С намеци за Тръмп започна церемонията за ”Оскарите”

Президентът Доналд Тръмп "присъстваше" на церемонията за връчване на наградите "Оскар" в театър "Долби" в Лос Анджелис, предадоха АП, цитирана от БТА.

Обратно в новината

Коментари - С намеци за Тръмп започна церемонията за ”Оскарите” | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Да вземете да прегледате какво още не харесва Тръмпи, та да почнете да плюете и по него. Аман от Тръмписти. Оранжевата коса и бронзирания тен на този шут ви взеха акъла. Расист, сексист, нацисист, шовинист... След някой друг ден ще се срамувате, че сте му вярвали.

Шут си ти ,говедо ,а снощи в залата 80 % незнаеха дали са жени или мъже ,за тях ХЮСЕИН- обама беше решил да им срои тоалетни за среден род, тоалетните се отлагат ,ТРЪМП НЕ ГИ ХАРЕСВА ,Така че такива като теб ще пикаят в храстите....

Американците имаха една свястна киностудия - Мирамакс - и тя фалира. Или я фалираха.

сега се казва The Weinstein Company ;)

То май и Тръмп им е виновен и за гафа с награденият филм май за тези дето се чудят как да си показват задниците по някакъв ''червен килим'' Докато все някой друг ни е виновен за нещо дето са ни платили да приказваме а собствените си грешки реално не виждаме няма как да вървим напред в която и да е сфера..Направо ''кинаджийска'' работа направиха с тези награди дето явно до последния момент са смятали кой най много е дал

Бай Тръмп си го знае отдавна и отвътре. Суетните мишки не могат да му простят, че беше един от тях. И че не е ЛГБТ. Колкото и да се суетят, ще трябва да го преглътнат.

цирк

Ало... селяните тука. Без американски президент можете, ама без американско кино не. Аре у замунда да крадете.

Не позна! Не съм влизал в замунда не помня откога! А ти сваляй и гледай филмчето с черните гейове - наркомани докато си правиш чекия! приятно гледане!

Така ще кажеш. И на кино не ходиш. И само съвеЦка телевизия гледаш.... А в замунда профилче имаш.... Ей сега ще ти повервам че без ТрАмп не можеш.... може па да си прав. :))

а казват ли от холивуд, че индексът Дау Джонс е с исторически връх точно сега?! Пише го Д. Тръмп в Туитър, която е истинската медия! Тия ту7к са проститутки на Сорос!

За това има си Блумбърг. А Холивуд добре обясни за балоните които причиниха играчи като Голдмън Сакс - добре представени в екипа на Тръмп с Кон и Мнучин.

безсилие, безпомощност, тва е! Няма с кво да ни занимават, не могат нищо да измислят за жалката си церемония! И почват Тръмп - ами да им иска авторски права! Да си правят майтапите на собствен груп - за наркомани, гейове, черни, араби...

моралния облик на протестърите срещу тръмп : завистливи некадърници, черни, наркомани, гейове, проститутки, лъжци ... абе с една дума Холивуд и СНН!

Питай децата си руски филми ли гледат ;)

Всичко е една медийна лъжа и манипулация ! Ако запитате, "как по точно Доналд Тръмп ограничава правата на американските граждани" никой не може да ви отговори ! Излива се помия по Тръмп, защото той не желае да бъде част от глутницата, която манипулира света !...

на организации, които правят аборти зад граница.

училищата сами да решават къде ще ходят да пишкат децата-трансгендери.

Фалш и воня се носи от към церемонията за оскарите.

Холивуд добре, а кога ще дадете мнението на бели, работещи, нормални хора? Тръмп спечели с гласовете на тези хора. Докога ще питате само извратените?

когато точно тези хора спрат да им гледат л..та и фалират негодниците!

В РУСКИЯ топ 10 на най-посещавани филми само и 3то и 7мо място не са Холивудски продукции ;)

Тръмп спечели с гласовете на белите евангелисти-християни (85% активност) които слабо се интересуват от продукцията на Холивуд. Те (също както и ислямските фундаменталисти) получават всичките си знания от една единствена книга.

Не обясняваш, а манипулираш грозно. Белите евангелисти са християни, които четат и други книги, но ЖИВЕЯТ като следват християнските ценности в тази ЕДНА КНИГА...работят добросъвестно, не нарушават законите, плащат данъци, от които т,н, наречените "свободолюбиви" преживяват, вместо да се трудят.

Продължават да ни занимават с рядката и резлива боза наречена "Оскар"-и! А защо????

ПАРИЧКИТЕ!...

КАКВА ИВАНКА ЩЕ ПОДХОЖДА НА ТАЗИ ДЪРТА ГРОЗНА КРАВА. КАТО И ВИДЯХ ШИБАНИЯ ТОАЛЕТ НАПРАВО И ОТИВА НА ГРОЗОТАТА. А И КАКВО ЛИ МОЖЕ ДА КАЖЕ ХОЛИВУД РАЗВРАТ,РАЗВОДИ,ИЗВЪНБРАЧНИ ДЕЦА И ХОРА БЕЗ ВСЯКАКЪВ МОРАЛ. АКО ТРЯБВА ДА ГИ СЛУША ТЯХ,ТРЪМП ПО ДОБРЕ ДА ВРЪЩА ВЛАСТТА НА ОБОНГО И ДА ЗАТРИВАТ АМЕРИКА.

Ще пресушим това вонящо еврейско блато, наречено Холивуд

Право в десятката, браво !

Дали ще му стигнат силиците на Тръмп за всичките ви мераци? :)