Скандал в ефир между Караянчева (ГЕРБ ) и Симов (БСП)

Разгорещен спор за това кой е „подарил” Кърджали на ДПС се разрази в ефир между кандидат-депутатите на ГЕРБ - Цвета Караянчева, и на БСП - Александър Симов.

Обратно в новината

Коментари - Скандал в ефир между Караянчева (ГЕРБ ) и Симов (БСП) | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

айде него не го знаем. абе маце ти като си компетентна какво направи за града ни, като изключим детските постановки. и сега се молиш на гласовете от кирково, що има българи всички по живо по здраво си заминаха и ще продължава да напускат града. ама кво и пука на нея. има пари и се величае. знаем я нея. не бъркайте политиката с хора, които нищо не са сторили, не всички са за партии, а по точно за личности. и тя ми говори против турците, а именно турците бяха съчинили ПЕСЕН ЗА НЕЯ на турски език, че била много красива и т.н. или и тук е поредната лъжа. хората ви пишат каква е действителността, която от 2009, а вие ги мислите за нещо пошло. или не искате да чуете народа какво ви казва, само за гласа го търсите, цвъки и потури сложи, да гласуват за цвета и партията му в смолян, или и това е поредната измишльотина. дори и това зоват хората. цветанов, цвета и хората на цвета непрекъснато са в чата и пишат ли пишат, а народа нека си блее. МОМЧЕТО МОЖЕ ДА Е ОТ БСП, но е с пъти по еродиран от нея, коментарите са против нея в града-прост човек, може би и книга не е прочела. Искаме да знаем - тест за интелигентност, за външността и прическите спор няма, но най-важното, което желаем да узнаем-къде е учила до 7 или 8 клас, след това къде е завършила средното си образование, след средното образование редовни или задочно и в кой университет, защото знаем калина, все пак можем да смятаме, кога се е омъжила, кога е родила, кога е учила, кога ... психо-тест задължителен, нека ББ и покаже от къде се влиза, вратата, той е човек който се е явявал на психо-тест, ако не и Цветанов може.. не е шега работата. Няма ляво няма дясно. Тя е преминала през глада и се е самозабравила. С нашите данъци(пари) лесно се прави помен. Нищо против нея. Не злобее Иван и Хасан, а най-малко завиждаме. Не сме я виждали на живо, хубостта нищо общо няма със знанията.

Фидосиева вече неважи пред устатата Карянчева.Българите в Кърджалйсно вместо да се обединят са се пръснали между 10 партии и са един срещу друг.ТЕ НЕ СЕ ОБЕДИНЯВАТ ,КАТО ЗАРЕЖАТ ПАРТИИТЕ И ЗАТОВА СА СЛАБИ ПРЕД БЪЛГАРСКИТЕ ТУРЦИ.

абе тая никаквица няма срама, нахална и безочлива е. От 2009 година била в парламента. Ами айде кажи кво си направила ма за Кърджали . Ходиш да се фръцкотиш на гости из Турция и да агитираш наште събратя с приятеля си цвъко дя гласуват за герб . И си се изправила да ми се хвалиш ,че си много запозната с проблемите на Кърджали. То такава магарица като нея няма.

Абе сульо кажи кво са направили ДПС за всички избиратели в Кърджали нали властта е в тях другите градове се развиват само тука вървим назад в 19 век

Я да попитам какво са направили БСП-то в Кърджали. Нищо и половина. поради една проста причина. до 2014 г те винаги са били в коалиция с ДПС БСП и ДПС имат един и същ източник - ДС. И не знам какво им стана 2014 та се изпокараха. Но сега, с ценните указания на Путьо и руско-съветското посолство пак се сдушиха. ДПС е антиконституционна партия. БСП е една престъпна партия - има действащ закон за престъпния режим от 1944 до 1989. Режим, който е упражняван от престъпници. престъпници, които насила са карали чисти българи да се пишат македонци. Престъпници, които са искали да ни направят 16-та република на СССР. Престъпници, които сега искат да ни направят Задунайская губерния на Русия. Това, което обединява БСП и ДПС е националното предателство. Едните работят в полза на Русия - другите в полза на Турция. Но срещу България. Защото, колкото е скандално някой да се мота по турското посолство, също толкова е скандално другои да се мотат в руско-съветското посолство. Да развяват руски знамена насред София, да тъпчат знамето на ЕС и да освиркват законно избрания Президент. То това ще им изиграе лоша шега - сега Лайньо Радев ще бъде освиркван поне 5 години.

Ще ни вкарва ли Радев и Герджиков в Еврозоната без референдум и дали Раде Найденов не ни е предал на вечно губещата Германия?

Не скандал,а, говорилня и водещия се изгуби някъде, за съжаление... С тази говорилня БТВ ще загуби голяма част от зрителите си...

тъп,плешив и грозен=сашо симов

Симов беше разпенен комунист който просташки си бършеле пяната от устата в ръкава на сакото. Креслив обещавач на социалистипеския рай, тоест чист лъжец. Абсолютно некомпетентен за Кърджали Явно БСП нямат никакви кадри по места

Това просто и кресливо лелче, с географкските си познания се нарежда до Васко Нубиеца, Тризначките и няколко чалгаджийки, които местят столици от държава в държава.

Според БСП усещането на хората е за завръщане на престъпността от времената на БСП.

Винаги съм бил против Герб на изборите, но сега като виждам какви манипулации стават , какви нереалистични обещания дават от Бсп , разбрах , че ръководството на Бсп много лъжат и загубиха моя вот.

Мен лично повече ме притеснява поведението на опонентката.

искам да ви питам: знаете ли колко пенсии щяха да бъдат покрити само от "приватизацията"? а колко деца щяха да имат образование, ако не баха сороските ментори, че сме били десни популисти? костов, ако не бях Аз, твоите платени проститутки в либия щяха да гният още в затвора! но, както и да е! откраднатото не се равнява на придобитото и това е огромна грешка на системата! айде съдете ме на гилотина на червен килим от холибътт..,. хахахаааа

направих го от човечност. нямам никаква печалба от това! дори направих богати непознати. и за това винаги съм бил наказван за бъдещите поколения! позор! за нестъпващияв по червени килими. позор! в същност, знаете ли защо килимът на сорос е червен? заради кръвта, на такива, като мен! радане, смятам, че нямаме нужда от вас!

Те от къде Бацето е развил страхова невроза от диспут с жени. Не мога да ги разбера тия защо употребяват ДПС и Дост като страшилища.Абе ако са противоконституционни да се забранят бе.Какво ги сочите като чума.Аз не ги одобрявам и не гласувам за тях , толкова.За сега са официално регистрирани партии , независима дали ми харесва това , или не. Държава ли е това или хан?!

къде отидоха парите на ктб събрани от циганина - банкер на годината? в костов и "царистите". къде отидоха парите за пенсии? въ "честните" "частници", които няма да ви изплатят и цент, заради политиката на марио драги, който е лузър от голдмън сакс - еврейската клика. пък вие си се кефете на цирка на помиярите по телевизиите на помиярите-евреи! Аз неам против педофилите. нека ебат деца!

Караянчева е едно от най-неприятните лица в ГЕРБ, но напълно отговаря на основните начала в тази партия - наглост и простотия. Всъщност дебат нямаше, защото тя не млъкна нито за минута, от което опонентът й не можеше да изрече дори едно изречение, камо ли да й противопостави някаква теза. За обидите като израз на липсващо възпитание да не говорим.

Вече е ясно че на 26.03.2017 г. ГЕРБ губят изборите при това с резилна загуба. Те продължават със своята упоритост да нямат в полезрението си повишаване на жизнения стандарт на населението, повишаване на минималната работна заплата, ефективно здравеопазване, правосъдни реформи и т.н. Не може само да се надува балона със магистрали и саниране. А сега всички виждаме какви са резултатите и последиците от това.

Симов е типичен гадяр няма втора сигналана система в мозъка, а само заучени опорни точки от общи тези носи маска хрущовка вместо лице Той и г-жа Лъжа ехидно многократно лъжат за спрени ОП от ЕС, а вице- премир от служебно то правителст- во М. Крумова ги опорверга 100% и каза,че няма нито една програма спряна и не очаква и в М.Просвета Освирепели хиени забравили, че са човеци с 2-ра сигнал. с-ма жадни за власт за да смучат от народа- кризи лукан, жан.гечев, серж.доган, КОЙ? Бог наказва зли.мародери на народа

Много точно и ясно каза Симов за Цвета картечарката ""Пред първичната простотия аз съм безсилен!". Цял народ е безсилен през опростачването на народа по време на управлението на герберите.

Това важи , за него самия, набили са му опорните точки и човечето ги повтаря, като развалена плоча, не стой близо до него, че като говори плюе. Отврат!

е като таралясница от Горубляне - лъснат, но неясно коя поред употреба "ново" лице. Щом е от вестник ""Чума", не ми го хвали - ясен е. А другарят Енисейски, пардон, Волгин, не е ли някое ново лице в листите на "обновената" БСП?

четя тези еснафщини. Тези хора получават държавни пари /и то много/ и занимават народа с егоистичните си дребнавостти. Ужас

Караянчева добре му го каза, един млад червен жълтопаважен дрисл.о, който също като Серж не е работил и един ден извън партията си с пяна на уста иска да управлява държава. Не става, така бесепари. "Воля" на Марешки е 100 пъти по достойна от вас да управлява защото , ако някой носи Промяната , то това са те Номер 6.

Симов казва ще направим околовръстен път на Кърджали, Караянчева му казва вие дадохте 100 милиона за този жабоняк Водното огледало сега лъжете, че Околовръстен път ще правите. Симов: Водното огледало е символ на града. Голям смях!!

Ние в Пресцентъра на Партията смятаме да възобновим стария блясък на българските градове и затова ще строим още символи. Околовръстният път на Кърджали ще бъде обект с монументално значение. Само съветският околовръстен път ще бъде по-голям.

глупците гледат награждаването на поредните холивудски марионетки, които са загубили всякое съприкосновение със земните проблеми и земната повърхност (они си мислат, че Земята е червен килим) , а ние се пържим в реалити шоо! е па - нема такъв смех! :-)))

Пак ли искате да ви управлява ДПС, тъпаци? Гласувайте тогава за червената измет!

Novae

Абе каква средна заплата от 1500 лева бълнуваот тия. Аз получавам едва едва 192 лева пинсия, и не мисля, че тази цифра 1500 лева ми звучи като онзи виц...ама сега няма да кажа кой виц, ме е малко циничен.

Проположение, че баба ми цял живот е била продавачка в Плод и зеленчук, сега взима 260 лв. пенсия. ..вие въобще трудов стаж имате ли, извън "даване на съвети в кръчмата"?

лейка, незнанието не е порок, ама ще ти кажа, че лелките, които слугуваха на бзнс с къртовския си труд вземаха пенсия от 35 лева. имам и свидетели! е, много не оживяха от тоя ваш демокраден геноцид, но има и тъпи копелета, като мене, които не щат да пукат и това си е. за ваша жалост! :-))))

Само ша кажа и няма да лъжа. България ще стане 8 млн за 3-4 години,ако нямате достатъчно деца , ще ви направим. Минималната заплата ще я направим 1000 лв , а пенсията 750 лв. Градският транспорт ще го направим безплатен. Ще има работа за всички, който не ще да работи - да си стои в къщи, ние ще му плащаме. Така ще изпълним програмата - всеки Българин- милионер, имаме опит още от жанвиденово време. Хора вервайте. Ваша г-жа Лъжа.

Интегриране на бежанци. Това е спасението на България. Българите сме мъртъв и прокажен и ялов етнос. Генът ни е гнил. Само вливане на живи гени ще ни спаси.

И как, ще ги интегриращ тези гени, като французите, белгийците или нашите цигани.

Няма да се изненадам, ако тая почне да рита опонента си в корема. Сигурно така възпитава децата си.

ИМА ДОКЛАД ВЪВ ФРОГНЮЗ ОТ ЦРУ ЗА КТБ, КАК БОРИСОВ, ПЕЕВСКИ И ДПС СА Я ФАЛИРАЛИ! ЦАЦАРОВ СПИ ЛИ, ЗАЩО НЕ СЕ СПРЕТНЕ ДА ИЗИСКА ОРИГИНАЛА НА ДОКЛАДА ИЛИ ЗАВЕРЕНО КОПИЕ? БЪЛГАРИТЕ ИСКАМЕ ДА ЗНАЕМ ИСТИНАТА ЗА КТБ, А НЕ ИЗМИСЛЕНИ ИСТОРИИ ОТ 1001 НОЩИ!

От ЦРУ или от Библеотекарския е доклада,щото е бая неграмотен на английски!

Прокуратурата проверява изказването на една жена в трамвая, че БСП я били фалирали. После и другите слухове ще провери. Междувременно всички важни предприятия на КТБ са ДПС и БСП на отговорно съхранение. Не че са техни, пази боже! Не!

Опорни точки на умопомрачен, значи квестори, одитори, прокурори НЕ са намерили и следа от тази без- умна умишлена Лъжа, а от космоса знаели!? Явен психар може да пише това! Банката е имала мн. проблеми, а фалита стана от Стойнев.БСП сам призна, че е наредил изтегляне на 75% от депозитите и всяка банка ще фалира, ако е изпразнена с75%

ако ще и на площада да турят урните и да се броят директно пак бсп и герп ще спечелят..... не схващате ли че няма как да биеш някой който измисля правилата на играта....

Лесно им е на гроб след като накупиха маса общини с пари и проекти. Кво мислите е политиката на гроб за малките общини - нищо повече от купуване на гласове с проекти. С европари герб купува влияние особено в малките общини и ПИТАМ ЗАЩО ДПС СИ ТРАЕ ЗА ТОВА. ГЕРБ КУПУВА ЦЕЛИ ОБЩИНИ И ДПС ТРАЕ. Нещо ми намирисва на споразумение тука работата, гаден задкулисен дуслук.

Защо ГЕРБ са една здрава комунистическа и русофилска партия? Не е само защото не направиха нито една реформа, не е само защото защитават яростно руските интереси - не желаят да им съберат данъците и им облекчават със закон заселването. А защото ни излъгаха за всичко, което обещаваха! Излъгаха ни за Шенген. Цветанов ходеше по външните капепета, правеше тоалетни и ни уверяваше , че сме готови и след няколко месеца ще влезем! Обещаваха ни интерконектори. И до сега няма нито един действащ - за два мандата управление! Обещаваха ни реформи - ама един друг път. Обещававаха ни, че ще спрат Белене и Южен поток, а вчера Борисов призна, че не той ги е спрял, а Драгомир Стойнев, който даже е тичал към Брюксел. А ГЕРБ сега са за възобновяване на този свръхкорупционен и заробващ руски проект! Обещаваха ни, че ще изпълнят задълженията си по НПК, чрез МВР да разкрият, съберат доказателства, да задържат и предадат на прокуратурата виновните за КТБ, Белене, Южен поток...Вместо това ни казаха да го духаме и изпратиха Искров дипломат! Крепят се на най-раздутата администрация в Света, а за двата им мандата се наредихме сред най-бедните на Планетата! Били строили магистрали! Пътувам достатъчно извън България. Навсякъде, ама навсякъде навън, строят три пъти по-много, пет пъти по-бързо и десет пъти по-евтино! Вие си отговорете защо! При това у нас построеното е хвърлено на вятъра. Защото след това изобщо НЕ СЕ ПОДДЪРЖА! И кое от казваното от ГЕРБ е истина?! И защо да гласуваме за тези пребоядисани проруски комунисти?!

Цвета Караянчева задно с Цветанов ходеше на конгресите на ислямската партия на Ахмет Давутоглу в Турция по герберска линия. Що за герберастка наглост е точно тази "жена" да коментира подобни неща ?!

Аз, който съм бил в общински листи, който съм скачал по площадите, който спорех с най-близките си за възможността от напредък чрез демокрация в България не искам да гласувам. Все повече сме. Това, което виждаме овен гнусно е страшно за България.

ГЕРБ е БКП крилото на живковистите. БСП е БКП крилото на Луканов, Станишев (баща), Добри Джуров и Петър Младенов. Все комуняги. Трябва да си безмозъчник за да не го разбереш.

ГЕРБ Е МУТРЕНСКА ПАРТИЯ И ТРЯБВА ДА БЪДЕ ЗАБРАНЕНА! НЕ МОЖЕ ХОРА ОТ ПОДЗЕМНИЯ СВЯТ ДА СА В УПРАВЛЕНИЕТО НА ДЪРЖАВАТА, КАМО ЛИ ДА Е ПРЕМИЕР! ЗА ГИНЕС СМЕ, НЯМА ДРУГА ДЪРЖАВА В СВЕТА ДА ПОЗВОЛЯВА СЪЩЕСТВУВАНЕТО НА ТАКАВА ПАРТИЯ! ПРОКУРАТУРАТА ДРЕМЕ ЛИ ИЛИ И ТЯ Е В СЪЩИЯ КЮП? РАЗУЗНАВАНЕТО В ЦЯЛ СВЯТ ЗНАЕ, ЧЕ ПАРТИЯ ГЕРБ В БЪЛГАРИЯ Е МУТРЕНКСКА, ЦАЦАРОВ СПИ ЛИ ИЛИ Е АБДИКИРАЛ?

Е, как може плешивата тиква да е толкова нагла?Все едно не те правеха правителства с ДПС и назначаваха Алиосмани за областни управители...Ама бесепарска им работа...Може да са се оср*ли, но не са се изложили..Любимят им соц. принцип

Много е противен този Симов. Само лъжи, демагогия и популизъм. Този народ глух, ли е сляп ли е, че не разбира как го лъжат тези от БСП. И пак 20% щели да вземат. Как да се оправи тази държава??

Лют спор между червени комуняги и пребоядисани комуняги. Мирси.

Тази патка да каже защо правителството подаде оставка без никой да е поискал такава.Иначе селянията в тази жена не я напуска.

Караянчева е креслива и нахална скандалджийка.Само като я видя и превключвам канала, независимо по какъв повод е по телевизора.

Мръсни БСП-ари винаги са в коалиция с турците...........

където ДПС и ГЕРБ успешно биха БСП на местните избори у си сложиха баш мутренския кмет.

По-голем палячо от Симов може би е само Данаилов. Тоя има психични проблеми. Като го чух как лае, смених радиото.

от Боко и Цвъки по-големи нема, немааааа.

Спомням си,че ББ пийна кафенце с Лютви Местан/в тогавашната му роля на лидер на ДПС/,точно в Кърджали. Странно. Също си спомням,за един емблематичен"депутат"от ДПС-Дебелян П.Не си спомням обаче,нито г-жа Караянчева,нито "Лидерът"Борисов,да са го захапали по достойнство,по никакъв повод. Спомням си,че през 2012 г.,гр.Кърджали,отпразнува 100 г .от Освобождението си и присъединяването към България.ГЕРБ бяха на Власт.Събитието премина много тихичко,без тяхни представители.А ОС на града,доминиран от ДПС съветници,категорично не прие,да се издигне паметник на български офицер,освободител на Кърджали.

Тиква и пъпеш...

Светът, привикнал хомот да влачи, тиранство и зло и до днес тачи - тежка желязна ръка целува, лъжливи уста слуша с вяра. /Христо Ботев, Борба/ Народе????

БСП нямат ни едно изпълнено обещание в цялата си 120г. история!Не могат ,некадърни са,крадливи и продължават да пречат на развитието ни към европейският свят!

К. Нинова: "Спират ни еврофондовете заради ГЕРБ!" Вицепремиерът с ресор "Еврофондове" Малина Крумова: Не сме видяли рискове за спиране на нито една европейска програма. Послъгват малко от БСП, ама това е за наше добро ;)

и няма да лажа. След такова крадене на европари, което герб сториха за 2 мандата макар и непълни държава не остана. Не съм сигурен може ли България да оцелее. Ние сме мутренско-феодална територия, разделена между шепа крадци. Населението е докарано до подафрикански стандарт, няма никакво здравеопазване и образование за бедните. Не виждам никакъв национален идеал и никакъв смисъл в нашето бъдеще. То такова и не се предвижда, освен за шепата крадци. Долу ГЕРБ.

МОЖЕ МОЖЕ ,колко пъти БСП ни фалира и пак се изправяме !

"Дума дупка не прави" !

Нито прави нито знае как да я направи , че и тоя журналист!