира кадърния лекар герой - той може да си зкара хляба навсякъде, даже още по-добре от в Пирогов. Но пък ще управлява тъпака с лекота, защото тъпакът има само този шанс! Правете сметка какво избирате на изборите. С БСП бихте избрали да ви лекуват нищожества, които работят срещу здравето и на деца. Те откровено не се интересуват от лекуването! Важното е каква далаверка да вкарат, че да изкарат още някой лев свинете долни. Емблема на БСП е ето такова уродство. И сме го виждали с очите си! А ако се оплачеш на политиците от това, ще получиш самодоволен смях. Най-гадни са уродчетата, които са гласували за тях разбира се - тре са първопричината. Тези уроди са тяхната мечта. Тпу!

Приветствам доктора! Поздравявам го за смелостта да ,за куража да назове всичко с истинските им имена. Надявам се отсега нататък всички ние бългаските граждани да имаме същия този кураж.

Моси, трябваше да ги ваксинираш директно в главите всите комундета, ама не с чист живак, ами с обогатен уран!

д-р кацаров не разбрахте ли че този служебен кабинет начело с герджика е поставен за да разчиства пътя на бсп в българия не останаха почти кадри защото шуробаджинащината и мой човек са на мода

Досега всички служебни кабинети бяха успешни, защото нямаха време за глупости. Герджика гони жълтата фланелка и ще се опита да разруши колкото може повече за нула време. Уж не е социалист, ама бацила на неадекнатността няма да го подмине, също като Орешарски.

Сигурен ли си в това, което пишеш ?? Спомняш ли си предишното служебно правителство с колко увеличи цената на тока и колко десетки милиона даде на полицията ??? Като се консултираш, пак се върни да пишеш, ако ти се пише на тази тема изобщо !

Въобще не си спомням, което означава, че не е било нищо скандално!

Е, това преля чашата на търпението вече! Ето такива неща отварят очите на хората! Семерджиев и Балтов на каруцата и там дето слънце не огрява!

Д-р Балтов е един от най-добрите травматолози в България и има подходящия опит и възможности. Пишете глупости без да знаете и да познавате материята. Трябваше Москов да ви доубие с ваксините. то е ясно, че некомпетентни лекари много по-лесно виреят в общество от аборигени, представлявани от пръстовите им отпечатъци.

Моси хем ви взе пръстовите отпечатъци на всички комундета, хем ви би по една ваксина в чугуна на главите, ама само с живак, та ефекта е малък!

че е добър травматолог, не значи непременно, че е добър ръководител!

Цял живот ще съм Благодарен на д-р Кацарски и д-р Сиришнишки, че оправиха крачето на детето ми. Не е нормално такъв човек и специалист да си тръгва от Пирогов.

Страхотно писмо!!! Поздравления, иска се много смелост и твърд характер, за да заявиш подобна позиция!!!

Хахахаха... От години живея в Северна Америка,малко по- далеч от Сърбия и Ниш:) До Ниш и Сърбия и не съм ходил още ,даже и с влак. Но когато си дойда в България,ще прескоча да ги разгледам:) Колкото до Пирогов- ами знам много повече за това кой се лекуваше там и какво беше и нивото на лекарите и базата. Иначе Дипломатическият корпус и всички чужденци посещавали България , се лекуваха там. И идваха много американски и чужди лекари .Никога не се намери грешка в лечението им. Мога да го твърдя,като свидетел от първо лице. Дай боже да се върне старата слава на този уникален ,пак повтарям ,Институт Пирогов. Колкото до лекарите тук , в Северна Америка- нито знаят повече,нито могат повече,но иначе дерат яко системата финансово ,както и джоба на данъкоплатеца и държавата. А колкото до вас ,драги(а) ,посетете тези болници и тогава говорете.Базата на Пирогов е преди всичко професионална. И това го знам от опит. Лично аз,ако трябва да се лекувам, ще избера пироговската база :)

Само си вземи каска преди това,че като ти пада мазилката на главата да не те убие. Иначе,ако не ти харесва в Северна Америка винаги можеш да се върнеш в България(сега сме свободни,границите са отворени)а ако не ти хареса в България можеш да пробваш Русия ,Северна Корея - там ще намериш своя рай

Стоматологът Семерджиев е недоразумение в кабинета !! ! Час по-скоро да се маха, защото има и други колеги, добри лекари /!!!/, които ще постъпят като Кацаров.

"Служебния" кабинет подготвя идването на власт на новите/стари бандити от тройната коалиция -БСП, ДПС, яТака и куп дребни смърдели!!! Подготвяйте вазелин и си спомняйте с умиление за Боко, сега е дошло време да ви порнат цепките червените кхмери!!

Асен Балтов ми е съученик, изключително интелигентен човек. С Атанас Кацаров играем в неделя футбол, груб и безпардонен човек, оставям на страна , че е дежурния лекар на мутрите, когато се стрелят, та ги шие

Ето тази компания, начело с Герджиков, сега ни управлява......занимават се само с политически уволнения!

Цяла зима ни се наложи да ходим до Пирогов-не детската травматология, а тази за възрасастни. Едно огромно благодаря- видях с очите си под какво напрежение са лекарите и как е пълно ден и нощ пред кабинетите им. Получихме много човешко и отношение и добро лечение без да сме с никакви връзки.

ДОКТОРЕ,прекланям се пред смелсотта Ви да изречете на глас всичко това и най-вече да се опълчите срещу цяла една система....ЗАГНИЛА,СМЪРДЯЩА,САМОУНИЩОЖИТЕЛНА,ВОНЯЩА......ПОЗДРАВЛЕНИЯ!!!!!!

Защо сега се излизат "наяве" в социалните мрежи проблемите на детска ортопедия към Пирогов, а не по безвремието на т.нар професор Миланов ,който е познат не като лекар,не като добър управник и администратор ,а само като "племенника"...???? Защо цели 6 години когато управляваше "племенника"-човек на "усмихнатия кр---ц" Софиянски този лекар не беше така смел ,а се задоволяваше да работи в "безвремие и безпринципност"??

.... не знам дали четеш, ама точно сега, при протежето на герджика разформироват и разхвърлят детската ортопедия на няколко места и това е повода за оставката и написаното.....

и ще разбереш!

некадърния зъболекар семерджиев и още по некадърния "професор" глист успяха да уволнят всичко читави и умни специалисти.При нов парламент незабавно искане на импийчмънт на лъжеца любовник пишман летеца радев

Припарят ли руски слуги до някой кабинет насиранията са неминуеми, ей го това служебно правителство за дни успя и тая поразия да направи.

Поредния бк на пост осира всичко...

това момче на снимката има просто изражение, глуповато. обаче всъщност излиза че е нагъл. герджиков герджиков за никъв уй не ставаш.

Интересно какво ли изражение има новия шеф на Пирогов?