Симов: Хората отрекоха политиката на Борисов на предния вот

Хората отрекоха политиката на Борисов на предишния вот, сега пак ще го направят, заяви Александър Симов от БСП.

Обратно в новината

Коментари - Симов: Хората отрекоха политиката на Борисов на предния вот | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Който и да дойде на власт, българите да се готвят за упражнението "три синджира роби". Българите обичат да ги грабят, ама не как да е, а свят да им се извие. Заслужили сме си го!

Една от грешките на прехода от социализъмът е , че не се организираха заведения за превъзпитание на комунисти. Затова още дълго ще четеме и слушаме идиотщините Ви.

До: Да ни пази Господ от БСП!!! Явно си дечко и затова ще ти поясня неща, които да ти станат ясни като днескашният бял ден. До 1997 г. бяха на власт БСП. Точно по времето на БСП не зная дали в града ни беше започнала приватизацията. Те започнаха през 1998 година по времето на Иван Костов, продължиха след това, НДСВ и наготово взеха да назначават техни хора от партия Герб. Излишно е да споменават и цитирам имена от предприятия на фирми. Десни, репресиранИ и пр. прокудени. Пояснение, иначе не ме интересува, който и да дойде на власт роднини в Народното събрание нямаме и затова ....

Саше,погледни запис от дебата,за да се видиш от страни колко си жалък и безпомощен.Само със зъбене и крещене,само с обиди и без факти,с тотално непознаване на проблемите дебатът не беше на твоя страна.Това го потвърди и проф.Христова.Това сте,вие,червените.Колкото повече крещиш толкова по-безпомощен,неубедителен и фалшив изглеждаш.

Другарите да не бъркат президенските избори с тези за парламент! ДРУГ Е ВЪПРОСЪТ ЧЕ НА БГ НЕ НИ ТРЯБВА ПРЕЗИДЕНТ-ИЗЛИШХИ ПАРИ ,МНОГО ПАРИ ЗА НЕНУЖНА АДМИНИСТРАЦИЯ ЧЕ И ЗА ИЗБОРИ НА ТАКЪВ !!! ЩЕ СЕ СПЕСТЯТ ПАРИ ЗА ДЕТСКИ ЯСЛИ,БОЛНИЦИ,ПЕНСИОНЕРИ... АМИ КОМУ Е НУЖЕН ВЕЧЕ НА ЕДНА ШЕПА БЪЛГАРИЯ 240 ДЕПУТАТИ ? А ЗА ОБЛАСТНИТЕ УПРАВИТЕЛИ ДА НЕ ГОВОРИМ-БЯХ ЗАБРАВИЛ ЧЕ ИМА ТАКИВА ....НИКОЙ КАНДИДАТ ИЗБРАННИК И ГЪК НЕ ОБЕЛВА ЗА ТОВА...НЕЩАТА КОИТО ГИ ГОВОРЯТ МАЙ СМЕ ГИ СЛУШАЛИ И ПО-РАНО И К,ВО....!

На предния вот хората гласувха срещу ББ - това е ясно. И ББ си подаде оставката. като с еправи в цивилизованите държави. Сега, в условията на демократичен вот ще търси подкрепа. на предния вот хората гласуваха срещу ГЕРБ. Сега, на този вот е редно да гласуват срещу БСП. Защото с тия изцепки на служебното правителство, ясно се вижда че държавата е на автопилот. Шофьора на самолета се шматка с ген. Деси по чужбината, а тук цари анархия. Само политичаеската чистка върви с пълна пара. А иначе падат неща по тунелите, затварят магистрали убиват деца в училище, циганите безчинстват и т.н. Е, ако хората искат така да живеят - няма прпоблем. Да си гласуват за Курнелия, пък после да се чудят откъде им е дошло.

този гол охльов ми е противен ИНТЕРЕСНО ДО КОГА ЩЕ ВОДИ МЛАДЕЖКОТО БСП .... ГОВОРИ САМО КЛИШЕТА, НЯМА ПОНЯТИЕ ОТ НИЩО.

Много грешки допусна Боко,ама вие как ще оправдаете труда нанарода в продължение на половин век плюс 27 год допълнително, и искате още,малко ви е крадци мръсни манипулатори..Ще бъдете Опози ия,дай Боже.

от този пелтечещ гологлавко акъл не ща!

Хората го отрекоха още преди четири години, но при предишните избори бибитков държеше президентство, изборни комисии, областни управи и кметства, то и едно посолство даде рамо и тойпак се озова във властта. Сега се надявам, че песента му е изпята докрай, текста и нотите и изгорени. Скоро ще го забравим като Бъки Бомбата.

Това са най-големите глупости, които съм чувал последните години. 1. На изборите гласува против Цецка 2. Със или без БСП и ГЕРБ имаме по 6% ръст на средната заплата последните 3-4 години. В момента е 1030 лв, което означава, че след 4 години и без тях ще стане 1300. 3. Защо правителството/партията бере грижата за заплатите, които ще се вдигнат с 200 лв, а не работодателите? 4. 200 лв вдигане на заплатите на трудещите се ще струва на държавата 20 милиарда?!?!?! А 200 лв вдигане на пенсиите ще струва 2 милиарда?!?!?!? Хора, мислете с главите си преди да вярвате на лозунги и постулати от която и да е партия.

Средната работна заплата зависи най-силно от един фактор. Този фактор е методиката, по която се пресмята. Каква е силата на методиката, можеш да разбереш, като прочетеш култовото произведение (има го в мрежата) "За вредата от краставиците". Въобще опитай се да формулираш понятието "средна заплата", за да разбереш, какви абсурди пишеш! И пресметни един човек със заплата 100 000 и 500 човека със заплата 500 лева, каква средна се получава. И каква част от хората разполагат със средните според тебе доходи. Вярно е, че на повечето хора заплатите ги дават работодателите. Но държавата трябва да направи така, че на тези работодатели да им е по-изгодно да дадат пари на хората, отколкото да си купят бугати вейрон, който и без друго не може да се движи по българските пътища. В Швеция например при заплата равна на 50000 евро получаваш около 12000. При заплата 100000 получаваш 13000. Останалото ти са данъци. И за едно и също нарушение онзи с по-голямата заплата плаща много по-голяма глоба.

заплата 100000....само от това изреченеи става ясно,че си пълен идиот.....КОЙ частник ще даде такава заплата бе гламер...това да не ти е соца в който държавата даваше на своите хора колкото си реши но явно,че има една последна прослойка хорица които са си останали точно в онова време и няма мърдане от там

Корнелий

Само в България при 5 милиона население има 6 милиона варианта за смятане на средно аритметично. Зависи как си се събудил сутринта, дали е почивен ден и дали си правил секс последните 5 години . . .

Гласували против Цецка! Че то пък точно Цецка е най-невинният човек в ГЕРБ.

А не мислиш ли, че това бе търсен и постигнат ефект?

На тоя ще отречем и вашата.

Симов: За последно гласувах през 2009 за Вежди и получих Цвета, но нейсе... Да беше дошъл при мен та да ти светна и да снимаш, как се изхвърлят кучета, котки умрели, още стоят по местата си, мръсотията, хвърляне на боклуци от колите през прозорците, а също така да видиш как човек ПЕНСИОНИРАН ВОЕНЕН чисти на циганите за някой лев, а съпруга му е учителка. Цигането живее във Възрожденци 4 блок, а военният в същият квартал в 13 блок и Цветето наше много направи на народа обикновения в града ни. Не сме от ничия партия, но не така бе Цвете. Много неща сътвори, и потури облякохте и точно те не ви обичат. На ясно са с много неща. Внуците им кандидатстваха и до там... Имате пари. Сорос е с вас. Имате гръб. ППП. Всичко е ваше в града, а що не и Държавата ваша. Съд, мачкай, об.човек възмутени.. и Дир-а е той е ваш, и всички вестници са ваши. Говориш и се кръстиш, ама след изборите дали няма да се намерят хора на жълтите павета да ви изритат веднъж завинаги и вестниците няма тогава да ви помогнат. Не сме червени, а по точно сме демократи и по времето на бай Тошо. Винаги не сме си спестявали да кажем всичко на хората в очите. Същото се повтаря и до ден днешен. Началниците ми бяха двама. И двамата прости. И със седми клас, а аз с три дипломи. Идваше при мен, и двамата не можеха да пишат, не можеха да съчиняват и знаеш ли как се отнасяха-- слушай МА напиши ми това, и думите не им се разбираха и на двамата, а БЯХА БЪЛГАРИ, БЯХА ХРИСТИЯНИ, НО И ДВАМАТА БЯХА ХОРА ОТ ДС, доносници... Точно хората от Кърджали от БКП, те ни зоват, че сме комунисти. Не сме комунисти, а сме николапетковисти. Дочуване -- всичко е алабала лъжи. ОТ СЕБЕ СИ ЗА СЕБЕ СИ РАБОТЯТ В БЪЛГАРИЯ. КЪДЕТО ПИПНЕШ ВСЕ МИРИША. Алилуя! Амин!

Тоя ми е противен. А и често лъже.

тъпанар - отрекоха Цецка Цачева - за президент. А и ти с тази гола глава не мога да те трая - приличаш на билярдна топка отврат повече от Цачевата, Можеш да приказваш единствено след парламентарните избори. Тъпанари - радват се НЕИСТОВО, че приближили до резултатите на ГЕРБ ха-ха.

А ти или си на хранилката на ГРАБ или си МАЗОХИСТ !!!!!!

На тоя плондер мозъка му е като тиквата полиран само,че е като чйце на гугутка...за равновесие му стига

"ПОЛИТИКА, ГАУБИЦА НЕ ТИКА!", някогашен девиз на артилеристите. Българските "политици" сляпо изпълняват нарежданията на "Световния еврейски конгрес" и неговите: ПРОГРАМА ЗА ИЗТРЕБВАНЕ НА БЪЛГАРСКИЯ НАРОД-1988 г., МОСКВА ПРОГРАМА НА РИЧАРД РАН И РОНАЛД ЪТ-1990 г., СОФИЯ Перспективата е, ИЗБОРИ ДО ДУПКА.

Пак ли искате да ви управлява ДПС, тъпаци? Гласувайте тогава за червената измет!

МАЙ ДЕ ПЕ СЕ ТО ДАДЕ ГЛАСОВЕТЕ СИ ЗА "МАМАТА "ЦАЧЕВА ..............АМНЕЗИЯТА НЕ ВИ ПУЩА , МАЙ!!?????

Ако изберем Нинова е възможно в скоро време да станем и милионери! А ГЕРБ предлагат ,,само"1500 лева!

Веднъж вече бяхме милионери. Друг е въпроса, че по същото време едни избрани хора станаха мулти милиардери. Помним!

По скоро отрекоха кандидата на Борисов, не политиката му! Не бъркай двете неща ! А това, че той си подаде отставка беше най голямата простотия! Тоя цирк сега намаше да го гледаме!

Защото разбирането, че държавата е лош стопанин, претърпя политически и идеологически крах, обясни кандидатът за народен представител от левицата. Да др. Симов, но в Куба, Северна Корея и къде другаде, че не мога да се сетя.

Прасчо пак излезе на сцена нали го реанимираха

Симов, ти кажи кои са хората! Навремето Станишев дойде на власт с мотива "Да върнем държавата на хората" Е видяхме кои са хората! Сега кажи - кои ще бъдат хората???

БСП е по-малкото зло, това е голата истина!

Съжалявам, ако за толкова години лъжа от страна на БСП, не си го осъзнал.

Пак ли искате да ви управлява ДПС, тъпаци? Гласувайте тогава за червената измет!

БСП след като изгониха 3 000 000 българи в чужбина изведнъж се замислиха за хората?!?!? По времето на БСП стана и най голямото преселване на хора от селата и малките градове в големите градове!!! Масово изпофалираха фабрики,масово робовладелците не даваха пари на работниците си,като точно тогава вървеше песента: Пари нема - действайте!!! Това си остана,като девиз на БСП! БСП разтуряше седенки,БСП най нагло отговаряше на хората,които протестират срещу ниските си доходи,че пари няма,а имаше пари,които се крадяха поголовно!!!! БСП раздаваше най големите социални помощи на циганите,БСП организираше контрапротести от хиляди цигани на Орлов мост в подкрепа на правителството на Олигарски,Станишев лично се целуваше с Местан и си искаха прошка един друг,важна бе властта,а не народа!!!! Ковачки е един от най върлите кукловоди на БСП,всички знаем,как е натрупал милионите си и всички знаем,как не плаща на хората си с месеци!!! Такива са и другите кукловоди на БСП! При БСП не се строеше нищо,нито инфраструктура,нито каквото и да е,но за сметка на това се крадеше поголовно! БСП имаше президент начело на държавата цели 10 години ,който стана милиардер и един от най богатите българи! и сега тези крадливи лисугери се били замислили за България и за народа... Пази Боже от тая напаст,пази ни и не позволявай тя отново да се върне на власт!!!!!!!!!!!!!

От мен +.

Ко му е лошото на кабинета ГЕРБ. Мурта премиер заобиколена от прости, бездушни и нагли марионетки. КОЙ в огледалото и обръчи от фирми пълнещи партийната каса и обричащи българина на глад и мизерия. Изключително лошо строителство на петторни цени.Незачитане на закон .... Съдебна система - подлога. Жърналисти - подлога. Главен прокурор - подлога

Хората не иската Цачева за президент. Това е. ББ зорлем ги накара да гласуват за Радев.

Симов те хората гласуваха за Радев а не за крадливото олигархично Позитано с плосък данък за олигархията. Ако не се напъне да промени нещо ще рипнат. Народът се изнася в странство. Симов, виждам те като манипулиран манипулатор. Всички са айдуци и са за кокала. Който и да дойде ще дои раята. Включително и вашите. Вие сте част от престъпния преход.

Този защо не се погледне в огледалото и после да се чуе какво говори? Всякакви откачалки се засилиха да стават депутати.

Абе Симов абе руско мекере, онзи ден се чудихме с едни приятели какво добро са направили БСП за хората през последните 25 години, че да да ви искаме отново на власт. Еми нищо не се сетихме, нищо положително не можахме да посочим. Ако има някой тук моля да каже!!!

Как, бе?! неизброими са! Я виж ползите от Големия Ч.ен, Белене, намалиха банките с 16 бр., още пазя книжката с купоните за храна.. какво още искате, гербери ненаяли се?!

Във всеки случай не са подкрепили и тази на червените идиоти.Това са комунистически внушения за заблуда на простолюдието!Понимайш, товариш!

На този дядо му да не е бил началник на някой концлагер, както бащата на Тама Томов....Защото сега на предна линия излизат такива генетично увредени комунета....

Блажени са верующите! Шапка свалям на стратезите на Борисов. Умишлено пожертваха президентското място, за да спечелят абсолютното мнозинство в следващия Парламент.

"Близо хиляда села изчезнаха от картата на България при комунизма, а градовете се напълниха с лишени от собственост селяни." "Мизерията и огромните тегоби принуждават два милиона души да се преселят от селата към градовете в търсене на минимални условия за оцеляване във фабриките и строежите на провежданата по сталински образец допотопна индустриализация. "

сте един дол дренки. Крадеца вика, Дръжте крадеца.... Поздравявам всички депутати с едно парче на F.O Не съвсем.